418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• foxbat88fx
    pffffffff na aaaaaaaaz egy NAGY szar!!!!
    könnyű tank, de nagyobb mint egy E-75 o.O
    én feltettem rá a 105-ös tarackot és HE-vel osztottam a népet
    nagy ritkán scoutoltam vele, inkább hátrébb maradtam és lőttem akit láttam, max. ha észrevettem hogy szabad a pálya az artyk felé akkor elmentem értük, azok ellen fasza a tarack... vagy meglőni vmi RHM-et, azokba is csapod a 4-500akat
    de összességében egy rakat szar az a tank :S
  • Kisf4rk4s
    Aufklärungspanzer Pantheről vélemény?
    Tippek,trükkök,tanácsok?
  • Master91
    ez az elmúlt 2 évedet nem teszi semmissé
  • Angelus1991ster
  • foxbat88fx
    nem, én ide járok sírni
    de ha nem vetted volna észre már vagy 1 hete nem írtam ide sírós kommentet :)
  • Angelus1991ster
    114 ezer csata után, hogy-hogy nem volt epilepsziás rohama?
  • haflac
    Ők is durvák,én soha nem válaszolok,csak ha valaki ismerős köszön.Én is csinálok néha nagy marhaságokat,inkább át nem gondolt dolgokat.Kicsit túlcsordul az adrenalin vagy még tart a 300 hatása ,na olyankor átmegyek kegyetlenbe. :)
  • Angelus1991ster
    EvilJoe élő bizonyíték , hogy az igazi wot-os kocka igen is létezik. Mondjuk napi 5-6 órát kell játszania az elmúlt 3-4 évben , amióta a WoT elindult. Ennyi idő tán sem unta meg ? vagy talán nem egy, hanem több ember játszik azon az egy acc-on?

Láttam a "legendát" élőben, csapattárs volt és nem játszott rosszul. Mellesleg az XvM majdnem kiakadt.
  • haflac
    :D
  • FosTalicskaa
    A csataszám nincs egyenes arányban a játékos skilljével, azt hittem erre már rájötté a 26500 csatád alatt. Pl ott van EvilJoe a maga 114k csatájával és sok 3-4k-s tag jobban tolja mint ő és itt nem azokra a szánalmakra gondolok akik újrakezdők a wn meg effi miatt...
  • Angelus1991ster
    Én már megse kérdezem. Kiírok valami random szót magyarul.
  • Angelus1991ster
    Néha olyan játékosok vannak, amiken még a programozott MI is fejen állna.
  • zsupeti
    Azért a "van magyar?" harcosokat is idesorolnám. :)
    Pláne mikor szakaszban tolják,és csak a chaten kommunikálnak,mert nem ismerik a TS esetleg a skype használatát.
    az még megér 1-2 misét
  • Malarki
    Ha kívánságműsor van akkor én meg a régi PzIV-et kérem vissza. Legnagyobb kedvencem volt.
  • haflac
    A "kto pl", na az egy nagyon veszélyes brigád a játékban.Ők a rambo-terminátor-predator és talán még alien kombó harcosok.Ők képesek még néha eltalálni az ellenfelet is akár.
  • Kronos79
    Nekem az tetszik a legjobban, amikor a bázisvédő típus meglátja, hogy bedőlt az egyik oldal és elkezd pittyegni oda, ahol utoljára az ellenfél látszott. Elindulok vissza, hogy segítsek neki. Írom is neki, hogy megyek. Már majdnem odaérek, erre jön szembe. Aztán ahelyett, hogy visszafordulna nekem segíteni, elmegy az ellen bázisa felé. Nem értem mi a halálnak jelez, ha leszarja.
  • Angelus1991ster
    Egyszer volt, hogy 1-1 maradt, a prokariótánk IS foglalta az ellen bázisát. Az ellenfél is utánna 15 mp-el elkezdte foglani a miénket.
    Nagy az épeszű IS-ünk ( én kitagadtam ) elindult a biztos győzelemből és megpróbálta resetelni a bázisunkat. Persze , hogy kto pl-s volt.

