418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
:D -
Angelus1991ster #297844 De nem lenne rossz ha kicsit drágább lenne pl.: 1/800 az 7-es szinttől kezdve. -
TomDantes #297843 Bocs, igazad van ezt benéztem. De így is butaságot beszélsz. Ugyanis, az AP az időnként lepattan. Talán ha esetleg visszanéznéd a replay-t kiderülne, hogy rossz szögben lőtted, azért pattant le.
Vagy csak a random faktor miatt pattant le.
Vagy csak modul sebzés volt, nem is pattant le.
Tényleg rohadtul nem ártana megtanulni játszani egyeseknek. Ne vedd magadra, de a sírások nagy része abból fakad, hogy nem tudja a delikvens, hogy miként és működik a játék, és komolyan, talán faszságok összehordása helyett, lehetne tanulni a tényleg jó játékosoktól, talán lehet nézni videókat... -
Passz. Talán azért hogy a CW-n egyenlőek legyenek az esélyek. Először még tetszett is az ötlet, de rájöttem hogy nem annyira frankó :) -
foxbat88fx #297840 már nem merek fellépni SG-re XD
anyám pont belépne azt hinné hogy meleg oldalt nézek :D -
Lack #297838 Azt írtam, hogy 1 hp-t sem sebeztem. Ez azt jelenti, hogy nullát sebeztem. Értelmezd. -
yossarianHUN #297836 Nem kell zöld, kék, lila játékosnak lenni, csak józan ésszel felmérni a szituációt. Lődd a hasát, ha meg az takarásban van, akkor ne kóstolgasd, mert úgyis te húzod a rövidebbet. Hagyd rá a nagyobb tankokra, vagy ha egyedül vagy, kezdj taktikus visszavonulásba (húzd el a csíkot).
Mert olyan baromi egyhangú és élvezhetetlen lenne, hogy az ember a haját tépné. Egyáltalán minek szintek a játékba, ha mindig csak a sajátodban mész? Esküszöm a béta volt az aranykor, akkor érezte az ember hogy érdemes volt kifejlesztenie egy nagy tankot, mikor a Maus oldalára felkenődött egy arrajáró T-34/85. És igen, volt hogy az ember T34/85-je felkenődött egy arrajáró Mausra, és megtanította az embert a türelemre, körültekintésre, meg használni a buksiját, nem a gold ammót. -
Angelus1991ster #297835 Azt miért is rakták be? a legrosszabb az egészben. Engem rendre cserben hagy. -
Valahogy azért csak lehet nyerni ha a másik csapatnak összejön :) -
TomDantes #297832 Hogy a fenébe lehet 1 hp-t sebezni ha AP lőszerrel lő valaki? Az AP vagy vagy átüt, vagy nem. Ha átüt, nullás lesz(vagy modult sebez) vagy sebez rendesen, aminek van egy min. és max értéke. Hogy a francba lehet 1 hp-t sebezni? Ez valahogy önmagában nem stimmel. Mellesleg célozz máshová.
Az meg a bajod hogy egy tier-el!!! nagyobb tankot nem bírtál szemből kilőni? Aha, régebben mehettél volna Maus ellen az IS-el, nem kéne elfelejteni.
És igen...tanulhatnál a tapasztaltabb játékosoktól. Lentebb van egy videó, a faszinak vannak oktató vdeiói is, talán nézz meg egy párat! -
Lack #297830 Erre már én is gondoltam. Ha már ilyen hiper-szuper statisztikái vannak a játékosoknak, akkor azt használhatná is a wargaming nem? -
Angelus1991ster #297829 Büntesd őket spammel. Amúgy én a feljelentő funkciót is eff ráta alapján engedélyezném. De hát ez a játék egy pénznyelő. -
A kreditért vehető prémlőszer miatt már így sincs meg az az érzés nagyobb tankokban, hogy "igen, kihúztam és Én vagyok a csúcsragadozó" inkább az van hogy "na b+ két tierrel kissebbek keresztülhugyoznak a goldammoval..." -
Lack #297827 Csak azért mert szikla mögött volt ez a része volt tisztán befogható, és úgy tudom, hogy a géppuskanyílás is a gyenge pontjai közé tartozik. Ezért lőttem azt. Szoktam gondolkodni. Csak nem mindenki pro, meg kék, zöld, lila játékos.
Miért lenne ocsmányság? -
Angelus1991ster #297826 Miért nem lehet jobb MM beosztás? Valami féle eff ráta alapú beosztás?
