418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Miért rángatod az egeret közvetlen a lövés előtt? Ezért lőttél mellé... -
Kérlek...:)
A hsz-em pont illik a játék színvonalához.Sokat nem kell olvasnod mert pár hétig biztosan nem próbálkozom újra a wottal és addig ide sem írok. -
Szpecnyaz #299147 Köszönjük hogy egy újabb színvonalas hozzászólással gazdagítottad a topikot
.
-
TomDantes #299146 Troll mode: ON -
Elmehetnek ezek a WG-sek a retkes kurva anyjukba a HD tankjaikkal!!!!!
Már hetek óta nem léptem be,gondoltam ma megyek párat a fiam accjával.Igaz ott csak kis tankok vannak de a hetzer mindig egy élmény volt.
Belépek,fasza t4 csata. A 2. perctől 100-300 a pingem.Így is kilövök 5 tankot.Már csak 5 ellen marad,amikor az egész tetves játék kifagy,úgy hogy újra kellett indítanom a gépet.
Hát ennyit erről a minősíthetetlen szarról amit ezek játéknak mernek nevezni.
A WTGF full grafikán simán fut.Egyetlen egyszer sem lagolt,nem fagyott ki,pedig már egy ideje tolom a bétát.Hogy a játékmenet mennyivel jobb,hogy a grafika mennyivel szebb arról nem írnék mert az ízlés kérdése de ha annak kijön a nyílt bétája,állítom hogy a wot milliószámra fogja elveszteni a játékosokat.
Milyen szép is lesz......

-
Még a lánctalpat mindig elnyeli a föld. Meg a pályák úgy vannak kialakítva hogy alig legyenek bukkanók szóval... :D -
Cyon #299143 Köszi a választ.
-
yossarianHUN #299142 A motor és a váltó egy egységnek számít, az üzemanyagtartály van külön. -
zsan666 #299141 Jájjjj, de visszaveszem a tigrincstet! Össz-vissz két Tigert buktunk a bedarálás közben:
-
Cyon #299140 Sziasztok.
Az alábbi kérdéssel fordulok hozzátok:
a megelőző karbantartás képesség csak a motorteret érintő lövéseknél ér valamit, vagy a váltóművet eltaláló lövések esetén is csökkenti a tűz esélyét(Tigris esetén).
Bocs a láma kérdésért. -
Szpecnyaz #299139 Viszont a HB csatákban az tök jó hogy komoly taktikázásra kényszeríti mindkét oldalt. -
Tier 2
-
TomDantes #299137 Irigykedek. Még mindig 27 ezer emberre várok. Unalmas kissé. -
Angelus1991ster #299136 Tigrs HD modellje mennyire akasztja a gépet. Azoktól kérdezném akik nem full grafikán játszanak a tesztszerveren. Továbbá a felfüggesztés is merev még mindig? Olyan mint az ASAP videóban? vagy csak az új engine megjelenésekor lesz így. -
Nazarov77 #299135 Én most mentem M4A3E8 shermannal, 2 tigris 1 jgpanther és 2 párduc volt ellenünk, nálunk zömében hellcat, 2 sherman meg pár jackson. Egyfelé mentünk és szépen meg is nyertünk, nekem flankelni kellett shermannal csak úgy volt esélyem. -
Szpecnyaz #299134 Hát a németekkel fun. Meg a ruszkik se rosszak prohorovkán a SU152 miatt. -
Szpecnyaz #299133 Csak TD-k voltak, főleg Jacksonok. Amíg odaértek hozzán 1 Tigris meghalt meg 1et lowra lőttünk, de hát utána a maradék 3 ellen esélyünk se volt közelharcab. Főleg hogy mi is vesztettünk tankot és HP-t. -
Sherman-ekkel voltatok? A valóságban se mentek neki M4-ekkel a német tankoknak, inkább a légierővel végeztették a piszkos munkát. -
yossarianHUN #299131 FTR-en SilentStalker meg el van ájulva tőle, hogy milyen jó az egész. Már nem tudom mit higgyek, de elég szkeptikus vagyok. Elég olyan szaga van az egésznek, mint a nemzeti csatáknak. -
Szpecnyaz #299130 Kipróbáltam az amcsikat is, hát úgy gázolt át a csapaton kemény 3 perc alatt 5 tigris, mint fos a libán. -
Armisael #299129 Szerintem még Zárt bétás... Mert a létrehozási időre az Open béta indulási időpontját adja meg 2011 április 12.
