418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Kancsalborz
    Egy hét alatt 25 csata. Nekem ennél rosszab nem volt. Általában egy gyengébb nap után, mikor 5 csata után látom hogy ezt nem kell erőltetni, rákövetkező napon jókat játszom.
  • yossarianHUN
    Nekem is ez a taktikám, csak az vele a baj, hogy ezáltal három hete nem játszom szinte. Ma is meglepődtem, hogy tudtam 4 normális csatát menni (duplázók). Ez már messze felülmúlja a sokéves átlagot.
  • Kancsalborz
    Az én taktikám a következő:
    -1. Nem megy a játék: Kilépek.
    -2. Szerencsétlen leosztások sorban: Nem játszom.
    -3. Sok az idióta, valami népszerű event miatt: Megnyomom a Quit gombot.
    -4. Mindezek együtt: Gyorsan ráhagyom.

-5. Jó az oszás: Nyomom ezerrel.
    -6. Jól megy a játék: Tolom a csatákat.
    -7. Mák mák: Küldöm neki.
    -8. Mindezek együtt: Hajnal 3-kor már az első pont lép életbe. Öregszem.

És ájm szó heppi. A nagy nemzetközi WG - összeesküvés ellenére szép lassan nő a statom. És nem ismerem Serb-et esküszöm...
  • yossarianHUN
    Na ezt sikerült elcseszni:

• patchaou
    Srácok annak a modnak mi a neve ami kiírja csetbe a töltésidőmet?
  • yossarianHUN
    Azért az WoT Funny Moments-be illő pillanat, mikor JgPz E-100-zal pattan az ember Lorraine arty oldaláról:)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://kepkezelo.com/images/g2pv4kzrahdt6e9nyaxn.jpg
  • Kancsalborz
    Elmentve a könyvjelzőkbe.
  • patchaou
    Nekem nem fáj :) Amióta pedig lényegesen kevesebbet wotozom a közérzetem is jobb. Engem leginkább a játékosállomány szokott kiakasztani, mivel a csapatom debilségét nem tudom úgy kihasználni mint mondjuk egy láthatatlan falat, vagy azt hogy a többségnek teljes rejtély a láthatósági rendszer (nekem sem tiszta azért néha egy-két szitu ). Nagy hibám, hogy ezen nem tudok felül emelkedni és felidegesít ha balfaszokkal vagyok körülvéve. Régebben amíg tankokat húztam cw-re stb ezek ellenére is toltam még akkor is amikor már vörös volt a fejem a sok low-tól, de erről leszoktam, inkább kikapcsolom a játékot. Ezért wotozok már jóval kevesebbet.
  • Kancsalborz
    Meghallgattam.
    Te is beteg vagy...
  • Kancsalborz
    WOT szado-mazo. Úgy játszanak, hogy fájjon nekik.Meg ide is írnak, hogy neked is fájjon...
  • Toweliee
    Megértettem, mert a beírásom után rájöttem erre én is (emó).
  • patchaou
    Bocs, NE értsd meg, inkább csak fogadd el. Ha egy ilyet megértesz akkor már baj van :)
  • patchaou
    De értsd már meg, hogy vannak akik ezt szeretik még ha maguknak nem is vallják be XD
  • patchaou
    A múltkor 4 órán át a kecskeszimulátor zenéjére wotoztam XD Jó volt, lehet hogy ma is ezt fogom tenni.
  • Toweliee
    Én nem vagyok tökéletes, sőt, egyszerű vagyok, mint egy faék. De kb a normálisnak ezt tartom: ha valamit szeretek akkor csinálom, ha nem szeretek akkor nem csinálom. Ami nem fér a fejembe: nem szeretek valamit DE csinálom. Mintha vágnám fel az ereimet, közben világgá kürtölöm, hogy nekem mennyire szar, de a világért se hagynám abba. Ne mond, hogy ez normális dolog.
  • patchaou
    Én is utálok pár dolgot a wot-ban de ettől függetlenül szeretem is. Ha nem így lenne nem toltam volna bele eddig kb 25k csatát. Viszont amik nem tetszenek benne azok ellen mást nem tehetek, csak azt hogy elfogadom úgy ahogy van, vagy idesírok róla pár sort. Egyik megoldás sem kielégítő sajnos. Abbahagyni pedig addig nem fogom a wotot amíg nem lesz másik tankos és nem azért mert hülye vagyok, hanem azért mert szeretem a hibáival együtt.
  • TomDantes
    Más játszani vele és szidni és más játszani vele és idegbajt kapni és gyűlölködni meg konteót gyártani.
  • Kancsalborz
    Halódik a játékipar a f*szt...
    http://www.gartner.com/newsroom/id/2614915
    Ha nem találsz játékot magadnak, veled van a baj, még kecskeszimulátor is lesz nemsokára...
  • patchaou
    Ácsi nem akarlak Én meggyőzni titeket semmiről. Az hogy ti nem értitek meg azokat akik szidják a játék hibáit de mégis játszanak vele már nem az Én problémám. Ha el tudjátok viselni a random faktort és a játékosállományt úgy ahogy van, akkor fogadjátok el azt is, hogy bizony nem mindenki olyan tökéletes mit ti és annak ellenére is játszik a játékkal hogy közben szidja a hibáit.
  • Malarki
    Na
  • Malarki
    Tessék, itt is van egy lehetőség
  • TomDantes
    Igen, de ez már akkor is az ő hülyeségük. És ez nem változtat azon hogy a játék milyen. Aki egy rossz játékkal szívatja magát, az hülye.
  • Toweliee
    Már bocs, de ez milyen logika? Ennyi erővel mindegy, hogy férfi vagy női segg? Akkor is megcsinálod a férfit ha rádjön, mert nincs nő? Naneeeeeeee
  • patchaou
    Világos érthető, de nem vagyunk egyformák. Vannak akik annyira de annyira szeretnének tankokkal játszani, hogy képesek ezért elviselni azt a rengeteg genyóságot amiket a játél alkotói zúdítanak rájuk. Ez van. Vagy csak simán ráfüggtek.
  • TomDantes
    Tudtommal aki fizetett érte, az bekerült, vagy befog kerülni tesztelőnek. Van alternatíva. Vagy megteheti azt is, hogy türelemmel vár a nyílt fázisra, és addig sem szopatja magát a WoT-al. Ismét mondom, ez egy játék. Szórakoztatás a célja. Ha nem szórakoztat, nincs értelme.
  • nemtudommivan
    Az M5 stuartot se szidja senki ! Full hp-s ST1-eket szedtem ki vele ! Nah... Attol még szutyok...
  • TomDantes
    Meg tudod, én például sokkal jobban szeretem a hajókat mint a tankokat. Nagyon szeretnék pixel hajókkal lövöldözni.Mégse játszok a Navy Field-el. Nem mondom hogy rossz, és most nem fejtem ki miért, lényegtelen, de nem. Pedig tényleg nagyon érdekelnek a pixelhajók, de nem szopatom önmagam.
  • patchaou
    Ez egy zárt bétában lévő játék... vagyis nem elérhető mindenkinek. Ráadásul ha jól tudom, akik tesztelnek azok sem bármikor tolhatják, hanem csak bizonyos időszakokban. Szóval nincs még másik hasonló tankos játék. Ha nyílt béta lenne nem vitatkoznék XD
  • nemtudommivan
    A hazassag is valami ilyesmi...
  • Sherman0070
    Mit nevezel te pixeltanknak? :D
  • patchaou
    Nem tőled kértem linket :) Sajna nem tudoma megoldást a problémádra, csak azt hogy itt jópárszor előfordult és emlékeim szerint van rá gyógymód, szóval ne add fel :)
  • TomDantes
    Most hülyéskedsz? Azt hittem ezt a játékot már mindenki ismeri. De tessék.

