418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• JeffDunham
    Mind a kettőnek van. Úgy tudom 25 és 50%, de pontosan én sem tudom. (pedig illene)
  • Rotterdam1
    nvidia geforce gt 630 2 gb...azért nagy vonalakban írtam mert gondoltam nem lesz mély analizálás...
  • Rotterdam1
    4 generációs intel 3.5 gh dual core 2...én nem írtam le rendesen...a ram: hát 3gb azért elég kéne hogy legyen, gondolkodtam hogy veszek bele még 3at de a wot-on kívül mással nem igen tolom. öregszek:) ennyi elég is:)
  • R3nton
    A másik meg én úgy tudtam a TD-knek van camo bónuszuk állóhelyzetben és nem a medeknek, de lehet akkor én tudtam rosszul :D
  • R3nton
    Tényleg felesleges veled foglalkozni, akkora baromságokat tudsz irkálni. Ha annyira OP-k lennének te lennél az első, aki kihúzná őket ;) Egyébként is szabadon kihúzható az összes, szóval ha akarsz statpaddelni húzz ki egy 10es medet 0 célzás idővel. Sőt elég ha kihúzod a 1390-et, annak is 0 a célzás ideje xd
  • 400V
    Max esetleg azért nem vitte mert nagyobb volt 330 mm nél a páncél döntve.

Vicc kb... azt nemrég Serb mondta hogy T44 nek lenne HEAT lőszere ami 400 mm felett penetrálna ha a valós lőszereit használná. Az az U8TS tuti kettélőtte volna való életbe a tornyát a Jagdnak HEAT el.
  • FosTalicskaa
    WT E100? Arra is azt mondtad, hogy nehéz vele a játék, amikor 3k dmg-et tol ki 10 másodperc alatt... (mindenki akinek a statját láttam vele könnyedén tartják a 4k+ átlag sebzést) Vagy az e4 amivel kb az átlagos szintet érted csak el. Ami azért gáz, mert az itteni kis felvezetőd után, hogy még a fogyatékosok is tudják őket használni te mégis csak ennyire vagy képes... Ráadásul mind2 csak ikonjában td, amúgy heavy tankok. Szóval igen vannak td-id. Jah nekem meg ennyi erővel van medem is. Ott az e5 meg az is7... jó vicc.

Amúgy meg pont tegnap is közel 300-at lőtt belém egy szaros elc amx szemből teljes sebességel 300 méterről. Egy5-ös könnyű tank, egy 10-es heavy tankba. Ez a vicc és bármit pampogsz ez elfogadhatatlan. Csak úgy mint a medek camo bónusza amikor nekik van a legjobb páncéljuk, ugyanakkora pennel mint a heavyknek, sokkal magasabb dps-el és közel 0 célzási idővel. + menet közben is pontosak.

Régen a gold ammo + 10-es medek előtt tényleg skill kellett egy-egy medhez, de azóta kiváló stat padder tank lett mindegyik. Csak nyomkodni kell a bal egérgombot, aztán annyi... arti szint annyi különbséggel, hogy ha béna vagy itt még vissza is tudnak lőni.
  • 400V
    Nem akarok beleugatni de a HEAT lőszernek pont az az előnye hogy 50 m ről is annyi a penje mint 500 ról, és laza 60-70 fokig vinni kéne a páncélt. Amit láttam annál a Jagdnál az kb szemmel volt 45 50 fok.

