418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TomDantes #297119 Pedig igen izgalmas tudott lenni egy német vs orosz vagy német vs usa tier8-ban. Izgalmasabb mint a sima csaták, mert kimondottan a saját nemzetünk tankjainak előnyeire kellett építeni.
Egyedül a tier 6-ban a orosz vs usa nem szerettem. Mert hiába otromba OP a KV-1S, annyira de annyira súlyosan hülyék az emberek...amikor egy lövést ad le vele összesen, pedig max két lövéssel eltünteti a Hallcat-et, de ...áh... sok siemka. -
lammaer #297118 nekem langyos volt az egész. ki én se kapcsoltam, de tök semleges volt, néha fel se tűnt hogy most ilyen csata van. -
besti #297117 Én azt láttam fórumokon, hogy jó játékosok is sorra kikapcsolták. Én már az első napon, mert ehhez gondolkodni kellene egy kicsit jobban a T. csapattársaknak (az assault/encounterhez hasonlóan), ami láthatóan nem ment nekik. Akkor minek nekem még több bosszúság, mint amit a random okoz. Mondjuk felőlem benne maradhat, ameddig nem teszik kötelezővé. De valamit látott a WG, ami miatt hónapok szoftverfejlesztését így egy peccs alatt semmissé teszik :) -
TomDantes #297116 Kár a nemzeti csatákért. Feldobta a játékmenetet. Én kimondottan élveztem. De hát sok hülyegyereknek nem ment, és jaj sírás. Na, akkor ki is veszik. Remek. -
lammaer #297115 ez lesz a historical battle sorsa is.... történelmileg szinte sohase voltak balanceosak a tankok, szóval vki mindíg rosszul fog járni. Vagy nem lesz a historical battle történelemhű. -
lammaer #297114 Mert hol még? Tolom T6-T9, és nincs arty fölény.... supportok ahogy annak lennie kell. -
Desmodromic #297113 Áprilisban valamikor. -
Zero Shoot for the Win medál
Quick Match 0:14 medál
All Players, One Coordinate medál
Mikor lesznek
-
stoppos #297111 Az ötlet nem volt rossz, csak ehhez jobban balanszolt tankok kellenének mind nemzeten belül, mind a nemzetek között.
Mert ugye a franciáknál nincs senki, aki megfogja a szűk átjárót adott esetben, az amcsi meg lapos pályán van épp esetleg halálra ítélve. Plusz ott van, hogy egy nemzetből nagyon sokat ugyanazzal a tankkal játszanak egy tierben, és így a leosztásnál is sokmillió KV1-S mellett pucsító egy darab stock T34-85 lesz, aki épp ott jár a fejlődésben a T-54 grind közepette. -
Arra van esély hogy holnap délután megnyissák a 9.0 common testet? -
foxbat88fx #297109 ja és az új játékmódot ki is veszik XDDDDDDD
úgy látszik nagyon sikeres lett az az összecsapás szarság :) -
foxbat88fx #297108 most olvasom a 9.0 pecs nótszot
- added new awards (medals) for team battles: “Recon by combat”, “God of War”, “For the Will to Win”, “Decisive Shot”, “For Tactical Operations”
- Light Tank Mk.VIc and T7 CC buffed
fap fap fap fap :D -
dolorex #297107 Sziasztok!
Amcsi TDsektől kérdezném, hogy Hellcat után érdemes e bármit is kipróbálni?Proto jónak tűnt eddig mint ellenfél, de a T30ról és a T110E4ről nem sok tapasztalatom van.T30 tornya van olyan jó mint a T29nek a saját tierjében?Köszi -
stoppos #297106 Nem tudhatod, lehet védi a bázist.
-
foxbat88fx #297105 na a lényeg lemaradt XDDD
ha látod hogy egy vérvörös 0k csatás 45WN-8as tank nem lett spotolva 10 perc után sem akkor az 99% hogy AFK :) -
foxbat88fx #297104 nem, csak nem tudtam írni a kurva chatban miatt....
ezek szerint van fent xvm-ed....
az kijelzi h spotolva lett vagy sem... na meg ott a WN8 is :D
a végén akik maradtak mind bénák voltak (kivéve su-85b de az low hp-s volt)
aztán maradt két AFK-s... a másik su-85b meg a pz38na fent a falunál AFK-zott
ha hamarabb betámadtok simán lehozod :D -
stoppos #297103 Jogos. Nem ígérem, hogy legközelebb értelmezem is, amit írsz, mert mégis csak rólam van szó, de majd megpróbálom. Te meg értékelheted a lelkesedésemet. :) -
zsupeti #297102 Szerintem megy.
-Miből gondolod?
Mert most lőtt ki.
-
Amikor az IKEA-s fiúk az asztal élére helyezik az ágyút még jobb a hatás :)
Ha rövid mozsárral lenne még fanabb lenne:
-Hé!
Mivan?
