418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Simulacrum
    Ez a mai nap hozott már 2 tank ászt, nagyon jó meccseket és erre bead egy ilyen MM-t Himmelsdorfra, hát ez teszi fel a koronát erre a napra. Amilyen sírás ment a túloldalról fantasztikus volt olvasni és mosolyogni. A legjobb az, hogy pont azok sírtak a legjobban, akik miatt volt az egész, természetesen az artyk. Olyan örömmel írtam be a you deserve it-et a chatbe. :-)
    Természetesen 0 sebzéssel zártak és simán nyertük a csatát, kettőt még én is szedtem ki közülük.

• Lack
    Csatánként szerzek 3-4 killt mire elfogy a csapatom és veszítünk, az a baj, hogy zsinórban kb. 10-edjére. Nem bírok duplázni. Az egyik kedves lengyel KV-2 kollégának küldeném az Aranyeső című számot. Meg mindenkinek aki szereti.
  • yossarianHUN
    Valami bug, azt ígérték javítják.
  • Lunki88
    Na mióta lejárt a prémem nem érzem a kényszert hogy játszani kéne. :D Addig nyomom hogy a napi 4-5 győztes csata meglegyen aztán lépek is (kivéve ha hívnak szakaszba). :)

A baj csak az hogy így soha nem lesz meg a mausom. Bár szerintem úgyis csak a garázsban "porosodna" mint az e100...
  • Malarki
    Na tessék, csak szóba kellett hozni, máris mentem egy bitang jó csatát
    Na én az ilyen helyzeteket imádom, amikor pörögnek az események, közelharc van, 2-3 felé kell figyelni. Jön az az IS-4? Mikor lőtt az FV? Vajon idenéz az arty? Befalenkel az Cent vagy az IS-3? A végéig nem dőlt el a meccs, izgalmas, mozgalmas volt. Ezért szeretem ezt a játékot. Kár, hogy csak hetente 1 ilyen csata van.

Egyébként az normális, hogy a tracer a torony mellél indul? xd
  • nobodyattis
    Valaki csinált itt egy klánt hogy megcsináljátok az eventet ha megérném meghívna a klánba hogy én is megcsináljam előre is kösz ugyanaz a nevem mint itt
  • Roger6
    Megnéztem a replay-t. Két lövésed volt arannyal, ami pattant (plusz egy random lövésed, ami kb. el sem találta a tornyot).
    Egyik

