418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Zegi Norbi HUN
    Lebuktam.. Amúgy egy helyre megy, szóval mind1, melyikhez írod be:D
  • voivod32
  • j0nNyKa
    még1x megkérnélek, hogy kerüld a flamekeltő magatartást
    rend lesz ebben a topicban. tudom, ez nem tetszik, mer az én kurvaanyámat érte, de rend lesz.
    szép szón túl vagyunk a többi moderátor által (bár én is másodjára kérlek szépen)
    tessék megérteni a fent leírtakat, köszönöm!
  • Kancsalborz
    Biztos azért, mert prémfiókod van, te csaló...
  • lexlutor
    Nem hiszem h hatrany lenne, ha gyakrabban jonnenek adminok mdoeralni a topicot.

Gondolom a seggarcozasra is kenyszeritett az a kis megbantott lepke lelked...
  • Kancsalborz
    Egy kis memoriter emlékezetünk frissen tartására:
    http://www.tankonyvtar.hu/hu/tartalom/tamop425/0027_MA3-3/ch01s02.html
    A valószínűségszámítás elemei, a valószínűség fogalma. Kellemes olvasást !
  • kormányzó77
    Sajnálom a szüleidet hogy gyereket vártak és csak te jöttél.
  • TomDantes
    Utolsó kísérlet. Mi lenne ha dühöngés helyett, a lenti hozzászólásomat értelmeznéd? Ennél egyszerűbben a valószínűséget nem lehet elmagyarázni. Nem tudálékosság, de aki a 8. osztályt elvégezte, attól elvárható, hogy ennyi ismerettel rendelkezzen! Mi lenne ha megpróbálnád tényleg értelmezni és felfogni?
  • Zegi Norbi HUN
    Én beütöttem a warplanes oldalán és ott nem írt ki ilyeneket :)
  • kormányzó77
    Igazad van eléggé igazságtalanul osztogat.
  • voivod32
    j0nNyKa
    Kösz a büntetőpontot, baszom azt az érzékeny lelkedet! Idejöttél, igazságot osztani? Te vagy az iskolában a pedáns tanuló?
    Akkor legyél kedves az ilyen arrogáns barmokat is pontozni, mint például TomDantes, aki ilyen megnyilvánulásokra kényszeríti az embert, a nagyképű, öntelt, lekezelő, flegma, tudálékos szövegével! Nen csak vulgáris szavakkal lehet egy embert megbántani! És ő ennek mestere. További szép napot seggarc!
  • Kancsalborz
    Annak aki kódozik szintén : úgy nézem akkor is beadja, ha időtúllépést ír ki, úgyhogy nem kell újrapróbálni. Nekem legalábbis mindíg kiírta hogy :"Connection timed out, please try again", ennek ellenére mindíg hozzáadta az 50 goldot.
    Egyébként pedig köszönöm szépen ismét !!!
  • TomDantes
    Na jó. Figyelj már egy kicsit. A 25% nem azt jelenti, hogy négyből egy fog lepattanni, hanem azt hogy 25% az esély rá. Vegyünk egy egyszerűbb példát. Feldobsz egy érmét. 50-50% az esély, hogy fej vagy írás legyen. Ez nem azt jelenti, hogy 10-ből 5-ször 5-ször meg írás. Lehet mind a 10 alkalommal fej lesz. Érted? A pénzérmét se manipulálja senki!

Vagy másik példa. Van egy doboz. Benne négy színes golyó. Kék, zöld sárga, piros. Húzol egy golyót, és vissza teszed. Megcsinálod négyszer. Ez nem azt jelenti ,hogy egy alkalommal piros, másodikra sárgát, harmadikra zöldet, stb-t húzol. Lehet mindegyik alkalommal ugyanolyan színű lesz.

Világos ez?
  • voivod32
    Át KELLETT vinnie! Az oldalát lőttem! De az egészben az a figyelemreméltó, hogy miért pont akkor kezdett pattogni, amikor már csak egylövéses volt? Addig nem játszott közre a random faktor? Vagy pont akkor pluszolta az átütési esélyt, amikor átütött, azután(amikor egy átütés hiányzott), átváltott negatívba?
  • Kancsalborz
    Valószínűségszámításból egyes. Leülhetsz. XD...
  • voivod32
    A 4-nek, 1 a 25%-a. Nem igaz, te balfasz? Szerintem a 4-nek a 25 %-a , pont egy. Ennyiszer illett volna átlőnie, miután 3x lepattant.
  • j0nNyKa
    flamekeltő hszeket töröltem, maradjunk topicnál, köszi
  • lexlutor
    azert miert nem reklamalsz h 4bol 4x elotte meg atvitte? :)

