418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Malarki
    Hát ezért is. Meg azért is, mert sok a HP, lassúak a tankok és sokszor az ellenfél se túl acélos.

De egyébként a legemlékezetesebb csatám most volt nem is régen, Confederationban. Orosz vs. angol, Severogorsk, nálunk 10 db T-54, köztük én is, 3 vagy 4 zöld játékos. Na ez a 10 med együtt megindult a hegyen át, lerohantuk azt a pár embert aki odajött, aztán lezúdultunk a TD-kre és megb*sztunk mindenkit. Durva látvány volt ahogy ez a horda eltiport mindenkit
  • Gyuszopapa
    Ja legalább feldobná egy kicsit a hangulatot.
  • stoppos
    Mert keresel egy mérsékelten lankás dombot és senki nem tud popin kukizni. :)
  • TomDantes
    Mekkora poén lenne 15 Maus 15 Maus ellen...és lőjjék ki egymást. Ha tudják...
  • suba53
    Ez igaz, de addigra már megtanulod kezelni ezeket a problémákat, vagy te is egy lókefélő TD-t használsz. :-)
  • Malarki
    Egyébként T29-cel egy csomószor van olyan csata ahol csak T7 heavyk vannak. Se med, se TD, se arty. Na ezek kb. a legjobb csaták az egész játékban.
  • JeffDunham
    1, a MM nem tudná megcsinálni (vársz fél órát?)
    2, azért van a skill hogy fejlődj, ha nem lenne akkor kihúznál egy tankot, és tennéd is félre, így meg rá vagy kényszerítve a legénység húzására
    3, lehet akárkinek 5 skilles legénysége ha hülye a játékhoz. Egy jó játékos skill nélkül is letolja az ilyet. A skill csak egy kis pluszt ad, észt nem.
  • Malarki
    Igen, T10-ben már te leszel a csúcs, ott már csak a lób*szó TD-ktől, a onehitelő artyktól, a goldspammerektől és a TK-soktól kell félni.
  • suba53
    Mindkét ág jó amit viszel, ne keseredj el.

Nekem az a véleményem, hogy tudatosan van szopatásra tervezve a játék. Ez olyan oroszos kiképzési módszer is, amikor minden újoncot egrecíroztatnak. De talán fontosabb a pénzügyi vonatkozása.

Részben ezzel tudnak sokakat pénzköltésre ösztökélni. Ha nem bírod, hogy stock tankkal napokig hetekig szenvedve érd el a következő modult, szintet, akkor vegyél aranyat, konvertálj TP-t, és akkor átugorhatod a szopatós részt, és fullos tankkal már van némi sikerélményed is.

Vagy vegyél prémium tankot, ahol nincs modulfejlesztési procedúra, és egyből mélyvíz. Mondjuk ott a kezdeti tapasztalatlanság miatt válik szopóvá a játék. :-)

Aztán kezdődik minden elelölről. :-) Mire eléred a Tier10-et normál menetben, addigra a tapasztalat, rutin is meglesz, és ott már te leszel a tápláléklánc csúcsán, ott már nem lesz a csicskáztatás feeling. :-)
  • Gyuszopapa
    Nem az lenne hogy verem magam hogy ritmusfaszom tankkal ami klingonálcás kilövöm a fél ellenséges csapatot.
  • campernoob
    Csak összehasonlításhoz egy adat JT 8.8 prémiummal 3700 sebzésre netto 105k kredit (a bruttóra pontosan nem emlékszem).
  • Gyuszopapa
    Miért hülyeség,azonos tank azonos esély.Sőt én inkább még ezt úgy cifráznám hogy teljesen azonos tank és mind csak stock.Nincs legénység skill nincs top ágyú.Na ott kijönne az igazi skill.
  • JeffDunham
    Hülyeség. Minek? Nem lenne változatos. Öt kör alatt megunnád, és pont ezt akarja elkerülni a WG. Így meg alig várod már a következőt hogy mit sorsol a gép. Szopókát vagy sikert.

