418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Tudom ehhez a tankhoz nem sok ész kell, de azért örülök az ace tankernek. :)
-
Scheff #297479 Ezzel teljes mértékben egyet tudok érteni. Nektek ott a "Sivatagi Róka", de az ellenfél sehol egy Montgomery vagy Patton. Ez így nem fair. -
zsan666 #297478 Nem tudom, mi a fene van, de napok óta nem vagyok képes játszani. Ez a negyedik nap, hogy nem merek a csata gombra kattintani. Amikor elindítom a játékot, mintha pánik roham törne rám. Izzad a tenyerem, ver a szívem ezerrel, remegek, mintha hányingerem lenne stb. és ez már jó ideje tart, csak mostanra jutott arra a szintre, hogy inkább vissza ki is lépek és játszom valami offline marhasággal.
Mi a tök ez? Mással előfordult már? Ellenszer?
Persze egyszerű lenne, hagyjam a fenébe az egészet, de szeretem a játékot, játszanék is szívesen, de nem merek csatába menni :( -
foxbat88fx #297477 azé csapat módra is ráférne egy kis balansz :D
mindenesetre remélem ezt nem veszik ki :D
már egész jól haladok a csapat öcsikkel
-
TottiHUN #297476 Valahogy mindig is az volt az álmom hogy egy olyan ember kérjen meg ilyesmire aki a csapatársain kívül nem igen tud mást eltalálni :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
zsupeti #297475 Mostani patch óta észrevettétek,hogy elszaporodtak ezek a 15-1,2,3 vereségek?
Tegnap óta cirka 25 meccset nyomtam le és ebből 9!! ilyen volt.
Írja ki a játék elején,hogy buzikám már pedig most itt nyerni,sőt sebezni sem fogsz.
Nyugodt szívvel lépek ki azonnal.
Tegnap olyan csatában voltam az AMX 45el,hogy tier 9ben,első lettem 952 sebzéssel.
Azt hittem szétvág az ideg. -
Mekkora már, két heavy-cat epikus csatája közben a két táras-varjú hol ezt, hol azt basztatja :D -
Angelus1991ster #297473 Remekül összefoglalja azt amikor tudjuki ( a szokásos ) trollunk fellép. Köszönöm a videót! sírva nevetek :D 
Két madár mekkora,olyan mint 2db Amx. A két macska, meg két heavy. -
Toweliee #297472 Kva jó :)))) -
Scheff #297471 Akiket esetleg érdekelne, hogy miről szólt ez az egy-két oldal, de nincs ideje (vagy csak lusta) elolvasni, azok számára ajánlanám ezt a videót megtekintésre. Remekül összefoglalja a lényeget.
-
Hú az engem is érdekel, low tierben beteríti a fél képernyőt :) -
stoppos #297469 A vitris golddetectorban mit is kell kitörölni, hogy a csetben ne mutassa a találatokat? Elfelejtettem.
-
ha jól látom nem ugyanabba a klub járunk
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Ezen már többször én is elgondolkodtam, hogy a kisebbségben levő sírók ha megtalálják a megfelelő felületet a többség ellen képesek elérni céljaikat.
A megoldás max az lenne, hogy a játékba belépés előtt lenne egy ablak amiben kikérik a véleményed erről-arról egy szavazás keretében és nem lenne az, hogy a hivatalos fórumot telesírók hatására hoznak döntéseket.
Ha az össz. játékos állomány nagyobbik százalékának semmi baja egy pl térképpel akkor hiába sírnak páran a fórumon, maradni fog.
-
Kancsalborz #297466 " És rájuk nem veti az első követ, nagy hősiesen." LOL... Az "emberek" megnagy "hősiessen" elszenvedik azt a rájuk vetett csúnya követ... 
Amikor kövéleménykutatásokban, kérdőívekben, jelentkezési lapokon felteszik a kérdést, hogy : hajlamos-e, vagy szokott e ön önkritikát gyakorolni, az emberek 80%-a beírja hogy igen, -és azt gondolja közben : hát persze, hajlamos vagyok a kritikát, jogos vagy jogtalan, meghallgatni, magamat néha bírálni, kinevetni....
Aztán általában ugyanez a 80%, vérig sértődik néha minimális évődésre is, személyét ért némi szarkasztikus beszólást is halálos sértésnek veszi, és hónapokig számon tartja... És csak igazán keveset "rinyál" eközben...
-
Angelus1991ster #297464 Nem mondatm. Csak azt , hogy egy lövés. -
foxbat88fx #297463 ki mondta erre a VK3002M-re hogy szar? :D
nincs ezzel semmi gond, aki ezzel nem tud játszani az csak a statjára vessen
-
Angelus1991ster #297462 Mennyire jó, hogy az akkori zenékben a nyögés is hallgatható volt. Ma már nincs olyan zeneamiben egy szorulásos nyögés nem lenne. Ennek királya justinbíber. -
madmanic #297461 a qr code vadászatról valaki belinkelné a leírást?
