418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Most látom hogy elindult a Blitz zárt bétája, de csak iOS-al, Androidról meg nem írnak semmit :( -
suba53 #298412 Igen, ezt már megtanultam egy ideje. :-)
Ennek ellenére néha mégsem tudom tűrtőztetni magam. Hiszen láttam pár epic replayt, amikben sikerült, hátha nekem is fog.
Sajnos többnyire nem. :-) -
Gyuszopapa #298411 Márpedig a WOT kegyetlenül bünteti a türelmetleneket. -
Én sajnos nem tudok ilyen kollektívan gondolkodni. Amióta /15 éve/ leadhatom a voksom, soha nem azok nyertek akikre szavaztam. Szóval nem Én választottam őket... XD Na de nem akarok politizálni, előző életemben biztos lazac voltam. És tudom hogy nem volt 100%-os a hasonlat, de azért a lényeg gondolom érzékelhető volt. -
foxbat88fx #298409 valakinek elgurult a gyógyszere :DDD
-
suba53 #298408 Ennek lenne létjogosultsága, mert úgy tudom a valóságban is meghatározott lőszer összetétellel mentek a különböző célokra.
Na ezt itt is nyugodtan bevezethetnék, hogy ne lehessen full goldot vinni.
Nekem az árával van bajom, hogy még ha csak 10% goldot lőnék el, akkor is ráfizetéses lenne sok csatám. -
suba53 #298407 Nem. Nálam a medek dominálnak, és sajnos nem vagyok elég türelmes, így sokszor találom magam a campelő heavy-k kereszttüzében. :-) -
bigmano #298406 Nem akarlak kiábrándítani de a wot komplexebb mint a wt szvsz.
Mondom ezt úgy hogy benne vagyok a cbt-ben a kezdetektől! -
Ja minek a replay, még tanulhatnál belőlük vmit.
Te tényleg nem érted. Nem a változással, a reformokkal, az alakítgatással van a gond, hanem hogy mik ezek és milyen hatása van. Ott van pl. a kerítésen átlövés. Először azt gondoltam, h nem lesz jó. Most már jó dolognak tartom. A gold kreditért viszont soha nem lesz jó, max akkor ha tényleg korlátozzák a csatába bevihető mennyiséget vagy a sebzését. -
suba53 #298404 Az ötlet jó. Én is szívesen fotoszintetizálnék, csak nem vagyok elég zöld. :-)
Nem igazán erre gondoltam. A különbség annyi, hogy a politikusainkat magunk választjuk, így ha ők barmok, akkor sajna az a mi hibánk is.
Ez meg egy játék, amit nagylelkűen ingyen a rendelkezésünkre bocsájtottak mindenféle apró betűs kitételekkel, hogy a változtatás jogát fenntartják, és ezt mi elfogadtuk. Nem is tehettünk mást, mert ha nem fogadjuk el nincs játék.
Az meg benne van a pakliban, hogy bevételt akarnak vele generálni, így a beetetés után úgy módosítgatják, hogy azt generáljon. Ez van. -
Kancsalborz #298403 Valamint ne saját magunkat, amiért ezeket a vezetöket politikai analfabetizmustól, és- vagy érdektelenségtöl vezérelve demomratikus keretek között megválasztottuk, ezzel saját hülyéinket, meg tolvajainkat magunk fölé emeltük...XD. Egyébként jó volt amit ìrtál, találó...XD. -
bigmano #298402 Nem te szoktál campelni a bázisnál top tier heavyként "védem a tüzérséget" dumával?
Csak kérdem..... -
Lehet hogy fog változni, de talán ott is elleszek vagy két évig amíg totál szét nem cseszik. Ráadásul a legnagyobb wotos probléma ott talán meg lesz oldva. Nem csak a szerencsétlen árkád mód lesz és remélhetőleg egy hc módban nem fognak szívesen játszani az olyan amőbák akiknek még a wot is túl bonyolult. -
Ez kb olyan mintha azt mondanád, hogy ne a politikusokat utáljuk amiért minden drágább, és sokkal szarabbak a életkörülmények mint régebben, hanem inkább lépjünk az evolúciós létrán vagy 2-t és tanuljunk meg napfénnyel táplálkozni hogy ne legyünk éhesek... -
Te a saját utad a gold lőszerben látod?
-
suba53 #298398 Ne legyenek illúzióid. A WT is fog változtatni folyamatosan.
Én még olyan netes játékot nem láttam, amit az eredeti formájában lehetett játszani sok éven keresztül.
