418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• foxbat88fx
    játékban is ugyanez a neved?
    474 WN8? őőőőőő az nagyon nem sok :S
  • bootsector
    Tudom, hogy sokat szidjátok a 900 alatti effeseket,mivel én is az vagyok, nekem nem esik túl jól annak ellenére, hogy tényleg igyekszem és a csapatot próbálom segíteni, de kíváncsiságból érdekelne a véleményetek, hogy én pl. fejlődőképes vagyok-e, vagy totál reménytelen. Noobméteremre rákukkantana valami hozzáértő? Megköszönném. Nem pontosan tudom, mit szűrjek le belőle.
    Bár ha szabad ilyet mondanom, még nálam is vannak lejjebb, mert ha a csata első percénél a helyezkedésnél már pörög a számláló, és pl. 0-9 re állunk, hát én nem tudom, olyankor a többiek mit csinálnak...
  • foxbat88fx
    na azé városi harcra csak ér valamit ez az IS-4
    viszont nem igaz h nem tudnak ebbe több ammot tenni!!!!!
    megint 5 AP maradt vissza!!!! meg egy másik csatán is majdnem kifogytam :S
  • Angelus1991ster
    Képes vagyok elhinni, hogy vannak játékosok akik 5-6 ezer csata után azt gondolják, hogy a 105 mm-s ágyú tier 6 és tier 7-en hasznos. És használja a hülyéje.
  • ximix #297275
    Na Cliff-en közel álltam a cheater-séghez.(azon az oldalon kezdtünk ahol a völgyben van a falu.
    Hála egy T-34-3 felderítésének 2 tankot felgyújtottam egy-egy lövéssel egymás után (IS-3,KV-1S) jött is az áldás, hogy nerfelni kellene a német TD-ket.
    Én is szarul éreztem magam, mert egyáltalán nem jellemző, hogy tankot sikerül felgyújtanom, szerintem egy kezemen megtudnám számolni.
    Az esetet talán azzal lehetne magyarázni, hogy én magasabb pozícióba voltam és a lövés nekik bal felül mentbe és jobb alsó irányba haladt tehát hosszirányra keresztbe,átlósan átlőttem benne mindent elvileg bár a replayt még nem néztem, de ez az első benyomás.
  • foxbat88fx
    awfull pantheren én 94k-t gyűjtöttem össze
    régen ugye T50/2 volt, b**sztam bekapcsolni a legénység gyorsítást...
    hát most jól jött, de azért kicsit túlzásba estem

na öregem, ha ez nem lesz elég akkor beállok pultosnak a kék osztriga bárba!!!!!!
  • Kubukli
    Meglepően jó cuccos, tudom ajánlani.

• Rotterdam1
    hát...árnyéka a t50-2-nek
  • JeffDunham
    Aufk panher 100.000 xp

Mt-25 50.000 xp

Chaffee 30.000 xp

Előre gyűjtöttem. Ha nem ezektől fog menni, akkor az évtized szopásán leszek túl...
  • Kisf4rk4s
    Lassan beszerzem az MT-25-t
    Valakinek van?
    Mi a vélemény róla?
  • foxbat88fx
    RU251* elírtam
    ja és azt mondta a WG hogy idén megakarják csinálni a könnyű tankokat minden nemzetnél kivéve japó
  • foxbat88fx
    majd kiderül :)
    mindenesetre a francia és a kínai ág ugye kész van
    németnél már bejelentette a WG hogy a RU215 lesz a tier8 könnyű
    de mi lesz az amcsi tier 8??? meg az orosz??? a britről ne is beszéljünk :DDD
    amcsinál még opció hogy megtoldják az ágat
    cheffe tier 6 t21 tier 7 t71 tier 8 és akkor 5ösnek átteszik a Stuartot és kész is az ág
  • Kisf4rk4s
    Remélem nem fogom megszívni hogy van 50 K a Chaffeen
  • foxbat88fx
    hát... szarban vannak a WG-sek mert ugye 7-esig megvan a könnyű tankok listája usa-ban...
    Chaffe (t5) T21 (t6) T71 (t7)
    majd ez az ág megy át med-dé majd hvy-vé, ami elég gagyin néz ki :D
    de ha kiveszik a lightokat egy másik ágra akkor a helyükre kell új medeket betenni....

de majd megoldják, hiszen még sok tank hiányzik...
    tessék szemezni, ha még nem láttad volna a képet :)
  • kisTekila
    köszi :)
  • Rotterdam1
    egy olyan rakás szar hogy bármennyire is akarom az indeien pz-t fullosan sem tudom elviselni
  • foxbat88fx
    MM mennyire kegyes vele?
    mert a gunja az oké.... stug 3 féle gun nekem fekszik
    sniperkedésre nem alkalmas ez a med?
    elvileg mobilitásra olyan mint a Panther (papíron), és azzal nekem nincs gondom!!!
  • Kisf4rk4s
    De akkor mi lesz az 5-ös tank helyette?
  • Rotterdam1
    én szeretem a 10es szintet de egy peches csata az e100-al - 60ezer kredit...most ezért löwézzek 2 kört hogy menjek 1 10-est?
  • foxbat88fx
    jah, már csak ki kellene fejleszteni :D
    az is meglesz egyszer... mert ugye minden nemzet-nek lesz tier 8 könnyű tankja, és a csefí felmegy 6-osba és onnan kell majd tovább mennem
    de előbb megvárom amíg felviszik, mert akkor nem kell ilyen horribilis exp hogy meglegyen
  • JeffDunham
    Ment egy.
  • Kisf4rk4s
    Chaffee
  • kisTekila
    "Clan Missions: Join the Clans!"