Az meg már az ő egyéni hülyesége. Annyira szeret pixeltankokra lövöldözni, hogy közben folyamatosan sír, dühöng, őrjöng, stb? Jaj ne mond már. Ilyen nincs.

Ez egy játék. Az értelme a szórakoztatás. Az ide írók 90%át úgy néz ki, nem hogy nem szórakoztatja, kimondottan bosszantja. Ha ennek ellenére is játszanak vele, akkor meg hát hülyék.
  • zsupeti
    Egyik pillanatról a másikra eltűnt?
    Vagy tettél fel valami új modot a Jacktor félére.

• Angelus1991ster
    Nekem volnának ötleteim, főleg a hazai piacot megcélozva. De az csak az én szemszögemből nézve lenne jó.
  • calalevado
    Pont ezt akartam írni.Egyszerűen nincs más hasonló játék. Sajnos. A játékipar már évek óta halódik, ráadásul elment abba az irányba hogy ilyen böngészős játékok + facebookos gamek nyomulnak mint az állat. Meg grepolisos, időlimites termeléses stratégák jönnek elő amik szinte mind egy kaptafa.Reggel föl kell kelned tologatni a bányák termelését felfelé, aztán le ne feküdj mert megy a támadás a várad felé, na ilyen gamezek jönnek és más szinte alig.
  • Axon
    http://wotinfo.hu/index.php/add-ons
  • Sherman0070
    Na 3 napja semmi új hír.
    Netán a 9.0-val vannak így elfoglalva? :D
  • patchaou
    1. Linket légyszives.
    2. Lehet hogy Te nem, de vannak akik annyra szeretnek pixeltankokkal lövöldözni, hogy szívatják magukat.
  • Axon
    Egy egész modpack van fent.Jacktor modpack.
  • zsupeti
    Telepítettél fel most új modot,pl xvm?