418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szpecnyaz #296679 Én is alig bírok belőle kihozni 20-25 FPS-t. De most egy long range sniper Cataphracttal játszok, ahhoz meg elég annyi is. -
TomDantes #296678 Én is felteszem. Nagyon régóta nem tud a CoD érdekelni. Biztos jó annak aki szereti, de engem nem érdekel. -
Szpecnyaz #296677 Ehhhh, nem Modern Warfare 4, hanem MechWarrior 4
.
-
baromarc111 #296676 Jelen! 
Imádom őket,mind a regényeket,mind a játékokat.
Csak sajnos elég fostalicska a notim,és nem támogatott a vid kari,így várnom kell kicsit míg meglesz a lé az ufófejesre
-
Jacktor #296675 Ide szoktak napi magyar CW helyzetjelentést felrakni -
"MW4? tegye fel a kezét aki nem játszotta rongyossá" Én:) Unalmas már minden évben ez a COD, semmi újat nem nyújt. Am COD-dal is elvagyok, de a Battlefieldet jobban szeretem:) -
Szpecnyaz #296673 Am érdemes kipróbálni a Mechwarrior Online-t is. Maga a játék mechanika hasonló a WoT-hoz (csak a 0ás sebzések, spot rendszer stb bullshit dolgok nélkül). Csak itt hatalmas csata mecheket kell irányítani 12v12 csatákban.
Bár nyilván csak azok értékelik igazán ezt a játékot, akik hozzám hasonlóan odáig vannak a Battletech cuccokért (MW4? tegye fel a kezét aki nem játszotta rongyossá
).
-
TomDantes #296672 Hát tudod, lehet tévedek, és remélem hogy tévedek, de úgy gondolom, GTA nem fog jönni. De hátha tévedek, csak az van , akkor hiszek majd abban hogy kiadják ha bejelentik. Addig az a álláspontom, hogy nem lesz. Majd kiderül persze, de csak azt látom telnek a hetek hónapok és spekuláción kívül egy konkrét hír nincs arról hogy jönne.
A fordításhoz meg, még azt fűzném hozzá, nagyon tisztelem a fordítók munkáját, de időnként némelyik csapat menet közben jön rá, hogy túl nagy fába vágta a fejszéjét, és hopp egy év alatt se halad semmit a munka. Így meg akkor lesz csak kész, ha egy új hozzáértőbb, tehetségesebb csapat befejezi. De hátha ebben is tévedek, remélem. -
Biztos jönni fog Én hiszek benne, csak a hangulatkeltés megy... Ha pedig tényleg nem akkor kénytelen leszek beszerezni egy ikszboksztot, vagy inkább egy péesnégyet mert WT majd arra lesz XD -
Bartlebi #296670 Hja csak tudod amikor az ember mindent megtesz és erre mások hülyesége miatt szív azt nehéz elviselni. Tegnap linkeltem egy képet hasonló helyzetről. 4k damage kiosztva általam ez volt annyi mint a csapat többi tagjának az össz sebzése. A végén valamiért mindig úgy érzem ilyenkor hogy egyedül játszottam. Szal kiakasztó. Ja és ilyenkor nincs az a pálinka mennyiség ami nyugtatni tudna. Ez csak azért rossz mert ilyenkor gyorsabban fogy a pálesz. -
Angelus1991ster #296669 -
TomDantes #296668 Úgy értettem, hogy a GTA nem igazán jön PC-rem hiába lesz hozzá jobb VGA. És közben a New Vegas fordítása sem készül, tehát mindkettőre hiába vársz.
én mondjuk most a ME3 fordításra várok, de az a fentiekkel ellentétben lesz. -
darkwraith #296667 Van valami lista a jelenleg legaktívabb és legsikeresebb magyar klánokról?
Mintha régen lett volna valami.
csak kíváncsi lennék, hogyan teljesítenek. Múlkor nézegettem az eu top-ot, de nem mindet ismerem fel a monogramokról. -
lammaer #296666 Sorold őket töki.... -
lammaer #296665 Próbáld meg azt hogy nem azt nézed hogy nyersz vagy vesztesz, hanem azt hogy EGYÉNILEG mit értél el.
