418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
stoppos #297319 Havi 10k? Van valami űberprém amiről nem tudok és ötszöröst ad? :) -
Malarki #297318 Hát szerintem ez nem ilyen random mod lesz, mint a Confederation, hanem választható mint a Team Battle. Legalább is képek erről árulkodnak, mert ott volt valami kezelőfelület, ahol lehetett térképet meg tankokat választani. -
FosTalicskaa #297317 Ez most azt jelenti, hogy a történelmi csatákat nem tudod kikapcsolni a menüben vagy azt,hogy bármilyen rosszul is sül ez el ez már végleges része marad a játéknak. mint pl: assault.
Mert ha az előbbi, akkor egyszerűen prototípus tankokkal kell játszani és biztos nem kerülsz be olyan játékmódba. Vagy SerB üzeni ne játsz a játékkal, de a havi 10k ft-ot azért küld be nekik... -
Malarki #297316 "How terrible"
"A véleményed nagyon fontos nekünk"
-
R3nton #297315 Ez az egész scout MM egy baromság. Kicsit vissza kéne venni a DPM-jüket és simán kaphatnának normális MM-et. A legtöbb használhatatlan. AMX13-90, wz-132, és Type-64 ami jók, a többi elég harmatos... -
SerB azt üzeni ne játsz scouttal :D -
R3nton #297313 Ki lehetett volna ebből hozni jobbat is, erre full gáz lesz az egész. Ferdi ellen ilyen su-76 meg ilyenek. Vicc az egész. Meg ugyanazok a random modok, amik most vannak. Azt hittem legalább valami más modok lesznek. WT-bel a historical legalább már csak annyiból is jobb lesz, hogy nem lesznek ekkora tier különbségek... -
Angelus1991ster #297312 Ezértis ment el a kedvem az M5A1 kínai tanktól, kedvencem volt, saját tierjében az egyik legerősebb. Akkor nerfeljék valamilyét de ne legyen scout.Milyen idegesítő annak aki újonc és kínai ággal kezd, a negyedik tier-nél pedig csalódnia kell.
Legyen akkor mellékágban a kínai scout mint az 59-16-os ág.
Pz1c-vel is ez a helyzet.
A játék játszhatatlan tankjai közé tartoznak a scout tankok, kivétel az amx sorozat. -
Angelus1991ster #297311 Mióta érdekli a szarfaszu laggamingot a jákosok véleménye. nekik csak a pénzed kell.Elvileg az egyik legtöbb játékossal bíró játék manapság. Túl nagy lett a pofájuk, war thunder remélem megszivatja. Ha kicsit is érdekelné a játékosok véleménye, akkor egy szavazás lenne a wot oldalon.
Persze nem olyannokkal, hogy ingyen arany, ingyen garázs.
Csak pl.: maradjon az összecsapás játékmód- igen vagy nem.
-
R3nton #297310 Ebben az a szégyen, hogy ilyen MM-je van az artyknak, mint egy sima tanknak, bezzeg a scoutuokat simán feldobja 4-5 szinttel feljebb a megymagköpő ágyúikkal, kevés HP-jukkal. Ráadásul valamelyik még nagy, lassú és lomha is egy scouthoz képest... -
Malarki #297309 - Akármi történjék is, a történelmi csatákat nem fogják kivenni - egyenlőek lesznek a csapatok és hogy ha népszerűtlennek bizonyul az még nem lesz elég ok arra hogy kivegyék.
No comment. Na ennyire érdekli őket a játékosok véleménye. -
13.3.2014
- A WoT optimalizálását folyamatosan végzik.
- Nincs szükség arty újraegyensúlyozásra.
- 9.0 után lesz opció a "Csapat"ban hogy előre összelehessen pályákra állítani csapatot.
- Még nem biztos hogy a nemzeti csaták kikerül - Storm azt mondja ahhoz hogy működjön javítani kell az MM-et, de erre nincs erőforrás jelenleg.
