418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Szpecnyaz
    De legalább nem lesznek artyk. Emiatt már élvezet lesz tolni ezt a módot.
  • Simulacrum
    Úgy sajnálom az artistákat a nerf miatt... Szegények nem találnak el semmit, körön kívül lőnek, semmi visszatartó erejük nincs...
    A harmadik arty csak azért nem sebzett sokat, mert a másik kettő már előtte előle a hpkat. Jah igen, nálunk volt kék, meg lila játékos is, mégis egy kis sárga arty, meg a világoszöld barátja eldöntötte a meccset.

• Oddball29
    Az viszont tanulságos, hogy láthatóan csak pofáztak róla eddig. Igazán nem dolgoztak vele.
  • Szpecnyaz
    Kétlem hogy ilyen dolgokat piszkálnának.
  • ximix #296755
    Hát szerintem az egyedi kiegyensúlyozás alatt, lesznek még érdekességek
    pl Tiger nem a full lőszer állományával indul csatába, hanem ami a padló lemez alatt volt az lehet nem lesz elérhető, motorok, lánctalpak töltésidők,torony és tank fordulási sebességek, látótáv kitudja még mit buhermányoltak össze.
  • TomDantes
    Előbb utóbb biztos lesz az is. De mivel van Tiger-TigerII-esem, Ferdinandom, én ezzel elégedett vagyok. De majd kiderül.
  • Pales27
    ezt kell csinálni gyerekek, ha felidegel
  • Szpecnyaz
    Hát ha lesz 41-42es időszak akkor ott a ruszkik lesznek imbák.
  • Wartburg
    ...de olyan boldog voltam, amikor kivégeztem EZTa gold noob f@szt!
  • Szpecnyaz
    Én egy pár német tankba már húztam 100+os legényeket. Szóval mehetek terrorizálni a ruszki és amcsi pléh skatujákat :P.
  • Oddball29
    Most azért nem fogok beáldozni egy jó legénységet, hogy ugyanazokon a pályákon szakasz7 lehetősége nélkül bohóckodjak.
  • TomDantes
    Ennyi erővel lehetne Barbarossa történelmi csata is, KV-kel, és korai PZIV-esekkel, PZIII-asokkal. Az is ugyanilyen volna.

De legalább nem lehet azt mondani, megint csak az OP oroszoknak kedveznek a szemét ruszki fejlesztők. Mivel van német tankom, engem ez nem zavar.
  • Wartburg
    Your account has been blocked till 09.06.2014 19:58.
  • Malarki
    Szerintem ez valahogy így zajlott le:
    -Te Sergey, ezek a hülye játékosok megint telesírják a fórumot a történelmi csatáért. Mit csináljunk?
    -Hát, Iván, szerintem rakjunk be 15 stock tankot a meglévő pályákra, aggassunk rá valami megtörtént csatának a tervét, aztán délután menjünk el vodkázni.
    -Sergey, te egy zseni vagy. De szerintem most menjünk vodkázni, az a hülyeség még ráér.
  • Szpecnyaz
    Bár a Tiger is agyon fog verni a dpm és hp fölénye miatt mindent Kurszknál és az Ardennekben.
  • R3nton
    Ja hát ja. Én nem is foltozgatást vártam.
  • Szpecnyaz
    Na, a német fanok majd kiélhetik magukat. Ilyen JT-t én be se tettem volna. A ruszki tankok majd csak nézhetik amíg ő mindent 2 lövésből fog leszedni mindent. A KT is durván OP lesz a jenkik ellen. Olyat hogy Nashorn v JPZ IV be se tettek, pedig azok balanszoltabbak lennének.
  • madmanic
    Ha neked ez kevés 2 és fél perc alatt...

És igen, az ilyeneket otthagyom. Annyival is hamarabb ér véget a sok nyomorult szenvedése.
  • Malarki
    Hát pedig lehetett várni hogy ez lesz.
    Az, hogy. pl. külön pályák legyenek vagy bármiben is eltérjen a normál csatáktól a tankokon kívül kb. lehetetlen lenne. Ahhoz ugyanis dolgozni és fejleszteni kellene, nem csak foltozgatni.
  • stoppos
    Én simán. Szeretek az ilyen idétlen tankokkal nyomulni.
  • R3nton
    Hát nem ezt. Én gyakorlatilag egy teljesen új játék módot. Talán valami kampányszerűbbet, vagy nem is tudom. Hát ezt nem, hogy ua az a 3 mód, ami most van, csak meghatározott stock tankokkal. Ki az aki pz2vel fog bemenni kérdem én...

