418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• diegho™
    Nem nagyon írok ide, de a T57-es első körömet úgy gondolom meg kell osztanom.

replay

• Wartburg
    Jólvannaértemén...
    Tényleg unalmas, aláírom, de akkor is kíváncsi vagyok, hogy az artisták hogyan csinálják. Mint írtam, 9 lövésből egyszer sem találtam el egy AFK heavyt egy Lorraine 155-el! Ha pont rá céloztam elé, mögé, mellé ment, ha mögé, akkor nagyon mögé, ha elé akkor nagyon elé, ésatöbbi... 9-ből 0!!! ...és állt! Célzókör teljesen összeszűkülve, 100% legénység, puding, wunderbaum, csak hogy jó legyen nekik, és ez a hála! Most már tényleg kíváncsi vagyok, hogy mi lehet a titkos bokor-huszár összetétel.
  • zsan666
    Köszi. Az is valami, de pánikolnom nem kell akkor :)
  • Terawatt
    100g-t
  • zsan666
    Mit adott a kód? Sajna lemaradtam róla (délutáni szunya)...
  • ximix #296114
    (háttérben egy metronom ketyeg a dilidoki szobájában)

tik-tak tik-tak tik-tak
    tik-tak- Elgyengülsz
    tik-tak- Lecsukódik a szemed
    tik-tak- Nem szereted az atykat
    tik-tak- Nem akarsz artyval játszani
    -- nem...nem
    tik-tak- Csúnya rossz artyk
    tik-tak- Könnyű tankkal akarsz spotolni
    tik-tak- Ügyesen bokorról-bokorra nem berohanva
    -- sco u t h
    tik-tak- Akkor mivel szeretnél játszani ?
    -- ARTYYYY
    tik-tak-A pic..ba ez menthetetlen
  • Terawatt
    Játszópajtásokat keresek Tier VI környékére casual-fél hc szinten. Csapatjátékos vagyok és egyelőre még nincs kivel tolni. Valaki?:) privátba vagy itt várom a válaszokat.
  • toocha
    Köszi.
  • Gyuszopapa
    Mennék de perpill most dolgom van csak este később leszek.
  • Wartburg
    "Hamarosan! Sajnos technikai okok miatt le kellett vennünk a cikket. Elnézést kérünk a kellemetlenségért."
    Ne mááár! Most, hogy szerettem volna átállni egy kicsit a sötét oldalra, és annyira béna vagyok, hogy még az AFK-t sem találom el 9 lövésből...
    Légyszi, légyszi, artys tutoriált, pls!
  • GabeE3e
    Na gyere lépj be,akkor, esküszöm megyek veled pár kört, csak ne ücsörögjek bent egyedül
  • Gyuszopapa
    Jó ötlet mert velem senki nem játszik.Így mindig a random marad ami nem kegyes hozzám.
  • GabeE3e
    Sziasztok arra gondoltam,hogy játékon belül létrehozhatnánk egy SG-s csatornát , ahol lehetne akár szakasztársakat keresni,vagy megbeszélni a napi felháborodások okát , stb.

Fogalmam sincs mekkora érdeklődés lenne ez iránt,de most létre is hozok egyet, aztán meglátjuk mi sül ki belőle.

a csatorna elérhetősége : SG_fórum

Jelszó: sg1

Aztán , remélhetőleg nem egyedül fogok ücsörögni benne

• Terawatt
    Köszi :)
  • DarkDays
    ezer hála érte köszönöm :)
  • csonttika72
    Köszi, ment a +
  • besti
    Nagy köszönet! Azért hamar-hamar, mert csak 100e van belőle és elvileg csak limitált ideig. A leírás szerint figyelni kell majd,mert rejtenek még el QR kódokat, amik bónusz kódokhoz visznek majd el.

WGLBonusCode
  • Sherman0070
    Bárcsak megvehetném az accod :D
  • pointer4
    UP
    Jó ár ezért az accért!
  • voivod32
    Korrekt ajánlat.
  • Oddball29
    Bónusz kód
  • CsakegyN00b
    Üdvözletem Urak!

