418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lexlutor
    Par uj info a histrical battle-rol a fr blogon:

http://ftr.wot-news.com/2014/03/11/9-0-historical-battles-info/
  • Malarki
    Nem akarok offolni, csak pár gondolat: egyet értek azzal amit mondasz. De az is érdekes, hogy "azelmútnyócév" alatt milyen magyar
    játékok(Panzers1,2, AKvsDR, Heagemonia, stb) és milyen filmek(Szabadság, szerelem, Magyar Vándor, stb..) készültek, addig az elmúlt 4
    évben se rendes magyar film és egy kivételével egy normális játék se született. ÉS akkor még mondhatnánk az 1848-at, ami szerintem zseniális játék volt, vagy a Pro Libertate, amit még az OM is támogatott. Mostanában miért nincs ilyen?
  • patchaou
    Ma nem volt kedvem játszani, de most véletlenül észrevettem hogy 16 kill kell a 20000.-hez XD
  • Angelus1991ster
    Filmiparban az ilyen ballépéseket, pazarolásokat ( khm közpénzlenyúlásokat) kéne elfelejteni, mint a Kis Vuk, álom.NEt.
    Bakker a Far cry -nak szebb volt a képe, pedig a 3-4 évvel korábbi mint a vuk.
  • Angelus1991ster
    Inkább a magyar játékipart erősíteném, fejleszteném, mint a filmipart. Nem azt modom, hogy utóbbi szűnjön meg, csak túl sokat pazarolunk ( vagy pazarolnak ) rá.
    Egy része a játékiparba csoportosuljon: átvezető videók stb., abban jók vagyunk.
    Úgyis egyre több a játékos ( legyen az bármely platform ).
    És azt sem mondom, hogy a játékiparunk csak is szittya 100%-ban magyar játékot fejlesszen és adjon ki ( állami támogatással ), csak legyen több hazánkfiának szóló játék.

Egy jó ötletem lenne ( persze már sokakban felmerült ): egy 1848-as total war elemeket tartalmazó stratégia vagy szimpla a Szabadságharc idején játszódó FPS játék.
    Példának , ott a Civil War - Secret Missions játék.
  • patchaou
    A Castlestorm egész faszányos kis játék és magyar :)
  • Mighty
    Reménykedtem, hogy akad legalább egy valaki, aki nem néz teljesen hülyének, miről is hadoválok :)
  • FosTalicskaa
    Igen, ez is benne van, + itt ebben az országban nincs igazán nagy hajlandóság a felesleges költekezésre. Szóval ha egy magyar cég meg akarja szedni magát, vagy sikerül betörnie a külföldi piacra vagy lehúzza a rolót pár év után... Legalábbis eddig ez volt a tendencia.
    Mondjuk a legismertebb talán a stormregion szerintem. A swine az egész jó játék volt, csak valahogy hosszútávon mégsem tudta odaragasztani az embert... nem volt annyira dinamikus vagy nem tudom, sőt már középtávon is kicsit unalmassá vált számomra... pedig az jó próbálkozás lett volna arra, hogy a külföld is észrevegye, hogy itt is élnek játékfejlesztők...
  • madmanic
    8-1 nél kiléptem a picsába, meguntam h csak én harcolok amíg a sok agyhalott kempel és löveti magát...

A végeredmény:

Én ne kapjon az ember agyfaszt az ilyen nyomorékoktól..

• Malarki
    Van magyar játékipar?

Azon az egy szál Van Helsingen kívül én nem is emlékszem magyar fejlesztésű játékra ez elmúlt évekből.

Egyébként én ajánlom az AC4-et, 1 hónapig alig WoT-oztam miatta, nagyon addiktív.
    Ha meg stratégiai kell akkor Paradox játékok(Hoi, EU, CK). Több napra lekötnek.
  • patchaou
    Ahhoz nagyon ütős címet kellene összehozni, ami ugye viszont többe is kerül... kevesen vannak akik zs kategóriás játékért pénzt adnak ki csak azért mert magyarok csinálták :)
  • FosTalicskaa
    Gondolod, hogy a magyar piac nyereségessé tudna tenni egy kizárólag hazai piacra orientált játékfejlesztő céget? Mit gondolsz a magyar fejlesztésű játékok túlnyomó többségénél miért hiányzik még a natív lokalizációs csomag is? Elárulom: mert még a ráfordított munkaóra sem igazán térül meg a hazai bevételekből, amivel a magyar nyelv támogatását is belerakhatnák...
  • Ry0K3N
    Túlontúl is rongyosra játszottuk azt már de az MWO-t meg sikeresen szétkúrta a fejlesztő ahogy hallom.
  • suba53
    Régi szép idők. :-)