Danke! -
nemtudommivan #297460 Mi kettőnél tartunk. Már nem merek írni.... :) -
foxbat88fx #297459 hát mentem vele 2 csatát....
5 kill van eddig és 1500 avg dmg
kell még rá a torony és a talp, de eddig egész jó gép
sniperkedős tank, nem bele a közepébe azt adjunk nekik tank :) -
madmanic #297458 nem beszélve az agyhalott, nyomorék, fogósműtétes stb jelzőről.. -
Angelus1991ster #297457 De szeretem KV-2-vel egyből kilőni:D
VK3002 D-t próbáltad? -
yossarianHUN #297456 Az emberek képesek egyszer, képesek kétszer, ne adj isten képesek háromszor , de utána többnyire következik a kurvaanya. De persze csak amíg valaki meg nem jön, és rájuk nem veti az első követ, nagy hősiesen. -
Szerintem fullosan tetszeni fog, nagyon jó kis gép! -
Nagyon köszönöm! -
lammaer #297453 Talán azért mert ezen a fórumon negatív dolgokról az emberek nem képesek kurvaanyázás, basszaszájba a WG és hasonló jelzők nélkül írni.
Nincs azzal baj ha az ember kritizál, de ha nem tudja épkézláb módon, felnőtt módjára megfogalmazni, akkor jár a rinyálás. -
foxbat88fx #297452 na csak meglett a 100.
Megvásárolva:
'VK 30.02 (M)' sikeresen megvásárolva. Elköltve: kredit: 1 015 000.
egyszerűen már nem tudtam mit választani :)
és nem tudtatok róla lebeszélni :D szerintem sniper tanknak nem lesz rossz, na de majd egy 50 csata után kiderül -
DarkDays #297451 Köszönöm :) -
Kancsalborz #297450 Nézd el nekem, de így láttam.
Néha túl komolyan vesszük itt magukat, meg ezt a játékot, -köztük én is- ,egymás torkának ugrunk a semmiért, meg igenis rinyálunk, ki ezért - ki azért, és aztán jön idönként ez az "álbunkó", és elküld bennünket testületileg a picsába...
Szerintem jól teszi...
-
yossarianHUN #297449 "az akció időtartama alatt CSAK pakkban lehet venni ezeket a járműveket (tank+30 nap prém), ergo nem hogy nem olcsóbb, hanem még drágábbak is mint előtte" -
yossarianHUN #297448 Komolyan ezen a fórumon az utóbbi fél évben a "rinyálás" lett az all-time favorit szó. Ha szót emelsz valami ellen, rinyálsz. Ha nemtetszésedet fejezed ki, rinyálsz. Ha azt mondod, hogy ez meg az úgy jobb lett volna, rinyálsz. Ha azt mondod ez meg az régen jobban volt megcsinálva, rinyálsz.
Na mindegy, szóval rinyáltam egy sort, azaz rászóltam a többiekre, hogy ne foglalkozzanak vele (imádják hergelni), illetve elbeszélgettem Vixy-vel arról, hogy mi baja lehet a kis makinak. -
Szpecnyaz #297447 Akkor autista vagyok de nem értem. -
Kancsalborz #297446 Olvass vissza tegnap estéig... Tucatnyian rinyáltatok már "vörösödő fejjel", hogy húzzon el. Vixy28, meg "lelki fröccsöket" tartott neki...
Vicces volt, na.
-
yossarianHUN #297445 Húzta a fene, én nem szoktam reagálni rá, inkább az bosszant, hogy a többiek adják alá a lovat. Annyira azért nem szórakoztató, hogy 3 órán keresztül olvashassuk a feka pankrátorával telespammolt fórumot:) -
stoppos #297444 Olyankor szoktam venni, ha többet tudok menni, mint 3-4 meccs. Olyankor egy naposat. -
Malarki #297443 Áldás és békesség kísérjen utadon!
-
yossarianHUN #297442 Akkor olvasd vissza az első oldalt, és megérted
-
Kancsalborz #297441 Hülyék vagytok, ha az esti trolltól úgy berágtok megint... Szerintem jó fej, elírásai, és faviccei, meg gif-jei szándékosan tuskók... 
Az sem kizárt, hogy valami műveltebb elme ereszti ki a gőzt így, volt már rá pléda, vagy valaki itt az egyébként sokszor halálkomoly beírkálók közül figurázza ki a fórumot, rá is fér néha szerintem...
Én jókat röhögök rajta, és egyáltalán nem bánt, ti meg tegnap is csak húztátok magatokat... Inkább már az volt vicces... -
Szpecnyaz #297440 Akkor meg nem értem miért sírsz ahelyett hogy ott megvennéd :).