Volna egy World of Tanks account-om, amire nekem már nincsen szükségem. Ha esetleg valakinek van olyan ismerőse, aki szeretne játszani, de nincsen kedve/ideje/türelme a nulláról kezdeni, akkor ő talán hasznát vehetné.
    Amik találhatóak rajta:

IS-8, ST-1
    IS-3, IS-6 (13.600 HuF), Super Pershing (8.400 HuF)
    T-43
    Type 58, M6
    Pz.Kpfw. 4, M4 Sherman, Excelsior (2.500 HuF), Churchill 3 (2.500 HuF), Chi-Nu Kai (2.600 HuF)
    T2 Light (1.500 HuF)
    T1 Cunningham :)

Minden jármű 3 modullal és 3 fogyócikkel felszerelve, a depóban 555 kis javító készlet, 450 kis elsősegély készlet, 300 kézi tűzoltókészülék, 30 automatikus tűzoltókészülék, még 7 darab üres garázshely (tehát összesen 22), valamint több, mint 4 millió kredit.
    (EU szerver, 2.850 csata, WinRate: 57,84%, WN8: 1793)

Az IS-6 áráért vihető az egész (13.000 Forint).
    Az esetleges érdeklődést/kérdést itt a fórumon várom privát üzenet formájában.

Köszönöm a figyelmet, és elnézést attól, akit ez nem érdekelt!
  • Bartlebi
    Nagyjából xeption is ezt mondta. Én meg egyetértek veletek. Sajnos nincs.
  • Madi92
    Ja jó, hülye vagyok. Valahogy nem fogtam fel, hogy negatív értéket is meg lehet adni, pedig oda van írva...

Kösz mindenki!
  • Malarki
    -100-at írj be, így mindenkit látsz(ennél rosszabb értékelés nem hiszem hogy van)
  • stoppos
    Ha -100-at írsz, nem rejt el senkit. -100 és 0 között meg ugyi aki épp alacsonyabban tanyász.
  • lammaer
    negatív?
  • Madi92
    És milyen érték kell? Ha 0-át vagy 1-et írok, akkor marad minden ugyan úgy, ha 100-at, akkor meg még többet kell lenyitni.
  • stoppos
    Bocs, felhasználó.
  • stoppos
    Fórum, beállítások és Ennyi pontszám alatti hozzászólás elrejtése.

• Jacktor
    Még nem volt végleges verzió, bocs, addig visszavonva.

Aki meg kurvaanyázik itt emiatt annak felhívnám a figyelmét hogy a leírás legfőképp a klánok tagjainak készült. CW-n meg mindenki használ arty-t, ha összefosod magad akkor is... csak nem mindegy hogyan.
  • Oddball29
    Valamit elállítottatok, mert most nekem sem.
  • voivod32
    Így konkrétban sem?: http://vteps.hu/index.php/oktatas
  • Madi92
    némi off:

Milyen értéket kell megadni SG beállításoknál, hogy ne kelljen mind egyes hozzászólást "lenyitogatni"?
  • Greenscape
    Ugy nez ki fogott az atok :)
  • Malarki
    Nekem azt mondja 404 - File or directory not found.
  • rudii

Szeretem a wotot, mert mindig tudom mikor lovok ki egy magyart.
    Koszonjuk "Cseky" emelted a _PB_ klan szinvonalat.

• Greenscape
    Inkabb verted volna ki parszor amig ezt osszeraktad. Mindenki jobban jart volna....
  • Oddball29
    Nagyon is értékelem a valódi közösségi hozzájárulásokat, mint ez is. Két apró dolog szúrja a szemem: néha összefolynak a bekezdések, ami író emberként zavar. Másik az apró fontok (vagy csak én vagyok öreg és vaksi). Tudom, ctrl+, de akkor meg a sorok lesznek szemfárasztóan hosszúak.
  • FosTalicskaa
    Bővült a tiltólista...