- Storm azt mondja az hogy a nemzeti csatákban van olyan hogy 15 RhB vs 15 ISU az nem hibás MM miatt van, az azért van mert túl sok van olyan tankokból a várakozósorban.
- Romaing: "Majd ha kész lesz...."
- Storm azt mondja a 9.0 legjobb része a HD tankok és a történelmi csaták.
- Majd ha kijön a teszt szerver akkor elárulják a kitüntetések változásait (pl Steel Wallból kikerül a HE lövedék)
- Storm megerősíti hogy a T7 sebesség buffot kapott.
- A T7CC és MK. VIc nem lett korábban buffolva mert a részleg nem ért rá vele foglalkozni.
- A történelmi csatában az MM úgy fog működni hogy: Minden jármű különleges TCS MM súlyt kap, a csapatoknak egyenlő MM súllyal kell rendelkezniük.
- Fix tank összeállítások a történelmi csatákban (pl x5 Pz IV, 1x Tiger vs 5x T-34 és 1x IS) nem lesznek mert gond lenne a várakozással.
- Más változás nem lesz a történelmi csaták tankjai és a normál csaták tankjai közt, csak a történelmi konfigurációs és muníció összeállítás.
- Akármi történjék is, a történelmi csatákat nem fogják kivenni - egyenlőek lesznek a csapatok és hogy ha népszerűtlennek bizonyul az még nem lesz elég ok arra hogy kivegyék.
- A dinamikus felbontás azt jelenti hogy az UI felbontása ugyan olyan marad és a textura felbontása csökken az FPS növelés érdekében.
- Nem biztos még hogy bekerül-e az E-10.
- Storm megerősíti hogy igazak a kiszivárgott információk a T7CC és Vickers Mk. VIc változásokról.
- Az új modelleken a forgó részek mint például a ventilátor nem lesz animálva. (való életben úgy se látszana kintről)
- A kilőtt tankok modelljei maradnak olyanok mint most. Nem fognak változni attól függően hogy lőttek ki.
- WT E-100 autoloader nem lesz animálva.
- T-62-nek nem lesz automata lövedékhüvely kidobó animálva.
- Úgy tűnik a kisebb szintű tankoknak a történelmi csatákban nagyobb lesza jövedelmezésük. 50% credit bónusz és 20% xp bónusz.
- Lesznek jutalmak a történelmi csatákrért is.
- A 9.0 teszt 2-3 héten belül érkezik. (A szuperteszt már megkezdődött. "Normál" patchél ez azt jelentené hogy már jövőhéten lenne common teszt.)
- Az új HD modellek új törési modellt is kapnak. (Vagyis akkor is új törés modelljük lesz ha nem a HD modellt használjátok.)
- A tankokról lerepülő alkatrészek a havokkal együtt jönnek.
- Idén jön a "Brit Sherman" (Firefly). (CX: Yeey :D)
- Nagyon szoros a WG időtáblája a HD modellekkel és kevés idejük van más modell változtatásokra.
- Grafikai fejlesztések közt lesz új shader és switch SSAO és HBAO.
- SMAA élsimítás nem lesz berakva, mert a "régi" rederrel van kapcsolatban.
- Nem lesznek újraegyensúlyozva a lőszerrekesz HP-k
- A fejlesztők nem tudták befejezni a 9.0ra a felfordítható tankokat.
- A T7CC és Mk. VIc változásokon kívül más tank változás nem lesz a 9.0ban.
- A fejlesztőknek már vannak statisztikáik a TD nerf hatásáról, de Storm nem árulhatja el.
- Nem feledkeztek meg a dinamikus tank adatokról.
- A HD tankok különböző grafikai szintjei nem a régi modellekből fognak állni, hanem az új modellek alacsonyabb felbontásából.
- Az a szabály hogy ugyan annyiszor lehet a csapat alján mint a tetején, ki lesz kapcsolva a történelmi csatákban.
