418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Malarki
    Német főparancsnokság:
    -Mennyi idő szükséges Magyarország megszállásához?
    -3 óra
    -És ha figyelmeztetés nélkül támadunk?
    -1,5 óra
    -Hogy hogy??
    -Elmaradnak az üdvözlőbeszédek

Ezzel nem akarok semmit se mondani, csak ilyenkor mindig ez a vicc ugrik be :D
  • yossarianHUN
    Na már megint sikerült bekevernem egy másfeledik világháborút. Árulónak én sem nevezem őket, de büszkének lenni, magukénak mondani, és foggal körömmel kapaszkodni olyan területekbe, amiket egy utolsó pillanatban történő pálfordulásnak köszönhetnek, hát... És úgy látszik még mindig nincsenek tisztában azzal, hogy míg mi több mint ezer éve jelen vagyunk a Kárpát-medencében, addig ők ilyenkor még bőven a hegyekben terelték a juhokat, hogy aztán pár száz évvel később másszanak le, és kiáltsák ki magukat Közép-Európa királyaivá.
  • Oddball29
    Nem kiálltunk, megszálltak minket.
  • FosTalicskaa
    jé kimaradt egy mondat: csak 1918-ban indultak meg újra, de az sem átállás volt, hiszen sohasem voltak a központi hatalmak mellett
  • FosTalicskaa
    Kevered a dolgokat, de elég csúnyán. Ők az 1. vh után foglalták el Budapestet majd tervszerűen kirabolták a fél országot, amikor kivonultak. Az 1. vh-ban pedig 1916-ban megtámadták a monarchiát, totális vereséget szenvedtek, letették a fegyvert, és Bukarest is megszállás alá került.

Amikor néhány hónappal a háború vége előtt átálltak, akkor a 2.vh volt és akkor sem mint önálló hadviselő fél vett részt a harcokban, hanem mint a szovjet haderő kis mellékcsapatai... és lehet őket szidni emiatt, hogy árulók, de az én véleményem az, hogy ők csinálták jól és m.o. meg elmondhatja magáról, hogy jó birka módjára végig kiállt egy idegen hatalom mellett és jól szétlövette magát.... de leglább nem váltott oldalt. Röhej.
  • yossarianHUN
    Mi a brokiért csinálnának ilyen MM-et, mikor így is szénné keresik magukat?

Egyébként szerintem erre a megoldás nem a sokak által követelt eff-szerinti (wn7, wn8, wn4352-szerinti) mm lenne, hogy hülyék ellen csak hülyék, jók ellen csak jók, hanem hogy mint companyban a tiereknél, itt is meg lenne adva egy rejtett keretmennyiség a játékosértékelésekben, és e szerint pakolná a csapatokat.
    Tehát mondjuk mindkét csapatnál meg kell lennie a 15 000 össz-wn7-nek. Vagy nem is kell wn7, ha az kell nekik, használják a saját performance mutatójukat, az is jobb mint a semmi.
    Nyilván ennek is megvannak a buktatói (nyilván többet ér egy csupa sárga+egy-két zöld csapat, mint egy csapat három lilával, és 12 idiótával), de a jelenlegi rendszernél csak jobb lehetne.
  • Lunki88
    Erről jutott eszembe, hogy egy modcsomagot letöltöttem régebben amiben volt olyan is hogy a tankok marha nagy porfelhőt húztak maguk után és lövéskor is nagy porfelhőt kavart az ágyú. :D Na látványosnak az is látványos volt, csak egy ideig semmit se láttam tőle. :)
  • yossarianHUN
    Hát erről nem tudom eldönteni, hogy a magyarokra nézve bók, vagy anyázás:D
  • nemtudommivan
    Jobb nem nobb :)
  • calalevado
    de a program bűne hogy az agyatlanokat legalább elossza két felé ide is jusson + oda is jusson és abból talán valami jó keletkezne. Megmondom őszintén amikor jóval ritkábban) átkerülök a lerohanós bridádba az se nagy élmény, bár nyerünk, és rohanunk hogy legalább sebzést vigyünk be.
  • nemtudommivan
    En jatszottam parszor egy baratom gepen akinek merfoldekkel nobb gepe van mint nekem. Kertem hogy huzza le a grafikat mert vakitott. Illetve a rengeteg effektol semmit nem lattam. Lottem en lottek engem es csak feher ködöt lattam. Leromboltam egy epuletet es detto. Jatszhatatlan volt. Nekem a mostani grafika is maximalisan eleg.
  • Sunsetjoy
    A múltkor az FTR shame-ben volt talán, hogy valami cseh csávó azt írta a szlovákokra reagálva, hogy a magyarok átmentek a Dunán meghúztak egy majmot, és úgy lettek a szlovákok. Szóval cseheknél is vannak szerető emberkék...
  • yossarianHUN
    Ez már nem a program hibája, csak az emberi hülyeségé.
  • calalevado
    hihetetlen miket rak össze. El kéne törni kezét-lábát aki ezt a programot így kitalálta. Tier 9 battle és másfél perc és 3-15. Ezeknek kell a HD, minek? Hogy lássam HD-be az agyalágyult csapatomat?
  • yossarianHUN
    Az a baj, hogy szerintem nem gyerekek voltak. Ilyen ipari szinten megy ott az agymosás.
  • nemtudommivan
    Mar Szegednel eltevednenek :) Ezek valami degeneralt gyerekek voltak akik valamit felreertettek tortenelem oran.
  • ferencesRend
    Csicsa magyar.
  • yossarianHUN
    Na de mindegy, hagyjuk a múltat, ne süllyedjünk le a szintjükre.