-
suba53 #298397 Nálam ki van kapcsolva a felvétel mód, így sajnos egyetlen felvétellel sem szolgálhatok.
De pont azt mondom, hogy NE tőlem tanuljatok játszani, mert NEM vagyok a szent grál birtokában.
Mindenki találja meg a maga útját, hol így hol úgy. Én csak azt mondom, hogy ne a WG-t utáljuk már, amiért a játékát formálgatja alakítja, kivesz betesz dolgokat, hanem tanuljunk meg alkalmazkodni az újdonságokhoz.
És ahogy Popey mondta is, hogy alkalmazkodik ezerrel, de egyben utálja is. Szíve joga. -
suba53 #298396 Szerintem te a konstruktív gondolkodást csak hírből ismered.
Soha nem szabtam meg senkinek, hogy mi a helyes, mi a jó.
De úgy látom, hogy ez tőled nem áll távol. -
lexlutor #298395 hagyjuk mar ezta bullshitet. amikor egy ket tierrel kisebb medium atlo goldal celzas nelkul szembol egy heavyt aminek a lenyege a pancelzata lenne, nincs ertelme semmiylen taktikarol beszelni. -
Kíváncsivá tettél, tölts fel egy replay-t, oktató replay-t. -
lexlutor #298393 milyen kivaltsag ember?? a bekapott lovesek 80% gold ammo! rakjal mar fel egy kibaszott gold detectormodot!!!! -
suba53 #298392 Ezt nem tudom bevállalni, mert nincs frankó, mindenkire érvényes 100% biztos módszerem.
Én is próbálkozom hol ezzel, hol azzal, keresem a helyes döntéseket, és közben hol élvezem a játékot, hol meg bosszankodom. :-)
Az benne a szép, hogy nincs két egyforma csata. Akik az epic csatáikat kirakják tanulságként, azok sem úgy ülnek le játszani, hogy na most ezt a csatát oktató videónak fogom megcsinálni.
Játszanak sok százat, és ha az egyik nagy szerencsével tényleg brutálisan jóra sikeredett, azt előveszik, kommentelik, és kirakják. -
Kancsalborz #298391 "Konstans prémesek, sérthetetlen pirosak, drága aranylöszer" ??? LOOOOL Szép nap lesz ez a mai is... The só maszt gó an...XD. De csitt, nincs spam.Hü de nehéz lesz megálni....XD -
Oddball29 #298390 Kössék a betárazható gold mennyiségét CW-n kívül a tank saját hp-jának másfélszereséhez. Akkor nem szólok egy szót sem, mert rá lennének kényszerítve a népek a mérlegelésre. -
Kronos79 #298389 Igazad van. Milyen taktikára gondoltál? -
Én már alig várom hogy jöjjön a konkurencia, úgy itthagyom a wotot hogy csak nyekken :) De addig ez van, még elbalfaszoskodok, de nem fogok olyan tankokkal játszani amik nem tetszenek csak azért mert a wg az agyatlanoknak kedvez. Én nem ilyen sikamlós, meg minden divathoz alkalmazkodó fából lettem faragva. -
Úgy látom az agyad még nem ébredt fel a szundikálásból vagy te ennyire nem használod? No offens, de látszik, h az átlag playerek táborát erősíted. Nyíltak új utak ez igaz. Mennyire nehezek? Goldot spammaleni nem nehéz, szal semennyire. Többek közt ezért tart most ott a játékosállomány szellemi színvonala, ahol tart.
Másik meg ne gyere már állandóan ezzel a tudomásul vétel hülyeséggel. Tudomásul vettük és alkalmazkodtunk is hozzá, mert muszáj volt, de ne szabd már meg, h tetszik-e nekünk vagy sem. Kár is több szót fecsérelni rád. Menthetetlen vagy, ezt már bizonyítottad más témában is. -
suba53 #298386 Erre mondják, hogy vagy megszoksz, vagy megszöksz. :-)
De tréfán kívül. Sok újdonság jött mostanában. Lehet morogni miatta, lehet ellenállni neki, abbahagyni a játékot, de annak semmi értelme.
Vagy egyeseknek lehet hogy az oldja fel a görcseit, ha tényleg abbahagyja.
De akik továbbra is szeretnénk játszani ezzel a játékkal, nekünk hasznosabb ha inkább az érkező változásokat beszéljük át, és az ahhoz alkalmazkodó játékmeneteket, taktikákat.