Másik

Egyiknél sem találtad el a torony elülső, "flat" részét, egyszer az oldalát, másodszor a tetejét lőtted meg, ami akkora szög, hogy lehetne 1.000-es átütésed, akkor is pattanna. Mindenre van magyarázat, nem a játék csal, hiába hiszitek.
  • Kancsalborz
    Hát, én 8-ban olyan "faszántosan" pattogtatok az M 103-mal, ahogyan kell.Csak nagyon ritkán járok ott.... De nálam is hosszúra nyúlt a tanulóidő vele,így hogy kaptam egy - az előző 4-től ( T1,M6,T29,T32...) tökéletesen eltérő tankot.
    De éppen ezt írom, hogy ezen a szinten mindegy milyen vastag a páncélom, mert arannyal lőnek, a 8-as mert +2-ben van, a többiek meg azért mert...azzal lőnek, Így elveszti egyik legfontosabb előnyét.
    Személyes tapasztalatom szerint a HT-ok jelenleg nagyméretű, viszonylag lassú, lassan forduló, és lassan tüzelő "ingyenfragek", némi költői túlzással persze...
    Az M 103-mal tier 10-ben, sokszor akkor is sikerélményem van, ha túlélem, de ugyanez a tapasztalat sajnos a többi T 9 heavy-vel is...
  • yossarianHUN
    Ezek a tankok olyanok, hogy az élvezeti faktoruk csak attól függ, hogy az ellennél gold van tárazva, vagy oldschool módra, hozzám hasonló "őskövületek" módjára sima AP-t lőnek. Tegnap ST-I-gyel egy teli táras T57, és egy szintén teli táras AMX 50B másztak rám közvetlen közelről, és kegyetlenül belém táraztak. Aztán volt nagy csodálkozás, hogy a nagy csattogás, recsegés-ropogás, szikreső után én még mindig ott voltam, igaz nem sok HP-val, de még mindig éltem:) Na most ha azoknak épp be lett volna tárazva a gold (vagy nem spórolják ki a gondos célzást), három másodperc alatt elpatkolok.
  • FosTalicskaa
    Szerintem mindegy mit válaszolunk, úgyis le fogod írni a véleményed...
    Mindenesetre engem érdekel a folytatás, elvégre az is-4 óta nincs egy másik 9-es farmtank amivel lehetne kreditet gyűjtögetni. A KV-4-et meg már 3x-or adtam el, de ha jókat írsz az ST-1-ről akkor talán újra nekiesek ennek az ágnak...
  • Malarki
    Hát a 103-at sajnos gold nélkül is könnyen átlövik már a T8 tankok is. Engem meglepett a T32 után hogy még hulldownban se hatékony, mert a tornyot lazán szétkapják.
    Az E-75-ről azért tudnak pattogni, pont ma volt hogy egy T57 közelről kitárazott rám, de nem ütött át, mert forgattam a tankot ahogy tudtam. De azért az az érzés, mikor a beforgatott frontot telibe átlövik golddal, na az priceless.
  • Sherman0070
    Velem tegnap csináltak ilyet. Az volt mindegyikbe hogy: "k*rva anyád!"
  • lexlutor
    .. te ugy 18 eves lehetsz..
  • Kancsalborz
    Én meg erre válaszolnék, mert a mai napi "termés" itt a fórumon a "No comment" kategóriába tartozik... Jól vissza kellett olvasnom, hogy értelmet is felfedezzek...
    Tehát : Ne rakd fel a gold detektort, majd én mondom: Tier 9-10, hétköznap 4-ből 2, hétvégén 3-ból 2 lövés arany. Az első Tier 9- es Heavym az M 103 volt, és túl azon hogy teljesen más mint az előzők, nekem hatalmas csalódás volt, 8. ban egy isten természetesen, de 9 - 10-ben egy "vízfejű ( a torony...XD)puhatestű"-nek véltem, akit 2 lövéssel szétszednek. Természetesen ez már a "golden era"-ra vonatkozik, sajnos már megkezdődött, mire nekem 9-es tankom lett...
    Azután megvettem az E 75-öt, az IS-8, at, és rájöttem, hogy nem az M 103 a szar, hanem bizony a HT-ok élete kemény most a játékban...
    Ezekkel adott esetben , az E 75-el is előfordul bizony, hogy 2 lövéssel kiszednek, tárasok lenulláznak, és a perfektül takart tankot fronton, tornyon, elölről símán átlövik... Sokszor nem hogy meghatározó áttörő tank nem tudsz lenni, de bizonyos osztásoknál, a "vesszőfutás" nevű igen kellemetlen játékot játszod...
    Ne legyél ezért csalódott, az ST - 1 szerintem qrva jó tank, én is "dolgozom" a beszerzésén, csak jelenleg ennyit tud.
    Jelenleg ez a része a játéknak, kizárólag erősen mazochistáknak ajánlott...
  • voivod32
    Bannoltátok rybeck 12-t, vagy sikerült elvennem a kedvét az élettől?
  • FosTalicskaa
    És mennyit lősz goldal?
  • pointer4
    És képzeld el ezt akkor a tierXből átrakott 4-5 skilles legénységgel XD
  • pointer4
    Jó, hát nyilván be lehet mákolni egy 8k sebzésest kört is, csak ahhoz nagyon szerencsésnek kell lenni.
    Az úgy se rajtad fog múlni, hanem a másik 29 emberen XD
    Ezért írtam, hogy az átlag az igazán mérvadó :D
  • TomDantes
    Hja. Jött három francia tier 8-as TD, és nem sebeztem beléjük túl sokat, ki se lőttem őket, el-el találtam , és hárman nem mertek lerohanni, ebből gondolom nem látták hol vagyok. Előtte egy IS járt ugyanígy. Jön ,jön, egy lövéssel kiszedhetett volna, mert kevés hp-m maradt, és nem látott. Ez már tényleg klingon álcázás.
  • TomDantes
    Mások ennél többet is összehoznak. De mi a 2600 a mult heti 400-hez képest Jt88-al? Ahhoz képest kimondottan se sok, és a 4000-nél is tudnak többet, jó páran. De én azért elégedett voltam.
  • pointer4
    Hát nézd meg, a 1390nek csak mozgás közben jobb.
    http://www.wotinfo.net/en/camouflage?country=de&vehicletype=td&tier=7&showLines=30
    Az ELC nek is csak.
  • 400V
    Nincs sajátom anno OT3P adta. Adj ha tudsz.
  • pointer4
    Hát a saját HP-d másfélszeresének kisebzése már mindenhol jónak számít. Ha átlagban is megvan, akkor az már király :)
  • yossarianHUN
    Elméletileg asszem a legjobb a játékban.
  • pointer4
    Ez egy jó kérdés, majd gördíthető lesz FullHD-n is :(
  • TomDantes
    Az E-25-nek tényleg ennyire jó az álcája? Hogy gyakorlatilag a képedbe másznak, lövöd őket, és még se látnak? Ennyire jól rejtőzik? Mert pontos, és gyorsan tölt az tuti, de ez marha jó rejtőzködésnek néz ki.
  • davidbog
    Jöhet a TS3 cím, van még fél órám.
  • 400V
    Nem idegesít. Most igazából felhívnám TS3 ra 5 percen belül hallgatna ha feltennék neki pár kérdést. OT3P el is ezt kellett. Veregesse csak magát. Jajj én mindenkit szétlövök meg én vagyok a pro de egy kurva videót se csinálok meg én nem foglalkozok ilyenekkel. Nagyon hiteles. Biztos bánja hogy a sok gép előtt elfecsérelt ideje puszta számokat ér és senki nem ismeri el meg még bizonygatnia is kell. Kisbirka ül a fórum előtt fáj a szíve mert kiégett azt jön ide nosztalgiázni hogy mekkora pro volt egy játékban. Megfáradt csata ló kb.

