418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Na ez a beszéd
-
foxbat88fx #297519 xdddd
én 8,3as sört nyomtam be kettőt :D
de csak nem akar beadni ellenem pattont :(
kettőt adott be eddig, abból egyet szedtem ki
még 20 kell a medálhoz -
haflac #297518 én daráló módban használom,le is darálnak szépen ahogy kell :)
Most éppen szürcsölgetek egy Puntigamert,lesz egy kis önbizalmam és lehet beugrok egy kis éjszakai darálásra. -
foxbat88fx #297517 hát de bazzzz, nem úgy kell? :)
lassú, a gunja tipikus sniper, az armorja távolról ér valamit -
haflac #297516 "olyan hardcamp módban használom ezt az IS4et hogy beszarsz :)"
Ez nagyon tetszik :D:D -
foxbat88fx #297515 hát sokat nem buktam :D
creditből nincs hiányom, szóval annyira nem zavar a dolog :)
mondjuk amennyivel olcsóbb azt most visszahozom a +30%-al -
Hát ő nem rég vetted az IS4-et kláncélokból gondoltam biztos örülsz most az akciónak :) -
stork13 #297513 Kösz! -
foxbat88fx #297512 láttam, azt mit kezdjek én ezzel? :D
én már akkor IS-4eztem amikor ez még 9-es volt, nem hogy top of the tree tanka :) nem mai gyerek vagyok wot-ban :D -
foxbat88fx #297511 mondok én neked valamit :DDDD
olyan hardcamp módban használom ezt az IS4et hogy beszarsz :)
a szar low camos wt e-100nak esélye nincs megközelítenie engem :D
ha meg mégis rámjön, és egy lövést elcsesz akkor neki annyi :)
mivel 50 secig tölt ami alatt én 5öt lövök ami 5*440=2200
és hülye nem vagyok :D van bent 2db HE is.... azokkal meg 600at csapok a WT E-100ra :) -
Vteps crew:) -
http://worldoftanks.eu/en/news/44/top-tree-is4/
Sok szeretettel Foxbat88fx-nek
-
haflac #297508 Majd amikor face to face lesz egy WT e-100 tróger td-vel.Na majd akkor,legyen csak egy közepes spíler az ellen.A második lövéseddel majd nem kell foglalkoznod :).,Ugyanis addigra a levesben leszel. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Ment. Sorry csak most olvasok fórumot, nem volt időm rá. -
Engem ma ez a majom noobozot... hozzáteszem Ő halt meg utoljára és arra fröcsögött a T34-nek, hogy neki legalább van egy killje...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Hát igen nevezhetjük pattintásnak is ha az éhes lánctalp golyót eszik reggelire :)persze ez akkor a tuti ha közben a toronyra célzol. -
foxbat88fx #297503 ki mondta hogy szar ez az IS-4? :D
kövi csata megint nagy kaliber de most acélfal is esett :D
jpz-e 100 megint leszedte a talpam de no dmg XDDDD
kezdek egyre jobban belebuzulni ebbe a tankba
régen 9esként imádtam, de most se rossz X-esként randomban, főleg hogy az MM mindig 8asokat basz be ellenem :D én meg 10 secenként osztom a mindent átütő csíter orosz áldást
-
Megnéztem, artyzni nem nagyon szeret. Persze lehet, hogy csak azért, mert nem tudja, hogy a SHIFT-t kéne nyomni, az a GOD MODE.
-
foxbat88fx #297501 hááát azért ez az IS-4 nem olyan szar tank mint amennyire sokan mondják :)
elképesztő hogy nagy távolságból beforgatva miket tud pattintani :D
már magamat k**va anyázom amikor a jpz e-100 harmadjára is csak a talpat szakítja le :)))))
végülis nem bántam meg hogy visszavettem, inkább mint a papír szar IS-7 a hulladék lassan szűkülő pontatlan gunjával :D
csak az a gond hogy prém nélkül vicc az IS-4
erre a körre kaptam 42k creditet.... kiadás 52k credit,
szóval kisebeztem 4,5k dmg-t azért hogy lehúzzanak 10k credittel :) -
foxbat88fx #297500 jó kérdés hogy a kérdező milyen képességű....
