418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gyuszopapa
    Ez a hétvége az agyhalottaké volt az biztos.8 kör után bírtam csak leduplázni a Hellcat-ot is,úgy hogy a 7 vesztett körből 5-ben az első helyen voltam.Még ha érzésem szerint szar voltam és nem csináltam semmit úgy is első voltam.El is gondolkodtam hogy ha én nem csináltam semmit akkor a többiek még a semminél is kevesebbet.
    Szerintem jobb lenne ha mindenki látná az xvm-et mert legalább jópáran elszégyelnék magukat.Meg szerintem jó pár paradicsom jobbnak képzeli magát mint amilyen valójában és sajnos ez is hozzájárul a csapat vesztéséhez.
  • kisokka
    Tegnap láttunk egy gémert 8K csatával és 57 WN8-al(nem hagytam le számokat az 57 után, ennyi). Első dolga az volt, hogy E-25-el belerongyolt egy olyan tóba megfulladni, ahol eddig nem is tudtam, hogy meg lehet fulladni. Hülye bot...
  • Greenscape
    Az egyik csata (T10) vegen szandekosan kinyirt egy gyoker WT mikor mentem volna az utolso tankot kinyirni. A kovetkezo csataban megint osszerakott minket. A csata kozepen belelottem, visszalott, kapott megegyet es kaptam 1 ora ban-t en a masodik loves utan. Az a gyoker meg be sem kekult.
  • patchaou
    22 játékos és ebből valószínűleg 19 azt vallja, hogy a statisztika nem mutatja meg hogy milyen játékos vagy :)
  • JeffDunham
    Úgy érzem nem vagyok egyedül aki majdnem szétk.ta a gépét a hétvégén. Erős kezdés... az egyetlen nyert csata a T1 Cuncival volt...

És az elmaradhatatlan magyarázat. Két nap termése.

• patchaou
    Jaa, Én olyankor inkább nem játszok :) Amint üzembe helyeznek pár új szervert nem lesz ilyen gond, csak győzzük kivárni XD
  • GabeE3e
    Én nem a noobok miatt nem tudok tolatni,hanem mert nem reagál a tank, ahogy megfigyeltem ez akkor van,amikor az "állapotjelző" vagy nem is tudom mi pirosba van a bal felső sarokban a ping mellett, és medeknél rohadt zavaró tud lenni,nem azt mondom,hogy gyakori de 10csatából 1x biztos kapok ez miatt 1 lövést legalább.
  • patchaou
    A beépített szerver oldali célkereszt ilyen, használj helyette modot. Tolatni meg többnyire a lowok miatt nem tudok mert mögém állnak...
  • GabeE3e
    Az előbb , sőt az utóbbi időbe gyakran amikor tolatnék egyszerűen nem mozdul a tank, kezd a f*szom tele lenni ezzel a jelenséggel, szerintem szerver laggok miatt, mások is tapasztalnak hasonlót?

Illetve az előbb azért ment el a csata,mert torony forgatás közben lőttem az 1 hites tankra, és bár a cső és a célkereszt rá nézett, a lövedék egyszerűen egyenesen elszállt...

Ez után bekapcsoltam a szerver oldali célkeresztet,de olyan darabosan mozog ,hogy az valami undorító,régebben nem volt ilyen.
    Ti is tapasztaltok hasonlókat,vagy nálam van valami gáz?