Pont ő volt aki itt statpadderkedett hogy percenként 3200 at sebző tankal megy ilyen 1500 meg 2000 dpm es tankok ellen. Tudás :DDDD Kicsit se vicces. WaffenshitragerE100 ra már lehet nem volt ereje úgy kiégett :DDD
  • Szpecnyaz
    Pedig most márc 15-re nagyon jó posztjai voltak :D.
  • TomDantes
    Én nem egészen azt mondtam, hogy szar le, hanem hogy ne idegesítsd magad, és találhatnál módot arra, hogy például tanulhass, vannak magyar videók is...na mindegy, hagyjuk.
  • Rotterdam1
    r.i.p. az egyetlen értelmes ember volt
  • TomDantes
    110 ezer Löwe-vel prém nélkül az jó? Amúgy nem is jó, mert csak 60-at adott volna, valami küldetésre megkaptam. 2600 sebzés, tier9-es meccs, téli Himmelsdorf. Fasza volt amúgy, butuska KV4 folyton csak a tornyát dugta ki, szerencsére annak a tetejét meg szépen lehetett átlövöldözni.
  • csoszi87
    Asszem Jackpot!

Mindegyikben ugyan az van, vagy érdemes elolvasnom őket?
  • Angelus1991ster
    Az az oldal is kifulladt.
  • 400V
    Legyél vele boldog azt veregesd a statodra lelki nyomorék. Igaza van Tomnak le vagy szarva.

Sokszorosát kapd vissza amit adsz.

Puszi!

UI: Soraidat elvből olvasni se fogom mert annyit ér. Raklapszart!
  • Szpecnyaz
    Ez csak Tibi atya utánzata.
  • Wéder95
    https://www.facebook.com/pages/Sz%C3%A1jmon-b%C3%A1csi/374690262671443?ref=ts&fref=ts
  • ryback12
    Köszönöm.
  • voivod32
    Nem bizony! Nem nyúlom le a bejáratott üzletedet,nem égetlek bunkóságommal a kollégáidnál
  • Angelus1991ster
    9.0-ás patch új német tankjai hova férnek el azon a túlzsúfolt tech treen?

#298084 Helyesbítés: hagyjátok