418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Van, de , hogy melyik az a sok közül? -
lammaer #298814 Minek változtatni? A skuló legritkább esetben oda csapódik be ahova a célkereszt mutat. ERgó a szórás változtatja helyetted a becsapódás helyét. -
ladista #298813 replay van-e? -
400V #298812 Közelebb mész, nagyobb pen. Nekem 2 napja volt ilyen IS6 al. AP val szépen fullról leszedtem KV4 et front harcba utána gyönyörködtem ahogy bounceol ugyan ott a páncélja minden lövés. Döntsd el fejbe hogy tudomást veszel róla vagy sem. Így egyszerűbb a játék.
Lehet ilyen neked is. Épp lőnének ki aztán pattogsz össze vissza. Ezt a mester tudja legjobban. 
-
eggyel több indok, hogy ne költsem rá a pénzt
-
lammaer #298810 -
Ez világos, de a négy lepattanó 25%-a, pontosan egy lövés, aminek azért illett volna átütnie! Ez egyszerűen noobvédelem! -
Ha vásároltál volna már prémet vagy goldot, akkor pedig tisztában lennél vele, hogy teljesen mindegy. Ugyanúgy adja a szarságokat prémmel mint nélküle, csak az ikszpé és a kredit több. Lehet hogy ez hihetetlen azoknak akik még nem vettem prémet, de így van. Sőt a mm sem kedvez a prémeseknek. -
lexlutor #298807 a lyuk csak grafikai elem! semmi egyeb!!! -
400V #298806 Az átütésre,sebzésre,pontosságra mind érvényes a 25%.
Ha átütsz egy helyen, lehet beadja a 25% random a minimumot mondjuk 3x, és lehet csak 1x a maxot. Az is lehet hogy 4x adja be a maxot. Ilyen a 25% random. Én itt választom el a komolyságot a játéktól. Itt a határ ezen a ponton.
Ha lehetne én eltöröltetném ezt a 25% ot. -
De ott van az oldalán a lyuk, ahol 4x átütöttem előzőleg! Nem az lenne a logikus, hogy ötödszörre is vinnie kellene? -
400V #298804 :DDDDDDDDDDDDDDD
-
Simulacrum #298803 Pont ez a kulcs, sose szabad ugyanoda lőni, én mindig változtatom. -
számtalanszor futottam bele, hasonló esetbe
szépen leszedegetem a hp-t 100%-ról 10-20%-ra és onnantól átlőhetetlen az ellen
egyszerűen nem hiszem el, hogy a random pont akkor kezdi el félrevinni a lövéseimet, ráadásul egymás után 3-4-szer
ja, és persze ahogy írtad, a majdnem kinyírt ellenségnek nincs ilyen gondja
engem simán szétlődöz
személyes összeesküvés elméletem szerint engem azért szokott így büntetni, mert még sosem fizettem a játékért, és a kreditér vásárolható gold lőszer csábításának is ellenállok, mert az lenne a prémium account előszobája
persze lehet, hogy az egész csak paranoia -
#298788 :) -
madmanic #298800 Ebben valószínűleg benne vannak azok is akik csak kipróbálták és 10 csata után törölte...
Nyilván a sávokat hasból írtam, majd ha valaki ilyet tervez kiszámítja, hogy lenne igazságos. -
Gyuszopapa #298799 Ma délelőtt is jót játszottam,nem messze álltam attól hogy kibaszom a monitort az ablakon.Agyhalott hegyek.Arty hegyek.Kigyulladás felsőfokon. -
lexlutor #298798 mi ebben az uj? ez mar azota igy van h bejottek a skillek. -
400V #298797 -
Bassza meg a kurva élet! Beraktak valami olyan skillt, ami megötszörözi a tank páncálját, ha a HPja 10% alá esik?! Mert lassan azt kell gondolnom! Olyan nincs, hogy lövöm az ellenfelet, full hp-ról leszedem 80 HP-ra, aztán amikor már csak egy lövés kellene neki, akkor sorozatban 4szer pattanok az oldaláról, holott ugyanoda lövök, mint addig! Ő persze nem pattan az én homlokpáncélomról, és kilő a faszba! Én Type 58-al az ellenfél T-34/85-el volt.) -
FosTalicskaa #298795 Múltkor láttam valahol egy statisztikát, hogy a playerek közel 80%-a az 1500-as régió alatt van... Ha ez igaz, akkor a felső határnak minimum 1000 v. 900 felett kellene kezdődnie és a többi 3 kategóriának a 0-900-as részen kellene osztoznia... Szóval az egész nem ér kb semmit -
madmanic #298794 noch dazu, ha 1500 feletti vagy és romlik az értéked, lejjebb kerülsz egy kategóriával a "gyengébbek közé" ahonnan simán vissza tudod magad küzdeni.
Ugyanez igaz mindegyikre, tehát előbb-utóbb mindenki bekerül a tényleges képességeinek megfelelő sávba. -
TomDantes #298793 Még nincs tesztszerver? Mintha valaki azt mondta volna ma lesz, de nem láttam hírt se róla. Van valami infó? -
madmanic #298792 Nem értek egyet.