- HD Lehetséges hogy lesznek új történelmi tornyok az új HD modellekkel.
- Egyelőre nem lesznek szakaszok a történelmi csatákban, késöbb majd ezt engedélyezik a szakaszokat is.
- Az új shader nem okoz majd FPS növekedést.
Bejegyezte: CronoXHun dátum: 15:28 Nincsenek -
malystryx #297307 Hát komolyan csodálkozok, többet pattannak rólam mint egy heavy-ben. De sikerült a dupla, jó laggos a játék így 3 hét kihagyás után is. -
malystryx #297306 Hááát visszavettem az Indien Panzert, annyi reményem van benne, hogy úgy forgatom a testét, hogy rengetegen pattannak róla, viszont nem tudok duplázni vele
-
Az életkor nagyon nem függő- van egy pár ismerős jó klánokban, akik 35 környékén kezdték a multis játékokat, már azokban is jól nyomták, és most sem kell szégyenkezniük a wot-statjaik miatt. :D Szimplán az adottság és a gondolkodásmód is sokat segíthet. -
bootsector #297304 Köszönöm mindenkinek, nagyon sokat törődtök velem! 
Megpróbálok minden jó tanácsot megfogadni hiszen úgy vagyok vele, ha már játszom, játsszam rendesen. Különben mi értelme?
Igazán soha nem érdekelt a színem, nincs modom sem, de fejlődni akarok, és nem a csapatot hátráltatni, nem elfelejtve, hogy ez elsősorban szórakoztatásra szánt időtöltés. Ha egyszer eljutok odáig, és veletek akadok össze, nem akarok rátok szégyent hozni! -
nemtudommivan #297303 Na ezt a hozzászólást el fogom olvastatni az asszonnyal.... -
Greenscape #297302 Egy par szot szarul gepeltem, bocs. -
Greenscape #297301 Ezen az oldalon meg tudod nezni minden tank camojat meg a wiev range-et. Nagyon hasznos.
En a replay nezest javasolnam eloszor ha fejlodni akarsz.
Valassz ki INNEN amilyen tankra kivan vagy es nezd meg, hogyan hasznalaj a profik. Persze ehez olyan replayt is kell kivalasztani. Ha light akkor a spot gamaget nezd meg ha mas akkor a rendes damaget. Ha sok akkor nagyon szar csata nem lehet.
Persze talalhatsz iszonyat bemakolt magas damages koroket is, de azert kell tobb replayt megnezni, hogy lasd mi a rendes jatek a kivalasztott tankkal. -
Bartlebi #297300 És most lehet utálni! 
-
Bartlebi #297299 Ki készítette az Argo-s hangpakkot? Jelentkezzen nálam!
-
campernoob #297298 Csak annyival egészíteném ki az előttem szólókat, hogy mint kezdő játékos (a csatáid nagyobb része alacsonyabb tierben van)hagyd figyelmen kívül a WN8-at, ugyanis ez a mérőszám alacsony tierekben szándékosan torzít (azért, hogy szűrje a statpaddereket). Tehát ha a fejlődésedet akarod nyomon követni, ahhoz alkalmasabb a WN6, WN7, és a noobmeter féle performance rating. A régebben használatos eff. mérőszám viszont szintén nem mond semmi hasznos információt, mert ezekben túlreprezentált a spottolás, és a bázisfoglalás. -
haflac #297297 Is-4(én) vs WT E-100 .A második lövés leadását már nem éltem meg.VICC.Kifilézte a tankot.Lehet beforgatni a de,hogy semmi értelmi az is biztos.
-
A minimap. Sokaknak ki is van kapcsolva, mert minek az, pedig az egyik legfontosabb dolog - információforrás - a játékban.