Ha odatetted a vasat, leosztottad a sebzést, akkor ennyi. jó esetben még az xp szorzót is megkapod a topságodért. -
GTA-hoz nem kell magyarítás, csak majd egy jobb VGA... XD A fallout NV 85%-os magyarítására pedig most szántam rá magam, kb 5 perce települt föl :) A prémem ma járt vagy jár le, szóval jó ideig csak cw-re fogok menni esetleg gyakorlóba... prémium nélkül nem szeretem azt látni hogy mennyit kaptam volna ha lenne prémem... -
calalevado #296663 én azokkal a játékokkal nem játszom amikkel te tolod...azok olyan gyerekesek, neked valók. -
Meg gondoltam magam. Mégsem kell fizetnetek.
-
TomDantes #296661 Van egy olyan érzésem, se Fallout Vegas magyaritás se GTA nem fog elrángatni a WOt elől. Mert egyik se várható belátható időn belül...akkor marad a WoT? -
off
Troll klánról beszélve eszembe jutott, hogy annó az America's Army nevű fps játékban az élmény fokozása érdekében létrehoztuk a Bauers Family nevű klánt. Spoilerben a szabályzat :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A BAUER FAMILY viselkedési szabályzat
A BAUER nem csak egy jópofa klánocska, vagy egy kis szórakozási lehetõség.
Aki belép a CSALÁDba, annak kötelessége a viselkedési szabályzatot betartani.
1.) Segíts a másik BAUER-en!
2.) Ne sajnáld az idegeneket! Ha beszól, lõdd le, ha a csapatodban van, TK-zd le!
3.) Ha csak teheted, bindeld be magadnak az alábbiakat:
"FEAR THE BAUERS"
"BAUERS LEAD THE WAY"
"BAUERS POWA' FOREVA'"
4.) Játék közben gyakran tedd fel az alábbi kérdéseket:
"How can I get honour?"
"What's mean ROE/KIA/squad/AR/G/ stb..."
"How can I switch to nade?"
stb
Ha megkapod a választ, köszönd meg a
"Thank you very many!"
remekbeszabott angol kifejezéssel!
5.) Legyél határozott és nagyképû! Nem barátkozni jöttünk!
6.) Nem szabad megdícsérni sem a csapattársat, sem az ellenfelet!
7.) Más BAUER-eket viszont folyamatosan dícsérni kell, de ne a "nt" (nice try)-t használd, hanem a "VGJ" (very good job)-ot, még ha a másik BAUER az opforban van is!
8.) Éreztesd a többiekkel, hogy kivételezett vagy! Gerjessz irígységet!
9.) És végül: NE CSALJ!!! A CSÍT NEM A BAUEREK ESZKÖZE!!!!
EGY JÓ BAUER NEM HÁTRÁL MEG!
EGY JÓ BAUER TUDJA AMIT TUDNIA KELL!
EGY JÓ BAUER NEM BUNKÓ, CSAK NAGYKÉPÛ!
Honorvesztési tanácsok:
- Jó megoldás játék közben két BAUER összjátéka, egymás óvatos lábonlövése, így a roe ellensúlyozza a megszerzett pontokat, nem kell tehát radikális tk-zás!
- A Hospital pályán az ápolók lemészárlása, határozottan, keményen!
- A CSAR pályán válassz RPG-t, azzal könnyen, és "ártatlanul" tudsz TK-zni, de mindig kérj elnézést, megóvva ezzel a BAUERek jó hírnevét!
A legjobb elnézéskérés: "Sorry Very Much"
HA NEM SZÜKSÉGES, NE TK-ZZ! A BAUEREK LÉNYEGE A "LOWHONOUR - HIGH SKILL"!!!!!!
-
Simulacrum #296659 Nem arról volt szó, hogy 1000 arany hetente?