• Okmyx
    Nyugodjál le
  • ximix #297875
    Hát ez nem volt egyszerű, de feladat teljesítve.

http://wotreplays.com/site/692659#malinovka-batyu-rhm_-borsig_waffentr_ger
  • patchaou
    Tele van a játék velük XD
  • Kisf4rk4s
    Csak látnám már azokat a tankágakat
  • patchaou
    Elvagytok kicsit tévedve. Azért nem csinálnak a tank ágakon és a bugos pályákon kívül mást, mert így is van bevétel. Az nem az Ő hibájuk, hogy igénytelen a játékosállomány és így is tömi a zsebüket pénzzel. Nekik van igazuk. Miért dolgozzanak többet ha így is hülyére keresik magukat?
  • Rotterdam1
    jól mondod...megyek is ki a faszomba rágyújtani...:)
  • foxbat88fx
  • Rotterdam1
    ha már itt tartunk a kurva isten szakítsa rájuk az eget...sok élet képtelen balfasz szláv geci...nem csoda hogy hullottak ezek a háborúkban...
  • Rotterdam1
    inkább amőbák...
  • Shifty
    A sok szarházinak, az a szerencséje, hogy a levegővétel ösztönös, csak ezért vannak életben. Eggyel kevesebb az IQ-uk, már ízelt lábúak lennének.
  • ximix #297866
  • calalevado
    Száradna le tőböl az összes Wg programozó keze akinek ez az MM megfelelő, őket ültetném ide játszani ilyen használhatatlan csapatokba. Fejezzék be a sokadik tankág gyártást, térképgyártásnak, pályák átalakításának is legyen vége, csak a pénzkitermelés vezérli őket. Az hogy jászhatatlan a játék nem érdekli őket, szerintük jó ez. Ez lesz ennek a játéknak a temetője, a játszhatatlanság.
  • Angelus1991ster
    Csapat csata egy fogyatékos gyűjtöde. Csakis fogyatékosok , és csakis azok "játszanak" ott . Elvétve vannak játékosok. Egyszerűen játszhatatlan.
  • kisokka
    Ha átlagban csak 10 másodpercet kell várni, még jóhogy panaszkodnak...T8-on meg most 2 perc a szokásos, nem tudom mi a bánatos faszért jó ez, amikor 2000-en vannak a sorban.
  • Nihili
    Gondolom azért nincs képesség alapú MM mert megnövelné a várakozási időket, ami sokaknak nem tetszene. Itt a fórumon is mennyien panaszkodnak ha 1 percet kell várni a csatába kerülésre.
  • Simulacrum
    Hűha! Az E-50M ászt elég drágán mérik. Jah, hogy miért nem lett győzelem, mert tudjátok van egy olyan tanktípus a játékban, aki egész csata alatt csak kávézik a végén meg menekül és nem találjuk meg. :(

• papa74
    Azt lehet tudni, hogy ez melyik mod?
    Köszi!
  • diegho™
    Szerintem meg nem ez kell minden heavy-re, de ugye én nem értek hozzá :)
  • Okmyx
    Aha, köszi a válaszokat. Stab megy rá majd a toolbox helyett a venti meg a rammer mellé. A legénységnek meg repair skill kompenzációként.

A géppuska weakspothoz csak annyit, hogy megfigyeltem hogy mivel a hasát eldugom menetközben, a csata vége felé a géppuskaállás van szanaszéjjel lőve, a többség megszokásból ott lövi. Ruinbergnél pld. kifejezetten kényelmes, hogy valamelyik útra omlott "sitt" mögé állok, akkor a hasa nem látszik és a döntött lemez még jobban megdől egy kicsit.

