418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
FosTalicskaa #295998 Igen, de ezt írtam is korábban, hogy rengeteg kezdő/rossz játékos semmi perc alatt eléri ezt a szintet és ők aztán nagyon lehúzzák az összes értékét. Szerintem ha nagyobb userbázissal (kb wotra regisztrált összes user) dolgozna az oldal, nem tartom kizártnak, hogy ezek az értékek kb 30-40%-al méglentebb esnének... -
Szpecnyaz #295997 Szerintem ketten is elmondtuk hogy mi volt a problem, sajnálom ha nem érted. -
Rotterdam1 #295996 ez meg is teszi egyből...azért komoly az e75 3hp sebzés produkciója:)
-
Rotterdam1 #295995 akkor kiegészítem azzal hogy a fél kör azzal telt hogy les rám egy t28proto és nem tudtam a foglalókat megközelíteni...végül is sarokba voltam szorítva mert engem lestek 2 oldalról is. és még a csata 2. fele elég volt erre az xp-re és sebzésre. tehát vége a dolognak ugyan az mint eddig: mit csinált a csapatom. de megyek még 1-2 szar kört amiben én vagyok a legjobb és berakom azt is ha annyira hihetetlen...:)
-
malystryx #295994 Ejha.. 2 hete nem indítottam el a játékot, és nem enged be egyik szeróra sem. Azt írja, hogy vagy nem elérhető a szerver, vagy frissítsem a klienst.. Ezek betegek? Valamit toldoznak-foltoznak, és telepítsem újra?? Na neee. Akkor inkább megvárom a lagg 9.0-át és majd akkor. Találkozott már ezzel valaki? -
Szpecnyaz #295993 Nem bonyolult. Ti éppen hogy kitoltátok az átlagot (már aki). Az enemy szintén, kivéve 2 tankot akik 10k-t sebeztek. Innen már csak matekozni kell. -
Szpecnyaz #295992 Német és ruszki (T54 light) T8 med, amcsi T8 td.
Elvileg ezek lesznek idén. De max ilyen 9.2től. -
Rotterdam1 #295991 nem igazán értem az elemzésed...8as medként egy hangyányival sebeztem kevesebbet mit a legtöbbet sebző e100...még mindig itt a kérdés. -
Szpecnyaz #295990 Am nagyon durvák ezek az átlag értékek átlag sebzésre lebontva, én úgy messze többet teljesítek hogy kibaszott messze vagyok skillben a top playerektől.
Mondjuk néhány tierben látszik hogy mik azok a tankok amikkel jó playerek mennek, mert a kevés csata ellenére a topon vannak (failöwe, M60, obj 263). -
yossarianHUN #295989 Tud valaki valamit arról, milyen prém tankok jönnek a közeljövőben, és mikor? -
-
FosTalicskaa #295987 Ha megnézed a másik csapat pont annyit produkált mint te, csak ott volt egy 6k dmg-es e3 + egy 4.5k dmg-es 268 és ők elvitték a meccset. Ennyi. Nem volt itt béna csapat. A legtöbbjük pont annyit, vagy majdnem annyit produkált mint te. -
Rotterdam1 #295986 valaki magyarázza el hogy honnan szedik össze a csapattársaimat...
-
FosTalicskaa #295985 Muhahaha, jó ez az oldal. Ezt nézze meg a sok hülye artista:
avg.battle.time
Kb. itt bukott meg a sokat hangoztatott anti-kemp fegyver elméletük. Az átlagos csatában eltöltött időben mind az élen járnak. Elvétve egy két nobb td (wt e100, jpanzer, e3) még beférkőzött a top 30-ba, de azt el lehet mondani, hogy az artik nem kicsit nyújtják el egy kör hosszát...
