418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• JeffDunham
  • Bartlebi
    Xvm?
  • popey8
    Ezt se hittem volna, h 1x ott látom a nevem a listában:) Tegnap nagyon adott mindent. Biztos kompenzációként a tegnapelőttiért, mert kedden 10-ből 2-t nyertem és ehhez a 10 csatához 1080 wn6 társult.

• Bartlebi
    Volt anno a boltokban egy 580 csak 3Gb rammal na azt akartam előszőr megvenni. Poén az egészben hogy ugyanezekkel az adatokkal mint az enyém. Tavaly meg havernak akartam egy másik gépet a Wot-hoz összerakni mert a mostani a vajazott kenyérpirító teljesítményét tudja. Gondoltam keresek neki egy használt 580-ast. Persze nem találtam. De tudod azért bíztam benne hogy egy újabb gen kijövetele nem csak a fogyasztás csökkenésével jár hanem teljesítmény növekedéssel is. De ha megnézitek a 680-assal az összehasonlítást azért az sem igazán mutat nagyobb teljesítményt. Persze vannak dolgok amiben jobb de engem nem győzött meg hogy cseréljem le.
  • suba53
    Közepes kategóriának, gondolom.

Az Nvidiánál a számozásnak az a logikája, hogy az első szám az egy családra utal, mondjuk egy kisebb csíkszélességű technológiát eggyel nagyobb kezdő számmal jelölnek, vagy egy technológiailag fejlesztett architektúrát szintén.

Aztán családon belül a következő számok adják a rangsort.

Így a GTX580-nak kb a GTX680-as felel meg, a GTX650 meg kb a korábbi GTX550 teljesítmény szintjét hozza.

Persze minden fejlesztésnél kicsit tolódik a létra fölfelé, így egy 210GT-nél azért sokkal erősebb egy GT610.
  • polluxware
    miafaszvanitt?
  • Bartlebi
    Szerintem a melegedés gyárilag megoldva. Mondjuk igaz ami igaz a hangszigetelt házam oldalát nyáron jobb ha leveszem.
  • Bartlebi
    Ez megmagyarázza azt hogy amikor kerestem egyet használtan akkor miért csak ebay-en találtam egyetlen darabot. A 650-est mire szánták? Olcsó gamer kártyának?
  • stoppos
    Kb mindenben. Mondjuk kevésbé melegszik, abban jobb.
  • suba53
    Szinte mindenben. Kivéve a fogyasztást, de az nem game paraméter. :-)

http://www.hwcompare.com/13486/geforce-gtx-580-vs-geforce-gtx-650/
  • Bartlebi
    Miben gyengébb a 650-es az 580-astól?
  • suba53
    Nem dobom ki, mert nincs jelenleg erősebbre zsé.

Azon viszont nem csodálkozom hogy a GTX580 jobban muzsikál, hiszen egy sokkal erősebb kártya.
  • foxbat88fx
    Solten xDDD
    most nagyon kiröhögtelek b+ :DDDDDD
    AFK-sok ellen kaptál ki XDD
  • Bartlebi
    Arnold papa mióta nem politikus tisztára kész van. Epic meal néven van fent egy videó amiben a tank mellet csinálnak egy rohadt nagy szendvicset és kezdésnek a tank kipufogója feletti lemezen megsütnek egy kis strucctojást.
  • popey8
    Most már nekem is van WT-m és szerintem nem olyan nehéz vele játszani. Csak tudni kell okosan használni. Nem tudom neked van-e, de ha te heavyként akarod használni, akkor nemhogy a 4k-t, de a 2-3k átlag dmgt sem fogod tudni vele tartani az holt biztos. Ismét egy túlzás: nem tudom te kiket néztél, de nálunk pl. Gamblenek és Szpecnek sincs 4k átlag dmg-e vele, sőt még nekem is csak 3700 jelenleg. Én eddig 4k felett csak Jegesnél láttam, plusz néhány külföldi lila játékosnál.
  • Bartlebi
    Hát tudod szerintem dobd ki a gtx650-esed ha nem tudod normálisan elfuttatni rajta a gamét. GTX580-asom van és 1920X1080-as felbontáson maxra felhúzva minden amit találtam simán megy a game 40 és 60 fps között.
  • popey8
    "A td camo bónusz az talán csak álcahálóra vonatkozik, hogy talán több bónuszt kapnak rá. De abban biztos vagyok, hogy a medek magasabb kamo értékét még így sem érik el" Kérsz még pár smileyt?