Bootsector, ximix meg foxi szépen összeszedte itt neked a dolgokat. Ezeket ha betartod, fejlődni fogsz. Fél szemed mindig a mapon legyen:) -
Szerintem ne add fel. Kevés csatád van és low tier tankokkal mentél (prémeket nem számítva), ezért olyan kevés a wn. Én úgy látom, h elég fejlődőképes vagy. Kérdés, h meddig lesz türelmed a játékhoz és hogy mikor éred el a képességeid határát. Mindegyik idő intervallumot nézve elég nagyot ugrik az érték, ezért gondolom, h lehet belőled jó player. T7-T9-ben lehet legjobban feljebb tornázni a statot, mert ezeken a szinteken jön ki legjobban, h ismered-e a gyenge pontokat, mapokat, a játék mechanikát, különböző technikákat (pl. sidescrape), illetve mennyire (gyorsan) tudsz adaptálódni egy helyzethez és a fentiek függvényében jó döntéseket hozni. Látom több prémed van. Ezeket ne "számítsd" a fentiekbe, és ha elfogadsz 1 jó tanácsot: az ágakat vidd normálisan végig, ne freeből érd el a tankot, amit szeretnél. Persze T8, T9 szinten 1-2 modulra lehet freet költeni (én is szoktam, de csak top lövegre), illetve lentebb a nagyon szopatós tankokra, de ne ez legyen a jellemző. Ne "szállj el" attól, h a prémek hozzák az xpt (ha nincs bekapcsolva a crew képzés) és a kredet. Ha nem viszed végig az ágakat és esetleg nincs időd máshonnan tanulni (replayek, streamek), akkor meg fogsz ragadni egy (nagyon alacsony) szinten és a nagy vasakkal béna leszel, csak hátrányára leszel a csapatnak és nem fogsz tudni normálisan hozzájárulni a győzelemhez, illetve befolyásolni egy-egy csatát. Jó ha birkák a csapattársak, akkor nagyjából mindegy mit csinálsz úgy is vereség, de ilyenkor is próbálj meg minél többet sebezni, ölni, spotolni. Mondhatnám azt is, h ne add fel soha, harcolj az utolsó leheletedig és akár egy Kolobanov is leeshet:)
Igen szidjuk őket, mert 12k csata után sincs 1000 az effijük, ezek pedig menthetetlenül hülyék és nem képesek tanulni. A legalapabb dolgokat sem tudják és az ilyenekkel nem lehet csapatjátékot játszani. Pl. elmegy 1 oldalra 10 ilyen retardált, találkoznak 5 tankkal és megdöglenek úgy hogy az ellen 5 tankjából 3 full hpn van. Te meg közben tök hiába tartottál fel akár egyedül 3-4 tankot is. Idegesítő, nem?
Ha akarsz és tudsz tanulni, akkor sztem még kék is lehet belőled, de zöld biztos. Lila már nem, de azt így nehéz is. Pl. én sem nagyon tudom már feltornászni a statom arra a szintre, pedig ha új accot kezdenék lila lennék. Túl sokat mentem low tier és stock tankokkal:) De lila szinten azért lehet játszani, csak a statod nem azt fogja mutatni. Hopp kicsit hosszúra nyúlt, bocsi:D -
A játék működési elvét ha tanulmányozod az egyszer segít.
A láthatósági rendszert ha megérted mit miért vagy miért nem látsz, az már félsiker utána már tudod a pálya adottságait a te javadra fordítani.
Nemárt ha ismered a tankok gyenge pontjait szemből, ha támadtok és van rá lehetőség akkor több irányból célravezetőbb.