Ha vki küldene egy invet, szépen megköszönném :)
    Amennyire tudásomból telik ;)

(kisTekila a game nick)
  • foxbat88fx
    ne már :(
    akkor másik tankot kell néznem...
  • Oddball29
    Átlagos cucc, semmi különös.
  • yossarianHUN
    Én rühelltem. Dög nagy, lomha, totálisan papír, az ágyúja meg... Mehh. Nem volt még olyan tank, amin az az L/70 bejött volna nekem.
  • Cyon
    Jó lenne egy medál arra, ha egy nemzet összes tankja a garázsban áll.
  • foxbat88fx
    viszont egy kérdés... van valakinek VK3002M-je a garázsban funra?
    Holnap féláron lesz a garázs, és pont van 2 helyre gold-om
    és mivel 98 tank van a garázsomba így kell 2 fasza vas h meglegyen a célom :D a 100 tank
    egyik a BT-7 lesz... low tier rohangálós tanknak jó lesz, meg jól is néz ki
    viszont a VK3002M-ről foggggggalmam nincs, hogy milyen lehet
    adatai alapján egész jónak tűnik... de vajon tényleg az
  • lexlutor
    ez azert erdekes egy picit:

- no matter what, historical battles will not be removed – there will be no imbalance between sides and if they prove to be unpopular, that’s not reason enough for removing them
  • foxbat88fx
    hahaha :)
    ja én is rég eladtam az X-eseket :D igaz csak 2 volt...
    most csak klán miatt vettem vissza, el lehet ökörködni IS-4-el, de nem egy nagy szám!
    tier 8-nál én nem megyek tovább :) nekem az a kedvenc :D
  • malystryx
    Az ST-1 nem olyan rossz sztem.. Öööö nekem nincs, de ellenfélnek igen kemény.
  • Rotterdam1
    ha ez megnyugtat én is eladtam a 3 10esemet...belekezdtem volna a t54 ill az e50be de pár csata után eledtam...nincs egyszerűen idegem végiszívni megint ennyi kört stock-osan...visszaveszem sztem én is a t8 ill alatti fun gépeimet és teszt szerveren kiélem perverz t10 imádatom...nem beszélve arról hogy lejár a prémem és holnaptól szandinak hívjanak ha többet költök én erre.
  • foxbat88fx
    annyiból jobb hogy ott sokkal jobban tudod befolyásolni a csata végkimenetelét
    tier X-ben hiába sebzel ki 7-8-10k sebzést, attól még simán kikaphatsz
    mert ott már minden átlő mindent, főleg h gold ammo korszakot írunk

tier 5-ben, bőőőőőven letudod hozni a meccset top tier-ként
    tier 7-ben 8-ban már óvatosabbnak kell lenni, de sokkal jobban balanszolt tankok vannak szerintem
  • Wartburg
    Na ott 80% vörös, mint a majom hátsó! Szerintem az még rosszabb, mint a X-s. De ez tényleg vicc! Mi lesz itt hétvégén? Megint szinte ingyen adja ez a szemét WG a kreditet, ha be tudod kapcsolni a PC-t, kapsz sázsezsret!
  • foxbat88fx
    a tier X a wot szégyene szerintem :DDD
    most hogy visszavettem IS-4et (bár ne tettem volna)
    mentem párat randomban, egyszerűen vicc, szánalmas, élvezhetetlen :)
    továbbra is a legjobb tier számomra az 5/7/8
  • Rotterdam1
    az a legjobb ha 8ast húzol és 10-esekbe dob be...de milyen 10-esekhez...aztakurvarománcigányistenit:)
  • Wartburg
    Katasztrófa ami most van! Senki nem nézi azt a kurv@ minimapot! Össze-vissza mennek, és ez tier X-ben, szánalom... :(
  • R3nton
    Csak nem éppen volt tiszta, hogy most melyikre gondolsz a heavyre vagy a medre. A heavy nem a legjobb, de azért nem olyan rossz, míg sztem a med randomban nagyon élvezetes!
  • popey8
    #297235 Vadászpárduc - de hülyén hangzik így magyarul:)
  • Rotterdam1
    medet írtam véletlenül heavy helyett...te ugrásra vársz mikor ír el vki vmit? ezután mi jön? feljelentesz?!