• 400V
    WGLGRANDF1NALROLLSOUTONFB

Most aktiváltam egy ilyet!
  • voivod32
    Milyen random faktor az, amikor egymás után, 4-ből 4-szer átviszi a tank oldalát a lőszer, de amikor már csak egy lövés hiányzik, akkor 4szer lepattan ugyanonnan?! Ez hol 25%?!
  • Kancsalborz
    Viszont te rájöttél Sherlock. A WG-sek egyszerűen nem bírják átb@szni a magadfajtákat, és minden rohadt csalásuk kiderül...
  • Sunsetjoy
    SHARES1MAGESWGLGRANDF1NAL <- ez is megy.
  • Toweliee
    Valóban félreértettelek. De, szerintem aki jó játékos és free xp-ből átugrik egy csomó tankot az nem az első accját húzza, szerintem ezért van jó statja.
  • Terawatt
    Köszi ezzel működött ! :)
  • calalevado
    félreértettél, nem a prémmmel ad előnyt, az hamar kiderülne. Annál fifikásabbak, a világ arra hamar rájönne statisztikákból. Hanem egyes tanktípuson sokat költessz free yp-t és azt történetesen aranyból fedezed. Na ennél ad előnyt annak aki költ. vagyis berakja őket top játékosokkal körülvéve és a randommal is játszik kicsit hogy ne löhesd át könnyen. Én mindíg megnézem csata után akit rohadtul nehezen lövök át és sokat pattogok hogy mikkel játszott eddig és szinte mindíg bebizonyosodtam hogy foghíjjas a fejlesztése, magyarul tolja a zsét fejlesztésre és sok takot átugrik freeből.
  • 400V
    Próbáljátok a kódot a http://worldofwarplanes.eu/ n ha time outol!
  • Oddball29
    Beadja úgy is.
  • foxbat88fx
    egy tipp:
    lépjetek be wowp-re és ott aktiváljátok
    azonnal sikerül
  • FosTalicskaa
    Fogalmad sincs... Tényleg, hogy működik a Volgád? Megvan még, vagy már tönkrement a szovjet technika?
  • Nazarov77
    ja ráfrissítettem a profilomra, tényleg meagdja. De ez is 50et ad.
  • yossarianHUN
    Látom a konteó az új kedvenc szavad.
  • 400V
    Nincsen persze. Ott van a lőszeres videó amit a WG csinált. Arról beszélek. Meg tisztán emlékszem még Serb is trollkodott vele hogy lehet 20 mm es páncélról is pattanni. Arra akartam utalni hogy sokan fps be érzik magukat meg pont lövészetbe.
  • Sherman0070
    Nekem adott vagy 100 aranyat. Lehet hogy többször bevette? :D
  • TomDantes
    Olvass utána ,hogy működik az átütés, lepattanás, de tök mindegy, mert úgy megmagyarázod, hogy nem úgy van, aki konteós arra semmi nem hat.
  • 400V
    Nekem time outozott meg incorrectezett de megadta az 50 goldot.
  • lexlutor
    nekem folyamatosan connection timeout az aktivalas soran..
  • Sherman0070
    Nekem úgyis beadta
  • Nazarov77
    kicsit terhelve lehet az oldal "connection time out".
  • FosTalicskaa
    Abban biztos vagyok, hogy neked sincs sok sütnivalód az ilyen dolgokhoz.

TomDantes: Na akkor magyarázd el nekem ez miért lehetséges? Mi az a szabály ami indokolja ezt?
  • Toweliee
    /! HÉTVÉGI AKCIÓ /!

------------> A harcos útja <------------

¤ 3x-os exp a napi első nyertes csatákért
    ¤ 50% extra kredithozam minden normál Japán járműnek tier II - V-ig.
    ¤ 30% árkedvezmény minden normál Japán tier VI és VII járműre

Küldetések

1.:
    Feladatok:
    ¤ Pusztíts el legalább 2 Japán járművet a csata alatt
    Feltételek:
    ¤ Minimum Tier IV-es tankkal teljesíthető
    ¤ Csak random csatában teljesíthető
    ¤ Bármennyiszer teljesíthető
    Jutalom:
    ¤ 50,000 kredit

2.:
    Feladatok:
    ¤ Nyerd meg a csatát
    ¤ Légy az első 5 legtöbb exp-t szerző játékos között a csapatban
    (Csak azon járművekkel lehet teljesíteni melyekkel előzőleg a napi első nyertes csata már le lett játszva.)
    Feltételek:
    ¤ Csak Japán tankokkal teljesíthető
    ¤ Csak random csatában teljesíthető
    ¤ Egy nap csak egyszer teljesíthető
    ¤ Egy járművel csak egyszer teljesíthető
    Jutalom:
    ¤ 3x-os exp a csatáért

3.:
    Feladatok:
    ¤ Érj el összesen 25,000 exp-t
    ¤ Légy az első 10 legtöbb exp-t szerző játékos között a csapatban
    Feltételek:
    ¤ Csak Japán tankkal teljesíthető
    ¤ Csak random csatában és csapatharc módban teljesíthető
    ¤ Egy nap csak egyszer teljesíthető
    Jutalom:
    ¤ 75,000 kredit

Az akció időtartama:
    Március 22. reggel 06:10-től Március 25. reggel 06:00-ig.

¤ ScorpionLord ¤