A kis térképet esetleg nagyítsd ki, mert pl egy felderített ellenséges tank a domb mögött nem mindegy, hogy melyik irányba indul el, hátba támadhatod vagy felkészülsz a fogadására szemből. -
Abszolút egyet értek veled. Párom is wotozik, én is. Jobban örülök, hogy ez a hobbija, mintha egész nap nem látnám mert iszogatna valahol. :D -
bootsector #297292 Pontosan így van, megfigyelésem amúgy, hogy egyre inkább kitolódik a korosztály, nagyon sokan tolnak számítógépes játékokat idősebb korban is. Na de miért lenne ez nagyobb baj, főleg ha a családját sem hanyagolja el mellette, mint ahogy én sem. Ha a kocsmában ülne egész nap, az se jobb. Hála nekem is normál gyerekkorom volt, haverokkal, focival stb.
Amúgy köszi a tanácsokat Foxbat, megfogadom. Nem szeretném abbahagyni, most nagyon rácuppantam ezekre a nyavalyás tankokra. -
Nem minden fiatalra igaz, hogy nem volt gyerekkora és számítógépen nőtt fel. Én 20 vagyok, de én is a parkban meg a patakparton töltöttem a gyerekkoromat, barátok (főként fiúk) társaságában, akik megtanítottak focizni, meg bunyózni és a bicajjal kéz nélkül menni, mert az akkor nagyon menő volt. :D Ilyen intenzíven számítógépezni az utóbbi négy-öt évben kezdtem, mikor mindenki más iskolában tanult tovább és már nem találkoztunk annyit. :( A legnagyobb ok, amiért a mai tizenévesek az idejüket a gép előtt töltik, hogy nem igazán van társaságuk (vagy nem keresik a társaságot), így másképp próbálják lekötni magukat, mint ahogyan én is ezt tettem. Az unatkozásnál még ez is jobb.
-
foxbat88fx #297290 akkor ez a másik mentőöv :)
37 évesen nem tudsz úgy játszani mint a mai 20-25 évesek akik ezen nőttek fel, mert neked még volt gyerekkorod és nem a gép előtt nőttél fel hanem a focipályán vagy a parkban vagy a haverokkal hülyülve stb. stb.
szóval ha pro akarsz lenni akkor el kell keserítselek :) de ha jobb játékos akarsz lenni akkor:
-ne rohanj előre hvy-vel, td-vel, med-del, főleg ne egyedül
-próbálj meg minnél tovább életben maradni és minnél többet sebezni
-próbálj meg olyan helyre menni ahol az adott tank jól tud "dolgozni" -
Rotterdam1 #297289 én a tigernél kezdtem el érteni az egész játékot... -
bootsector #297288 Bár ahogy itt a korosztályt elnézem, messze nem is vagyok olyan vén...
-
bootsector #297287 Öreg vagyok már én is, 2 éves kislányom mellett tolom,ha időm engedi csak úgy mert megtetszett. 37 vagyok egyébként. -
bootsector #297286 Na jó. Megyek még úgy 4-5000 meccset, aztán ha úgy se emelkedek fel közétek, akkor az írmagomat se látjátok többet. Nem akarok núb lenni
-
foxbat88fx #297285 ja akkor te vagy az akit néztem....
háááát :D egyik mentőöv hogy még kevés csatás vagy így még belejöhetsz
hány éves vagy? -
madmanic #297284 8 vereség..
Ennyi véglényt megint.. -
bootsector #297283 Egyébként nekem WN8-ra jelen pillanatban 510-et ír. Gondolom az se jó.
-
bootsector #297282 ugyanaz a nevem ott is. A WN8 mit takar pontosan? Meg hát 1500 csatám van csak. -
Kubukli #297281 Mondom jó...
Creditfarm (4 kill akció), fun, stat emelés.
-
A piroskak nagy meglepik, nem tudod hogy tenyleg AFK-e vagy csak tul hulye hogy elmenjen a bazisatol 100 meterre, szivtam mar meg hogy Siemka Jozsef vegigkempelte a meccset elvanszorogtam low HP-val a bazisukig, erre ott bujkalt valami kokupac mogott full HP-val :D
A nemzeti csatarol annyit hogy 3 meccs utan tisztan latszott hogy balanszolatlan sz@rkupac.