418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
400V #298613 Remélem akkor majd ingyen osztogatja a WG a tier 10 es jutalom tankokat hogy játszunk még többet! :D -
stoppos #298612 Nem a fénnyel van bajom, hanem hogy ha nem nézek le, nem tudom hol vagyok. Lehet a W-re raknom kéne valami pöcköt, hogy tudjam melyik. -
Malarki #298611 Pláne, hogy a Havok nem s grafikus, hanem fizikai motor.
-
FosTalicskaa #298610 Hú bakker, modern cuccok, jó grafika. Ez ha kijön még a WT is lehet lehúzhatja a rolót... -
stoppos #298609 Ha nagy a szopás és mennek el az emberek, simán visszatolják a repcsis és a hajós fejelsztőket is szerintem a jobban fialó tankosra. Akkor rohammunkában új engine-re írják át és nem az ugandai tank ágon fognak dolgozni. -
Kisf4rk4s #298608 Ezért jó a világító billentyűzet -
stoppos #298607 Ideje volt már. Tankos eddig nem nagyon volt. Ami volt, az nekem általában túl sok gombot tartalmazott. Ha le kell vennem a kezem a wasd-ról éjszaka, az életben nem találok vissza. Tolatni kezdek indulás helyett, vagy kinyitom a fedeleket, leállítom a motort, mindezt olyankor, mikor lőnek. -
foxbat88fx #298606 hát nem tudom....
WT engine-je is gyönyörű, Cryengine-ről ne is beszéljünk!!!!
nem csúnya a Havok sem, de azért elmarad ezektől :)
kiváncsi leszek erre az Armored Warfare-re
de mire ez kijön..... -
suba53 #298605 Úgy látszik divat lett tankokkal rohangászni, és az egyes harcos FPS játékok mellé szépen felsorakoznak az egyéb technikák is.
De így van jól, mindenki megtalálja ami számára kedves. -
lexlutor #298604 lehet nekik annyira nem lesz megoldhatatlan egy motort optimalizalni, netalantan tomm magra is, vagy esetleg egy havocot alatolni... :) -
Malarki #298603 Szerintem lehet.
Legalábbis a videóban van Abrams is meg T-90-en is(ha jól láttam).
-
Kisf4rk4s #298602 Mikor jön ki? -
stoppos #298601 Lehet vajon T-90-nel írtani abramset benne? -
foxbat88fx #298600 most nézem ez Cryengine-es lesz :DDD
szegény WG, totál meglesz alázva :)
hiába hozza a HD peccset, WT is szebb, meg ez is szebb lesz :D -
calalevado #298599 Tiger nagyon állat! Igaz! Mindkét Tigeremmel 1+(P) állat csatákat lehet menni. Szinte farmolni lehet a Tigerekkel, nem is kell prémes tank. De azért tegyem hozzá, úgy veszem észre jelentősen könnyítettek a tigrisek MM-jén! Jó kis lájtos IS had ellen kell menni sokszor amit valjunk be kényelmesebb legyúrni mint tier 8-9 ellen nyomni. -
Malarki #298598 Ráadásul az Obsidian csinálja! 
Bár ahogy látom, ez inkább modern tankos lesz. -
suba53 #298597 Én úgy tudom, hogy az MM nem nézi azt, hogy melyik tankot ki vezeti.
Csak a tankok szerint súlyoz. A többi a véletlen műve.
De sokszor kerülök olyan csapatba, amivel élvezet letarolni az ellenfelet.
Akkor nekem akar kedvezni? Nem hiszem. :-) -
foxbat88fx #298596 hmmm
lesz itt konkurencia :)
mondjuk ez modern tankos lesz
-
lexlutor #298595 Vegre talan masok is ramozdulnak a koncra:
http://ftr.wot-news.com/2014/03/20/new-tank-mmo-coming-up/ -
calalevado #298594 ja az ellefélnél meg a top játékos Loikot 52% a top játékos. Tehát már az összeállításnál eldöl a csata, le se kéne játszani annyira belenyúlnak. -
calalevado #298593 Simán belenyúlnak a játékba nyugott lehetsz ez nem kérdés. Csak az elvetemült "fanok" nem hisznek ennek akik az orruknál messzebb nem látnak(vagy nem akarnak) látni. Legutóbbi MM olyan volt hogy én mentem Type-34 és a 2 legnagyobb tankunk Kv-1S volt, ami jó lenne ha nem nézném meg csata után a statját.erni3076 volt a "top" játékos hozzánk beosztva 43% statja! Másik Top tagunk pedig szintén KV-1S-el greekdoc nevű 46% stattal. Ezt már direkt így rakják össze mert ezt nem lehetne másként manipulálni. Már az összerakásnál eldölt minden. -
Csak nekem tűnik úgy hogy majdnem minden pályán -ahol átalakítás volt- eltűntek a nagy hegyek és még rengeteg fa is. Laposítják a pályákat mindenhol, ezzel nagyon durván az artyk malmára hajtják a vizet. A legjobb példa Redshire és Serene Coast. Bár félve merem megjegyezni hogy a Highway-en pedig több házat hoztak be mindkét sarokba. Igaz indokolt is volt mert arty paradise volt az egész pálya. -
Simulacrum #298591 Na akkor első látásra egy kis elemzés:
Malinovka
Érdekes lesz ezt a két szintes hegy megoldás, pár csatáig könnyen lehet majd leszedni alulról a gyengébb játékosokat, akik arra mennek. A folyó melletti susnyásban emelt dombok brutális jó spothelyek lesznek. Eddig is onnan spotoltam jó camós tankkal, most még könnyebb lesz, mert el se tudnak találni. Gyanús, hogy még gyorsabban dőlnek majd el a csaták mint eddig.
