418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Lunki88
    Miért rángatod az egeret közvetlen a lövés előtt? Ezért lőttél mellé...
  • Gottfried
    Kérlek...:)

A hsz-em pont illik a játék színvonalához.Sokat nem kell olvasnod mert pár hétig biztosan nem próbálkozom újra a wottal és addig ide sem írok.
  • Szpecnyaz
    Köszönjük hogy egy újabb színvonalas hozzászólással gazdagítottad a topikot.
  • TomDantes
    Troll mode: ON
  • Gottfried
    Elmehetnek ezek a WG-sek a retkes kurva anyjukba a HD tankjaikkal!!!!!

Már hetek óta nem léptem be,gondoltam ma megyek párat a fiam accjával.Igaz ott csak kis tankok vannak de a hetzer mindig egy élmény volt.
    Belépek,fasza t4 csata. A 2. perctől 100-300 a pingem.Így is kilövök 5 tankot.Már csak 5 ellen marad,amikor az egész tetves játék kifagy,úgy hogy újra kellett indítanom a gépet.

Hát ennyit erről a minősíthetetlen szarról amit ezek játéknak mernek nevezni.

A WTGF full grafikán simán fut.Egyetlen egyszer sem lagolt,nem fagyott ki,pedig már egy ideje tolom a bétát.Hogy a játékmenet mennyivel jobb,hogy a grafika mennyivel szebb arról nem írnék mert az ízlés kérdése de ha annak kijön a nyílt bétája,állítom hogy a wot milliószámra fogja elveszteni a játékosokat.
    Milyen szép is lesz......
  • Sherman0070
    Még a lánctalpat mindig elnyeli a föld. Meg a pályák úgy vannak kialakítva hogy alig legyenek bukkanók szóval... :D
  • Cyon
    Köszi a választ.
  • yossarianHUN
    A motor és a váltó egy egységnek számít, az üzemanyagtartály van külön.
  • zsan666
    Jájjjj, de visszaveszem a tigrincstet! Össz-vissz két Tigert buktunk a bedarálás közben:

• Cyon
    Sziasztok.
    Az alábbi kérdéssel fordulok hozzátok:
    a megelőző karbantartás képesség csak a motorteret érintő lövéseknél ér valamit, vagy a váltóművet eltaláló lövések esetén is csökkenti a tűz esélyét(Tigris esetén).
    Bocs a láma kérdésért.
  • Szpecnyaz
    Viszont a HB csatákban az tök jó hogy komoly taktikázásra kényszeríti mindkét oldalt.
  • GabeE3e
    Tier 2

• TomDantes
    Irigykedek. Még mindig 27 ezer emberre várok. Unalmas kissé.
  • Angelus1991ster
    Tigrs HD modellje mennyire akasztja a gépet. Azoktól kérdezném akik nem full grafikán játszanak a tesztszerveren. Továbbá a felfüggesztés is merev még mindig? Olyan mint az ASAP videóban? vagy csak az új engine megjelenésekor lesz így.
  • Nazarov77
    Én most mentem M4A3E8 shermannal, 2 tigris 1 jgpanther és 2 párduc volt ellenünk, nálunk zömében hellcat, 2 sherman meg pár jackson. Egyfelé mentünk és szépen meg is nyertünk, nekem flankelni kellett shermannal csak úgy volt esélyem.
  • Szpecnyaz
    Hát a németekkel fun. Meg a ruszkik se rosszak prohorovkán a SU152 miatt.
  • Szpecnyaz
    Csak TD-k voltak, főleg Jacksonok. Amíg odaértek hozzán 1 Tigris meghalt meg 1et lowra lőttünk, de hát utána a maradék 3 ellen esélyünk se volt közelharcab. Főleg hogy mi is vesztettünk tankot és HP-t.
  • mijki
    Sherman-ekkel voltatok? A valóságban se mentek neki M4-ekkel a német tankoknak, inkább a légierővel végeztették a piszkos munkát.
  • yossarianHUN
    FTR-en SilentStalker meg el van ájulva tőle, hogy milyen jó az egész. Már nem tudom mit higgyek, de elég szkeptikus vagyok. Elég olyan szaga van az egésznek, mint a nemzeti csatáknak.
  • Szpecnyaz
    Kipróbáltam az amcsikat is, hát úgy gázolt át a csapaton kemény 3 perc alatt 5 tigris, mint fos a libán.
  • Armisael
    Szerintem még Zárt bétás... Mert a létrehozási időre az Open béta indulási időpontját adja meg 2011 április 12.

