418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Oddball29
    Mindig ez van, míg missziós ingyenkredittel tömik a népet.
  • stoppos
    Ilyenkor kell elővenni valami jó depressionnel rendelkező cigánykodós tankot. :)
  • madmanic
    CSak engem rak össze folyamatosan hulladékokkal az MM, vagy ti is szívtok..?

• campernoob
    Akkor én szeretnék élni a klánba belépés lehetőségével. In game: campernoob76 . Előre is köszönöm.
  • ximix #296155
    Sturer Emil nagy csuzli, első lővés Comet bauuuunced :D
  • bootsector
    Kissé azért el vagyok keseredve. Az e heti meccseim borzalmasak, mindenki össze-vissza kilő. A 600. meccs körül volt a mélypont, azóta szépen elkezdtem javulni, de most így 1300 csata után totál zuhanás. Valami eszméletlen balfasz vagyok. Vagy mindenki tömi belém a gold ammot, nem tudom. Lehet hagynom kéne a francba az egészet, már nem tudom, milyen tankkal menjek. Ehhh...
  • Sunsetjoy
    Semmi-semmi, csak maxihülyén néz ki :)
  • kisokka
    Azt hiszed az érdekel bárkit is? Ha van lehetőség könnyedén finanszírozni, akkor megveszi és csak azzal fog lőni. Nagyon sokan gondolkodnak így, én nem is akarom bántani őket, tegyenek úgy. Mert megtehetik és ez a probléma. Eddig is voltak csak aranyat használók, de azért nem ennyien...Ez már sok.
  • Gyuszopapa
    Az aranylőszer vásárlás prémiumra készteti a jónépet,tehát nekik ez plusz bevétel.Magas tier-ben még arany lőszer nélkül is lehet mínuszban a játékos ha nem sikerül jól a csata.
  • kisokka
    Értem én, hogy könnyű most gold lőszert venni, de nem kéne elgondolkodnia az illetékeseknek, hogy ez így nem lesz jó? Komolyan, sok meccsnek semmi értelme nincs már. A tankok adottságait már lehetetlen kihasználni is.
    Egy kis kihagyás után tegnap ismét elkezdtem játszani és bátran állítom, hogy a játékosok 90%-a prémlőszert használ, de MINDENRE és MINDENNEL.

Nem az a bajom, hogy sok a goldnobb, meg ilyenek...Hanem lehetőséget adnak arra, hogy könnyedén megvegye mindenki. Nagyon sok minden értelmét veszti így, nem értem mire jó ez.
  • JeffDunham
    Még mindig adott a lehetőség aki meg akarja csinálni a küldetéseket.
  • JeffDunham
    Nincs ezen mit szépíteni. Gyönyörű volt. A T57 egy vaddisznó tank, jó játékos kezében über brutál. Imádom én is, nem véletlenül.
  • JeffDunham
    Ejnye no. Ilyen szép körök?! Nem tartod magad a klán szabályaihoz?
    Túlképzett leszel, és mi lesz így a nagy siemka életérzéssel?
  • Lack
    De szereti. Mindegy neki.
  • Lack
    De szereti. Mindegy neki.
  • Sunsetjoy
    Hmm, az aláírásodban szereplő gép nem szereti teljes képernyőn futtatni a játékot?
  • stoppos
    Az egész este arról szól, hogy vagy lerohanjuk őket, vagy lerohannak minket, de inkább az előbbi. Semmi taktika nem kell, csak nyomni a W-t, azt lőni. Még rendesen elbaszni sincs időm a meccseket. Valami lassítót kéne szedni a népeknek, mert ez már lassan fps így.
  • Gyuszopapa
    Hát igen szép kör.Én örülnék ha ilyen ellenfeleket kapnék bármilyen tankkal.A replayt végignézve megköszönheted az ellenfélnek a közremüködést.Több hibát is elkövettek már ha nem ilyen bénák valójában amilyennek látszódtak.A te oldalad szinte teljesen szabadon hagyták oda mehettél ahová akartál.Hátat fordítottak egy táras tanknak,szinte figyelembe sem vettek ez nagyon súlyos hiba volt.Továbbá az MM is jól dolgozott úgy ahogy kellene,kevés volt a TD.
  • Lack
    Na! Vettem egy T1 heavy-t. Első csatám vele.
    Gyenge játékos vagyok, de ez iszonyat jó kör volt. ( nem a városban, hanem a hegy mögötti füves területen rendeztünk be egy roncstemetőt )

• patchaou
    Én most zsinórba kerültem ide és a csapatomból egyszer sem ment senki középre...
  • stoppos
    A vbaddicton asszem meg tudod nézni tankonként. Mintha rémlene ilyesmi.
  • Simulacrum
    Ez csak hatezer és nem is az első köröm vele, de azért megteszi. Nem volt med az ellenfélnél, a térképből meg gondolom kitaláljátok hol és mit csinálhattam. :) Azért megpróbáltak kiszedni, igazi aranyeső hullt rám, de tartottam magam.

• ximix #296137
    Gratula, de a löveg szórás jelző karikát akár ki is kapcsolhatod, mert ilyen pontlövészetről én csak álmodok a TD-nél.
  • Roger6
    Ohh, nem olvastam a "csak" szót. Este van, sörözni kéne már inkább...
  • pointer4
    Hát ha jók a társak, akkor nem jut neked annyi :D
    10k helyett jó ha rohanva marad 3k :)
  • Roger6
    3k sebzés? What?
  • pointer4
    Minek ? Ha még öten rendesen tették volna a dolgukat, akkor nem lenne csak 3k sebzésed XD
    Inkább írjál nekik köszönetet, mindegyiknek XD
  • diegho™
    Köszi mindenkinek. Nem volt egyszerű csata, kár, hogy nem lehet megnézni a csapatom többi tagját, hogy mit csináltak.
  • Roger6
    Amarha, ez durva kezdés :) Gratulálok!
  • patchaou
    Nagyon fasza kis kör :)Nem volt kedvem hozzá de ma újra nekifogok a t71-nek XD
  • patchaou
    Egy szóval? Csőd.
  • Angelus1991ster
    Milyen lenne ha lenne egy funkció, miszerint a kreditet visszalehetne konvertálni, persze nem 400/1 arány lenne, hanem 4000/1.
  • Desmodromic
    Csak nyolcezernyi van, a maradékot ágyúcsőnél fogott scout-okkal verte agyon, amúgy Hulk-osan! :P
  • pointer4
    Szép kis sorminta van a második képen :D
    Most minnyá megnézem a videót, de lefogadom, hogy majdnem elfogyott a lőszer XD
    Van abba egyáltalán 10k sebzésnyi ? :D
  • GabeE3e
    Tudom, már észrevettem,hogy marha vagyok
  • diegho™
    Az a globál wn8-am, nem az adott tanké.
  • GabeE3e
    Grat, ezt az xvm-et, ami jelzi a statisztikáknál a tankonkénti wn8-at, betudnád linkelni,vagy megmondani,hogy milyen verzió?

• DarkDays
    sajnos haver már 17:30 kor nem tudta aktiválni :( mi az a QR amit figyelni kell?
  • Angelus1991ster
    Elfogyot már is az összes (100 ezer ) bónuszkód? uhh
  • Terawatt
    szép kezdés