-
FosTalicskaa #295984 mint ahogy majdnem minden tulajdonságban az élen is jár...
tank stats
Ebből látszik hogy a td-k közül kb a hellcat a legjobb, míg a jpanzer4, gun carrier meg arl kombókat jobb messziről elkerülni. -
A garázsóra,fehér döglött tank,30x zoom,több soros garázs, meg egy célzó modot felraktam, így működik. -
Malarki #295982 Na, a hétvégén megint crediteső lesz. Mondjuk nem is baj, úgy is kell a pénz az E-50-re. -
Lack #295981 Nálam is ez a helyzet. -
Arra rájött valaki, hogy melyik modot nem szereti a frissítés? Mert frissítettem de nem indul, csak ha törlöm a resmods-0.8.11 mappát.
-
Szpecnyaz #295979 Reggel hugom este dugom? :D -
Amióta átoperáltatta magát már nem.
-
Kisf4rk4s #295977 R3nton a húgod? -
A húgomé. Áldott jó teremtés.
-
zsan666 #295975 Hmm, lehet élek vele én is. A csataszám ugyan nincs meg, de a többi frankón stimmel :D -
Simulacrum #295974 Én is élnék a lehetőséggel. Ez a te accod amúgy? -
Desmodromic #295973 Asszem mára abba kéne hagynom! Két csatát mentem STA-1-el:
WN6 / Eff: 3 938 17 570 -
nemtudommivan #295972 December vagy januar mar nem tudom. Akkor voltam otthon hosszabb ideig es akkor huztam az isut -
Angelus1991ster #295971 De miért vannak egyáltaalán ilyen magyar siemka klánok. Én szégyenlem helyettük magam. -
Angelus1991ster #295970 Legjobb mikor egy "honfitárs" cseszik ki az embberrel. Ken1 egy kivételes siemka játékos. Szerintem a lengyel siemkás vörös horda is irigyli.
-
Desmodromic #295969 Köszi, élek vele! Tök izgi még sosem voltam klántag! :) -
EmR3 #295968 Az IS-6 akció óta magasról szarok a küldetésekre, de ez a klán tetszik.
-
Látom lesznek klános küldetések.
AKCIÓ
Aki nem akarja elkötelezni magát, vagy csak meg akarja csinálni az ide nyugodtan jöhet.
Belép, megcsinálja a küldetést és ha akar kilép.
Katt ide.
Vagy ha valaki akar vele foglalkozni, toborozni stb stb, az gyakorolhat. Akit érdekel küldjön üzenetet a Commandernek és jön a meghívó. -
foxbat88fx #295966 kedvenc mapom artyval ezen az oldalon....
egyszer su-14-2-vel odalőttem... láttam h találat
ok, tolatok hátra h tracer ne kapjon el, rá 2 sec mulva Gatow
mondom mi? :D lenézek a jobb alsó sarokba JPZ E-100 megsemmisítve
ooookééé :D:D:D -
Desmodromic #295965 Na ez a nőnapi event pff...
A nemzetközi blowjob&steak day-t várom már nagyon! :D -
Kancsalborz #295964 Az egyetlen értelmes álcafestés...XD....
A térkép meg idővel nőtt ekkorára, kb. kéthavonta nyomtam rajta plusz egyet...XD, Azért abból a korból már kinőttem, hogy ne tudjak toronyforgatás nélkül is szétnézni, úgyhogy nem zavaró számomra. :) -
5 hónapja töltöttem fel. Annyi van belőle mint a fene. 
-
Simulacrum #295962 Világos számomra, hogy mit értünk OP-ságon. Én azt mondom, hogy ha egy tank OP-nak van mondva és stathúzónak használják, akkor azzal az adott tank átlaga is magasabban kell legyen, mint ugyanabban a tierben egy másik tankké. -
foxbat88fx #295961 1855 exp-t kaptam prém nélkül mert már lejárt :d
prémmel 2628 lett volna :)
de nem mintha érdekelne az EXP, 704-es már vagy 1 éve kivan fejlesztve -
nobodyattis #295960 Ez mikor volt??? -
Oddball29 #295959 Ennyi sebzésre nem kaptál ugyanannyi xp-t, mintha nyertél volna?