ha igazán jó játékos akkor prémmel szarrá keresi magát 8-as prém tank nélkül is
ha igazi low effis lúzer akkor vehet akár prémet is meg 8-as prém tankot is, sokra nem fogja vinni :) -
foxbat88fx #297499 úúúúúú gecc olyan jó játékosokkal találkozni :DDDDD
pár napja olyat beszóltak nekem, nem csak én röhögtem hanem a fél csapat is :D
valami 50-100 WN8 közötti játékos mondta hogy ő sokkal jobb játékos mint én.... a statom ellenére, hiába van 2000+ wn8-am, ő legalább nem hal meg 3 perc alatt
(ja mert asszem 13 90-el voltam :)))))
persze ő ezt mind azután mondta miután megtett 12 métert a bázistól az első bokorig...
de a legrosszabb az, hogy ezek komolyan is gondolják amit mondanak o.O -
Rotterdam1 #297498 tipikus tier 10 meccs...
-
Mondjuk egy 10e goldos prém tank, 4 havi +50% minden tankra.
Tier8 + havi prémmel még jól keres pl a Borsigal nyomulok és kb 50e kreditem volt most meg 100 csata után 1.641.554 kreditem van úgyhogy 92.620tp-t termeltem vele és még kell 136.146tp a következő járgányig.
tehát kb még egyszer ennyi gempám lesz mire befejezem azaz a Tier9-es ára meglesz és lehet, hogy marad szotyira is.
Ez az egyik oldala az éremnek a prémtank előnyeit hátrányait majd leírja valaki aki bennfentesebb a témában. -
Gondoltam gurulok egyet. Megláttam ezt, és világossá vált, hogy én marha, már megint a szopó-rollerrel jöttem! Hdani1997, Magyar, na írtam neki egyből, hogy: jó béna vagy! XD (13k 682eff) Jött az okoskodás, bla, bla, bla... és mire felnéztem, már 4 - 0-ra vezetett az ellenfél. Ki is léptem egyből, a vége természetesen vereség. Nagyon kéne egy babuin szerver! Lehetne kettő is, annyian vannak. Babu01 és Babu02, WG, légyszi!
-
campernoob #297495 Igazán sok pénzt csak akkor hoznak, ha prém acc. is van hozzá. Mostanság viszont vannak olyan küldik, amivel prém napot, vagy napokat lehet kapni, ha van időd ezeket megcsinálni, és a prémnapokat creditfarmolással töltöd, akkor megéri, legalábbis szerintem. -
foxbat88fx #297494 NEM!!!!!!!
nem tudom mennyire vagy jó játékos...
de én prém nélkül az IS-6-al vicc creditet kapok.....
prémmel már durva nagyon, de prém nélkül kb. annyit hoz mint egy tier 5-6-7 prémmel egy egy jobb körben
pl. ott a Tiger, állat ROF-ja van, az prémmel igen csak hoz a konyhára, és még szórakoztató tank is
míg a prém tankok gyengék
ha engem kérdezel én lebeszéllek róla
amennyi pénzbe kerül egy prém tank inkább prémet vegyél az árán! -
TottiHUN #297493 t8-as prém tankok elég jól hozzák a kreditet prém account nélkül is jobban mint a tier 5-6 tankok -
- A fejlesztők azt mondják hogy a 8.11es TD nerf a magas szintű TD használók csökkenését eredményezte.
- Azt mondják a TD helyzete ez: A kezdetekben nem sokan játszottak velük, a nagy arty nerf után viszont sok arty játékos átvándorolt TDre.
- Az egyik ok amiért átnevezték a potenciális sebzés statisztikát az hogy a fejlesztők be akarnak rakni egy kitüntetést a sebzés "elnyeléséért" (Játék zsargonban "tankolás")
- Úgy tűnik lesznek olyan vizuális effektek mint például az automata tank hüvely kidobó, ezeket "közepes" távra vannak a jövőben. (Vagyis nem túl messze de nem is túl közel...)
