418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bigmano
    Gyakorlatilag én nem néztem meg az eredményed de biztos GG gratulálok!
    A legtöbb ilyen sztori ált. az amire a kolléga célzott és amire te válaszoltál is nekem.
    Szóval grat és nájszdzsob
  • yossarianHUN
    Bizony szemét dolog is elvárni egy fórumtól, hogy hasznos infókat lehessen találni rajta, érdektelen bullsit helyett 24/7.
  • Kancsalborz
    Ott a pont.:D Ezért írtam, hogy részemröl flame off. Teljesen érelmetlen ez is, mint a többi sírás...XD Csak ha mi a 4-ok csoport elkussolunk végre, ki szól be néha az elsö háromnak, mikor már teljesen " elhelikopteresednek" ??? XD...
  • stoppos
    Mert olyan dolgokról vitatkoztok, ahol mindenkinek igaza van. Nincs ultimate igazság a kérdésben. Maximum morálisan lehet egy-egy dolgot megkérdőjelezni, de ugye az szubjektív, mert a saját értékrended alapján döntesz a kérdésben, hogy kinek adsz igazat. Ezért elve elvetélt dolog ilyenekről vitatkozni.
  • Oddball29
    Mijafaszvanitt?
  • TomDantes

Még egy vélemény az összeesküvés elméletről. Bár felesleges, a konteósokat úgyse lehet meggyőzni. De ha akad egy-két ingadozó, akit észre lehet téríteni az már jó lenne.
  • FosTalicskaa
    Kihagytad a 4-es csoportot akik meg azért sírnak tele több oldalt, mert nincs használható infó a fórumon és eltűnik minden a sok síró hozzászólás között. Vagy ők is az egyszerű sírószakkör egy alcsoportjának számítanak és ezért nem említetted meg őket? Vagy azért mert te is közéjük tartozol és az rontaná a magadról kialakított önképet, hogy téged is abszolút be lehet sorolni a haszontalan kommentgyártók közé...
  • Ry0K3N
    Ha kérdésed van kérdezz nyugodtan, megválaszoljuk.
    Tökmindegy hogy van a flém vagy nincs az érdemi infók anélkül is elkeverednek a hsz tömkeleg alatt és ez így megy már 2012 óta. Népszerű játéknál nem kell flém hogy generálja a hozzászólásokat.
    Érdemi infó kell tessék olvasni FTR-t, bár ha van valami úgyis bemásolják ide is már ha valaki veszi a fáradságot és lefordíja.
  • Kancsalborz
    Részemröl a napi, söt az ez évi flame- nek,ezzel vége.Elnézést mindenkitöl. Értelmetlen iszapbirkózás ez, lehetett volna, és eddig volt is annyi eszem hogy elkerüljem. De azon tényleg el kellene gondolkodni, hogy ennek a fórumnak így van e értelme, hogy már csak kizárólag az " önfényezö, síró, és konteógyártó szakkör" használja, az érdemi infókat úgy jell kivadászni belöle...
  • Ry0K3N
    Oh értem már mi a problémád.
  • Ry0K3N
    Hogy jön egy tankos játékhoz Szíria és az ottani harcok?
    Mindenki hibázhat, talán még igazat is adnék neked ha nem végeznék a top3 ban a csaták 95%-ban.
    Oh igen tényleg túl hülye vagyok a játékhoz és a tetrisz is túl bonyolult. Én kérek elnézést az én kurvaanyámat. 45% winratem és 400-as effim van 25k csatával ne haragudj hogy csak ennyire telik.
  • Greenscape
    4 kek vagy lila ellen nincs az a jatekos aki egyedul lehozza a csatat igy akkor tudunk ilyen gyozelmek orulni mikor noobok ellem maradunk.
    Es ez nem olyan jatek mint a szimulator, hogy ha jobb vagy kicsit akkor a masiknak semmi eselye mert ha lehagyod soha nem er utol. Itt a noobok lovedeke is ugyan annyit sebez es ha korbevesznek baszhatod, hogy tobb a wn8-ad mint a 4-nek osszesen.
  • Kancsalborz
    Nem is vártam hogy többet megérts.XD. Igazad van ," túlhülyevagyok", falra hányni a borsót totál felesleges. Nem akartalak megsérteni mester, vissza is adnám a szót, epedve olvasom a te, és " elmebajnok" társaid további kinyilatkoztatásait a fórumon. Egy rövid ideig még...XD bigmano, nem erre gondoltam, de teljesen mindegy, itt nem szabad gondolkodni, csak "osztani a sok vörös siemka noobot" meg "oltani az okoskodó helikoptereket" nem javasolt más stílus, ha az oldal "ászaival" nem akarsz összeakadni...XD
  • popey8
    Ennyi erővel elmehetsz Szíriába és élvezkedhetsz azon is, ahogy ott halomra ölik a civileket, te szerencsétlen Persze az jó volt mikor te voltál balfasz és elrontottál vmit aztán mások hozták le helyetted a csatát. Ezek után azt mondom, h tényleg a tetris való neked, de lehet az is túl magas lenne. Hülyébb vagy, mint a néger imádó trollunk
  • FosTalicskaa
    Most az, hogy 150 vagy 300 az átlagsebzésed az annyira lényegtelen...
  • Ry0K3N
    Jelentem a Krímet is.
  • JeffDunham
    Ez a szép ebben a fórumban. Reggel reagálok egy mondattal valamire, és erre még délután háromkor is egymást ölitek a témával kapcsolatban...