Én nem voltam klántag, de mindig jókat mosolyogtam a Bauereken.
  • TomDantes
    Most ezzel mit akartál mondani és miféle magyar játékipar? Te, amikor én kezdtem a PC-s pályafutásomat még volt ilyen. Ma, maradványok, romok vannak, egy-két valami csoda folytán túlélő aki néha valamit összerak, de amúgy semmi.
  • Angelus1991ster
    Helyesbítek: A magyar játék iparnak pedig a külföldi csöcs imádatát kéne elfelejteni.
  • Angelus1991ster
    Engem aztán ezek vajmi keveset sem érdekelnek. A magyar játék iparnak pedig nem a külföldi csöcs imádatát kéne elfelejteni. Első ilyen lépés az indie keretekből kilépő Timelines: AoA.
  • patchaou
    Ja, viszont fifa , nfs és cod jön minden évben, a sims 4-et reklámozzák fél éve de azóta 872 kiegészítője jött ki... a ctr+c-ctrl+v nagy biznisz, de ez látszik a wotban is.
  • FosTalicskaa
    Ezzel arra célzol, hogy a Half-Life 2 Ep3, a Left 4 Dead 3 vagy a Portal 3 sem várható?
  • Angelus1991ster
    Most lenyugodván, lehet , hogy az agyalaptörvény törölte el a régi Magyarországot végérvényesen és helyette egy Magyarország nevű országot hozott létre. Mint amikor az Uralkodó törölte el a Szenátust a Galaktikus Birodalomban.
  • patchaou
    Lehet hogy arra is annyit kell majd várni...
  • Angelus1991ster
    Half-Life 3 vagy mi a szar, olyan mint a a WoT-ban az EU-ág.
  • TomDantes
    Miért, talán meghalt?
  • patchaou
    Jó neked. Az ilyen misztikus, tündérmesés dolgok nem igazán jönnek be, de ha sci-fi vonalon közelítem meg akkor ok :)
  • Angelus1991ster
    Most pedig jöjjön a virtuális lapát a pofádba.
  • Kisf4rk4s
    Én meg Magyarország feltámadásában hiszek
  • popey8
    Én is:D De jó is lenne...
  • patchaou
    Én még hiszek a Half Life 3-ban is XD
  • patchaou
    Warez ide warez oda /konzolon is megy ám csúnyán/ a pc is hatalmas piac és ha megéri a befektetett időt és pénzt, akkor hülyék lennének kihagyni... Nem véletlenül terjeszkednek a kiadók oda vissza mindenféle platformokra, mind mind külön vásárlóbázis ami egyenlő a pénzzel.
  • TomDantes
    Semmi se biztos. Lásd Alan Wake. Csak PC-re jön az új több magos procikra, sandbox horror játék. Ebből lett az hogy jön konzolra is, és sandbox elemek kimaradnak. Majd nem tudják ki adni PC-re, mert a PC nem bírja. Majd...kiadták. Szóval minden lehet, de én azt mondom az idő telik, és ha valamit nem jelentenek be nagyon sokáig, akkor csökken a valószínűsége meredeken. De ettől még mint Alan Wake példája mutatja, bármi lehet.
  • Szpecnyaz
    Még sok téren hiányos. Főleg hogy nem lehet benne klánozni. De nekem most nagyon adja.
  • popey8
    Sokszor láttunk már olyat, h kijelentették és fél év múlva mégis jött:)
  • lammaer
    heh, mindíg csak a kemp meg a sniperkedés :)
  • popey8
    Hopsz:) Végül is mindegy, mert azzal sem játszottam 1 percet se. Az kimaradt az életemből.
  • lammaer
    Én az MW: Living Legendsben kiéltem az onlány mechwarrior hajlamaimat.
    Az MWOnlinet is kipróbáltam, de vhogy nem fogott meg. Nemtom miért.
  • Szpecnyaz
    Legalább mire lesz géped addigra már lehet kiadják a klános gépeket is :P.
  • patchaou
    Én fordítva vagyok, amíg nem jelentik ki kategorikusan hogy márpedig a büdös életbe nem fogják kiadni pc-re, addig ez nálam azt jelenti hogy jönni fog :)
  • baromarc111
    Neked legalább elindul,nekem fel sem települ,nem támogatott hardver,
  • darkwraith
    köszi, mentettem
  • TomDantes
    Oké, most látom a lenti hozzászólásom nem kívánt törlendőÉn is beszoptam.

De tök mindegy, mert a Mechwarrior is ugyanúgy nem érdekel mint a CoD, hogy így átkössem a témát