-Az a E 25 jön vagy megy ? -
Ez a lapra szerelt TD-k előnye :) hogy alacsonyak
ezek a pontok amikről beszéltem és ezek a tankhoz igazodnak ami egy alacsony TD esetén sokkal jobban rejthető marad egy bucka, kerítés egy alacsonyabb bokor is rejtve tartja a TD-t lövés után míg egy Object esetleg kilátszódik mögülük. (ha a 15méteres szabályt nézzük)
-
zsupeti #297099 Az E-25 értékeit láttad?
Maga a láthatatlanság példaképe. :) -
stoppos #297098 Ez alapján nem kellene nagy különbségeknek lenni, de mégis az az érzés fog el általában, hogy ha közelben tüzel egy bokor, hogy ott egy német TD lesz. Az esetek nagy többségében igazam is van, de lehet hogy az érzés abból is adódik, hogy most boldog-boldogtalan ilyen lapka TD-kel rohangál. -
Gyuszopapa #297097 Már 3-4 tier-ben is az artyk tarolnak nem ritka a 4-5 kill sem.Már nem is mi tankok hanem már az artyk vetélkednek a top gun-ért.Az előbb is csak arty sebzett senki más.Nevetséges. -
Azért azt se felejtsd el hogy pl az Object704 vagy az ISU-152 is hasonló értékekkel rendelkeznek álcázás terén, annyi a különbség mivel a Borsig egy guruló asztallap egy ágyúval jóval lejjebb helyezkednek el az észlelési pontjai amit a másik tankok észrevehetnének szemben egy Objectel ami magasabb és ebből adódhat ez a paranoja.
Rhm-Borsig,ISU-152,Object704 értékei egy E 50 távcső, ventivel nézve.
-
Oddball29 #297095 Csak mert teljesen nézhető mai szemmel is. Az Orson Welles féle Citizen Kane/Aranypolgár. -
Akkor nosza, csinalj egy kozvelemeny kutatast. -
Oddball29 #297093 Kíváncsi vagyok néha, akik használják ezt a gif-et, azok hányan látták az eredeti filmet? -
-
Jaja, szerinted konnyu volt 14 vakhangya paradiccsommal...?? :)) Az utolso kis tarsadat mar nem volt ido megtalalni, ezert lett dontetlen. Ennyire zokon vetted hogy kilottelek? :DDD -
bigmano #297090 Köszönöm a felvilágosítást megnézem..... -
zsupeti #297089 RHM álcázása brutális,mi sem bizonyítja a camo calculator.
Háló,festés+100%os camo skill esetén minden értéke földönkívüli.
Ha mindhárom fent van a tankon,akár még bokor mögé se kell állni 200-300 méteren belül.
camo calculator
-
http://ftr.wot-news.com/2013/12/18/vehicle-camouflage-overview/ -
Érdekes- egy témára egyik értelmesen reagál, a másik meg azt sem tudja, hogy miről van szó :) Nem véletlen az auto-spoiler, belátom. -
Általában egy program segítségével ami csinál egy partíciót a memórián. Az Asrock-nál pl XfastRamot adják a lap mellé, vagy van még RamDisk ami régen is volt.
Mivel a memória nem tárol adatokat áram nélkül ezért indulásnál a vinyóról írja a memóriába az adatokat ami kicsit lassítsa a gép felállását ugyan így a leállítást is ezért egy szünetmentes táp nem árt .
-
besti #297085 Tudom-tudom. "Want realism? Join the army!" (SerB) -
besti #297084 Nekem úgy rémlik, hogy a TD-knek lövés utáni camo bónuszuk van, azaz kevéssé csökken le a camo értékük lövés után, mint bármilyen más tanknak. Ezért lehet, hogy a 8-as WT még lövöldözve is rejtve marad addig, amíg bele nem ütközöl. Ezt akarják elvenni, csak írták, előtte ezt azért alaposabban le kell tesztelni, milyen hatással van a gémpléjre. Mondjuk én már nagyon várom, hogy ezt elvegyék tőlük, valahol nem is reális, hogy ugyanakkora vagy nagyobb csövekből lőnek mint a többiek, de nem szpottolódnak. Pedig az ő lövésük sem jár kevesebb fénnyel vagy füsttel. -
bigmano #297083 Memóriába hogyan lehet telepíteni? -
A 3 Gb memória azért nem sok, mert egy játék adatait a proci oda írja ki és a memória sebessége az ssd-hez képest 7x-es a sima merevlemezhez képest meg 20x-os is lehet.
Tehát gyorsabban eléri mintha a merevlemezről kellene beolvasnia, de ha kicsi nem fér be minden a memóriába és valamit játékközben kell esetleg újra írni a processzornak.
Ekkor a Vga szenvedhet csorbát, mert nem kap adatokat a proci felől (ha az amúgy is 100%-on muzsikál) addig míg az a memóriával bíbelődik, így vagy ez vagy az.
pl a memória adat olvasási sebessége 1,5Gb/s addig egy SSD 0,2Gb/s
Vannak akik vesznek 32Gb memóriát nem azért, mert a játéknak ennyi kel hanem, mert memóriákból csinálnak meghajtót,merevlemezt és az oda "feltelepített" programok 1,5GB/s olvasási sebességgel lesznek elérhetőek.
-
WoTStat.net -
400V #297080