Nincs valakinek egy elfekvő NA/SE/Asia/RU accountja
-
haflac #299128 Mókás dolog ez a tesztszerver.Mire betöltötte a pályát addigra -1600 hp a brit csillagrombolóból.Be is kékült a szerencsétlen RU-s.A tornyon hátul voltak extra lyukak.Ez egy brutál td,nem is értem miért az obj 268 sebzését nerfelték nem pedig ezét. -
A többi tank kinézetétől és festésétől ami nem HD attól hányni fogsz (vagyhát nekem nagyon nem tetszik) -
Nazarov77 #299126 És sajnos ebben az esetben akkor fölöslegesen szedted le addig amíg ezt a hülye hibát nem javítják. -
TomDantes #299125 De a teszt érdekel, azért is akarok oda bejutni. Csak így sose fogok. -
Nazarov77 #299124 Attól függ mikori az accountod, ha régi zárt bétás mint az enyém akkor nem fog működni, de a későbbiekkel jó. -
Akkor menj sima WoT szerón :D -
TomDantes #299122 A repülőket nem szeretem. -
xd. Erre csak egy dolog az ellenszer: menj War Thunderezni :D -
TomDantes #299120 Oké. 15 ezren voltak előttem , és véletlenül megnyomtam az Escape gombot. Most már csak 43 ezren vannak. Nem is lettem ideges. -
Ez prém garázs lesz. -
Hmmm ezt a garázst vajon ki lehet lopni valahogy a normál játékba? vagy ez lesz a standard accountokon élesben is? -
Armisael #299117 Sziasztok. Ha az embernek CSAK EU accountja van és ugye nem engedi be akkor most fölöslegessen szedtem le és várhatók a 2. körig amíg javítják a hibát? Vagy van más módja hogy belépjek. -
Angelus1991ster #299116 Szerintem a várakozók száma ennyi. De én egyet nem értek. Szinte ömlik néha a pénz a faggamingnak és szerver bővítés mégsincs. -
Görgess kicsit leljebb ott van egy Techtree kép. -
szakasz #299114 Sziasztok,
tudna valaki egy teszt screenshotot adni a német tech-tree-ről, főleg az alsó része érdekes, ahol a pz4 és a stug van, hogy azok hogyan változnak.
akinek stug-ja van, az kapott egy másik tankot is ?
Köszi -
Szpecnyaz #299113 Na, az a gyerek jól összefoglalja a HB módot:
First impressions for the Historical mode:
- the Russian tanks blow up like popcorn. KV1S is nerfed beyond recognition, T-34 is a tin can, with practically no useful gun. Russian tanks can win only by wolf pack strategy - 3-4 tanks attacking one German.
- Germans always win, if they keep in a 1 or 2 groups, as they are typically outnumbered by factor of 2.
- Historically the superiority of the Germans is correct, as they can be defeated only when outnumbered or playing extremely noobish.
- German players quickly get overconfident for the armor they have, practically invincible to Russian tanks, and destroyable only by TDs - so expect a noob paradise of tactically crippled thinking players.
- On the contrary - the Russian players, quickly understand their tanks inferiority and improve drastically their cooperation for team play in order to win. -
Nazarov77 #299112 *100 -
foxbat88fx #299111 jaja 100 millió free exp, 100 millió credit és 20.000 gold -
Nazarov77 #299110 Én meg shermanig de van 20 millió free xp szóval nem probléma :D