Arcade fos manipulált szar szerintem! Megy minden gusztustalanul arra hogy monopole meg fizessél.
  • stoppos
    Anno?
  • patchaou
    Szomorú, az egyik kis fun accommal szeretnék játszani amire szereztem egy su100y-t de a játékbeli néven kívül mindent elfelejtettem... mondjuk ez kevés lenne a helyreállításhoz is.
  • haflac
    Tiszta vicc ez a játék.Az egyik nap a tigris ágyúja mindent visz,nem pattog,ma meg minden 2. lövésem lepattam 5-6-os tankokról.Ez egy röhej,hihetetlen.
  • Desmodromic
    Nekem is 405-ös hibát jelez.
  • patchaou
    Csak nálam nem jön be a worldoftanks.eu vagy másnál sem?
  • patchaou
    Az egy dolog hogy két gigás vga-d van de milyen? attól hogy tele van baszva egy videókártya memóriával még nem feltétlenül jó játékra is.
  • Bartlebi
    Nincs asszony szal ez nem jött be. :-D
  • ximix #297024
    Nyugodj meg semmi para csak az asszony tamponjára gyújtótál rá véletlen :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Nyuszika és a Farkas találkozik az erdőben.
    A Farkas megfűzi a Nyuszikát egy kiadós numerára.
    A Farkas leteszi a szivarját egy fatönkre,a Nyuszika melléteszi a véres tampont. Kefélnek vidáman mint az őrület amikor végeznek elaléltan a Nyuszika beteszi magának a szivart a Farkas a szájába a véres tampont. Egyszer csak elkezd izegni-mozogni a Nyuszika:
    - Te Farki, akkorát dugtunk, hogy ég a pinám!
    - Az semmi Nyuszika, de én meg szabályosan agyvérzést kaptam!!!
  • Amarth99
    A lightokkal csak egy baj van, a használhatatlan debil csapatok.
    Ha megértenék az idióták, amikor írja nekik az ember, hogy xy helyre megyek spotolni, figyeljen oda stb, akkor jók volnának nagyon. Ehelyett elmegy a pálya másik végébe az összes, vagy padló gázzal elviharzik melletted egyenesen a halálba.
    Ha meg ne adj isten mögötted áll, jó helyen, akkor képtelen lőni/sebezni amit kellene, hiába jelölgeted, az ellenfelet.

• R3nton
    Igazad van, feleslegesen pötyögtem. Viszont nekem legalább vannak TD-jeim is, fogtam és kihúztam.
  • R3nton
    Pláne a lightokkal nehéz játszani. Azokkal még igazán hatékonyan spotolni is nehéz, nemhogy még gyilkolászni és sebezgetni is. Persze nyílt mapokon tankfölényben magára hagyott tankokkal szemben más a helyzet.
  • Amarth99
    Nem az, de gondolod ezzel meggyőzöd :)? Te is tudod mennyi okosságot szokott írni... és amúgy is mindig az az op, ami nincs, ami van az meg szar...
    milyen hisztit levágott már a 155tel is...
  • R3nton
    Ez tiszta sor, de akkor nem is kell itt leírni, hogy betölti a med és a light a goldammot és szemből kilövöldözi, meg ledarálja, meg lelézerágyúzza a heavyket és a TD-ket, mert ez nem igaz. Eleve a gold ammo nem csodaszer.
  • atee73
    nem akarlak bantani ,de a 3gb ram sajnos a mai vilagban nem csak a wot-hoz nem eleg , ha pedig amd procid van (a 3,5 -os dual core bol erre kovetkeztetek)akkor eggyaltalan nem eleg mivel a bigworld engine CPU intensive (ertsd proci zaballo)es a amd single thread-ban eleg gyengus . Sokat gyorsitana a game-n ha lenne minimum 8gb rammod , proci akkor is szuk keresztmetszet maradna de sokat segitene.
  • Amarth99
    Ebben a csatában pont nem az látszik, amiről beszélsz.

Minden lövésed, ami weakspotra ment átütő, sebző lövés volt. A lepattanó lövések fele rossz célzásból, a másik fele meg a szórás miatti hardspot találattól volt.
    Rálősz a jpze100 beforgatott tornyára, amit még sárgával is jelez az átütés jelző, és csodálkozol, hogy pattan?
    3-400 méterre volt az összes olyan tank, amiről pattantál. Még szép, hogy nem fogod minden lövéssel a weakspotot eltalálni, így is volt kurva mákos sebzésed.
  • R3nton
    Ezzel nem azt akartam mondani, hogy a medek szarok, sőt nagyon is jók! Hanem kifejezetten a fostalicska hülye vízióit meghazudtolni. Komolyan, olyan abszurd dolgokat szokott itt írni. Már jobban túl misztifikálja a lightokat és a medeket, mint én a TD-ket anno.
  • Bartlebi
    basszus abba kellett hagynom a játékot mert egyszerre van agyvérzésem és infarktusom.
  • JeffDunham
    Túl dramatizálod.