Ha már igazságosabb? Akkor azonos képességű játékosokat sorsoljon össze (pl 5 jó + 10 hülye). Az másodlagos lenne hogy milyen tankkal.
  • Gyuszopapa
    Persze tudom hülye nem vagyok.De ha megnézed a paradicsomok játékon belüli statját az kb. ugyanazt mutatja mint az xvm (a játék statja szerint 45% nyert csata,42% pontosság,10000 csatával 10 top gun).Az ilyen csapattárs xvm nélkül is szar nem kell hozzá nagy ész.Ezt az MM is kinyerheti a statrendszerből nem kell hozzá nagy tudomány.
  • madmanic
    Akkor a következő csinálhatszbármithadebilacsapat-napot ünnepélyesen megnyitom...

• lammaer
    Én azt nem értem, hogy a WG miért zárkózik el attól, hogy egy csatában csak és kizárólag egyfajta tank legyen. Mindjuk mind a 30 tank legyen tigris. Mert sztem igy sokkal igazságosabb lenne.
  • JeffDunham
    Ez egy k.rva jó kép. Nagyon tetszik. Ez lenne az értelme az összes álcának, nem a kék, csíkos, rózsaszín meg a frász tudja a nevetséges kombinációkat.

Nem győzőm hangoztatni hogy milyen fontos a játékban a térkép használata, és hogy ne miniatűr méretben használják a játékosok. De úgy érzem te átestél a ló másik oldalára, mert már lassan a tankodba is lassan belelóg.

Nekem is ilyen nagy, csak a felbontás miatt nem ennyire zavaró.
  • lammaer
    "Bárki mond bármit" - az ilyen emberekkel élvezet beszélgetn bármiről is :)

Azt ugye tudod hogy az XVM esélylatolgatása az nem WG által támogatott kalkuláció, ergó igen furcsa lenne ha pont ezt vezérelné a prémiumság? :)
  • R3nton
    Igen ezt direkt az akcióra vettem vissza xd

Ha tier4be dob, akkor elég nagy rá az esély, hogy meglegyen a +75, bár gondolom ez igaz a su85b-re is.

Győzelem!
    Csata: Malinovka 2014.03.06. 9:48:59
    Jármű: T40
    Szerzett tapasztalat: 3 434 (x2 minden nap az első csatáért)
    Szerzett kredit: 98 950
    Csatában elért Achievement: Top Gun, Nagy kaliber, Őrjárat, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"

Küldetés teljesítve! Jutalom:
    Prémium időtartam hozzáadva: 1
  • patchaou
    Lófaszt. 20k csatából kbb fele arányban toltam ptémmel és prém nélkül, össze-vissza, hol volt prémem hol nem. Semmi különbség nem volt a MM-ben. Legfeljebb az lehet, hogy ha nem tud az ember érvényesülni egy csatában azt prém nélkül jobban megérzi és a MM-t hibáztatja.
  • Gyuszopapa
    Mai első csata 35%.Köszi.
  • stoppos
    Konkrétan rossz helyen vagy, ha ilyenek történnek. Nézz meg replayeket, hogy az adott tankkal merre kell menni az adott pályán, meg úgy általában. Ha megy az angol, akkor a youtube-on vannak oktató videók mindenféle témakörben. A KV1-S pont az a tank, ami teljesen jól érzi magát nagyobbak között is a maga 175-ös penjével.
  • patchaou
    Már a +-2 tier is túl elnéző rendszer szerintem, dehát kisírta nép magának. Célozz a gyenge pontokra, meddel pedig amíg az ellen a Ti heavyjeiddel van elfoglalva menj mellé/mögé. KV-1S meg olyat rúg mint néha pár 10-es tank, szóval...
  • Toweliee
    Oks, köszönöm!

