418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• patchaou
    Viszont ami nagyon nem tetszik benne az az amit ellenfélként szoktam elkövetni ellene. Csirivel egy tár elég ahhoz, hogy besárgítsam majd felrobbantsam a lőszertartóját.
  • Szpecnyaz
    5,6 és még nincs rajta BiA.
  • Szpecnyaz
    Hát ő mindenképpen cappelni akart :). Am volt neki egy kis ideje amikor tényleg oldalba lőhetett volna, azért is álltam be hátra mert fostam ettől a lehetőségtől. De ha hülye volt szegény.
  • FosTalicskaa
    Mennyi idő alatt tölt most?
  • patchaou
    Én most kedvet is kaptam a tigrishez, anno nagyon utáltam, de most ez a töltésidő valami kegyetlen XD
  • Lunki88
    A legnagyobb idióta az a foglaló T29 volt. Simán oldalba lőhetett volna amíg te a Hellcat-et lövöldözted. :)
  • Kisf4rk4s
    ARTY
  • stoppos
    Hahaha. Bakker, itt van az orrom előtt és benézem.
    Kurszknál oké, ott tuti voltak. Legalábbis az internyet szerint. :)
  • patchaou
    Egy igazi hős vagy...
  • Bartlebi
    Hja és már a 3-dik lövés után elkezdtek cseszegetni hogy wake up. Na hát egy qrva szavuk nem lehetett. Az előtte lévő körben viszont tetszett nekik hogy az utolsó tankot egy hiteltem. Az volt az utolsó tank az ellennél és kinyuvasztotta az utolsó tankunkat. Szal maradtam volna ott egyedül artyval egy panther ellen. Amint beszpottolta a panthert rögtön kinyomta a WT-nket én meg meg sem vártam rendesen hogy összeszűköljön már lőttem is és paff kinyomtam. Szóval ha kell tud segíteni az arty.
  • Szpecnyaz
    De am a játékban csak Kurszknál lesz, szóval nem lényeges.
  • Szpecnyaz
    KV-85 az tuti volt itt is.
  • stoppos
    Nem is azért, hanem mert nagy számban nem építették, 44-ben pedig már egyáltalán nem. Kíváncsi lennék, hogy volt-e a balatonnál egyáltalán. Keresgélek a neten, de csak összevissza számozású seregeket találok. :)
  • 400V
    Remélem berakja!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://englishrussia.com/2014/03/12/inside-the-sp-gun-while-it-is-firing/

• Szpecnyaz
    Az is lehet. Bár az már tényleg a useless kategória lenne.
  • voivod32
    Azért ez így nem igaz, mert a mód , kikapcsolható, akinek meg tetszik, az továbbra is elérheti. (Mint pl. én.)
  • Nazarov77
    Vagy sokkal inkább a tényleges KV-1sként fog szerepleni, stock torony és stock gun.
    KV-85 meg majd lesz akkor ha szétszedik 2 tankká.
  • KaCsaxyz
    #297234: WN7-re at lehet allitani, WN8-at (egyelore) nem tamogat legjobb tudomasom szerint.
  • Szpecnyaz
    Nyilván a 85mm-es gunnal szerelt verzió lesz, ami az IS előfutára volt. Szóval nem lehet vele terrorizálni a népet.
  • stoppos
    Elküldtem már magamnak a linket otthonra. Itt nem tudom min megnézni. :)
  • Szpecnyaz
    Btw, nézd meg a replayt. Láthatod rajta hogy nagyon megéri beszerezni. Kurva sok HP, brutális rof, jó pen/gun depression, turret armor. Lehet vele sidescrapelni, ha forgatod akkor 175 penig elég jól pattog a frontja is.
  • stoppos
    Köszi. Ebből csak panzer4-em és T-34-em van. Meg KV1-S, de az mit keres itt? :D
  • Szpecnyaz
    Lake Balaton offensive

Map: Erlenberg
    Vehicles:
    USSR – IS, T-34, T-34-85, ISU-152, SU-100, SU-76
    Germany – Stug III, Tiger II, Panther, Pz IV, Jagdtiger, Jagdpanther

Battle of Kursk

Map: Prokhorovka
    Vehicles:
    USSR – SU-152, KV-1S, SU-85, T-34, T-70, SU-76,
    Germany – Ferdinand, Pz IV, Panther, Tiger I, StuG III, Pz II, Pz III