-
Bartlebi #296658 Bocs ha néha kiakadok a game miatt csak tudod az ember azért játszik mert szeretne némi siker élményt és bizony rohadt kiakasztó mikor már a 10+ vesztest kőrt nyomja egyhuzamban. -
lammaer #296657 Még mindíg jobb hogy "ezzel" az értelmes dologgal offolsz, mint az hogy síránkozol a játék miatt. gogogogo
-
Nézd meg ezt: www.toldacuccot.hu
-
Bartlebi #296655 Hja és mielőtt valaki azt mondja hogy offolok. Csináltam egy minőségi WoT videót a téli himmelsdorfról és a videó alá be akarom rakni a készített videó letölthetőségét arra az esetre ha valaki meg akarja nézni hogy mennyire cseszi el a youtube a videókat. Ha valaki megnézné a videót. -
SzocsA #296654 mostanában elég gyakori az ilyen, artyval is és tankkal is. Mikor gyorsan kimegyek fedezékből, közben még fordul a torony és oldalba akarom lőni a tankot, ezt csinálja, teljesen máshova megy a lőszer. -
Bartlebi #296653 Megnézem majd azt is de a 2shareddel mákom volt úgy néz ki. Volt nekem ott már accom de elfelejtettem mi volt az. Erre találomra beírtam az egyik mailt és jelszavamat mire kapásból elfogadta. Habár a régi fájlok eltűntek róla -
Ki tudja a végén ez lesz a legnagyobb klán XD -
stoppos #296651 Box.com 10 giga. -
Nincs semmi. Még sör sem. Én sem maradnék.
-
Bartlebi #296649 Szerintem az meg azért nem lesz jó mert ha jó látom max 2.5 gigát tudok rá feltölteni. -
Az nem biztos, hogy elnéptelenedik. Lehet annyira bejön majd a tagoknak, hogy nem akarnak kilépni. :D -
Volt ilyen? :D Tetszik. Az direkt gondolom troll klánnak készült.
A vicces az hogy a HOAX-ba a siemkák voltak meghívva, de senki sem jött. Csak a tök normális játékosok akik meg akarják csinálni a küldetést. Már eleve egy hoax helyzet. :D Kár hogy akció végén elnéptelenedik. De ez volt a sorsa eleve.
-
stoppos #296646 A szép emlékű DOD-os KGB klán jut eszembe erről.
"Alap taktikánk a teljes káosz megteremtése. Taktika nélkül szálunk harcba, ami több szempontból is remek
dolog: - mindenki mindíg ott van, ahol éppen lennie kell, ezért: - senki sem hibás, ha éppen nem ott
volt ahol nem is kellett volna lennie - ellenség beszivárgó kémeinek nincs mit ellopnia a taktikai
megbeszélésünkről!"
-
madmanic #296645 használj dropboxot -
Most jelentkezett a HOAX-ba a 15. tag. Ha valakinek szüksége lenne még a küldetések megcsinálásához, írjon p.ü.-t. Egy szabály van, az hogy nincs szabály. Mindenki azt tesz ami jól esik. :D
Ttomii ismerősöm megérdemelte a diplomata titulust, mert szinte naponta kapja a chat bant.
>>>>>>>>>>LINK<<<<<<<<<<< -
Bartlebi #296643 Valaki tud nekem ajánlani egy jó fájlmegosztó oldalt? 2shared próbálva de valamiért nem akarja küldeni a verify emailt. A data.hu meg max 100 megát enged egy fájlnak és amit fel akarok tölteni az meg 4 giga, tömörítve a 40 fájl legalább. Szal valami olyat keresek amire legalább 200 megást fel lehet tölteni. -
Bartlebi #296642 Én nem vettem észre nagy különbséget. Habár nekem a 4skillek mentek benne mire a T30-hoz értem és lehet ezért de szerettem a T30-at. Mondjuk az is igaz hogy az egyetlen vett prém tankom a T34 szal nem okozott nagy meglepit a T30. -
madmanic #296641
-
Jacktor #296640 Elszálltak a régi tárhelyemmel a DNS beállítások. Megcsináltuk újra, de kell kis idő, míg újra frissülnek a szerverek.