Forrest Tomee: nagyon rossz lenne a +/- 1, ha megtanulod, hogy mit hol lehet átlőni akkor rájössz, hogy könnyű a mostani MM. Kezdőként persze, hogy zavar, de legalább ugyanennyiszer fogod élvezni is.
  • Gyuszopapa
    Azért hogy 8-as piros fizetős pistike fizesse tovább a prémiumját mert ha nem rakna be neki 6-os tankokat nem igazán volna neki sikerélménye.
    Ezért.Bárki mond bármit prémmel kegyesebb az MM 2 napja(40 csata)nem voltam 50% esély feletti csatában.
    A hét elején kapott prémium nap alatt meg alig voltam 50% alattiban.
  • TomDantes
    Mert hülyeség lenne egyrészt másrészt mi a franc? 1 tier különbség? Aha, mi lett volna régen, amikor még nem volt a +/-2 tier különbség mint most, és lehetett menni stock kis gyenge vacakkal a tier X-esek közé. Még emlékszem, lőttem Panzer IV-el IS4-re(mondjuk akkor az még csak 9-es volt, nem 10-es, de tök mindegy)

Na meg pont a KV-1S, mi? Top löveggel veszélyes egy t8-asra is és nem rakja állandóan t8-bba.
  • R3nton
    Még nem túl jó, de ennek hosszú sztorija van. Az a lényeg párszor már át lett képezve. 6. érzék van rajta és camo, 2. képességek most mennek. Spéci képességeket raktam rá. Gyorsabban forduljon, messzebb lásson ilyesmiket.
  • Forrest Tomee
    Azt lehet tudni a WG miért zárkózik el a +/-1 MM-től?
    Kezdőként 2 hetes aktív játékkal ez az egy igazán zavaró és gyakran lelombozó dolog a játékban. Megvan végre a KV-1s + a nagy löveg hozzá, de rendszeresen nagyobbakkal rak össze a játék és még azzal a böhöm nagy ágyúval is csak karcolgatom a nagyobb ellenfeleket.
    Húzom az angol medium ágat is, de ott ugyan ez a helyzet, próbálok spotolgatni, 1-1 lövést megengedni, de lepattanok vagy nevetségesen kicsiket sebzek engem meg 2 lövésből szétkapnak.
  • haflac
    Ilyen tank nekem is van,de nem megy vele.Egy normális köröm nem volt még.
  • Toweliee
    Hogyan vannak kiképezve a legényeid?
  • Kancsalborz
    [URL=http://kepkezelo.com/][/URL

Ezen a pályán az álcám + 100% bónuszt kap ? XD....
  • R3nton
    Na elővettem megint :) Én mondtam, hogy ez a tank jobban megéri, mint a 8-asok :P 65k tiszta profit :P

• TomDantes
    Nem értem, miért kevés? Lehet én emlékszem rosszul, de prémmel 100 fölött keresni, az régen is jónak számított bármelyik 8-assal.
  • patchaou
    Már egy ideje spot dmg is kell hogy tényleg jól keressenek a prémtankok. Viszont a mindenféle akciókkal màr csak úgy dől a lóvé.
  • lammaer
    Dolgozz szoftverfejlesztő cégnél mint én, aztán majd rájössz hogy egy szoftverprojektben a határidőket mennyire lehet/szokás betartani... ez nem WG specialitás.
  • lammaer
    Fene megeszi, de sztem marhajól összerakott videó. CSak bár rendes témával csinálta volna :D
  • haflac
    Még,hogy 5% kredit + a löwének.Egy nagy szart.4200 dmg-re kaptam prém nélkül 77k kreditet(netto 51k),prémmel is csak 116k(netto 90k) lett volna.Ez rohadtul de kevés.Prémmel minimum 150-170k-nak kellene lennie.És keményem tier 9-ben voltam a lista alján,közelről lőttem.Ez egy vicc megint.Vesztes csata volt,de ez akkor is nevetséges.Kíváncsi vagyok,hogy a többi prém tank ennyi dmg-re mennyit kap,brutto,netto.
  • capirex
    A következő patchben HD modell lesz, többet nem írtak róla.
  • bigmano
    Érdekes amit írsz mert én pont fordítva vagyok vele a WT-te ráúnok kb 20perc alatt,számomra céltalan pixelvadászat szinte klónozott tankokkal.
    De remélem idővel változik a véleményem.
    Tud valaki bármilyen változást ami a T54-et érintené a közeljövőben 9.2-ig bezárólag?
  • Gyuszopapa
    Apropó a KV-1S-t módosították?Elszáll a lövedék még 20 méterről is.Pár napja ez még nem volt.Volt hogy 7-ből 1 talált az is pattant egy KV-1S-ről.