Ember te tényleg beteg vagy. Ez a talán itt most csúnyán megbukott. A TD camo bónusz nem az álcahálóra vonatkozik, hanem az alap camora. Erről akkor volt szó, amikor úgy volt, h elveszik a szóban forgó camo bónuszt a TD-ktől.Nem figyelsz.

Persze a medekbe 6 klingon álca generátor van beépítve és még az 50 m-es "röntgen" körben se spotolódnak fel. Sajnos a fost meg a többi szart 800 méterről is észreveszik, szegények. /sarcasm

Te totál nem tudod miről beszélsz az biztos vagy csak túl nagyot akarsz mondani, h alátámaszd az állításaidat ill. a véleményedet.
  • Nazarov77
    Jaja, girls und panzer OSTből van mindhárom szám :)
  • stoppos
    Az ott mókolnak akart lenni, bár az sem szebb szó. :)
  • stoppos
    Ki tudja mit mólonak az enginnel, mióta megvették az egész céget. Lehet kijönnek valamivel majd. Ugye a feladat nem éppen az egyszerűen összedobjuk egy hónap alatt kategória.
  • Solten
    Ja, ezen a tankon szolgalt anno az osztrak seregben.. :)
  • Rotterdam1
    kicsit hülyén fogalmaztam:) cipőben csak féllábal behajolva kicsavart derékkal nyújtózva fogalmaztam:)
  • Solten
    Klassz a Panzerlied alafestovel... :D
  • Rotterdam1
    na igen. mondom hogy nagy a el van szállva a wg.Sunsetjoy ezt nehezen érti. szerintem pénzt kap serbtől hogy jót vagy semmi:)
  • suba53
    Nekem GTX650 van, és bizony az is kevés néha.

Igaz full HD felbontásban megy, de vissza kellett vennem pár paramétert, hogy élvezhető sebességgel fusson.

Volt itt nemrég egy Grafikai beállítási táblázat a WoT-hoz.
    Az kifejezetten a nem túl combos VGA tulajoknak hasznos.
  • csagataj
    Osztrák felségjel! :)
  • Solten

• FosTalicskaa
    Tervben van, csak egyelőre még gyűjtöm a lelki erőt a grindeléshez. Amúgy meg ha van egy elképzelésem egy adott tanktípusról nem igazán szoktam csalódni benne. Eddig egy kivétel volt. Pont a 155. Lehet azért is sírtam miatta annyit... ami viszont különösen fájó volt, hogy az odaáig vezető út sem volt élmény még tier 8-tól sem....
  • Sunsetjoy
    Én a videókártyáról beszéltem, és nem a konfigod WoT játékmotor által való semmibevételéről.. :) Egyértelmű, hogy teljes mértékű multicore support kéne a játéknak, ezt belátja, akinek egy csöpp esze van...
  • Kancsalborz
    Csak nyomkodni a bal egérgombot... Ja persze... Nem szoktál medekkel játszani mi ?. Tényleg, mi lemme ha kipróbálnád öket, mielött ilyeneket írsz...
  • Rotterdam1
    jó tier 9-10 persze célozni kell de egy medhez képest még ha ez nem is az a hagyomásosan med akkor is megnyugtató jó érzés...megpiszkálod őket és még van esélyed lelépni is...én szeretem nagyon ezt a japán vonalat. chi-ri-vel is 150 kör 182 kill 75% win...nálam ez nagy szó...főleg a győzelmi arány:)de mennyi hülye volt mikor azt húztam...rotterdam cheter...:)az mondom...REPORT...:)
  • Rotterdam1
    60-80 fps között van az enyém is, csak mondom leesik olyan 25-30ra ha sokan lőnek mellettem, és nem értem ezt a buzi wg-t...4 magost már mióta igérgetik hogy optimalizálják, ezt azt kijavítják...toldozott-foltozott az egész...
  • JeffDunham
    "sta1 tényleg szemből rőhögve az is3at---hasba az e75 jppz e100 beviszi"