Sztem ótvar az egész koncepció. És a borzalmas ebben az, hogy ERRE kellett éveket várni...
  • Angelus1991ster
    Hány második világháborús játékot láttál már, ahol szerepelt volna az egyik tengelyhatalmi ország , pl.: a Horvát bábállam, bulgária, Magyarország vagy Románia.

Ha mégis szerepelnek, mint pl.: a Total War-ban, rendre elcseszik , térképet nem tudják normálisan megrajzolni, ilyenek.

Valószínűleg ez esetben a WoT lesz az egyik első amely átlép ezen, amit a Timelines már megtett.
  • Oddball29
    Külön pályákat hozzá.
  • Malarki
    Ja, értem :D

Renton, Oddball, nektek mi nem tetszik a leírtakból? Én így elsőre nem jelenteném ki, hogy totál szar lesz. Mi vártatok vagy hogy képzeltétek ezt el, hogy ekkora csalódás volt?
  • ximix #296735
    Nem olvastam el figyelmesen a hsz-ed csak küldés előtt, azért szúrtam be a dicső múltat, mert sajnos nem nagyon nincs semmi sem nincs :)
  • lexlutor
    megis mi lesz abban minosegi ugras h lesz benne meg +10 tank???
  • Oddball29
    Meg is lepett volna, ha értelmesen csinálják meg.
  • voivod32
    Szerintem ezt nekem szántad.
    semmit, csak azt , hogy ezek jó játékok,voltak, de mi ebben voltunk erősek, ami ma nem trend, mert gondolkodást igényelnek. Lásd: WOT.
    Lehet, titokban egy magyar cég, már fejleszti a " World of Csúzli's" című online játékát!
  • Toweliee
    Történelmi csata mód 9.0-ban.

- A 9.0 megjelenését követően lehetőség lesz Történelmi csata módban játszani a csatatípusok ablakból kiválasztva azt.
    Viszont ez a mód szakasz esetén nem lesz elérhető.

- Három féle történelmi csata közül lehet majd választani:

Balatoni offenzíva

Térkép: Erlenberg
    Járművek:
    USSR: IS, T-34, T-34-85, ISU-152, SU-100, SU-76
    Germany: Stug III, Tiger II, Panther, Pz IV, Jagdtiger, Jagdpanther

Kurszki csata

Térkép: Prokhorovka
    Járművek:
    USSR: SU-152, KV-1S, SU-85, T-34, T-70, SU-76,
    Germany: Ferdinand, Pz IV, Panther, Tiger I, StuG III, Pz II, Pz III

Ardenneki offenzíva

Térkép: Erlenberg
    Járművek:
    USA: M10 Wolverine, M18 Hellcat, M36 Jackson, M4A3E8 Sherman, M4A3E2 Sherman Jumbo
    Germany: Jagdpanther, Pz IV, Panther, Tiger I, StuG III, Tiger II

- Azon tankok a garázsban melyek nem használhatóak a történelmi csata módban sötét színnel lesznek jelölve és nem lesznek elérhetőek a mód járműválasztójában.
    - Lesz majd történelmi leírás is azon csatáról, melyen épp jászani szeretnénk.
    - Három lehetséges játékmód lesz elérhető a történelmi csatákban:
    Normál csata (standard battle)
    Támadás (assault)
    Ütközet (encounter)
    - Azt a legénységet lehet majd használni az adott járműben, akiket a többi játékmódban is használnunk.
    - Érdekessegképpen a lőszerjavadalmazás pedig másképpen fog zajlani. Előre meghatározott csomagokban lehet majd megvenni a lőszereket mielött belépnénk a csatába. Azon lőszerek ára melyek a menet során nem lettek felhasználva vissza lesznek szolgáltatva a játékosnak.
    - A modulok előre be lesznek állítva és nem lehet majd változtatni őket. Ha a játékos nem rendelkezik a szükséges modullal az adott járművön, akkor az a csata időtartamára ingyenesen fel lesz szerelve a járműre ideiglenesen.
    - A csata gomb lenyomásával jelenik majd meg a matchmaker képernyő, ahogy eddig a többi mód esetében is.
    Ahogy a normál csaták esetében is, a történelmi csaták során sem fogja az mm figyelembe venni az adott játékos lejátszott csatáinak számát és a winrátáját.
    - Ahogy a többi játékmódban, itt is az mm a járművek alap egyensúly értékét fogja figyelembe venni. Mindazonálltal a történelmi módban minden jármű, mely részt vehet a módban külön - külön ki lesz egyensúlyozva.
    - A csapatösszeállítás a járművek típusát és szintjét illetőleg különbözhet a két csapat számára, de a csapatok a totális egyensúlyt figyelembe véve mindíg egyenlő eséllyel indúlhatnak. A matchmaker addig nem fogja indítani a menetet amíg meg nem lesz a teljes egyensúly a két szembenálló csapat között.
    - Nem lesz használható a hang chat (voice chat) a történelmi módban, de az alap chat, mint a többi mód esetén igen.

