418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #297159 Azt jelenti, hogy nem lesz új fizika (lerepülő tornyok, élethűen összeomló házak, kerítések, stb). Csak a HD-ba átdolgozott 12 tank lesz újdonság grafika terén. -
Komolyan IP bann kéne ide. -
Hány accja van ennek az idiótának? -
yossarianHUN #297156 Ez ugyanaz. -
rohano #297155 Olyan paraszt vagy hogy még a fagyit is bicskával eszed. -
Csapj le rá most ;) énis azt fogom -
Muszály minden nap feljönnie egy idióta nokedlinek. -
Takarodjál már vissza a kis elfogult közösségedbe. -
rohano #297151 Na megszólalt az eszes. -
rohano #297150 Hülye kocka. -
na de jó tegnap itt volt a törppilla most meg még1 idióta nokedli -
malystryx #297148 Tier 8-ra mikor szokott 30%-os akció lenni? Vagy csapjak le erre most? -
Kisf4rk4s #297147 Fizikai motor -
rohano #297146 Hülye kocka mi van nincs életed. -
zsupeti #297145 Akkor ismét játszhatatlan lesz a lag miatt ez a csodálatos játék. -
Beleolvastam wotinfo.hu-n a fejlesztői hírcsokor #57-be találtam egy ilyet: "A fejlesztők nagyon szerették volna berakni a 9.0ba a Havokot, de sajnos nem készült el időben. "
Ez most azt jelenti hogy a grafika se fog változni?
Elnézést a tudatlanságom miatt de pontosan nem tudom mi az a Havok. -
rohano #297143 Te hülyébb vagy mint más nekifutásból. -
papa74 #297142 Ez nem sikerült :-( -
papa74 #297141
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_3_13_q60lh0d0b1.jpg
Eltáv van az állatkertekben :-(
A két jó képességű 8-as, csak kocsikázott, majd kihalt!
Lehet nem hoztak lőszert? -
lexlutor #297140 egy 50 csata mulva mar nem leszel ennyire turelmes vele :) -
Malarki #297139 Nem adom fel, nem azért vetem meg hogy eladjam. A T-54-et most fulloztam ki, az is elég szopás volt :D D egyébként szerintem annyira nem szörnyű így full stock modban sem, tűrhető a mozgékonysága, az L/100 200-as átütésével még épphogy el lehet boldogulni, de legalább rohadt gyorsan lő. -
Oddball29 #297138 Muszáj lesz team battle-be menni, mert a sima 8-as MM az szét van barmolva teljesen, 60-90 mp-kig várat a queque, hogy aztán bevágjon az alsó harmadba tízesek közé. -
yossarianHUN #297137 Na, ez egész korrekt. -
lexlutor #297136 mennyire lenne naivsag bmit varni az uj tier3-4 pz4ektol es a stugtol? -
Azt kifelejtetted hogy gyúlékony :D -
besti #297134 ne add fel hamar, egészen addig tart ez az érzés, amíg fullos nem lesz a tank. Benne van top 3 legnagyobb szívás amíg nem fullos tankok között (lehet az első helyen). Nincs sebesség, nincs camo, viszont ezek mellett nevetséges sebzés. Mit is kellene vele csinálni, hogy jöjjön az XP? -
Desmodromic #297133 Ejha hétvégi akció! -
Malarki #297132 Megvettem az E-50-et mert akciós. Aztán jött a pofáraesés, hogy alap talpra csak az L/70-es meg az L/100-as 7,5-es rakható fel, mert a hosszú 88-as túl nehéz. Wahahaha, 130-as átlagsebzés T9-ben, ez igen :D Még jó hogy csak 10k XP-t kell vele farmolni. Ma meglett a fele, de annyira nevetségesnek érzem maga hogy csak na :D -
Oddball29 #297131 Vagy ha nyílt mapon kikapunk féltucat Hellcatet ellenfélnek, akkor a csapat háromnegyede úgy döglik meg, hogy ellenfelet se lát. -
besti #297130 A tier X-et megpróbálják elég jól kibalanszolni, de előtte lévő tankokra nem fordítanak ekkora figyelmet. Egy adott ágon vannak így OP (T49, KV-1) és valamennyire UP (T25/2, IS) tankok is, nagyjából arra figyelnek, hogy az ágak legyenek balanszolva és ne az egyes szinteken lévő tankok - ne ezért nem működhet jól ez az összecsapás mód szvsz. -
FosTalicskaa #297129 Mondjuk megnéznék arról egy replay-t ahol az egyik oldal tele van WT-E100-akkal... szóval ha van valakinek ilyen visszajátszása ne fogja vissza magát... -
TomDantes #297128 Hiába volt az orosz oldalon egy rakás KV-1S a felük egyet lőtt, a másik fele egyet se. Elég sok ilyen csatám volt, orosz oldalon KV-1S-el. Abszolút nem jött ki az OP-faktor.
Ellenben a németeknél tier8-ban nem mondom hogy sokkal erősebbek voltak, de egy kicsivel igen. -
Oddball29 #297127 Én mondjuk azért kapcsoltam ki, mert ha teszem azt hatosban megyek, akkor már egy-két KV-S is elég gond a másik oldalon. Nem hiányzik féltucat. -
FosTalicskaa #297126 Én 2 csatát mentem vele. Volt egy Is-7-es köröm városi pályán 14 fv td ellen. Majdnem otthagytam a gépet és elmentem kajálni, de valahogy mégis lehoztuk. Szóval ez meglepett. A kövben malinovka 13 b.chat med meg 2 arti ellen. Na akkor úgy döntöttem, hogy ennyi ebből elég is volt...
Szóval ezek szerint én is beletartozom a "2 csata, aztán kikapcsolom az egészet a fenébe" csoportba. :) -
Kisf4rk4s #297125 Pont két csata után kapcsoltam ki -
foxbat88fx #297124 német kegyetlen OP.....
semmi esélye pl. tier 8 összecsapásban az oroszoknak németek ellen
németeken ott a gyorsanszűkülő, kurva pontos gun, fasza átütéssel
lehet hogy az orosz meg nagyot csap, de pontatlan, meg lassan szűkül
sok faszláma meg nem várja meg míg beszükül teljesen....
egy kezemen megtudom számolni hányszor nyertem orosszal német ellen
ha jól emlékszem kettő ilyen csatát mentem high tier ben
low tierben meg angol visz mindent.... tier 4-ben Matilda hadsereggel semmi nem veszi fel a kesztyűt
vagy pl. amikor tier 8-ban bebasz enemynek 12db 50 100-at... azok meg ha van eszük lerusholnak és 2 perc alatt lose :)
szóval van mit finomítani ezen a módon, de az alapötlet tetszetős
remélem a historicalt jobban megcsinálják.... arra kib* kíváncsi vagyok :) -
madmanic #297123 gondolom látták, hogy két csata után hányan kapcsolták ki.. -
TomDantes #297122 Hát ha sokan sírtak miatta, meg sokan kapcsolták ki, akkor érthető hogy ki veszik. De azt viszont nem értem, az embereknek mi volt a bajuk vele? -
stoppos #297121 Spec nekem sem volt bajom vele, az alatt a pár meccs alatt, amit játszottam. De náluk vannak a nagy számok, ők látják mennyire volt elcseszve. -
stoppos #297120 Hát ott azért több esélyük van variálni az ágyúkkal és a tankok számával. 1 tigrincs, pár pz4, néhány pz3, mellé stug és hetzer, esetleg mutatóba valami csehszlovák fagyiskocsi. Hasonlóképp szovjet oldalról...