De mi a franc vezérli őket a játékban? Miért van az a pontszám , pl.: 7520 a statistika résznél? csak a csapat csatánál van értelme. Normál csatában is lenne.
  • Nirz
    jah én meg a pre nerf su-26 ot kérném thx :DDDD
  • haflac
    Hihetetlen,foglalják a bázisunkat és a full hp-s e-75 nem visszamegy védekezni,nem,elmegy foglalni.Eljut 9-es szintig és annyi esze nincs,mint egy eldobott,lehugyozott,leszart fel nem használt gyufaszálnak.
  • lammaer
    Javasolnám az XVM konfigodba a szinezés mellett belerakni hogy az illetőnek hány csatája van. Akkor esetleg tudnál toleránsabb lenni és több értelmet nyerne egy ember effije....

A képen ugyanis ha jól láttam egy 1400 csatás kezdő figyel, aki nem csoda hogy azzal a szutyok tankjával be van szarva a nagyvasak közt. Ez konkrétan sztem a WG sara, hogy a kezdő tankágba belerakja a light tankokat a magas csatáju MM értékükkel.

• lammaer
    Ja, étteremben evés után én is azt kívánnám hogy adják vissza a kaja árát és utána elsétálok a naplementében teli hassal... :)
  • lammaer
    "nincsenek kiskorúak, meg sírósok, meg nem basztatják egymást ha vmit elszúrnak...."

Te benne vagy nem?
  • Hypo #296377
    az egeszt a SMS cseszte meg, ha marad email mar reg resetelem a passwordot de igy az egesz csaldfat be kell mutatni .............nem lesz gyors
  • Kancsalborz

Bornofakone: Nem helyezkedni jell vele mint egy normál TD-bel, hanem elöremenni, és folyamatosan mozogni, a hp- ja tényleg kevés, a páncélja viszont a tankot " riszálva" olyanokat pattint, hogy már én szégyenlem magam a WG helyében, XD, az alfa meg kicsi ugyan, de töltésgyorsìtòval, ventivel, meg elit alakulattal szégyenletesen gyorsan lö...;)
  • bekescsaba
    Tény, hogy az isu nagyobb rendet vág, de a 6,78-as töltési idő nagyon jó. Nemrajongok érte, de szarnaknem mondanám. Az amx 40 és M3 Lee, ezek szar tankok.
  • bekescsaba
    Én is most húzom a su101-et. Amilyen jó volt az elődje' na ez annyire nem.Bár az alulpáncélozottsággal nem értek egyett, ha a jagtigerhez hasonlóan rejted a hasát, a felépítménye nagyon erős, /talán 220-as/' sok lepattnóm van, a 100 mm-es ágyúja meg kiváló,ahogyan a camoja is.
  • Kancsalborz
    Én imádom a SU 101-et...XD. Nemrég vettem meg, és szerintem hihetetlen pörgös meccseket lehet vele futni. A gundepression az egyetlen hibája. Akkor én most nem vagyok épeszü ? XD...
  • Simulacrum
    Én se szeretem a SU-101-et, mégis a top tankjaim közt van, amivel a legjobb statom. Ezzel a tankkal mentem az eddigi legtöbb xp-s köröm is és azt tudom mondani róla, hogy minden ellene szól, mégis rettentő jó csatákat tudtam vele menni. Szóval érdekes.
    Én is kész vagyok már vele, várom az akciót a 9-es megvételére szintén.
  • Wartburg
    Végre megvan a Tank Ász
  • Wartburg
    Vakok között félszemű a király.
  • Bartlebi
    A kv-1s tankot csak azért tartom hogy legyen mit hozni ha valaki hatossal akarja nyomni. A gold pedig csak azért volt használva mert éppen úgy gondoltam hogy ha már top vagyok még geci is leszek. Ez volt a "Just for Fun" kör. Nézd meg a többi videómat és látni fogod hogy ezen kívűl talán nincs is olyan videó amiben goldal nyomom. Hja és statpadder nem lehetek hiszen nincs mit húzni ezzel a tankkal. Talán több is mint egy éve már hogy kihúztam az IS-7 és az IS4 vonalát is.
  • campernoob
    Annyiban tévedett, hogy nem kemper vagy hanem statpadder. Top tankként sportKVval arannyal lőni, erre azért annyira nem lennék büszke. A sok gold használattól nem leszel jó játékos, csak szépek lesznek a statjaid.
  • Bartlebi
    Nekem még megvan a SU101 és lassan túl leszek rajta. Tény hogy lefelé nem kell vele lőni. Én assault td-nek hívom csak. Kihasználva a sebességét odamész valahova, nyakon vágod vele az ellent párszor és utána tipli. Egy alkalommal meg egy E75-öt sikerült így megszívatnom vele úgy hogy odamentem egy lövéssel lánc le majd gyors körbeautózás a háta mögé beáll és kiszed. De tény hogy ha van egy kis bucka a terepen akkor már hasznavehetetlen a gép. De én sem szeretem és szerintem nem találsz olyan normális embert aki szereti.
  • Bartlebi
    Tudjátok igyekszem nem lenézni azokat a játékosokat akik nemrég kezdték a játékot de, nehezen viselem ha egy olyan ember osztja nekem az észt aki 4400 csatát ment eddig összevissza. Szemben az én 26500 csatámmal. Szal ennek okául egy kis elemzést kérek a következő videómról. Ugyanis szerinte kemper vagyok.