Ne ragaszkodjunk a színekhez, legyen mondjuk 4 kategória:
0-500 effi
500-1000 effi
1000-1500 effi
1500-felett
Ezek szerintem biztosítanának annyi játékost, hogy ne kelljen várni, és a képességek is valamelyest ki lennének egyenlítve.
-
FosTalicskaa #298791 Jajj a kis naív, néha megértem a WG-t miért is potyogtatnak szagos barna darabkákat a játékos fejére meg azok véleményére. Ez egy tipikus olyan felvetés amit a logikátlanság szült...
Segítek gondolkodni: a lilák kb egyjegyű %-ot tesznek ki a szervereken a játékosok összlétszámához képest. Az ugye nem járható út, hogy egyesek pusztán a képességeik miatt várjanak 3 percet mert nincsenek hozzájuk hasonló képességű játékosok. Ezért valószínűleg be kellene rakni egy bizonyos szórást akikkel összekerülhetnének. Szóval a lila "invázió" valószínűleg kiegészülne szép nagy számban kékekkel, olyanokkal mint te is vagy (ezek szerint, ha neked ez a színed). Szóval 2 lehetőséged lesz egy csatában. Vagy kitömnek goldal és te leszel a siemka-huszár a csatában, vagy futhatsz a dmg-ért. Mert olyan már nem lesz, hogy meghatározó erővé fogsz válni bármikor is. A slussz poén, hogy a wn-ed persze drámai mértékben lecsökken, szóval egy hosszabb rövidebb szopószakasz után lecsúszol a sárgákhoz, ahol meg már szép számmal pirosakkal is együtt leszel, szóval ugyanott tartasz majd ahol addig is, nem oldódott meg semmi, de legalább ezalatt az idő alatt sem élvezted a játékot és még romlott is minden értéked... -
madmanic #298790 "kék" effivel nyilván kékekkel tenne össze..
Ez lenne a lényege....
Egyébként pont emiatt nem lenne annyi lila, mint eddig, hiába mennek platoonban WT E100 akkal, ha az ellenél is hasonlóak vannak..
Most mi van? Jön egy ilyen platoon, és hárman ledarálnak.. -
darkwraith #298789 Egyetértek. Szétvágna az ideg, ha mindig a lila effisek legalján csücsülnék a kis kékecske színemmel. Így is utálom, hogy a lilák 90%-a csak goldot használ. De még a LEó1-el is. Meg flenkelni már nem is flenkel senki, csak a gold! -
hellokitty92 #298788 -
FosTalicskaa #298787 én örülök, hogy nincs skill alapú mm. rosszul is lennék ha wtf e100-ak, fv td, meg hülye medek aranyspamjében lehetne csak gurulnom... -
madmanic #298786 bár már ott tartanánk... -
Simulacrum #298785 Ez még hagyján, mert nélkülük is tudok játszani és némi sebzést összeszedni, de az a játékos, aki utánam jön és kitol a fedezékből, meg kitol az elfoglalt jó pozícióból na az amitől hajam égnek áll. És most éppen egy zöld játékos csinálta ezt meg. Mit várjak egy sárgától, pirostól, ha még a zöld játékosok is ilyen szemlélettel játszanak? -
suba53 #298784 Ezért jó, hogy megszigorították a teamkill büntetését. Ezek a barmok szép lassan kibannoltatják magukat a játékból.
Bár mindig lesznek ilyen idióták, de talán csökkenő létszámban. -
Akkor ugye tudod, hogy az ellenfél is skilles lesz, sőt, az effid / WN8-ad csökkenni, mert nem lesz sok öngyilkos barom, és tudják hogyan kell helyezkedni, hogyan kell belőni téged. -
madmanic #298782 a megoldás a skill alapú MM lenne.. -
calalevado #298781 Tier 5 csata. Elkezdték egymást löni a mieink. Pillanatok alatt 1-4 majd 1-8 lett. Olyan sok negatív hatás éri ebben a játékban az ilyen embereket miért nem hagyják abba? Miért miért? Mert bejönnek trollkodni, máshoz úgysem értenek. Van aki így éli ki magát. És ezzel elcseszi a másik 6 játékát. Hát erről tényleg nem a Wot tehet. A barmok feszültséget levezetni jönnek be a játékba. Őket nem érdekli a stat, nagy ívben lesz*ják. -
-
Így jött ki, én is csodálkoztam. De én amúgy a122-es löveggel használom. -
Bartlebi #298778 Nem a SU152 a legalkalmasabb tank arra hogy azt megszerezd. Nekem a SU101 mellé osztogatta a game. -
FosTalicskaa #298777 Artival nagyon könnyű láncot lőni. Szerintem az assist sebzésed nagyrésze ebből jöhetett össze... gondolom nem nézted meg, hogy mennyi volt a spot és mennyi volt a track -
kisokka #298776 Megunnád hamar.