Csak óvatosan. Az IS3-at oké, azt alázza, de a másik kettővel megszenved ha egy kicsit is szögben áll. Tudom miről beszélek mert a mai napig húzok benne legénységet. Főleg az E75 veszélyes ilyen téren, mert úgy pattog az alsó frontlemezről mint a popcorn.
  • Rotterdam1
    semmi gond vegyél nekem jobbat. én arra akartam kijukadni hogy van ez a konfig ami benne van 110000 ft-ba és belassul egy netes játék közben ha sokan vannak mellettem és nagy a füst.sztem ha egy csöpp eszed van akkor beugrik mire ez a nagy gépigény a wg részéről...mikor full grafikán is érdekes dolgok vannak nem beszélve a bugokról...
  • Nazarov77
    7vs7 max tier 6os tournamenten sikerült eljutni az 1. gold rewardig, azt hiszem ez a 16. helyezés. Jó móka volt. Egy nem HC csak fun klánnal minimális rákészüléssel ez egész jó :P

Mivel nem volt kv-1sem és értelmes legénység bele, én vállaltam a scout szerepet pz3al, tegnap volt egy jó momentum mikor szembe találkoztam 2 kv-1sel :D

• Rotterdam1
    áh látom a light-okról van van szó. én szertem őket de spotolni valahogy nem az én világom. azért tolom némettel meg japánnal. tőlük azért nem várják el. az sta-1 is lassú spottolásra de nagyon jól forog és cserébe a 218mm átütés kárpótol. a t44-et szerettem még egye fene vmennyire spottolni is tudtam vele de az a 175 mm átütés éy a csaták nagy része tier 10-ben...használhatatlan. még oldalról is pattogtam már sokszor tier 9 heavy-ken.már a panther2 203mm-e alakul de az sta1 tényleg szemből rőhögve az is3at---hasba az e75 jppz e100 beviszi.
  • haflac
    Nekem csak 2 gb ram van és 50-100 fps,persze nem full grafon,szal elég a 2 GB.Mondjuk szinte a részletesség a minimumon van.i5 760,nvdia 9800 gt 512mb,2 gb ram.
  • Sunsetjoy
    Az pont olyan, hogy rápakolták a 2 gb-ot, de minek. igaz hogy GDDR3-as, de 128 bites a memóriabusz elérése. Annál még egy 4-5 éves is többet tud ilyen téren (memória adatforgalom sebesség) 256 bitesként.
  • FosTalicskaa
    Amúgy az előzőt r3ntonnak szántam.
  • FosTalicskaa
    Igen, kb ugyanannyi mint bármi másnak. Ha bokor mögött állsz legalább 15 méterrel akkor szinte senki sem spotol be. Igaz ehhez kell legalább 100 méter vagy több ellenféltől függően. Ha td-vel mozogsz a camod értékének legalább -40%-t elveszíted, míg meddel -25% lightal meg 0%. Szóval technikailag nekik olyan mintha mozgás közben is egy helyben állnának. A td camo bónusz az talán csak álcahálóra vonatkozik, hogy talán több bónuszt kapnak rá. De abban biztos vagyok, hogy a medek magasabb kamo értékét még így sem érik el...

Szóval a lényeg az, ha rendesen bokor mögött állsz egy bizonyos távolságot tartva akkor mindegy mivel játszol nem spotolódsz fel. 400 méter felett meg akár a nyílt mezőről is lövöldözhetsz akkor sem látnak meg. td camo bónusz... vicces.... (bármelyik tankomat ugyanakkora távolságról spotolják be, legyen az heavy vagy td)