Hja és tőle egy videó.
  • bornofakone
    Ne értsd félre, de ezt most úgy mondod mintha 2 csatát játszottam volna életemben, és a 0 depression-s tankommal dombokon harcolnék :D

A konkrét bajom az volt h ezzel a tankkal nem h 1 kis buckán, szimpla kis kavicson is már égnek állt a gun. Nem is tudom, talán -2-s depression-je van, de így h hátul van a felépítmény...egyenlő a 0-val. Nem kezdek el konkrét példákat hozni, mert mesélhetnék napokon keresztül. Alapvetően elvagyok a szar depression-el rendelkező tankokkal, pl. a hátsótornyos vk4502b-nek sincs jó depression-je, mégis kiválóan elvagyok vele, meglehetősen élvezem a vele való játékot. De ezzel a su101-el....a csatáim felét a helyezkedés vette el, minden bajom volt a tankkal, kevés hp, 0 depression, kevés alfa, no páncél...stb. :D
  • ximix #296364
    Az mára nem titok, hogy a pályákon bizonyos helyeket csak az adott feltételnek megfelelő tankok tudnak használni.

A vidiben is direkt említik mit hova képzeltek el.

• bornofakone
    Jó hogy írod, teknőccel akarok nagyon menni már, akk su-val meg t95-el várok picit, addig úgy is a 8-sban húzom a legényeket.

Amúgy komolyan mondom, rég nem örültem úgy mint mikor leraktam su101-t :D Talán még a44-nél is trágyább tank volt. Rájöttem h ezek a hátul elhelyezett 0 (szinte) depression-s gunok engem a sírba visznek. Neked bejött a su101? :D
    (mert komolyan annyian istenítették, én meg hányni tudnék tőle, számomra a leggyengébb t8-s td lett, kínszenvedés volt a grind vele)

• popey8
    Tort már volt. Másik 2 meg nem sokára lesz, mert már nem sok ág maradt és gondolom a legújabbakat hagyják utolsónak. Ezek vannak még versenyben: IS-4, Obj. 263, Obj. 430, FV215b, Waffentr. auf E-100, 121, T110E3, T110E4, STB-1. 430, E100, STB a legújabbak, sztem ezek maradnak utolsónak. 15-től sztem 263, IS-4, E3, E4 kvartet fog közül választanak és szépen sorba ezeket le is tudják a 121-el együtt. Aztán lehet a WG tök máshogy fogja csinálni:) A SU-122-54-re én is várok amúgy.
  • bornofakone
    oké köszi :)
  • yossarianHUN
    Elméletileg 15.-én jön a következő, de hogy milyen tank lesz benne, azt még nem tudni.