418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Én kicsit laggolok azzal a grafikával ami 8.11-be jó volt. Nektek minden jól fut? -
TomDantes #299108 Ja tényleg, erről megfeledkeztem. -
Már csak 10k :) Itt is van egy halom free xp, kredit és gold nem? -
TomDantes #299106 Csak az a baj az orosz acc--omon csak panzer II-ig jutottam. Na mindegy, még így is van 28 ezer várakozó. Estig se jutok így be. -
foxbat88fx #299105 némettel jó :D de a többit nem tudom, hogy gondolták
Sherman0070: többi tank ugyanolyan.... -
foxbat88fx #299104 ennyi játékos akar belépni....
30.000 férőhelyes a teszt szerver, az nem sok... még EU-nak sem lenne elég, nem hogy az összes szervernek -
Neked mi a véleményed a többi tank kinézetéről? :D -
yossarianHUN #299102 #299069
Következetesség megvan. -
foxbat88fx #299101 akkor már beenged....
"csak" 30k? :D
reggel azonnal beengedett... előbb én 10k-t vártam :)
de most megyek vissza simára, ez a teszt egyenlőre egy kalap sz**
-
De ez a várakozás most csak egy szám vagy ennyi játékos vár rá ténylegesen? :D -
TomDantes #299099 Elvileg van nekem is egy másik acc-om, a régi orosz szerverről. Majd meglátjuk azzal megy-e, de űgy tűnik ez működik, mert várakoztat, és már csak 30 ezren vannak előttem. -
Ettől eléggé agyf*szt kaptam én is :D
Amúgy csak 29.804-en vannak előttem és beenged a teszt szeró :) -
foxbat88fx #299097 nem fog beengedni, ha te is bétás vagy....
de ha OT3P kolléga megengedi akkor átadja neked azt az acc-ot amivel most én mentem fel :)
sok mindent nem tudsz meg a tesztből...
a Historical mód sajna nagyon el lett cseszve, németek extrém módon OP-k
(nem is tudom hogy gondolták ezt a fejlesztők...
Hellcat alap torony alap gun.... 3 db gold ammo meg ott a 110penes AP VS KT
meg Ferdinand vs KV-1S 85mm-el meg SU-152 1 db HEAT-el)
nekem ennyi elég volt a tesztből :) -
Angelus1991ster #299096 Tier 4-es részt ragyogóan megoldották a tech tree-ben. Tier 4-ből Tier 4-be lépünk át, ragyógó. Akkor az EU-ágat is meglehetne oldani.
-
Ha nagyon akarok találok még kölcsönadható accot :) -
A HD-val nincs sok bajom de a többitől elmegy a játékkedvem. -
foxbat88fx #299093 fejlesztett grafon nyomod vagy standard?
standardban elég szép a HD tank, csak nekem elég giccses hogy ilyen csili-vili tiszta
szerintem a valóságban sem csillogtak villogtak, annál könnyebb volt őket kiszúrni
-
TomDantes #299092 Nyugi. Minden tankot kicserélnek idővel. És a mostani modellek se véglegesek, ha jól értettem. Raknak majd rá kopásnyomokat meg ilyesmit. Meg ez a teszt, az a lényeg, hogy kiderüljön milyen. Az éles fázisig könnyen lehet hogy változik még Amúgy meg, inkább örülj ,hogy te tesztelhetsz, lehet én be se tudok jelentkezni majd, nekem lenne jogom hőbörögni. -
Hááát óvakodj mert a tankok istenverte szarul fognak kinézni. Kivéve a 3 HD de azok meg olyanok mintha most gördültek le volna a gyártósorról... Amúgy ha béta teszter voltál lehet nem enged be -
TomDantes #299090 Na legalább már települ. De vajon be enged-e? Sőt egyáltalán, el fogja fogadni az accc-omat? Amit itt többen írtak, hogy a régiekkel gond van, hát én elég régi vagyok, szóval kurvaanyazás lesz a vége? Kiakartam próbálni hogy fut. -
Mért csináltak meg minden tankot olyanra mintha HD modell lenne? Egyszerűen a felbontásától hányni lehet.... Na meg a festések is olyanok mintha odalennének okádva...Szép munka WG! -
foxbat88fx #299088 viszont vagy én vagyok hülye, vagy totál megvan nyírbálva a camo rendszer historical-on
SU-152őt meg ISU-152-őt úgy szétlövik a Tigrisek hogy nem is látom hol vannak!!!! Én meg bokor mögött álcahálóval csücsülök....
érdekes, érdekes.... -
Angelus1991ster #299087 Látszik mennyire amatőr banda az egész. Gondolom a tesztszerver is az EU szerverek valamelyikére terhelődik. -
Hmm csak 25k-en vannak előttem a sorban :/ -
-
A telepítések alatt nálam is piszok módon be szokott lassulni a gép. Ennyire erőforrásigényes a használt kódtömörítés? -
Na a bootcampet el akarom kerülni :) Mac támogatás tényleg jó lenne, főleg hogy a konkurencia -War thunder- már most megy mac-en rendesen kb kétszer annyi az fps-em azzal :)
Amúgy nem akarom elkiabálni de úgy látszik megoldódott. A VehicleMarkersManager.swf okozta a gondot, meg az xvm fájlban is átraktam a betűt olyanra ami van macen is. A fájl törlése sajnos pont a legjobb dolgokat vette ki: a játékos tankja felett ez írta a ratinget, valamint most így nincs az sem hogy mennyi sebzést osztottam ki.-mondjuk ezt nem értem miért. De egyelőre most nem fagyott ki. -
Ezt tegnap dodbta a MM: IS-3 sold out:
-
Na fasza, feltelepítette a 8.11-et... kezdem előlről XD -
yossarianHUN #299080 Hétvége. Nekem is elég volt fél óra játék ahhoz, hogy elmenjen a kedvem a játéktól egész napra. -
foxbat88fx #299079 jaja a telepítés nálam is taccsra teszi a gépet, még a sajátgép is akad :DDD a netről ne is beszéljünk -
Azért ennek tréfa se a fele...
-
Én már telepítek egy ideje. Mindig ez van, pikpakk lejön bármekkora patch, aztán telepít egy napig, de úgy hogy teljesen megfogja az egész gépet... -
foxbat88fx #299076 a rohadt :DDD
kár volt kilépnem, 10.000 várakozó :( -
foxbat88fx #299075 köszi :)
remélem hamar megoldják ezt a belépés problémát régi accal
mert ott aztán van minden historical-ra....
itt meg 75%-os emberekkel kell szenvedni mert nem akarom az aranyodat költeni, hátha vennél rajta vmi prém tankot tesztre vagy bármi -
Persze, amíg tart a teszt nyugodtan. -
foxbat88fx #299073 brrr ennyit a kerítéscsinálásról :D
meg lehet fagyni kint!!!!
használhatom még az accot amit adtál? :) -
foxbat88fx #299072 pfff hát jó kérdés :D
ha gyors neted van akkor lejön a 9.0 CT is gyorsan... "csak" 6,8GB
most kivételesen gyors volt a letöltési sebessége
na lépek kerítést csinálni, köszi szépen mégegyszer az acc-ot! :)
Remélem holnapra már be tudok lépni a sajátommal is !!!!
aztán nyomom egész nap a Historical-t :D -
Arról nem írtak valahol hogy androidra mikor jön a blitz bétája? -
Gőzöm sincs már melyik verzió... itt volt a gépen egy wotct nevű mappa, elindítottam benne a launchert és most frissít :)