"Meg lehet nézni a replayben, hogy a goldammoval is alig üt át, és folyamatosan weakspotokat kell keresni az APCR-rel is és a HEAT-tel is. "

Alapból weak-et kell keresni minden tankon. Annak a játékosnak megérteném ezt a gondját aki tier 8-al tier 10-ben cumizik 200-as pen-nel. De egy 10-es mednek könyörgöm 268-as van. Az több is mint elég. A HEAT szar, felesleges is bele. Max foglalást lelőni van értelme, de annak sem nagyon.

De pl az Aufklärungspanzer Panther-nél én is tolom a goldot, mert tier 10-ben 157-es pen-nel csak csikálgatod a hasa alját az összes tanknak. Ott úgy érzem jogos lenne ez a kijelentés.
  • R3nton
    Na akkor ezt üzenem a fostalicska gyereknek, ha már arra képtelen, hogy kihúzzon egy 10-es medet, vagy egy 8-as lightot, akkor legalább nézze meg ezt a replayt és utána mondja, hogy a light meg a med betölti a gold ammot és átlő mindent. Ja és hozzá teszem, hogy ez nem kirívó eset, hanem általános. Meg lehet nézni a replayben, hogy a goldammoval is alig üt át, és folyamatosan weakspotokat kell keresni az APCR-rel is és a HEAT-tel is. Nem beszélve róla, hogy ezek a HEAT lőszerek elég szarok.

onj430 replay
  • Angelus1991ster
    Más valaki az elmúlt hetekben játszott Sacred Valey pályán?
  • ximix #297011
    A tweakerel egyszerűbb.
    Modgaliba miatt töröltem res mod mappát, majd újra felraktam tweakert, de ezek szerint nálam van valami zűr, mert a füst még mindig szállingózik annak ellenére, hogy kivan kapcsolva.
    Pont ma nézegettem a 3 monitoros kérdés miatt és láttam benne a smoke-ot gondoltam hátha ott is kilehet kapcsolni valahogy.
    Néha zavart, többször nem ezmiatt nem foglalkoztam vele.
  • Rotterdam1
    lehet lekapom. nincs az a gép esküszöm amin tökéletes lenne minden a wottal kapcsolatban. 3.5 gb dual core 2 2 gb nvidia 3 gb ram és még mindig beszaggat a füst miatt és mellé durrantok:)
  • patchaou
    Nálam a wot tweaker nevű progi tökéletesen bevállt
  • Wartburg
    Most olyat játszom, hogy felbosszantom a babuinokat, lökdösöm, tologatom őket, míg ki nem lőnek, majd elégedetten mosolygok, hogy bekékültek és belefagynak a csatába. Lehet, hogy gyerekes, de olyan jóóóóó!
  • Rotterdam1
    ja igen ezen már egyszer kutakodtam:) köszi,,,csak most 8.1 van fent és fingom sincs merre...csak kibogozom. még 1x thx
  • popey8
    Igen.

#297003 WoT Tweaker
  • ximix #297005
    C:/Users/*felhnév*/AppData/Roaming/wargaming.net/WorldOfTanks/preferences.xml

http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/823-game-settings-in-preferencesxml/
  • szabii98
    én nem szeretem azt a pályát, de még bent van elvileg
    jó lenne egy map választó gomb végre amúgy, mert elegem van a sok el hallufból meg az ilyenekből, rengetegszer dob be oda
  • Rotterdam1
    vmilyen progival ki lehet szedni a füstöt a wot-ból? mert hiába a 80 fps ha leesik a béke segge alá ha többen lőnek mellettem...
  • Angelus1991ster
    8.11 óta játszottál a pályán?
  • Angelus1991ster
    Milyen pályát vettek ki még?

Napokban lesz még akciója aztán egy hónap múlva visszajön a topikmenzesz ( sg.hu regisztrációt követő 30 napig nincs fórumhozzászólás én ezt felemelném minimum 45-re).
    Szerintem a nyüzüge aki kikerült a napiszarra a "gay of the day ".
  • popey8
    Még nem vették ki, de lehet ki fogják. Nem rossz map, mondjuk én Dragon Ridget is szerettem:)