418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Rotterdam1
    köszönjük hogy megosztottad ezt velünk ó nagy zen mester...viccet félretéve közepes úszó vagyok, de aki csak fuldokolni szeret az ne legyen már a csapattársam.
  • vendegmunkas1
    gyökér egy játék ez, tuti manipulálják...lejárt a prémem egyből egy 16 vereséges széria, eltűnő, semmibe menő lövések(elvileg telitalálatok)stb-stb...
  • JeffDunham
    Azért mert nem tudsz úszni, még nem a víz a hülye.

• patchaou
    Nálam 10-ből 8 win, de hajnalban kelni kell úgyhogy a csúcson hagyom abba :)
  • Rotterdam1
    himmelsdorf csata indulás után 4 percel már hátulról lő az enemy...ez a nem semmi.
  • Rotterdam1
    baszná sziven a kurva anyját ez a retkes kelet európai poszt kommunista retardált szolga retek szláv noob buzi rengeteg akik miatt ma még nem volt egy értelmes köröm...
  • Angelus1991ster
    Plusz még az emberalattiak. Falhoz állítanám mindet vagy halállistát írnék, és nicknév alapján.
    ]
  • ximix #296592
    Ez csak a "csomag" vesztés hibáit küszöböli ki ha jól tudom, a bf4 játékosok a netcode hibáit orvosolgatták vele, én főleg TD-kel mentem azoknál nehezebb észrevenni a hibát, valami gyors tankokkal közlekedőnél kellene letesztelni érez e valami különbséget ha azt megcsinálta.
  • Rotterdam1
    én a cfossped-et használtam és jó volt
  • popey8
    Ez az az MTU akármi? Ezzel jobb lett a pinged ill. kevesebb a lag? Érdemes megcsinálni?
  • patchaou
    Szeretem egy ilyen lövéssel kezdeni a csatát XD
  • ximix #296588
    Ez 200e régen egy szerveren volt (lagg nélkül) ami az MM szempontjából sokkal jobb volt több jelentkező könnyebb csatákba bepaterolni, nem tudom este amikor 40e alá csökken a játékos szám, miért nem paterolják át mondjuk csata után az 1-re mindenkit.
    Nekem most nem laggol, Wifi-n keresztül játszottam és megpingeltem a szerót átlag 73 ping, routeren pingeltem 25-30-al kevesebb, gyors előtúrtam szekrényből a LAN kábelt azóta átlag 37 :)( régen Wifin is ennyi volt )
    Megcsináltam ezt az MTU-limit pancssoros mahinenciát.
    XVM-et nem használok, mivel múltkor feltettem egy xvm-es damage panelt a játék elején ha jól emlékszem olyan 150 pingel kezdett majd szépen beállt 60 környékére, de mivel a célkereszt nem tetszett gyors ALT+F4 és a megnyitott fájlkezelőben régivel felülír, játék indít és 999 ping na mi a t.köm ?
    Mondom mindegy próba push w búg, de nem megy aztán egyszer csak elindul kb 5-6 mp laggal nyomtam és lövöldöztem majd 2-3perc múlva állt be a ping játszható szintre még egy pár köt nyomtam, de aztán xvm-es dpanel leszedtem.
  • Master91
    Az minek ?
  • Angelus1991ster
    arról nem szól a köcsögje , hogy lesz EU3?
  • ToCsEk
    10.3.2014
    - Storm azt mondja a tankok egy része valós hangokat kap valós járművektől. Amihez nem tudnak valós hangot csinálni azok a hasonló járművektől kapnak hangot.
    - A WG azt mondja a következő helyzet nem bug, hanem az okozza hogy a lövedék a lövegpajzstól indul ki amikor célzás nélkül van lősz.

- Úgy tűnik a fenti helyzet egy kompromisszum a realizmus és a játékmechanizmus között.
    - A néha előforduló kliens és szerver közötti de-szinkronizáció elkerülhetetlen.
    - a célzókörön kívülre becsapódó arti lövedékek hibaként lettek kategorizálva, javítva lesz a 9.0-ban
    - Orosz "Valuev" hang/kommentár nem lesz újradolgozva
  • joe662
    Ki mondta,hogy alacsony az E25?

• JeffDunham
    Ma 8. körre csillagoztam le a brit 9-es artyt. Nemhogy a tankot, a hegyet nem találtam el bammeg. Nem láttam a célkörben 10-ből minimum 6-7 lövést. Mekkora undorító dolog már ez. Az biztos hogy a WG-nél mindenki csuklott... Akkor még nem tudtam erről a bugról.
  • zsupeti
    Épp erről akartam írni,h brutális lag mind2 szerveren.
    Mi a qrva anyjukért kell minden napra eventet csinálni?El tudják dicsekedni,h nap mint nap 200k player van játékban.
    Előbb utóbb emiatt szarba fejelnek.
  • Angelus1991ster
    9.0 - laggok számát nem csökkentenék, pl új szerver? ez égetőbb

Foxvat88/B.B.: ha szoktál még modellezni, elérhető a Waffentróger E-100.
  • ximix #296580
    Ok, értem.
    Azért egy lecsekkolás sosem árthat.

