418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
foxbat88fx #295958 -
üdv a klubban
-
foxbat88fx #295956 -
foxbat88fx #295955
-
nemtudommivan #295954 50-120-al 1600 koruli plusz sebzes jott be mert unalmamban kitankoltam a tarat a bokrokba. Artyval siman belonek oda. A papir td-k tuti ott vannak. Ha full piros az ellenfel akkor meg szinte az egesz csapat ott tolong. -
Angelus1991ster #295953 -
Szpecnyaz #295952 Khhmmm. V fél éve volt téma az itt hogy lenoobozott valaki mert én is mindig meglövöm azokat a bokrokat a csaták elején. Szinte mindig ül bennük valami jómadár, akit nyakon csíphetsz. -
nemtudommivan #295951 Nincs meg. Onnan tudom hogy eltalalok valakit hogy a bokornal a loszer nem megy tovabb hanem egyszeruen eltunik. -
FosTalicskaa #295950 Nem igazán érted az op tank fogalmát az már látszik. Egy op wt e100 az nem egy másik wt e100-al szemben erős hanem mondjuk egy e5-el szemben vagy 50m. Ha sorra vennénk az összes 10-es tank avg dmg-t akkor azért kiderülnének, hogy mondjuk az egyik típussal (pl:fv td) az átlagnak 2500 dmg-e van, míg az összes többinél a szórás ilyen 1500-2000, akkor már simán ki lehet jelenteni, hogy az fv nem kicsit op tank...
Amiről te beszélsz az csak egy típusokra bontott átlag. Az hogy javulnak vele az értékeid, csak azt jelenti, hogy jobban használod azt a járművet, mint az ugyanezzel a tankal rendelkező playerek nagy hányada... Valahol láttam, hogy tulajdonképpen az emberek kb 90% az 1700 alatti tartományban tömörül szóval nincs abban semmi meglepő, hogyha jó köröket mész a hellcattel akkor javul a statod...
Ráadásul kis szint, amit könnyen el is lehet érni, szóval igazi noob hunt az egész battle tierje. -
Oddball29 #295949 -
lammaer #295948 Ja, amúgy az hogy vkit eltalász csak annyi, hogy a lövedék nem ver porfelhőt (azaz nem látszik becsapódás) -
lammaer #295947 Nemigaz! :D
Nincs meg a ripli? Jól lehetne vele trollkodni attist....
-
nemtudommivan #295946 Csak szarkazmus volt ! :DD -
lammaer #295945 És ezt artival nem lehet?
Ne tessék már kiforgatni a mondanivalót... :) -
nemtudommivan #295944 Pedig el hallufon nagy poen. Isu152 bl10. Csata indulasa utan mar celzom is a masik oldalon a szikla melletti bokrokat. Tuz! Latom hogy valakit megtalalt a lovedek. Ujratoltok es mivel nincs celpont celzom a szikla masik oldalan levo bokrot. Tuz ! Ez is elkapott valakit. Par masodperc mulva jon az uzenet az elleseg lowe tulajdonosatol.
-report isu !!!
Irom hogy:
-blind shot
Mire o:
Blind shot a jo ..rva anyadat!!
Nezem ki ez magyar fiatalember haaaat nobodyattis. Szegenyt elsore telebevertem atallt a szikla masik oldalara en meg veletlenul pont oda lottem es megint telibevertem. Maradt vagy 140hp-ja. Picit kiakadt :DD
-
Angelus1991ster #295943 Nipples -
Simulacrum #295942 Köszi.
Nekem ez azért fura, mert akkor ez alapján nem létezhetnének OP tankok, hiszen az OP tankkal az átlag is OP valamilyen szinten. Sőt, tulajdonképpen mivel sokan stathúzásra használják ezeket még kimondottan erős statokkal kellene rendelkezniük. Mégis, ha beleülök egy Borsigba vagy Hellcatba hihetetlenül megugrik a WN8-am. -
A mi csapatunk bekempelt, a Hellcatek meg szétkapták őket a francba. -
lammaer #295940 Naaah :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az ionágyú az ilyen :)
a lövészároknál, laser batteryk vannak :)
De sztem is inkább dalekok voltak az oszták magyar páncélautókba :D
-
Mentol #295939 Ennek mi lett a vége?