Pearl River
Azzal, hogy kinyitják a hegyet a scoutoknak hatalmas terepet adnak. Már előre látom a rohanó elcket, akiket ugyanúgy nehéz lesz onnan kiszedni, mint Cliffen. Viszont a rövid szakaszra behozott új utak némi taktikázára adnak majd plusz lehetőséget.
Serene Coast
Nagyon egyoldalú pálya volt eddig, mert a délen kezdők kaptak ugye egy nagyon jó hegyet. Most ezt fullra letarolták, sőt mintha a másik oldal kapta volna meg, kicsit laposabban. Remélem nem estek át a ló túlsó oldalára és most meg az északiaknak lesz könnyebb a pálya.
Severogorks
Ez a map is brutálisan meg lett gyalulva és sok új hegy lett behozva, érdekes lesz.
Lehet újra tanulni a térképeket, de így elsőre elég jó kis változtatások lesznek. A HD tankok meg nagyon szépek. -
DarkDays #298590 Perl Rivernél első opció,ez a folyó meder nagy kanyarjánál kezdődő rész,a képen pont jobb oldalt kezdődik a kövezett folyómeder híd és az a kis falu.
Szépen átvágták a hegyet,az egyenesen a bázisukra vezető út -
Hmmmm a Severogorsk pályát jól átdolgozták... A Perl River-nél jól látom hogy megnyitották a hegyet? Vagy csak eltüntették a hidat és a házakat? Ha jól látom a második opció lett.
-
400V #298588 Csak you tube os videók amiből kinyerem a hangot és bővítem az argo modomat. -
malystryx #298587 Ja, már látom, Jeff-től van. :) -
malystryx #298586 Ez hihetetlen ez a játék. Próbáltam vagy 4-5 tankkal duplázni, semmi... Erre bemegyek egy 5-ös artyval, ráadásul a legszarabbal (francia). Mindent eltaláltam, be sem kellett szűkülni a körnek néhány alkalommal.. 4 kill. Ezt a csatát csak kíváncsiságból nyomtam le, előtte amit játszottam, ott a 10-ből csak 1 talált..
Még hogy nincs belenyúlva... jaja
@400V: Argo 2 ??? Honnan szerezted meg? Engem is érdekelne. :) -
madmanic #298585 ok köszi! -
suba53 #298584 Igen, még tegnap.
De már nem él. -
DarkDays #298583 Igen,ez a tegnap reggeli és egyben a délutáni kód. -
400V #298582 Ez nem vesz komolyan minket bazmeg! xDDDDDDD -
Ezek csak a Youtube-on lévő spottok.
(aki nem értené: 400-nak tegnap átküldtem az argo2-ből egy kis hanganyagot. Elkezdtem megvágni, de a két hosszú részt rá bízom, mer sok "jó anyag" van benne. Ki lesz ezzel egészítve az argo hangpakk) -
Ez így van. 2 és fél év után még mindig élvezem. Nálam is egyéni rekord. :)
A 2-es szakasz meg...
-
madmanic #298579 ezt a kódot már leolvasta valaki? -
suba53 #298578 Miért? Jó a löveg süllyedése, erős a tornya. Én szoktam.
-
400V #298577 JEff ez gecijó, az argo2. Állok neki csinálni!
Megin biznisz vaaaaaaaaaaaaaaaan!
Majd szólok ha kész.
xDDDDDDDDDDDDD -
hellokitty92 #298576 Tiger nagyon állat.
-
Ry0K3N #298575 Amíg nem érdekel addig jó. :) Még élvazed a játékot.
De semmi sem tart örökké.
A 2-es platoonnak meg remélem elküldted a gratulációkat. Remek munkát végeztek. -
Én értelek. Fele annyit dolgozott mint én és mégis ugyan annyit kapott. Ez engem miért érdekelne?
Lehet ő azt lőtte amit saját maga spottolt, én pedig azt amit a csapattársam. Sosem tudhatod 100%-osan hogy miért "érdemelte" meg. De ez engem nem zavar. Téged miért?