• pointer4
    Nekem bat arty csinálta, 4 ből 4 lövés, 100 méterrel korábban hullott le, tökélretesen ugyan oda.
  • Bartlebi
    Valami ilyen?
  • popey8
    Más is tapasztalta ezt az arty bugot. Nem nála van a gond, hanem szokás szerint WG-éknél.
  • ximix #296576
    Esetleg nem lehet a PacketLoss magas nálad + lagg miatt is késnek az adatok ?
  • yossarianHUN
    Az ilyen bugokat persze egyből javítják. Felőlem bentmaradhatna mondjuk úgy... örökre.
  • foxbat88fx
    na mit olvastam facen?????

- 9.0-ban ki lesz javítva az a bug, amikor az önjáró tüzérség a célzókörön kívül lő

pont tegnap előtt küldtem replayt a supportnak....
    artyval lőttem full beszűkülve, megnyomom a bal egérgombot, várok várok skuló sehol
    mondom mi a f***
    betöltök, ugyanaz a célpont, lövök, várok várok, skuló sehol
    mondom ez mi a kurva anyám????????
    újra betöltök, megnyomom a lövést majd hirtelen a shiftet hogy visszaváltson sima nézetbe...
    mit látok??? a cső egyenesen áll, a skuló meg elmegy balra vagy 30 fokkal

support mit írt vissza???? "ez nem bug, kapcsoljam be a szerver oldali célkeresztet"
    pfffffffff kurva anyátok :DDD
  • GabeE3e
    Esti babuin vadászat.

• Rotterdam1
    a ruszkik de el vannak szálva ezzel a t90ms-el. sztem az amcsi m1 meg a leo2 a pokolig repítenék őket:) lehet lesz olyan...
  • foxbat88fx
    hülye állat xDDDDDDDDD
  • foxbat88fx
    bírom az ilyeneket :DDDDDD
    már én is megkaptam pl. amikor T28 Proto-val El Haluffon ugye a sziklánál sniperkedtem, h miért nem megyek előre :D
  • voivod32
    Szerintük , vissza kellett volna mennem resetelni,elhasznált javítócsomaggal, sérült lánctalppal, dombon felfelé. Ennek hangot is adtak, a válasz nem maradhatott el...
    [IMG][/IMG]
  • Angelus1991ster
    17k csatás,44%-osokon akadok ki. Ennyi csata után se tudják , milyen ágyú kell a tankokra. 105-ös csak tier 4-ben hasznos. Különösen a Sau40 és Hetzer járműveken.
  • Bartlebi
    Kritikán aluli ami ma megy a votban.
  • Malarki
    A nap játékosa:
  • Bartlebi
    Gyönyörűséges csapatom!

Gyönyörűséges ellenfél csapata!
  • voivod32
    Nem fog behalni a játék, csak a végén nem lesz más az XVM-ben, mint "vértenger".
  • yossarianHUN
    Nem várom én senkitől, hogy unikum legyen, még csak azt sem hogy zöld, én lennék a legboldogabb, ha a mostani 600 effi körüli átlag csak 1000-re emelkedne. Én sem vagyok korántsem egy terminátor, de azt hiszem, hogy az 1300 körüli értékeimért semmi különöset nem tettem, nem használtam weak spot skint, nem goldoztam, nem néztem folyamatosan streameket a mesterektől, csak kitapasztaltam a játékot, és használom az agyamat. De úgy látszik, ez az emberek 95%-ától túl nagy elvárás.
  • yossarianHUN
    A saját korlátaimmal nekem semmi bajom, a többiek korlátaival annál inkább:) Tudniillik még T10-ben sem tudunk minimapot használni, az osztályának megfelelően használni a járművünket, követni a körülöttünk zajló eseményeket, átgondolt taktikát alkalmazni, figyelni a csapattársaink jelzéseire és pozíciójára, satöbbi. De legalább goldot tölteni azt tudunk. Amíg ilyen minőségű a játékosállomány, addig ez a játék halódik, márpedig változni nem fog.
  • Kancsalborz
    Sok ember személyes sértésnek veszi, hogy 5-6-10K csata után még mindíg csak sárga, pedig ő már akkora "pro" mint az állat, de biztos nem benne van a hiba...
    De sok egyébként jó, vagy unikum játékos is 10-pontnyi Eff.-csökkenés miatt azonnal sír mint a fürdős kurva, és a WG mindjárt egy köcsög...
    Saját korlátokat elfogadva, a játék öröméért játszva, sokat javul a játékélmény is...
  • Kancsalborz
    Én is van hogy mérges vagyok, mert ráérek, kedvem is van, menne is, de a játék meg osztja a szart folyamatosan. Ez benne van. De ez a sírás, meg elméletgyártás amit sokan művelnek, szánalmas. 10 vesztes csatából 7-et visszagondolva én kúrok el, és 5 még símán nyerhető is lett volna. Mondom ezt úgy, hogy szinte csak randomban játszom...