-
stoppos #295938 Valamire nagyon emlékeztetett a tetején az a bumszli, de nem bírtam rájönni. Először a dalek jutott eszembe, aztán Marvin a galaxis utikalauzból. Végül leesett. Az ionágyú a Hoth bolygón. :) -
zsan666 #295937 A vbaddict adatbázisát használják, de igen bonyolult kalkulációkkal (nekem magas ez a része): WN8_Data_Sourcing -
stoppos #295936 Amúgy ilyenkor, lehet elég bünti az, hogy szarul mégy vele és eleve szar a statod. Pl moá, ávek lö leoproto. Egyszerűen olyannyira nem tudok vele hátul maradni, mert viszket a zabszem a seggemben, hogy az már nekem fáj. Néha rámszólnak, hogy ne menjek, aminek az az eredménye, hogy két perccel később kerülök az élre. :) -
FosTalicskaa #295935 Ha valaki lejátszik 300+ csatát, akkor az már jelent valamit. Nyilván nekem is azonnal lecsökkenne némelyik tankom értéke, de nem érdekel mert azokkal tényleg nem is tudtam jól menni. -
TomDantes #295934 Nana...
Erre nem mond, hogy nem jó! -
stoppos #295933 Nem igazán tudod ezt figyelembe venni, mert egyáltalán nem biztos, hogy az adott tankkal rosszul tolja, simán lehet, hogy túl sokszor került olyan csatába, ahol senki nem indult spottolni és neki kellett mennie a sniper tipusú tartállyal előre. -
FosTalicskaa #295932 Ez az ígéretes az új számítási módszerben, hogy adott tankokhoz különbözőek az elvárások. A kérdés az, hogy kiket figyelnek és mekkora mennyiségben, valamint milyen időközönként frissülnek az értékek.
Azt viszont nem tudom benne van e, hogy figyelné mondjuk a tank típusát is és mondjuk, ha egy med vagy light tankal valakinek alacsonyabb a spot ratioja, mint az átlag akkor az kapjon igen kemény büntetéseket a wn értékelésére, nem figyelve, hogy mondjuk mellette pl sok a sebzése. Mert nyilván rosszul használja az adott tankot, ergo nem is kellene magas értékelést kapnia.
Ugyanez td-knél is, ha valaki nem tud dmg-elni, de spottert játszik rendszeresen akkor ott már komoly bajok vannak. Vagy éppen a heavyknél. Legalább így a gold ammoért vett statisztikákat is vissza lehetne szorítani valamelyest... -
lammaer #295931 Én az árpád sínautót is belerakatnám. Nyilván az is annyira OP volt, hogy nem lehet nélküle a WOTnban megélni, természetesen lenyomja még a Masu tartályt is. -
lammaer #295930 Naugye hogy nemjó ha mindenki ugyanolyan tankkal megy? :D -
zsan666 #295929 Nem egészen. Számít valamicskét a spot is, és minden egyes tankra külön meg van határozva egy-egy érték, kill-dmg-spot-def (-wr) ami egy meccsre vonatkoztatható s persze globálisan is alkalmazható (az értékek mindig frissülnek a változások tükrében)
RHM esetében ez:
1.2 kill, 1652 dmg, 0.81 spot, 1.05 def
T71:
0.8 kill, 824 dmg, 2.66 spot, 0.85 def
Tehát igen is számít a spot (nem a spot dmg), s mint látható, a kicsitől "csak" 824 dmg az elvárt, kevesebb kill, viszont több spot kell!
Az aktuális értékek nyilvánosak, így nagyjából tudható minden tankról, mit "kell" hozni vele a jobb wn8-hoz.
De az ember úgy is arra megy, hogy minél több sebzést, killt szedjen össze lehetőleg győzelem mellett. Ennek meg adnia kell a jobb értéket. S valóban, az állandó eff-wn figyelés nem egészséges -
Kisf4rk4s #295928 Azok lesznek a lightok -
TomDantes #295927 A Kuka a Hapci meg a Morgó az benne lesz. -
Kisf4rk4s #295926 Az EU ágba benne lesz a Huba önjáró löveg és Töhötöm páncélvadász? -
Rég írtam ide, de most megosztom ezt a tegnapi felállást lammaer kedvéért. 
(A kimenetel persze könnyen kitalálható.
)
-
TomDantes #295924 Minitas...wazze...minitas. A párduc az hasonlít rá, de ez? Ha már olyat kerestél ami hasonlít, akkor Párduc. Minitas... -
Greenscape #295923 Meg, hogy nem lett visszatekerve az arty.....a patkanyok pontosabbak mint elotte. Az ellenfel ket scoutjat full speedrol kozben szedte ki a nyomorek.
[IMG][/IMG]
-
Angelus1991ster #295922 Egyik jó csata a miniTas-sal. Küllemében kicsit hasonlít a Tas-tankra. -
Angelus1991ster #295921 -
madmanic #295920 nm -
Angelus1991ster #295919 Köszönöm szépen!