Én így látom. -
Kronos79 #298385 Ez sajnos így is van, csak sajnos ezzel a WG leszarozza az eddigi munkáját. A tankok páncéljainak valós és leginkább effektív modellezése nem kis munka lehetett. Ha mindenki arany lőszerrel puffogtatna, akkor semmi szükség nem lenne a páncélzatra.
Sőt tovább megyek. Még lőni sem kell, mert ha a veled szemben lévő tanknak több a HP-ja, mint neked mindjárt fel is durranhatsz és ezzel neki adod az összes HP-dért járó kreditet és XP-t, hiszen úgy is ő nyerne ha lövöldöznétek.
-
Gyuszopapa #298384 Most mond már el légyszíves hogy a gondolkodást miért kell kiőlni a játékokból.Ja hogy butábbak lettek az emberek és gondolkodni luxus,vettem észre. -
lexlutor #298383 ha ennyire franko latod a dolgopkat egy ertelemes megoldast mondjal a lassu heavykkel megis h kellene jatszani!
egyet! -
És mindenki nyeljen le mindent és maradjon kussba, vagy menjen mással játszani... világos...
-
suba53 #298381 Trollkodok? :-)
Hány ugráló négert posztoltam eddig?
Neeeem csak vitatom a megszokottat, a mainstream-et, mert vannak önálló elképzeléseim is. -
suba53 #298380 Azt kell tudomásul venni, hogy nem mi gyártjuk ezt a játékot, hanem tőlünk független fejlesztők, és mi csak az általuk adott keretek között tudunk érvényesülni.
Nem szabadon választhatóak a játékszabályok, nem közfelkiáltással dől el egy-egy szabály érvényessége, és mint látszik a szabályok folyamatosan változnak.
És, igen, ha egy célt több úton is el lehet érni, és mindegyik út része a rendszernek, akkor nehogy már pár bebetonozott agyú megmondóember döntse el, hogy melyik a helyes út.
Bízzuk rá mindenkire, hogy mit választ. A lehetőség adott, vannak kitaposott talán nehezebb utak, és nyíltak újak, még nem tudni, hogy mennyire nehezek. :-) -
Nemesi kiváltság a lófaszt. Csak visszasírjuk azt, amikor még csak az tudott átlőni egy két tierrel nagyobbat, aki tudta hol kell lőni. Most meg már minden majom átlő bármit.... Kicsit több tudás kellett az eredményes játékhoz, de ugye az átlag játékos seggbuta így nekik kell kedvezni... -
Gyuszopapa #298378 Tegyük tisztába a dolgokat.A prémlőszer nem azért került be mert kisírták a játékosok,tisztán üzleti alapja van,aki goldot spammel szar játéktudással az 1000% hogy prém felhasználói fiók nélkül nem tudja fenn tartani magát de szerintem még jó játékosoknak is húzós síma fiókkal.A prém fiók pedig rengeteg bevételt hoz a WG-nek.Az hogy ezzel a játékélménynek sokat ártottak egyátalán nem érdekli a WG-t(How terrible).Ha nem tetszik ne játsz nehéz tankkal ez a véleményük.
-
Te szerintem direkt nem érted, amit itt többen írnak. Trollkodsz? -
madmanic #298376 Én is használok goldot, ha az alap lőszerrel nem érek el eredményt.
Milyen taktikát szeretnél? Ne hagyd, hogy észrevegyenek és meglőjenek.. Ennél jobb per pill nincs.
-
Egyetértek.
Suba húzzál már ki egy olyan tankot ami legnagyobb részben a páncélra épít és nem olyan mozgékony. Meglátom mennyire lesz vele szórakoztató játszani. Semennyire és erre nem az idióta SerB féle dolog a megoldás, h ne játssz vele. Ha vki olyannal szeret, akkor had játsszon már vele és tudja kihasználni azt a rohadt páncélzatot. Nem mellesleg azt a maradék szükséges gondolkodást is kiöli az emberekből. Ezek szerint te is olyan lennél, aki lusta használni az agyát és egyből tölti a goldot (már ha van rá pénze)? Igen látszik, h az új generáció tagja vagy és emiatt nem is értheted a dolgokat igazán. Bár ez nem biztos, h generáció függő. -
FosTalicskaa #298374 Mekkora feature lenne már, ha a launcheren be tudnád állítani azt a verziószámot amivel játszani szeretnél. Visszalökném a legendás 6.7-re. Ahol se gold, se autoloader, se franciska, se 10-es med, td. A régi szép idők...