Ardennes Offensive

Map: Erlenberg
    Vehicles:
    USA – M10 Wolverine, M18 Hellcat, M36 Jackson, M4A3E8 Sherman, M4A3E2 Sherman Jumbo
    Germany – Jagdpanther, Pz IV, Panther, Tiger I, StuG III, Tiger II
  • Simulacrum
    Egyetértek, a Tigris rettentő jó tank most. Kicsit mozgékonyabb lenne, akkor brutálisan OP lenne, sajnos kicsit lomha az én stílusomhoz.
  • stoppos
    Anno abbahagytam, mert megőrültem tőle, de lehet akkor visszaveszem. Úgyis jönnek a történelmi csaták. :) Amúgy arról van már valahol leírás, hogy milyen tankok lesznek benne, meg, hogy milyen összeállítások lehetnek?
  • Szpecnyaz
    Hát de ez nem csak noobok ellen OP. Pár napja egy kék IS2-t szopattam le 1v1ben úgy hogy nekem volt 500hp-m ő meg fullos volt.
    Mindenkinek csak ajánlani tudom a Tigrist, ő most a T7 KV1S-e.
  • Nazarov77
    A ferdi one shottolja a pzIIt? Nem hiszem, csak ha teamkillel.
  • FosTalicskaa
    Balfaszok ellen majdnem minden tank OP...
  • Szpecnyaz
    Az alábbi csata dmg terén annyira nem kiemelkedő. Ellenben jól bemutatja hogy mennyire OP lett a Tigris. Az meg külön vicces volt amikor a KV1S beírta hogy "fuck you tiger", mert észlelte hogy egy 1v4 szitut fogok lehozni.
    Tigris vs 4 balfasz
  • Szpecnyaz
    Én biztos nem fogok menni T5 szarokkal :D. A német tankok nagyját már visszavettem, vettem egy ISU-t is, még beszerzek egy pár ruszki tankot is oszt jónapot.
  • stoppos
    A havok motoros cuccot fejlesztik, csak nem készültek el vele. A történelmi csaták esetleg attól lehet időigényes, hogy sokat kell a balansszal foglalkozni.
  • Kisf4rk4s
    Lehet hogy botok fogják irányítani őket és akkor mindenki mehet Ferdivel
  • R3nton
    Oké írták, hogy a pz2 dupla creditet fog kapni meg a kicsit, de ennek ellenére ki fog bemenni velük, hát pl a ferdi ezeket fél perc alatt 1 shootolja!
  • Szpecnyaz
    Miért basszák el a T8ak? Amikor dedikáltan nekik van csinálva.
  • R3nton
    Igen és ehhez kellett nekik 4 év! :D
  • Kisf4rk4s
    Én már akkor csalódtam amikor kiderült hogy Erlenberg lesz a Balatoni csata
  • Szpecnyaz
    Mi a megoldás? Be kell szerezni az OP német tankokat és lehet menni terrorizálni azokat akik a ruszkikkal/amcsikkal lesznek.
    Am, nem igazán lehet megoldani hogy rendes balansz legyen ebben a módban. A valóságban voltak olyan tényezők amik itt nem játszanak: terep, logisztika, légierő, műszaki megbízhatóság. Amíg ezek nem lesznek (már pedig nem lesznek) a böhöm német cuccok fognak tarolni a 42 utáni csatákban.
  • Angelus1991ster
    Ebben én is csalódtam, a team battle/csapat csata mód egy hasznavehetetlen szar. T8-asok elcseszik az egészet.

Ez egy csöppet évezhetőbb lesz. De ennek a normál random módban lenne értelme.
  • Angelus1991ster
    Összecsapás random csata mód egy jó újítás. Nem csak a tankok erősségétől függ a csata végkimenetele, voltam szemtanúja. Azért veszik ki mert jó újítás. De miért vesznek ki olyat amit a játékosok is ki tudnak venni egy kattintással.

Mostantól ez lesz a laggaming újítás: valami új módot berakunk a wotba, aztán a következő patchben. Így a patcheknek több lesz az értelme.
  • Kisf4rk4s
    Ezt a fos történelmi csatákat fejlesztették idáig?