418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Van, de úgy látom ezt a WG-s kódot az istennek nem akarja beolvasni. Pedig nem szokott gond lenni vele.
  • Sherman0070
    Nekem van de miért? :D
  • DarkDays
    Senkinek nincs okos telefonja?
  • JeffDunham
    Sehogy.
  • yossarianHUN
    Akkor benéztem, azt hittem még az éjszakairól van szó.
  • cyber
    Sziasztok!
    Köszönöm a múltkori kérdésemre adott válaszokat!
    Ismét hozzáértő ember válaszát, segítségét kérném!
    Azt szeretném megtudni hogy a damage panel méretét és a fölötte megjelenő chat ablak méretét és helyzetét miként lehetne megváltoztatni tetszőlegesen?Ha ez egyáltalán lehetséges!
    A válaszokat előre is köszönöm!
  • DarkDays
    tisztába vagyok vele,de ha elolvasod amit írtam akkor megérted

ezt a cikket most tették ki a wot oldalra nem hajnal 2 kor
    az egy másik történet...
  • yossarianHUN
    MONOL1THWGLGRANDF1NAL

De már nem működik.
  • DarkDays
    Sziasztok!
    Wot oldalon jelent meg cikk aminek az alján van QR kód,valaki tudja hogy kell a linket kiolvasni belőle a bónusz kódhoz?

http://worldoftanks.eu/en/news/esport/wgl-monolith-reveal/
  • Sunsetjoy
    Meg a másik, hogy semmi olyan, nemzetiséget jelző nincs a nevemben, hogy hozzám így címezzenek szövegelést- ezek szerint szerencsére.
  • Szpecnyaz
    True story :D.
  • Sunsetjoy
    1. Botnak néz
    2. E-100ba M103 ellen goldot tölt
    3. Piroskának néz.

Ez KÉSZ.
  • Kancsalborz
    Múltkor az én "utolsó mondatom" ez volt: "Bokorban áll, de úgy látom nem felém fordítja a csövét"... De volt már: "Ááá, onnan a fal mögül már nem lát rám" valamint, a:"Jó, menjünk, itt már nem állhat senki" is...XD.
  • Ry0K3N
    Ááá ez úgy is csak egy ELC csak nem jut át 8 szövetséges tier 8 tankon hogy visszamenjek.
    Ha ellövi magát akkor nekirontok és létszámfölénnyel simán kifilézzük őket mire kettőt lőnének. Később: öö srácok? srácok!....
    Bemegyek lakevillen középre meddel csak nem jönnek utánam még 3-an heavyvel.
  • Oddball29
    Három saját TD van a bázis körül, csak nem nekem kell már visszamennem szakítani(erre ált. minimum kettő elspurizik onnan, miután a másik oldalon áttörtünk)...
  • stoppos
    Ezt a TD-t most megkerülöm.
    Nem viszek poroltót, ez a tank sosem szokott égni.
    Lövök egyet, ennek a tanknak úgyis kemény a tornya.
    Akkor most újratöltök.

Vagy az örök klasszikus:
    Ez egy jó hely, itt fogok kempelni.
  • Szpecnyaz
    Az én kedvenceim:
    Úgy se lő ide az arty..
    Most tárazott ki a Waffentrager!
    Csak nem adja be neki a max sebzést a low HP-s tankomba...
  • yossarianHUN
    Némi klasszikus hiszti:
    De szeretjük az artykat. Még csak el sem talált, a tanktól balra látszik a becsapódás helye.

• Kancsalborz
    Egyszerü szófordulat, hogy a "szimpla" szürke szövegelést színesítsem.;) De ha te nem találsz ilyeneket, akkor nincsenek. Csak random mák videók, rendben. Én nem eröltetem...XD.
  • Oddball29
    De előtte a kötelező utolsó mondatok:

Ááá, spot nélkül lusták ezek odalőni!

Mozgás közben úgysem találnak el!

Jah, csak nem másznak fel ide azokkal a lassú szarokkal...

Inkább megyek a másik oldalra elkerülni azokat a bateket...

• Kancsalborz
    A mai napig végignézem a meccseim legalább 90%-át... Bár játszani jobban szeretek, mint nézni...XD
  • FosTalicskaa
    "randomisten minden eröfeszítése ellenére" és "full vesztes csatákat hoznak le"
    No comment. Ez egy óriási ellentmondás....
  • Lunki88
    Foxi ez neked biztos tetszeni fog. :D
  • foxbat88fx
    mivel az APCR és a HEAT működési elve teljesen más :)
    ezért írtam nemrég hogy tök fura CW-n IS-4 HEAT-el lőni...
    talpra nem szabad mert nem sebez míg az AP igen
    viszont a HEAT sokkal szarabb szögben is átüti az enemyt, míg az APCR nem
  • Kancsalborz
    Hát, nézz szét jobban, tele van a net fasza videókkal, ahol "randomisten" minden eröfeszítése ellenére, full vesztes csatákat hoznak le igen jó játékosok. Igen, sok az "Average boy egyetlen szép csatája a 10k- meccsböl nagy adag mákkal, meg hülye ellenféllel füszerezve" videó is, de hogy nincsenek jó videók, az erös túlzás..
  • suba53
    Sokszor bent maradok, mert érdekesnek ígérkezik a végkifejlet.

