World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk aláírom hogy nekem is volt minimum 2 ordas hibám a végén. De azért jó kis kör volt.
És hogy Oddball se unatkozzon 😄. REPLAY
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
angelus1991ster.blogspot.hu
Szerintem a hülye is rá fog jönni hogy melyik a jobb tervezés.
http://kepkezelo.com/images/1ryi6aw2rujj9yoq6hri.jpg http://kepkezelo.com/images/0ak1e7dhlnjtwyfkm3p2.jpg http://kepkezelo.com/images/q68rvm0dugr8lq6kjxe.jpg
következõ csata ismét egy idióta trió. Az ELC-s kör Mines volt ott nincs értelme spottolni. Mi a faszért szívat az MM?

http://kepkezelo.com/images/1ryi6aw2rujj9yoq6hri.jpg http://kepkezelo.com/images/0ak1e7dhlnjtwyfkm3p2.jpg http://kepkezelo.com/images/q68rvm0dugr8lq6kjxe.jpg
Meg inkább a németeknél reklamálj hogy õk miért építettek olyan batár tankot spaced armor nélkül, errõl igazán nem a WG tehet.
Nekünk a szervezõ teamünk egy ócska társaság (Ectar és társai), am semmi baj nem lenne velük.
Am meg tankok terén nem kedveznek semmit se a ruszkiknak, mondjon bárki bármit is.
Mar a t150-tol is agyfaszt kapok mikor zsinorban lovom bele a lepattanokat.
Gyorsabbak, pontosabbak, elég nagyot sebeznek.
Jobban félek egy Jagdtigertõl mint egy 704-estõl.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ha IRL elsütöttek egy ilyen tizenöt és feles mordályt, az jobban kipucolta az aljnövényzetet, mint fél tonna DDt.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Az elõbb is az a rohadt SU-152 40 méterrel elõttem spotolódott fel, természetesen miután kilõtt. Közben meg akkora batár nagy g*ci, hogy félpályáról világítana, de nem, már egy féltenyérnyi bokor mögött is rögtön eltûnik.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Gondolom az a rohadt kupola idegesít fel mindig, meg az hogy rohadt sokáig tart mire pozícióba ér.
Nem baj, már csak 115k xp, aztán ne is lássam többet...
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Én a csatáim 27%át toltam velük, amivel õk vezetnek nálam a legtöbbet játszott nemzetek listában.
Bezzeg szegény németek! Meg kell elégednünk a fantázia csillagromboló táras TD-vel.
Tényleg undormány.

Komolyan azt hiszitek, hogy SerB-éket a nemzeti öntudatuk hajtja? Kõkemény kapitalisták, a haszon az egyetlen ami érdekli õket, ennek érdekében a saját anyjukat is eladnák, és ezt ha nem is ilyen konkrétan, de meg is mondták már nem egyszer. Ha az hozná nekik a nagy zsozsót, fél perc alatt bevezetnék, hogy minden német tank automatikusan oneshotol minden oroszt.
Komolyan olyan nevetséges már ez a "mocskos ruszkik, az orosz tankok a legópébbak" hõbörgés, fõleg hogy évek óta tart már.
angelus1991ster.blogspot.hu
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

lehet használ a gyógyszer, meg a felfogásom is más lett....
de akkor is kegyetlen szar 😊 azóta se mentem egy gyõztes csatát sem
nagyon kíváncsi leszek holnap h mit ír a planetwot a mai napomra
sztem olyan 15% körüli WR-em lesz (talán)
mondjuk én vagyok a hülye mert nyomom a VK3002D-t... ennél rosszabb tankot keresve sem talál az ember
T69 stock-ként is egy kalap szar
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
- Storm azt mondja az elsõ tesztben a 7/42 képesség alapú MM-je nem mûködött.
- Storm azt mondja a képesség alapú MM a 7/42 csatáknál különleges osztályozást használ, nem csak nyerési arányt, ezért értelmetlen összehasonlítani az XVM-el.
- A 7/42 MM a "játékosok képességeinek általános áttekintésén" alapul.
- A Lowe nem lesz újraegyensúlyozva egyhamar.
- Úgy tûnik a D-25 az IS-4-en csal ideiglenes megoldás volt és lehet kiszedik valamikor.
- Lehetséges hogy a WoWp "x3 csillag" (XP szorzó) a folyamatos gyõzelmekért be fog kerülni a WoT-ba is.
- IS-7 tûzgyorsasága nem lesz buffolva a történelmi értékekre (6-8 RPM), ennek az oka a játékegyensúly, ág logika és a gazdaság.
- Lesznek Kínai TD a játékban, "majd ha készen lesznek"
- Tudható hogy a T-44-85 újra elsz egyensúlyozva, fõleg az átütés lesz növelve. Ennek ellenére SerB azt mondja nem lesz T8 szintre újraegyensúlyozva, T7 marad, mert a prototípus rosszabb páncéllal rendelkezik mint a tömeg gyártott.
- Úgy tûnik tömeg gyártott tankok nem lesznek bent prémium tankként - amikor egy játékos azt mondta hogy már vannak bent ilyenek mint pl az Orosz Valentine és Churchill, SerB azt válaszolta azok "sikertelen" prémiumok. (Ahogy SS érti azt akarta SerB mondani hogy szerencsétlen eset volt hogy azok prémiumok lettek, volt beszéd egy külön lend-lease ágról.)
- Orosz prémium T8 közepes tank és Amerikai prémium TD? "no comment"
- Az IS-8 azért IS-8 és nem T-10 mert eredetileg ez volt a projekt neve.
- Nem lesz prémium Tigris T8ra 870hp motorral
- Lerepülõ torony lõszerrekesz robbanás után a 0.9.0-ban? "Idõvel elválik"
- "Normál" hatása volt a pontosság növelésének a könnyû tankokra, A könnyû tankok újra lesznek egyensúlyozva ha "szükséges"
- SerB azt mondja az a szabály hogy max a legénység fele halhat meg egy HE robbanástól csak az átütést nem okozó lövéseknél van.
- NEM lesz képesség alapú MM a normál csatákra.
There is but one rule: Hunt or be hunted.
1 perc után 0-6
meglett az elsõ win-em de a WR-em már csak 56.4
pár napja még 56.7 volt
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Am nekem így sokkal realisztikusabbnak tûnik, a képekkel összehasonlítva, nem olyan mint egy kis ufó.

másik fele meg a magyarok továbbra is olyan balfaszok hogy vicc
ha magyar top tier platoon van nálunk akkor a vereség garantált
lehet az VTEPS vagy AHA vagy faszom bármelyik magyar klán
de téynleg! miért érzi minden ~300-500 effes nyomorék kötelességének, hogy szakaszban játszon?!?! a kurva anyjukat!
engem is felbasztak megint! .. <#boxer>#boxer>