Nincs valakinek egy elfekvő NA/SE/Asia/RU accountja
  • haflac
    Mókás dolog ez a tesztszerver.Mire betöltötte a pályát addigra -1600 hp a brit csillagrombolóból.Be is kékült a szerencsétlen RU-s.A tornyon hátul voltak extra lyukak.Ez egy brutál td,nem is értem miért az obj 268 sebzését nerfelték nem pedig ezét.
  • Sherman0070
    A többi tank kinézetétől és festésétől ami nem HD attól hányni fogsz (vagyhát nekem nagyon nem tetszik)
  • Nazarov77
    És sajnos ebben az esetben akkor fölöslegesen szedted le addig amíg ezt a hülye hibát nem javítják.
  • TomDantes
    De a teszt érdekel, azért is akarok oda bejutni. Csak így sose fogok.
  • Nazarov77
    Attól függ mikori az accountod, ha régi zárt bétás mint az enyém akkor nem fog működni, de a későbbiekkel jó.
  • Sherman0070
    Akkor menj sima WoT szerón :D
  • TomDantes
    A repülőket nem szeretem.
  • Sherman0070
    xd. Erre csak egy dolog az ellenszer: menj War Thunderezni :D
  • TomDantes
    Oké. 15 ezren voltak előttem , és véletlenül megnyomtam az Escape gombot. Most már csak 43 ezren vannak. Nem is lettem ideges.
  • Sherman0070
    Ez prém garázs lesz.
  • patchaou
    Hmmm ezt a garázst vajon ki lehet lopni valahogy a normál játékba? vagy ez lesz a standard accountokon élesben is?
  • Armisael
    Sziasztok. Ha az embernek CSAK EU accountja van és ugye nem engedi be akkor most fölöslegessen szedtem le és várhatók a 2. körig amíg javítják a hibát? Vagy van más módja hogy belépjek.
  • Angelus1991ster
    Szerintem a várakozók száma ennyi. De én egyet nem értek. Szinte ömlik néha a pénz a faggamingnak és szerver bővítés mégsincs.
  • Sherman0070
    Görgess kicsit leljebb ott van egy Techtree kép.
  • szakasz
    Sziasztok,

tudna valaki egy teszt screenshotot adni a német tech-tree-ről, főleg az alsó része érdekes, ahol a pz4 és a stug van, hogy azok hogyan változnak.

akinek stug-ja van, az kapott egy másik tankot is ?

Köszi
  • Szpecnyaz
    Na, az a gyerek jól összefoglalja a HB módot:
    First impressions for the Historical mode:

- the Russian tanks blow up like popcorn. KV1S is nerfed beyond recognition, T-34 is a tin can, with practically no useful gun. Russian tanks can win only by wolf pack strategy - 3-4 tanks attacking one German.

- Germans always win, if they keep in a 1 or 2 groups, as they are typically outnumbered by factor of 2.

- Historically the superiority of the Germans is correct, as they can be defeated only when outnumbered or playing extremely noobish.

- German players quickly get overconfident for the armor they have, practically invincible to Russian tanks, and destroyable only by TDs - so expect a noob paradise of tactically crippled thinking players.

- On the contrary - the Russian players, quickly understand their tanks inferiority and improve drastically their cooperation for team play in order to win.
  • Nazarov77
    *100
  • foxbat88fx
    jaja 100 millió free exp, 100 millió credit és 20.000 gold
  • Nazarov77
    Én meg shermanig de van 20 millió free xp szóval nem probléma :D