418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• foxbat88fx
    igen, de visszamenőleg beleszámolta a patton kill-eket
    hát nem emlékszel már erre sem?
  • lammaer
    Nekem a routerem ilyen... ha leszakadok, újraindítom és minden jó.
  • Kancsalborz
    Igen,sajnos megint nálam is elöjött újra.Elöször azt hittem a szolgáltatóm hunyó, de nekem inkább "peccsfüggö" ahogy nézem. Hetente 3-4 random leszakadás a szerverröl,néha hosszú "akadások", és sokszor erös lagg. Az én "besztof afk"-meccsem az volt, mikor M103-mal leszakadtam a kezdés után 20- másodperccel, hegynek felfelé Himmelsdorfon, és mire visszaértem 1-perc múlva, égtem az út közepén, majd lerammoltak kb. 2mp. múlva, az ellenfél meg 8 - 0- ra vezetett... 15 - 0-ra kaptunk ki, és én a második lettem, asszem' 98-ponttal... XD.
  • Szpecnyaz
    Ez a medál már akkor lett behozva amikor voltak T10 medek. Gondolom a sok T10 csatám miatt lőttem ki annyit.
  • R3nton
    FTR-en írtak már róla. Failoltak megint, valószínűleg a ingame újra kiírják ezeket a hétvégére, de az se kizárható, hogy más lesz... Hát ma én se tudok játszani. Pedig jó lett volna felszerelés, most vettem vissza a pershinget. Meg wz-132-t és amx50-100-t is vissza akarom venni...Bár sztem max 1re jönne össze a lóvé.
  • stoppos
    Látatlanban BIA, javítást raknám az első két helyre, de nincs E75-öm.
  • foxbat88fx
    gondolom régi időkből sok patton-t öltél meg....
    akkor még nem volt tier X med... meg ennyi életképes med sem tier 9-ben
    aztán jött a tier X med és még kevesebb lett, aztán jöttek az új nemzetek most meg alig látni :/

de ne tudd meg ha meglátok egyet hogy rászállok :DDD
    tegnap amx 13 90-el voltam, komarinon berakott egyet... pont felszpotoltam bokorból
    mondom nem lövök, nem spotolok semmi mást :d leszarom
    megvárom míg lelövik ás rámegyek
    így is lett... lelőtték 50 hp-ra, csak vissza kellett menni a hídhoz hogy áttudjak oda menni :D de csak meglett, bónuszként még elrohantam az artyért is ha már ott voltam :)))
  • ximix #297392
    Nyomogathatod nem lehet egyből reteszelni, felül írja mid van középen a lehetőségeket alul a mi lesz.
    Attól függ menyit játszol, lehet többször vagy mindjárt a kiválasztott utolsó tankra(t10)fejleszteni a legénységet.
    Ha kreditet választasz jobb ha 80% felé reset-elsz, mert kisebb szinten nagyobb a százalék veszteség.
  • FosTalicskaa
    Még játék is készült ilyenből...

http://www.youtube.com/watch?v=gAfsSA6_GrE
  • Sherman0070
    Arról valamit tudtok hogy E-75-re milyen skilleket jó tenni?
  • Oddball29
    OFF

Update The Great Martian War 1913-1917

• Sherman0070
    köszi
  • zsan666
    Igen, most 16 óra xx perc van hátra a név alatt, de ha kinyitod a küldetés naplóban, akkor ott fent márc. 15-ig szerepel a Szent Patrik blabla alatt.
    De mivel wg-ről van szó, lehet inkább még ma lecserélem tuti 100-ért a javításokat bia-ra, mint holnap tátikázzak csak...
  • stoppos
    Pont a héten törtöltem le a képes átképzéses mappámat.
    De itt találtam leírást.

A képességek újraosztása résztől.
  • Szpecnyaz
    Ingame csak 24 órát ír. Valami 16 óra van még hátra belőle ott. Nem tudom melyik az igazi.
  • szabii98
    azért volt tavaly is..elég bosszantó
  • suba53
    Sajnos nem csak veled. Ez a LAG. Valóban szörnyen bosszantó, főleg ha éles helyzetben jön elő.

Részben emiatt kaptunk egy nap prémiumot, hogy a WG kompenzálja az emiatt szétvert otthoni berendezések értékét. :-)

De nem igazán lettek úrrá a problémán. Talán majd a következő patch-ben jobb szerver beállításokkal jönnek, és csökkenni fog.

