418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• pointer4
    Magadtól jutnak ilyen marhaságok az eszedbe, vagy segítenek ?

Ebből látszik, hogy közöd nincsen a játék működési mechanizmusának megértéséhez, mindent ami nem úgy történik ahogy te szeretnéd, egy csodának vagy akkor ami kéyelmesebb, csalásnak vélsz.

Olyan vagy mint az ősember, aki le akarja dobni kővel az eget, vagy az indián aki esőtáncot jár.
  • stoppos
    Az van, hogy a mániákusan pattano low hp-s eseteken kívül mindegyik konteo simán belefér a random keretei közé.
  • Malarki
    ÉS te láttad a wot kódját? Konfig beállításait? Ja, hogy nem? Nem lehet hogy a te hozzászólásod a faszság?
  • FosTalicskaa
    Honnan tudod hogy faszság? Láttad a wot kódját? Konfig beállításait? Ja, hogy nem? Nem lehet hogy a te hozzászólásod a faszság?

Akinek van szeme látja az ismétlődő mintákat a sok ezer csatájában és csak a fogyatékosok nem rakják össze a képet...

Más megvilágításból, hogy kicsit érzékeltessem, hogy ugyan mi motiválhat egy céget, hogy megbundázza a meccseket:
    Ha neked lenne egy sok százmilliót usd-t havi szinten kitermelő terméked, te vajon rábíznád e ezt az egészet egy +- 25%-os véletlenszám generátorra? Lesz ami lesz alapon. Igazságosnak igazságos lesz, de ugyanakkor ezzel egyúttal a kukába is dobod azt a rengeteg statisztikára, hirdetésre, adatbányászatra költött pénzt, aminek a helyes feldolgozásával pedig új usereket szerezhetnél illetve tarthatnál benn a játékban.
    Pl: a legfrissebb statisztikából az jönne le a cégednek, hogy a retardált vérpistikéknek a statja erősen romlott az utóbbi időben és, hogy az utolsó 7 napra nézve 50%-al csökkent a beloginolások száma. Egy manipulált randomrendszer nélkül vajon te mire mennél egy ilyen kimutatással? Semmire. Csak csendben néznéd, ahogy elvándorolnak a népek, de te ez ellen nem tudsz semmit se tenni.
    De egy olyan nagy cégnél mint a WG, vajon mit tesznek ekkor? "-Te Iván, mi lenne ha feltekernénk a C felhasználó csoportnak a random faktorát 50%-al? Jó lesz Szergej. Ez jó ötlet." majd buksisimi a bosstól. és elégedetten nézik, hogy vérpistike ismét élvezi a játékot és ismét belépked a játékba. még költ is rá, de ha nem az sem baj, mert legalább a fizető usereiknek is lesz ellenfél akiknek emiatt nem kell szellempályákon játszaniuk a kevés player miatt...

De ez is csak konteo. Dugjátok csak a homokba a fejeteket mert akkor ez a hatás rátok már nem érvényesül.
  • Bartlebi
    A leírásban szereplő cheatekről vagy bugokról (kinek mi) már futottam össze pár dologgal. Ott van a videó amikor 5 lövésből egy ment csak a cél közelébe artyval és persze attól sem sérűlt. 5 lövés 0 hit.
    Vagy amikor egy lövés voltam és az istenért nem engedte az ellenfélnek hogy kinyírjon.De sorolhatnám még az érdekességeket.
    T34 vs arty FV 215B 183 vs JPz E100 ST-I vs IS 8 Szal vannak érdekes dolgok.
  • Simulacrum
    Egyetértek, jó hozzászólás. Én még csak igazán jó játékos se vagyok, de mégis élvezem a játékot. Természetesen a gold lőszer és az artyk miatt sírok néhányszor, de mérgelődés után máris indítom a következő csatát, amiben meg megyek egy jó kört. Ennyi az egész. Nagyon jó játéknak tartom a WoT-ot és jó tankokkal szerintem még mindig nagyon élvezhető.
  • pointer4
    gyerekcipő ?:)
  • 400V
    Itt van az utolsó verzió!

ARGO MOD
  • Angelus1991ster
    Letöltöttem és jobb vele a játék! Köszönöm!:D
  • Kancsalborz
    Alighanem...XD
  • Kancsalborz
    Szöllösi Árpád hozzászólását olvasd el a cikk után...XD. Nem vagyok fent a Fácsebokon, ezért itten' lájkolom...XD Ezt be kellene másolni ide is, a sok picsogó szargépnek... Akinek nem inge, ne vegye magára. :)
  • pointer4
    Pedó maciból lett a baby shop ? :D
  • popey8
    Vmelyik nap összefutottam ezzel a krumpli gyerekkel. Stat alapján asszem jó volt és aránylag jól is játszott, de a wot "anyázása" a csata végén eléggé belerondított a képbe:)
  • Malarki
    Úr Isten, ekkora faszságot régen olvastam. És ezt komolyan gondolja. Hát a pofám leszakad. És a sok gyépés meg egyből rácuppant a kommentekben. Csak tudnám, akkor minek játszanak vele.
  • madmanic
    Véget ért a móka mára.. Hazaértek az agyatlan birkák a kisegítőből...