- ScorpionLord -
  • Angelus1991ster
    De egyetlen egy magyar vonatkozás sincs a játékokban. Pl.: egy város, megye neve. Heroes 6-ban van Istvan, Laszlo név. Ennyi semmi több.

Hát igen a homo burgerkingicus-okat és a homo mcdonaldsicus-okat nem lehet terhelni, azzal , hogy a usa, német, angol, orosz, ír , "ferdeszemű" , "feka" népeken kívül van több nép.

Ha a WoT-ban megjelenik az EU-ág, akkor tartalom résznél hatalmas minőségi ugrás lesz.
  • Malarki
    ŐŐ, ezt most hogy érted? :D
    Játszottam vele, nem is keveset.
    Szép ez a lista, de alig van rajta olyan játék ami 5 évnél fiatalabb.
    Jelenkori magyar játékipar kb. nem létezik.
  • voivod32
    Talán, több hónapot akartál írni!
    Amúgy: Nexus, Jupiter Incident, Imperium Galactica,S.W.I.N.E., Codename: Panzers... stb...
  • Angelus1991ster
    Érdekes igen, a szar időszakokban remekelünk.
  • ximix #296726
    Eh úgy csinálsz, mint aki nem játszott az "Afrika Korps Vs.Desert Rats"-al.
    (Bár az a dicső múlt egy része)
  • R3nton
    Akkora imba szar lesz az egész, mint ez a nemzetek csatája, meg még több mód lesz omg. Azt hittem kitalálnak valami frankó kis kampány szerű dolgot, vagy nem tudom. Szerintem hatalmas nagy fail lesz a historical battle...
  • patchaou
    Most jut eszembe, miért mutat kevesebbet a legtöbb sebzésnél? Volt annál több sebzéses csatám is.
  • Malarki
    Na ezek érdekes infok. Ahogy látom nem azonos létszámú csapatok lesznek, és gondolom az egyes járművek száma is korlátozva lesz(tehát pl. Ferdiből 1 lehet, PZIV-ből meg 5).
    Balatoni csata Erlenbergen, hát érdekes. Pláne majd T-34-gyel meg SU-100-zal harcolni Tiger2 meg JGtiger ellen.
    De majd meglátjuk, ez eddig elég ígéretes, remélem nem basszák el.
  • patchaou
    Sajnos topgunnal lett meg ezért nem kerek a szám, de azért na XD
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://kepkezelo.com/images/ffdavnimd9dmlpwfmt.jpg
  • Greenscape
    Ha kilepsz a vesztesnek kinezo csatabol akkor nem kell csodalkozni ha a nagyobb tier tankokkal nem tudsz jatszani. Szinte biztos voltam, hogy nagyon keveset sebzel T8 felett es igazam is lett.
    No comment.....
  • Sunsetjoy
    Az átvezető videókhoz, intrókhoz: Digic Pictures digic

Aztán meg erre találtam:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Tavaly év végén a magyar kormány úgy módosította a filmtörvényt, hogy idén már az Andy Vajna filmipari kormánybiztos által alapított Digic Pictures Kft. is jogosulttá vált a 20 százalékos közvetett állami támogatásra az általuk készített néhány perces, játékipari multik öldöklős videójátékait reklámozó animációs videók után. A tavaly 150 millió forintos nyereséget termelő vállalkozás 2013-ban legkevesebb 157 milló forint adókedvezményhez jut a törvénymódosítás eredményeként.

link

Imádnivaló ez a címadás...