Tavaly szinte alig tapasztaltam, idén meg állandó probléma.
  • szabii98
    mindig érdekes látvány vagyok, amikor himmelsdorfon akcióban éppen keresztbe fordulok top tankként :D
  • R3nton
    "This special will be available from 14th March at 07:00 until 18th March at 06:00 CET (GMT+1)."
  • stoppos
    Simán. Bár nekem eddig a kedvencem az volt, amikor elment a net, a tank önállósította magát és felmászott Erlnebergen G1-ben a hegyre. Majd ezekután alulról ötödikként végeztem a listában, mert annyit csak össze spottolt. :) Konkrétan négyen gyengébben szerepeltek a csatában, mint én, aki ott sem voltam.
  • Sherman0070
    Sziasztok elmodnanátok hogy ez a skill változtatás hogyan is működik? Mert még sosem csináltam ilyet.
  • szabii98
    csak velem történik olyan, 1 csatában többször is, hogy a pingem beáll egy random számra pár mp-ig, és csak folytatja a tank amit csináltam, amíg vissza nem jön a jel.....ebből születnek a kínos meghalások... remélem értitek mire gondolok, veletek is előfordul?
  • ximix #297377
    Inkább csak alacsony és jó stukker.
  • madmanic
    minek?

Alap cső, 10 mp alatt tölt és 480 tól a csillagos égig sebez, bármit...

+kurva jó a camoja, igazi hátulról szemétkedős
  • popey8
    Nekem már csak 3 kell:)
  • Simulacrum
    Nagy cső és aranylőszer, ez az igazi piros játékosok beállítása erre a tankra, ez a tapasztalatom.
  • madmanic
    Megvan az új kedvenc tankom..

Borsig WT.. Omfg.. Ezzel még egy idióta is tud játszani.. Pont nekem való

• Szpecnyaz
    Wut? Azt hittem kedd reggelig tartanak. Am meg basszák, pont ma este nem tudok játszani :(.
  • popey8
    Hogy a fene esne beléjük:) Ha lehetett volna fogadni, most jó nagyot kaszáltam volna. A megérzésem nagyon azt súgta, h ez lesz. Az E4-re, 121-re meg az Obj 263-ra vártam volna nagyon, persze természetesen tudtam, h nem ezek közül lesz. Tudták a WG-nél, h mire várok és direkt nem azt tették be:D A "régiek" közül már csak ez a 4 maradt (ja plusz az E3) és pont annak kellett lennie, ami nekem már megvan:) A sors fintora. Várhatok újabb 15 napot (vagy még többet), h T10-est grindelhessek.

Amúgy aki felszerelést meg T8 tankot akar venni, meg skill resetelni az ma tegye meg, mert ezek az akciók csak holnap reggelig tartanak, de a főoldali hírben ez külön nincs kiírva, csak a kliensben a mission menüben lehet látni, h holnap reggel vége.

Igen foxi a patton már volt.
  • Szpecnyaz
    Nekem már lassan a 3. lesz meg belőle :P.
  • foxbat88fx
    köszi, akkor rég lehetett, mert már nem emlékszem rá
    (vagy csak bevoltam b**va) :)
    abban reménykedtem hogy még nem volt és ha lesz akkor megnő a pattonok száma átmenetileg, na mindegy, akkor marad a vadászat :/ 79/100-nál tartok
  • Szpecnyaz
    Már volt.
  • Oddball29
    Kurszknál csak Szu önjáró lövegen volt 85 mm-es löveg harcjárművön, KV-S stock torony/ágyú lesz.
  • foxbat88fx
    pont akartam kérdezni....
    Patton volt már top of the tree-ben????
    alig látni belőlük, sose lesz meg a patton völgye medálom :S
  • Szpecnyaz
    Top of the Tree: IS-4
  • Szpecnyaz
    Lol :D. Most volt egy köröm az ISU-val El Hallufon. Vártam egy kicsit csata elején, aztán leadtam 2 lövést a 2 túloldali kemp bokrokba, randomba. Aztán nézem csata végén hogy mindkettőben volt valaki :D. Az egyikben egy sturer a másikban meg egy IS6, ami végül is cirka 1400dmg lett :D.
  • Bartlebi
    Nem tudom még nem próbáltam KV-1S-el artymódban játszani.
  • FosTalicskaa
    Egy ekkora távolságból papíron is 2x pontosabbnak számító kv-1s-nek vajon mennyi lövésre lett volna szüksége, hogy eltaláljon egy ekkora célpontot? Hát igen ez a fránya arti nerf...
  • Bartlebi
    Tudom most mindenki utál! És csak hogy jobban utáljatok:

De azért mutatok pár finomságot is:
  • KaCsaxyz
    Kozben talaltam ezt az oldalt:
    Statisztika mod
    Az elso post aljan van egy link magyar forditassal. Majd holnap kiprobalom, ma melo utan irany a konyvtar