Akkor szoktam pörgetni, ha event van, és szűk idő alatt kell produkálni dolgokat.
  • suba53
    És CW-n miért ne?

Ott is ugyanúgy kell tudni ésszel játszani nem? ( Mondom ezt úgy, hogy még nem játszottam CW-n. )

Mi lenne, ha a max vihető lőszermennyiség mondjuk 10-15% a lehetne gold, és ez ökölszabályként minden fajta meccsre érvényes lenne.

Onnantól kezdve azt is megfontoltan, ésszel használná mindenki. Nem az ára, hanem a limitált mennyisége miatt.
    És még a történelmi hűséghez is több köze lenne talán.

Ha egy ilyen szavazást kezdeményeznének a játékosok között, azt szívesen támogatnám.
  • stoppos
    Hát én ilyet fejből nem vágok.

Csak azért gondolom, mert az szeret nagyban elakadni a lánctalpban. Már emlegettem itt, egy full HP-s t62 akart kihirigelni, én fél hp-n ha voltam, ugyancsak t62-ben. Én nyomtam bele az apcr-t, ő meg goldozott a heattel. Mutogattam neki az oldalamat és szépen ki lett hirigelve.
  • Lunki88
    Gondolom a lánctalpat találta el azért nem sebzett.
  • Gyuszopapa
    Pontosan.Én általában mozizok és buzdítom nyerésre a bentmaradtakat.
  • stoppos
    Kéne csinálni ilyen minimal videókat.
    - Fél perccel a csata kezdete után telibekúr az arty.
    - Beállok a kedvenc bokromba, de elfelejtem, hogy az adott tankon nincs hatodik érzék, mert átképeztem a legénységet vájárnak.
    - Med útvonalon szembe jön a fél wermacht, E100-zal az élen.
    - Jön 3 lila batchatban és análisan inzultál egy perccel a start után.

Közben lehet hozzá kommentár. Itt azt basztam el, hogy felmentem a hegyre lőni egyet. Itt azt, hogy bokornak néztem a waffentrógert. Itt meg azt, hogy rányomtam a csata gombra.
  • foxbat88fx
    ha az e-100 nagy gunja HEAT-et használ akkor igen....
    kb. 10 méterre voltam tőle, 90 fokban, vagyis totál az oldalamat látta
    mégis belelőtt valahogy egy 0-ásat
  • FosTalicskaa
    Jó oktató videó szerintem nincs is. Akik csináltak azok is kiválogatták a legjobb köreiket, aztán nyomattak alá valami kis magyarázószöveget, de ugyanakkor az egész körük azért sikerült jól, mert 29 retardáltal voltak együtt és pont rájuk esett a random isten áldása.
    Legalábbis én még olyat nem láttam ahol valaki epic fail videókat, vagy csak sima egyszerű vereségeken keresztül mutatta volna be, hogy mi volt a hiba, hol lehetett volna javítani, milyen dolgokra érdemes figyelni, hogy elkerüld a hasonló szituációkat stb. Pedig ezekből lehetne tanulni, nem az előbb említettekből.
    De ha valaki valami skillt is akar magáraszedni, akkor az a legegyszerűbb módja, hogy nem lépsz ki a csatából, hanem bentmaradsz mozizni...
  • stoppos
    Heattel lőtt? :)
  • foxbat88fx
    hát én pont ezek miatt nem kapcsolom ki :D
    tudod milyen jót röhögtem rajta? :DDDDD

de sajna hiába írtam neki privátot, nem tudtam meg végül, hogy sikerült-e átlőnie az M103-at arannyal
  • stoppos
    Hát oktató nemigen. Már ha valaki nem azt akarja megtanulni, hogy hogyan dögöljünk meg az esetek nagy százalékában. Ha mégis, az egyén mazochista.
  • Kancsalborz
    Hát ez tényleg qrva jó !!! XD... Ezek miatt kapcsoltam ki a csetet. Totálisan ostoba, és mellé orbitális bunkó is. Soha nem fog önkritikát gyakorolni. Te csaltál, ez egyértelmü.:D Tele van velük a játék. És majd valamelyik fórumon meg megírja, hogy kéken világító eröteret látott a tankod körül...XD. M 103-ra arany....LOL
  • tepi1
    Na én pont ezért kapcsoltam ki a chat-et.Azóta béke nyugalom.
  • suba53
    Igen, ezekből a fél százalékokból készülnek az epic oktató videók.
  • stoppos
    Hát az esetek fél százalékában bejön a nyomom előre és ölök. A többiben otthagyom a lánctalpam.