De nem baj, én jól szórakozom.
  • nemtudommivan
    A hajmáskéri vasutallomast elleptek a tankok.
  • Ry0K3N
    Ha jót akarsz magadnak freeből átléped.
  • Ry0K3N
    Pontosan. A különbség csak annyi hogy nekem 2x akkora az átlagsebzésem és ő még egyszer nem carrizett el egyetlen csapatot sem életében.
  • JeffDunham
    Tudom hogy a provokáció miatt írtad, így a válaszom: IGEN!
  • Ry0K3N
    Csak megtaláltam egy másik módját hogy lehet élvezni a játékot ^^,
    #298268 első ilyen csata örül az ember, második még mindig, 100.- még mindig jó érzés, 300 már csak húz egy srigulát, 500.-ezek a balfaszok már megint nem csináltak semmit, 1000 no comment....és így tovább... és tovább és tovább és tovább
  • szabii98
    nem:D
    minden átlövi akárhol, nem is kell eltalálni a tornyát, inkább pattanását a tetején. fhúúújjj de utáltam
  • Malarki
    Ja, szóval ha te direkt elveszítesz csatákat, trollkodsz, az teljesen normális, de ha más csinálja ugyan ezt akkor a noob fasz? Ügyes vagy, erre büszke lehetsz.
  • Oddball29
    Valakinek megvan a Somua S35? Használható cucc?
  • bigmano
    Szerintem arra gondolt hogy amikor elpáholsz náladnál sokkal gyengébb képességű játékosokat az nem feltétlenül számít nagy teljesítménynek....
  • Greenscape
    Akkor ez tenyleg nem a te jatekod mar. Ha egy ilyen gyozelemnek nem orulsz erdemes valami masik gamet keresned ami uj kihivasok ele allit es elvezed mikor megcsinalod. Ha erdektelenul ulsz le jatszani az mar nem is jatek hanem csak kinlodas.
  • Ry0K3N
    Valaki meg tudná mondani neki meg mi a baja?
    Nem emlékszem volna elvettem volna a homokozólapátját mikor kicsit volt.

Az egyedüli amit ki tudok venni az írásából az ez: "XD szarvagy LOL énvagyokazübemes XD, nagyapofám LOLOL XD, helikopter XD XD XD, túlhülyevagyokértelmesmondatokmegfogalmazására ezért csak LOL LOL XD XD"
  • Ry0K3N
    Elcarriztél 14 balfaszt.
    Nekem az már nem szórakoztató.
  • Kancsalborz
    Így van. Az alapján amit beírsz, teljesen hülyének nézlek.XD...Na, engem egyébként meg most jól leoltottál a válaszoddal, nyomasd tovább ide a baromságaidat nem is zavarnálak tovább. A helikopterek meg majd lassan keresnek másik fórumot, mert ezt már élvezhetetlenné teszik a nárcisztikus nagyképü picsogógépek, napi hisztijei,és érdemi része nem is marad. XD... Neked meg szép napot, és további jó szórakozást.XD...Te csak menj, és add meg szegény nooboknak az esélyt...LOL, te nagyképü fasz...:D,
  • Greenscape
    A piros jatekosok 99%-a kilep miutan meghalt nehogy mar tanuljon valamit azoktol akik nem lovettek ki magukat az elso 2-3 percben.
    Inkabb kuzdj mint egy fogatlan oroszlan es add meg magadnak az eselyt a gyozelemre. Ha bukod a tulerovel szemben akkor papirforma a vegeredmeny. Viszont ha megnyered valami csoda folytan akkor az kurva jo erzes.
    Itt egy pelda amit hetvegen hoztam ossze. mikor egyedul maradtam 4 tank(noob) ellen megprobaltam kihozni a maximumot es Scheff szavaival elve "nekem adta a random" a gyozelmet.
  • Ry0K3N
    Nyílván nem de megadom nekik az esélyt. :D
  • FosTalicskaa
    Szerintem a sok vérpistikében ez játszódhat le egy ilyen eset miatt:

"-Dik má he, há ez ugyanolyan jól tolja mint mi. Testvír!!"
  • Ry0K3N
    Kérlek mesélj még. Szórakoztató vagy. :)
    Azzal meg hogy minden mondatod végére raksz egy "ikszdét" mit akarsz elérni?
    Ez azoknál jellemző akik mindenkit hülyének néznek csak ők a helikopter. x)
  • Greenscape
    Te tenyleg azt hiszed, hogy ezzel jobb jatekra fogod osztonozni azokat a voros playereket akik egy dévérkeszeg ertelmi szintjevel rendelkeznek?
    Irigylem az optimizmusod....
  • Kancsalborz
    Semmit nem fogtál fel, csak írod az ökörségeket. A magadfajta még a kritikát sem fogja fel, csak ha személyesen neki címezik...XD Arra meg, hogy elveszítesz egy csatát nárcizmusból, meg csak annyit írnék hogy : GJ...XD. Az ellenfél biztos nagyon bánta, hogy egy énközpontú hülyegyerek segít neki XP-t gyüjteni...XD
  • foxbat88fx
  • stoppos
    Van az a jelenet, amikor kitakarítod az egész lakást, aztán jön a gyerek és a sáros cipőjével végigmászik a fehér szőnyegen.
  • Ry0K3N
    Most mi a baj azzal ha ösztönzöm a gyengébbeket hogy küzdjenek? :D
    Én tudtam nyerni idióta csapattársakkal lehozni totálisan vesztettnek látszó helyzeteket. Tanuljanak meg ők is vagy takarodjanak vissza tier 1-be ahova valók a gyökerek.
    Kérlek részletezd melyik rész nem fogtam fel. :) Érdekelne engem is.
  • foxbat88fx
    Halló halló :D
    hogy bírtátok nélkülem? :DD