11, fél 12 ig lehet játszani majd egy csapásra kezdődik az AFK, TK zó egymást lökdöső, kempelő idegbaj...
  • foxbat88fx
    csak mentem egy csatát IS-4-el randomban a 3× miatt, hogy fejlődjenek az emberek....
    de továbbra is az a meglátásom hogy tier X-el randomban prém nélkül faszság menni
    nem érzem h haszontalan lettem volna a csapatomnak, erre kapok ennyi creditet
  • Kancsalborz
    LOOOL !!!! Jó ez az angol szövegszerkesztö a telefonomon... Találós kérdés: Mit javított a szerkesztö az elözö hozzászólásomban ? XD...
  • pointer4
    Amikor kiderül az egyik legnagyobb wot fb portál-ról, hogy egy csillámfaszláma csinálja XD

link

avagy összeesküvés elmélet egy siemka tollából :D
  • Kancsalborz
    Hát, hogy sosem azokkal a tankokkal megyek amelyek éppen OP-ok, hanem amelyek éppen tetszenek, baby shop a fejlesztésben éppen tartok, és inkább szOP-ok, igen, néha nem egészen érzem magam épeszünek...XD
  • Kancsalborz
    As öreg EvilJoe a mennyiségre megy szerintem, nem a minöségre. Háromszor futottam össze vele, eddigi "pályafutásom" alatt, egyszer velünk volt, akkor viszonylag jól nyomta, csak nagyon elörerontott, és a csata felénél elhullott, kétszer ellenünk, akkor is rohant támadni, pont mindkétszer felém, így az a "megtiszteltetés" ért hogy kilöttem kétszer is a f@szba... Kb. úgy játszik, mint azok a 2-4K. meccses "ifjú titánok", akik rohannak az elsö X- es tankjukért. Csata betölt, attack, ha kell ha nem, halál, kilépés, nyomulás a következöbe..ect..ect...
  • 400V
    Csak kíváncsi voltam. Akinek eddig adtam a modból az függő lett! :D
  • Bartlebi
    Annak érzed magad? De különben haver is olyan hogy a leghulladékab tankokkal megy neki legjobban a játék.
  • JeffDunham
    Semmit. Holnap dolgozom. Lehet nekiállok.
  • Angelus1991ster
    Milyen lenne ha a WoT halállista lenne? pár napja kezdtem el nézni a szériát, kicsit elmebeteg.
  • Angelus1991ster
  • Lunki88
    Az ilyen szerintem csak bot lehet, legalábbis remélem...
  • Malarki
  • Malarki
  • Wartburg
    Hehe! Tegnap Malinovkán az ellenséges oldalon harcolt, kezdés után bebújt az egyik ház mellé a bokorba és Ő volt az első, aki elesett. Izzott utána a chat fal!
  • 400V
    Privet Jeff!

Alkottá má valamit? :D Néznék már valamilyen videót Tibivel meg a haverokkal. :D
  • madmanic
    őstehetség -.-
  • JeffDunham
    2 perce készült a kép. Nézd meg a Maus-t... leestem a székről...
  • Kisf4rk4s
    Csinos darab
    [IMG][/IMG]
    Mikor jön a játékba?
  • Gyuszopapa
    Hát kb. ilyen volt csak 4000 csatával.
  • foxbat88fx
    RU251?
    én is azért gyűjtöttem vele 94k exp-t... talán elég lesz
    azt mondják jónak ígérkezik az a tanka
  • Malarki
    Azért az NFS:Underground befigyel
  • Kisf4rk4s
    Sejtettem hogy nem valami nagy szám igazából nem is a Panther érdekel hanem az utána jövő light, arról mit tudsz mondani?
  • Malarki
    Mint pl. ő?
    724 csata, 9 db prem tank. T1-nél nagyobb tankja nincs, de Löwe, IS-6, JGT8,8 már befigyel. Minek szórakozni lowtierben, ha egyből lehet T8 tankja az embernek?
  • lammaer
  • Gyuszopapa
    Legjobb az olyan 4000 csatás piros akinek szinte megvan az összes prémium tank és arannyal spammel.Pénz van ész nincs.