418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• foxbat88fx
    hehe nekem nagyon bejön ez a Historical mód :))))
    ezt vártam már vagy egy éve !!!!!
    asszem kijön a peccs nem nagyon fogok már randomozni
  • foxbat88fx
    előző tesztre?
    8.11 tesztjére gondolsz???
  • patchaou
    Az létezik, hogy az előző tesztre csak 1,7 gigát frissít? Vagy majd úgyis le kell kapnom az egészet?
  • foxbat88fx
    nah teszt szerver személyes véleményem:
    -a game ugyanúgy megy standard grafikán mint előtte, és így is HD modellben van a Tiger, M4 Sherman meg T-54
    de a többi tank is szebb lett valamennyivel
    viszont a HD modellek nekem nem tetszenek... szép, részletes meg minden
    de csillog villog a sherman, mintha most jött volna ki a gyárból és mintha lekenték volna viasszal :S
    nem éppen tűnik élethűnek, szerintem egy kis kosz nem ártana rá :)
    Tigerről ugyanez a véleményem

-sniper módba lépésnél még mindig leesik az fps, de most annyira nem és csak egy pillanatra

-történelmi csata egész jó, ISU-val mentem, csapatmunkával abszolút kilőhető a JT, de ha noob a csapat akkor a németeknek gyerekjáték a WIN
  • barkov6
    Érdemes lesz Bootcamp-pel egy windows-os partíciót csinálnod... tudom, hogy a legrosszabb ami egy Mac-kel történhet, hogy Windowst kap (de abból is 64 biteset - a Lion még nem engedi), de legalább a Wot fut normálisan. :)
    Meg várni a WG talán betartja egyszer tett ígéretét és megírja a játékot OSX-re. :)
  • Bartlebi
    Mikor fölé megy már nincs meg. Decemberben raktam ezt a videót fel. Az OBJ 140-es videó meg tegnapi akció volt az megvan
  • patchaou
    A jövőheti jó cselekedet letudva :)
  • foxbat88fx
  • patchaou
    Ment privát.
  • foxbat88fx
    fasza, nem enged be tesztre :(
    ki tud megdobni egy esetleges elfekvőben lévő rég nem használt de nem bétás account-tal? :)
    nyugi nem lopom el :D
  • Mnemomic
    köszi.
  • Kronos79
    Nem tudom, hogy láttad-e, de ebben a topikban foglalkoznak kicsit a témával.
  • Mnemomic
    csak most próbáltam ki. akkor lehet hogy a gép a hibás. az az igazság, hogy mac-en játszom ott is olyan "mukucs" megoldással. célkereszt és minimap mod jól működött gondoltam megpróbálom ezt is. az az érdekes, hogy felraktam csak a hitlog mod-ot de még az is ezt csinálja pedig nem hiszem, hogy az annyira megviselné a gépemet. amúgy amikor fut a játék xvm-el akkor nincs fps csökkenés.
  • foxbat88fx
    aha akkor elküldöd majd szépen priviben a felh. neved meg pw-det :D
  • Kronos79
    Eddig működött az xvm? Ha most próbálod csak ki, akkor lehet, hogy a géped lesz kevés. Sajnos valamiért ez is eszi az erőforrást.
  • Sherman0070
    Na letöltötte :D
  • Sherman0070
    Én nem vagyok az. Szóval engem biztos betesz :D
  • foxbat88fx
    jah nekem is.... az lesz jó ha nem enged be :D
    én is zárt bétás vagyok
  • Mnemomic
    már próbáltam több fajtával de mindig ugyanaz az eredmény. lövéskor vagy lefagy, vagy pedig egyszer csak asztalt látom. na mindegy azt hiszem elfelejtem akkor.
  • Sherman0070
    Percek kérdése és letöltődik a 9.0 tesztje
  • Roger6
    Van replay?
  • mijki
    Amúgy ha lesz egy 1941-es HB, akkor meg a németek cumiznak majd. PzII, PzIII és PzIVD megy majd a T-34-esek és KV-k ellen. :) Csupa móka és kacagás.
  • Sherman0070
    Valamibe belekavarhatott a wargayming. Nállam az van ha ki akarok lépni mindig lefagy.
  • Mnemomic
    Hi!