Fochot szemből hol viszi át (golddal)?
  • Lack
    Ja értem, hát akkor tényleg én kérek elnézést.
  • Kronos79
    Ehhez a témához még annyit, hogy a KT-ról lepucolták a géppuska és a parancsnoki kupola gyenge pontokat.
  • patchaou
    ÍA pontossági értékekről meg tényleg fingom nincs XD De azt vettem észre, hogy többynyire a gyors és nagy átütő erejű ágyúk pontosak, a lassú de nagyobb sebzésű, kisebb átütésűek pedig nem annyira. Előző hsz-ből kimaradt, hogy ezt inkább heavyknél tartom fontosnak. Medeknél inkább a gyors/na átütésű/pontos ágyúkra szavazok, viszont egy heavynél többnyire nekem fontosabb az, hogy egy lövésből sebezzen lehetőleg minél nagyobbat.
  • Rotterdam1
    én azért az átütést mindig lecsekkolom. ha nem is sebez nagyot legalább sebezzem. és legyen ugye pontos.
  • patchaou
    Én többnyire úgy vagyok vele, hogy letojom mennyi a dpm különbség két ágyú között, ha az átütés nem sokkal kisebb akkor a nagyobb sebzésre szavazok. A lőszer árakkal pedig nem szabad foglalkozni, nekem pl fogalmam sincs melyik ágyúba mennyi egy lőszer. Igaz azt sem tudom egyik tankomról sem hogy szám szerint mennyit üt át, mennyi a dpm... vagy éppen milyen vastak és milyen fokban döntött a páncél... túl száraz és steril adatok ezek nekem. Inkább zsigerből mint tudományosan játszom XD Ilyen földi dolgokkal nem szabad sokat tökölni, annyira nem bonyolult az egész.
  • haflac
    A 297848-as hsz replaye.Ha valakit érdekelne.
  • Szpecnyaz
    Heavy tankra mi a bánatnak optika? Rammer+venti+stab, ez kell minden heavyra. Lövegnek meg kell a legjobb, az a 20+mm sokat számít ha T9-10be dob, arról nem is beszélve hogy a T10 csatákban lehet kell gold ammo is, amiben szintén a hosszú 105 a nyerő.
  • yossarianHUN
    Attól függ. Én nem szoktam ventit tenni semmire, de a többség esküszik rá. Coated Optics-ot mert azért ajánlják rá, mert leginkább mobil sniper stílusban szokás használni, ahhoz meg jól jön a plusz látótáv. Ha te is így játszol vele, akkor megfontolandó. Nem rárakni a nagy ágyút meg egyszerűen hülyeség, most komolyan az a gond, hogy drágább bele a lőszer?:D
  • Okmyx
    Tiger II-höz visszatérő kérdés:

Úgy gondoltam vent+rammer+toolbox lenne a jó equipmentnek hozzá.
    De megnéztem a Wargaming oldalon a tutorialt, és a rammer+vertical stabilizer+coated optics combót javasolják hozzá.
    Van valaki aki ezekkel használja? Miért jobb? A coateddel 440m lesz a látótáv, azt értem, de fontos az?

Az ágyúról meg sok helyen azt írják, hogy a stock elég rá, a nagyobb ágyúknak nem sokkal jobb a penje, és a 88-as ROFja magasabb és emiatt jobb a DPM. Ami kétségtelenül igaz, de nem tudom, gyakorlatban érdemes-e a nagyobb ágyúkkal foglalkozni. A lőszer is drágább hozzájuk.

Amúgy egész megszerettem, pedig töketlen legénység ül benne és jóformán teljesen stock az egész.
  • haflac
    "Szerzett lehetséges sérülés:10410"
    Győzelem!
    Csata: El Halluf 2014.03.16. 18:46:22
    Jármű: IS-4
    Szerzett tapasztalat: 2 446 (x2 minden nap az első csatáért)
    Szerzett kredit: 123 786(prém nélkül)
    Csatában elért Achievement: Nagy kaliber, Acélfal, Kiváló sofőr jelvény: "1. osztály"

• stoppos
    Low HP-s ellenfelek ellen próbáljátok meg azt, hogy nem lőttök azonnal, ha betöltött az ágyú, várni kell pár másodpercet és akkor páff. Csak félig-meddig van tesztelve, de eddig mintha működne.
  • patchaou
    Miért pont 7-estől? Akkor már tier 1-től. Mostanában olyanokat látok hogy nem is értem... 30k csatás vörös/narancs színekben T18-ból spameli a goldskulót... vagy a másik az ultralila Hellcatben ami alap lőszerrel is lövi szemből a nyolcasokat 5-ö5 6-os medekbe tolja a goldot...
    Tőlem lehetne a triplája is. CW-re bevinném de randomra már nem pocsékolnám.