- A 8.6 után nem volt változás a pontosságban és a lövedék szórásban.
- A 9.0ban lesznek új prémium és nem prémium hangárok.
- A különálló felfüggesztés az átdolgozott modelleken lesz.
- A 9.0ás ASAP pár napon belül érkezik.
- Valamikor a jövőben lesz egy hatalmas tank újraegyensúlyozás.
- A T-54 HD modellnek a hátán lesz a rönk.
- Nem lesznek betont átütő lövedékek a WoTban.
- A levegőben felrobbanó és körön kívül eső arty lövedékeket egy hiba okozta a szerver kommunikációban.
- 122mm IS nem kapja meg a történelmi aranylőszerét a történelmi csatákban? "Szörnyű..."
- Tank nevek a minimapon: "Majd ha kész lesz."
- Úgy tűnik a "potenciális sebzés" át lesz nevezve valami olyasmire hogy "páncél által eltérített sebzés"
- A történelmi csaták külön statotkat kapnak.
- Storm azt mondja teljesen ki kell kapcsolniuk a nemzeti csatákat, nem elég ha alap beállításnál kikapcsoltra tennék mert akkor ha valaki bekapcsolja az sokat fog várakozni.
- A 9.0ban javítva lesz az a bug amitől nem stimmel a missziók száma a misszió ablakban.
- Overlord szerint a WoT:Blitz már gyakorlatilag kész a bétára.
-
Bratyex #297491 Sziasztok!
Most hogy 15% kedvezmény van a VIII szintű prém tankokra, kérdésem a következő lenne hozzátok, érdemes-e úgy venni ilyen drága prémtankot hogy nem használok prém acc-ot, így persze jóval kevesebb lesz tőlük a bevételem. Vagy még mindig jobb farmolás V szintű nem prémtankokkal Kv-1,T1,Churchill 1-el? -
Még régebben lőttem ezt a képet, de még most is sírva röhögök rajta. :D -
Hmm 30e játékosnál azonnal talál csatát 80e játékosnál minden meccs előtt 1,5-2 perc várakozás. -
zsupeti #297488 Ez a megfelelési kényszer miatt van.
Szard le,menj be valakivel szakaszban,és rögtön átlendülsz a nehezén.
Ha meg egymagad akarod tolni,érdemes tier1-2 ben menni pár csatát míg bemelegszel. -
stork13 #297487 Jeff küldenél egy invet a HOAX-ba?
Unom a randomot egyedül, jó lenne már platoonba menni valakikkel. Szokott lenni ilyen vagy mindenki csak az eventre megy?
Ingame név ugyanez.
Köszi! -
Köszi szépen. -
stoppos #297485 Sör közben és egy pálesz előtte. Viszont ez nem olyan jó jel. -
malystryx #297484 Én meg szoktam beszélni magammal, hogy úgyis szopóág lesz, meg eszembe jut, hogy mekkora anomáliák szoktak lenni, és ne aggódj, 3 hétig egészségesen visszatart az érzés :)
Szerintem tarts szünetet, nem éri meg egy hugyos játék, hogy tönkretedd az idegeidet. Nézz valami jó filmet, sorozatot. Én is szeretem ezt a játékot, de a határt most már jó ideje meghúzom. -
FosTalicskaa #297483 Ez komoly? Mert ha igen, akkor ilyenről még nem hallottam. :D
Mindenesetre, ha valóban ennyire intenzív reakciókat vált ki belőled ez a moslék, akkor inkább hagyd a fenébe és kezeltesd magad, amíg nem késő... -
stoppos #297482 Na közben visszakerestem, anno syntaxterror segített ebben.
resmods>0.8.11>scripts>client>vehicle_damage.json file-ban
a received:
enabled: true, átirod False-ra
-
foxbat88fx #297481 jó... az most egy dolog hogy Ő mondta a taktikát, de sztem nélküle sem lett volna sok esélye az ellenségnek...