Az miért van hogy akármelyik xvm modot rakom fel, vagy kifagy a játék vagy pedig kidob az asztalra egy idő után? de főleg lövésnél.
  • Sherman0070
    3 év alatt semmi értelmeset sem tudnak felhozni :S De várom hagy a konkurensek lesöpörjék a wargayminget
  • R3nton
    Eleve látszódott, hogy elbaszott koncepció. Én azt nem értem, minek kapkodnak??!!! Azért elég jó ez a játék. Ezt a historical battlet 3 éve ígérgetik és akkor elénk raknak egy ilyen fost :D

A nemzeti battle ugyanolyan fos volt, egyből ki is szedték, ezt is ki fogják. Pedig ebben még munkájuk is van...
  • mijki
    Nem véletlenül vesztettek az oroszok több mint 40k T-34-est a világháború során...persze ebben sok minden közrejátszott. Csak hát amikor a tankodat úgy tervezik, hogy a fronton kb. 2 órát marad egyben, ne sokat várjon az ember. :)
  • Eldarion73
    Nincs kiegyensúlyozva a cucc.A német csapat ebben a felállásban legyőzhetetlen,akkora HP fölényük van,hogy a többi már szóra sem érdemes
  • Eldarion73
    Bocs,ezt akartam

• foxbat88fx
    magyarul? stock 152-es???
    ááá azzal szarrá szedné a JT-t, tuti hogy 122-es van rajta...
  • Sherman0070
    Szerintem a cumi löveg van rajta :D
  • foxbat88fx
    de mi a picsa hogy azt a szar JT-t nem lehet kilőni???
    milyen gun van az ISU-kon? 122mm-es?
  • Eldarion73
    Ez a történelmi csata nagyon jól összerakott cucc lett...
    tuti nagy sikere lesz....
    Full realisztiknek tűnik...
    Meglepne,ha németeken kívüKépKép2l más is játszana vele...
  • mijki
    Engem a teszt szeró nem enged be, azt mondja rossz felhasználónév vagy jelszó...
  • Sherman0070
    ŐŐŐ valamikor olvastam hogy azért nem lesznek sarasak mert homokban és hóban fura lenne..... Erre az a válaszom hogy nem tudnak külön sarat/hót tenni a tankra maponként? :D
  • foxbat88fx
    na szedem a tesztet....
    eddig jók a kilátások :D
    1. lehet hogy be se enged
    2. lehet hogy 10fps-en fog futni :D
  • R3nton
    Az FTR-es csókának tetszett a cucc. Szerintem az egész koncepció gáz, most aki bemegy ilyen tier 4-5-ös szarokkal JT ellen :D Bár van itt a fórumon, aki erre élvez. Lammer és az alteregóm is ezért van oda. Na most lehet menni tier5el JT-k ellen orrvérzésig :D

A grafikáról meg annyit, hogy én már alapból azt néztem, hiába HD, tényleg szarul néznek ki a tankok. Nem tudom miért fájna nekik az, ha rozsdásra meg koszosra csinálnák a tankokat, mint a WT-ben, hogy úgy tűnjön, mintha harcolnának is, nem pedig, mint valami múzeumi prototípus.

Hát egy-két modellező komolyabban megcsinálja műanyagból!
  • Sherman0070
    OMFG tegnap épp azelőtt mentem el amielőtt jött a 9.0 teszt most meg tölthetem le :D
  • Nazarov77
    Nekem is elő kellett bányászni az ősrégi orosz accountomat mert a rendes accommal nem enged be. A veterán EU playerek nem tudnak belogolni akik bétáztak mert WG eltolt valamit és összekeveredett az EU NA szerverrel valami tudjátok mikor választani kellett hogy melyik szerveren akarunk maradni. Szóval ezzel valami gebasz lett és a régieket nem engedi be. Remélem javítják.
  • Oddball29
    JT-at aztán végképp nem tudom, minek erőltetik. Nyugaton még ok, de keleti frontra mire eljutott pár, szó szerint vége lett a háborúnak.