9.0-ás HD modell képek
  • ferencesRend
    Látom te sem olvastál még normális történelem könyvet.Románia sose árulta el a szövetségeseit pont fordítva történt.
  • yossarianHUN
    De azt is elsütötték, hogy vigyázzunk, mert megint eljönnek Budapestre:D

Azt már valahogy elfelejtette említeni, hogy a sztori a dolog mögött az volt, hogy a háború vége előtt pár hónappal, mikor látták hogy a vesztes oldalon állnak, gyorsan átálltak, majd mikor a háborúnak vége lett, és az ország romokban hevert, megtámadtak, és végigfosztogatták, erőszakolták, rabolták fél Magyarországot:) Valóban dicsőséges offenzíva volt.
  • ferencesRend
    Éljen nagy Románia
  • nemtudommivan
    Mar amelyik a hegyoldalon tartja es nem a hazban el veluk. Es ez nem poen.
  • ferencesRend
    Ne fenyegess nem félek.
  • lexlutor
    kuld vissza oket a birkaikhoz a hegyoldalra
  • nemtudommivan
    Szellemi fogyatekosok...
  • yossarianHUN
    * a kedvencem
  • yossarianHUN
    Ja, de a "you're just a plague. hungarian plague in romania" című aranyköpet volt :D
  • yossarianHUN
    De épp most lettem kiokítva két román úriember által, hogy MI nem is léteztünk mint nép, 300 évvel ezelőtt:D Mikor megkérdeztem, hallott-e már I. Istvánról, a válasz: Another hungarian bitch? :D Eszméletlen agymosás mehet a szomszédban.
  • campernoob
    Az a fém csak annak a kohászati üzemnek értékes, aki ismeri a pontos összetételét, és valamilyen hasonló összetételű anyagot akar előállítani. Mindenki más számára csak a gyenge minőségű acélok előállítására alkalmas alapanyag. Ráadásként még erősen szennyezett is, amitől meg kellene tisztítani lehetőleg még a szállítás előtt, szóval ezért nem éri meg.
  • foxbat88fx
    kecske
  • JeffDunham
    Foxy hangember.

Meglepődtél?

Sírás, hiszti, játék fikázás, becsmérlés, elmegyek és soha nem láttok de két nap múlva itt vagyok mégis, stb stb... hosszú a repertoár.
  • yossarianHUN
    Egyébként gyanakszom, hogy román/szlovák volt az illető, a magyar (szerű) kívánságkosárból ítélve.
  • yossarianHUN
    Napi WTF momentum:

Háttértörténet, ha a kommentek nem nyújtanak elég infót: Mi a T110E4-gyel toltuk át épp ezt a keleti oldalt a házak között, igyekezve legázolni az útban lévő T110E5-öt, és IS-3-at, úgy, hogy közben a Foch-uk nyomkodta belénk a 800-akat a bázisukról. Az Ojjekt egy ideig jött velünk, de a házak között lemaradt, és ott elkezdett kolbászolni, mire a flankelő T71-ük megtalálta, és megfingatta (no comment). Erre volt ez a reakció, miszerint én "elfutottam", mikor ő segítséget kért. Őszintén szólva akkor épp mindennel foglalkoztam, csak épp vele nem, kicsit lefoglalt, hogy a Foch ne kenjen szét a hegyoldalon.
    Annyira feldúlta a dolog, hogy a meccs végéig ott maradt anyázni:)
  • popey8
    #298641 Ebben még a játék törléséről beszélsz:) 4 óra alatt már "ha le is törlöm a gamet valaha" lett?:)
  • popey8
    Az egész más dolog. A szegényített urán nem sugároz (csak ahogy Oddball mondta égés után gázalakban mérgező) és lövedékként a nagy sűrűsége miatt használják (a volfrámhoz hasonló) + elég nagy mennyiség áll rendelkezésre gyakorlatilag ingyen, hiszen a dúsítás melléktermékéről van szó.
  • foxbat88fx
    talán év vége....
    de 2015 valószínűbbnek tűnik, azokra én is kíváncsi vagyok
    ha le is törlöm a gamet valaha, csak a magyar tankok kipróbálása miatt tenném vissza :)

pont most jöttem haza egyik havertól win7 telepítésből
    Ő is abbahagyta a wot-ot, pedig jó pár X-es tank csücsül az accján, de azt mondja hogy "ááá az a sok agyhalott debil miatt játszhatatlan ez a szar"
  • stoppos
    Én ehhez kb annyira értek, mint az asztrofizikához, szóval csak ötleteltem. Az is lehet, hogy marhára nem éri meg elszállítani és beolvasztani, mert olcsóbb az acélt megevenni, mint mindezt megszervezni.

Számolja ki valaki, de nekem így ránézésre ez a logikus magyarázat. Tonnánként 6-700 dollárról beszélünk, amit a sivatagból kellene behozni és utána még feldolgozni.
  • Oddball29
    Gáz alakban attól még emberi szervezetbe juthat, ha átütik a páncélt. Igaz, akkor már nem csak az árthat a potenciális elszenvedőnek.
  • lexlutor
    gondolom meg emlekszel az atombombarobbantasokat napszemuvegben nezo amerikai kiskatonak felveteleire, ugye? :)
  • FosTalicskaa
    Nem tudtad, hogy katonákon kísérletezni is szoktak?