0-700, 700-1000, 1000-1400, 1400-1800, 1800-
Paradicsom csapatársakkal nem lehet semmire semmi, főleg a csehekkel, románokkal és sziemkásokkal -
Ebben a tetves mocskos, szemét buzi játékban, egyszerűen nem lehet myerni! Mindegy, hány ezer sebzést csinálok, mivel és hol megyek, hányszor kapok "nagy kalibert", akkor is vereség! -
Tegyük félre kicsit azt, hogy noobarát a +-2 tierlimit. Nézzük onnan a dolgot, hogy mi ösztönözné a játékosokat a nagyobb tankok kihúzásában akkor, ha mindig azonos szintű kellene menni? Ilyen erővel lehetne összesen 1 tank a jkátékban és akkor meglenne a balance... -
Rotterdam1 #297823 nyugodj meg szedjél hangyát box kesztyűben...:) -
yossarianHUN #297822 Csak tudnám, miért a géppuskáját lövöd, mikor ott a hasa is. De persze könnyebb az MM-re fogni, meg azonos szintes MM-et követelni (az lenne csak a visszataszító ocsmányság), mint gondolkodni. -
Lack #297821 Az mi már hogy, IS-nek a 122mm-es lövegével a Tigris 2 géppuskanyílását kb 20m-ről telibekapva 1 hp sebzést sem tudtam okozni? 1025 ezüstbe kerül egy tetves lőszer abba a szarba. Többre mentem volna vele ha ráfingok. Röhej ez a program, a tapasztalt játékosok meg jönnek mindig azzal, hogy a + 1-2 tier az noob barát, mit akarunk mi? Örüljünk hogy nem +4 tieres ellenfeleket kapunk. Hát nem. Nagy faszság az egész. Igenis tehetne csatánként azonos tierbe (néha sikerül is neki).
Ja hab a tortán, hogy ezt követően egy arty valahonnan a pokol mélyéről mellémdurrantott kettőt, szétment az összes modulom, kigyulladtam, felrobbantam. Szerzett ezüst 4500 - javítás 10000 = -5500. Én vagyok a paradicsom meg noob, meg béna. Én kérek elnézést. -
yossarianHUN #297820 Már egymást is öldösik az artyk. Vagy csak anti-artysta szélsőséges szabotőrök épültek be közéjük. Csávókám azzal kezdte, hogy kilőtte az FV-t, aztán vízbe fojtotta magát.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Erre egy random csapattárs bölcsességét tudnám ide írni:
" WOT software never has bugs. It just develops random features" :D -
yossarianHUN #297818 És te természetesen szándékosan vártad meg a bant, hogy megszólítsd. -
messerharcos #297817 már rég ki is volt bannolva mikor kiírtam. -
kisokka #297816 Mi a lóbré történt ezzel a játékkal? Eddig csak szökő évente tett be az új módba, ennyi még bele is fért. Most meg csak abba rakosgat, hát ki is kapcsoltam a faszba, értelmetlen baromság. -
foxbat88fx #297815 nem hagytak érvényesülni XD
KATT -
Kubukli #297814 7 csata alatt sem tudtam a nyomorult 110-et leduplázni. A gond az, hogy a 51-65%-os win rate besorolású csatákat is vesztjük.
Egy példa:
Felhívnám a figyelmet a nyerési esélyre és a kolléga nevére. Amíg én megpróbáltam elkerülni a frontális találkozást a T9-10 heavy tankokkal, addig a kolléga bátran megszórta őket és odatette a sebzést.
Egy a 40 millióból :)
-
Igazad van és egyet is értek, de az előző hsz-edből nekem az jött le, hogy "ne picsogjatok a szar mm (vagy egyéb wotos szarság miatt) miatt mert mindez semmi ahhoz képest ami a világban zajlik " és ezt így nagy faszságnak tartom. Ilyen erővel lelkendezzen az egész ország mert nem halunk százával éhen naponta (még).
Towelie - veled is egyet értek, mert különbség van vélt és valós probléma közt. Viszont attól hogy "A" probléma sokkal keményebb és durvább "b" probléma ugyanúgy megmarad csak éppen ha a kettőt összehasonlítjuk akkor sokkal halványabb... -
Ezt helyesen látod. -
400V #297811 xDDD
-
yossarianHUN #297810 Amíg a hozzád hasonló hülyék reagálnak rá, addig itt is lesz. De hát nehéz is megállni a csökkedt agyatokkal. -
yossarianHUN #297809 Nem, az iskola arra való, hogy alapvető műveltséget, és társas együttélésre való képességet verjen a gyerekbe. A "normálisság", meg az együttérzés már a szülők dolga. -
kisokka #297808 Zsinórban nyolcadszor tesz be összecsapásba a játék, más is tapasztalja?
Alapvetően nem lenne rossz ez a mód, ha egy kicsit változatosabb lenne az összeállítás. Viszont úgy, hogy rajtam kívül még 10 tank ugyanolyan típus, az egy kicsit fárasztó. -
Angelus1991ster #297807 Elvileg erre lenne való az iskola, hogy normális , eggyüttérző ifjúságot neveljen. -
A másodikra kattintsatok az működik :D -
-
messerharcos #297804 Te szegény utolsó szar már megint itt? :D -
OMG -
Már többen írták: NE FOGLALKOZZ VELE! -
foxbat88fx #297801 alsó GIF :DDDDDDD
ezen mindig szakadok :DDDDDDD