418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Azok a WT development emberi ép másolják a poligonokat :) -
Angelus1991ster #299229 Bocs de nem tudok mindent a tesztelős részről. Amúgy kurvaröhejes , hogy a teszteléskori csaták lófaszt nem vátoztatnak az accon. De sokan olyan kurva komolyan veszik, hogy még elbujnak, és a csata végét kivárják. -
Plata #299228 Na látod végre ezt is elérted. 
Nekem meg sikerült elérni a reload speed hacker címet.T9-es wt talicska tulaja mondta.
Imádom hülyére verni T28-al a revolver táras német td-ket.
-
madmanic #299227 Örömmel értesítem a tisztel egybegyűlteket, hogy gold noob lettem.
Miután meglepett egy cseppet sem OP type 59 hátulról, és lesebezte vagy 15% ra a T29 emet.
3 lövésemet pattintotta, miközben nem tudott kilőni, a negyedikre goldot nyomtam mire kifeküdt...
És kinevezett gold noobbá... Szegény én.. Nehéz a goldos
élete...
-
Droughert #299226 Nem... -
Egyáltalán tudod hogy mi a francot is tesztelsz a 9.0 test szerveren ? -
Angelus1991ster #299224 T23-as prém tank miért nem elérhető az EU szervereseknek? -
Angelus1991ster #299223 Egyáltalán bekerült a toronylerepülés 9-es tesztbe? -
Angelus1991ster #299222 Hát igen, minőség - mennyiség. -
Kivették mert a ruszki tankok rosszul teljesítettek. :D -
Angelus1991ster #299220 Ki volt az a kretén aki kivetette az összecsapást a 9,0-ából, az egyik legjobb újítás volt. Gaggyigaming újabb feketepont. -
A régi szép idők amikor még Cliff-en a szalmabála pont benne volt a lővonalban.
Bumm eldördül a lövés, megy a lövedék bele a bálába majd semmi kb 2 másodperc múlva sutty és folytatja az útját tovább , hát érdekes volt :) -
calalevado #299218 szerintem neked már mindegy...adok be egy huszast majd ha szedik. -
Bartlebi #299217 Szerintem kül volt ott egy lagg mert csak akkor lépek ki sniper nézetből és mozdulok egérrel miután megnyomtam a gombot. Múltnap így jártam artyval. lőttem és már rögtön léptem ki hogy megyek arréb és még láttam a skulót repülni. -
Már bocsánat de megb@szhatják a k*rva anyjukat. -
lexlutor #299215 ez uj feature. igy legalabb nem latod h tier8ban meg 1200 masikkal varsz 5 persze. wg megint megoldotta a probelmat :) -
9.0-nál amikor várakozok csatára azt miért nem mutatja hogy különböző szinteken hányan várakoznak? -
Biztos volt de már nem emlékszek mikor :'D -
Nektek is volt már olyan hogy rajtatok bukott el a meccs? Most én maradtam egyedül kv3-mal, egy e25 meg m4a3 sherman ellen de bekerítettek és csak az e25-t tudtam kilőni... 
-
Ezt az üzenetedet már látták a kémeik :D Minden erejükkel azon dolgoznak mostantól hogy tönkretegyék azt a tankot :D -
calalevado #299210 srácok ez az object-140 a legjobb tank az egész játékban. Hihetetlenül opp és remek csatákat lehet vele menni. Gyors mint a villám, pontos a lövegje, mindent átüt goldot sose raktam bele mert nem kell, gyorsan tölt. Hihetetlen miket tud ez a jármű most jelenleg. Remélem nem nyúlnak hozzá. -
Nem nagyon értem, hogy ez miért ért tankászt, de mindegy is:
-
Ezt a felvételt mintha láttam volna pár hónapja és akkor is ezen a lövés előtti berántáson csodálkoztam... Valaki még be is szólt valamit, hogy biztos kanyarban akart lőni... -
lexlutor #299207 nah avval kettovel tenyleg tele a hocipo... -
lexlutor #299206 de lehet, csak ez a ketto leggazabb az egesz jatekban.. nonszensz. -
yossarianHUN #299205 Na a Hellcateket én is utálom. Legalább annyira, ha nem jobban, mint a KV1-S-eket. A Hellcat és a Borsig a két mumusom. -
Oddball29 #299204 Az E-25 oldala mondjuk gusztustalanul sok lövést elnyel. -
Szóval a te szemszögedből nem lehet olyan tank aminek jó a camoja? -
lexlutor #299202 szamomra ugyanolyan okadek a hellcat is.. az se normalis.. -
TomDantes #299201 Ja, szóval én nem tudom, tényleg iszonyat élvezetes vele játszani, de amikor az ellenségnél van E25, egyszer se éreztem azt, hogy az ellenséges E25-ösök miatt veszítünk, vagy ők cseszik el a csatát. Nem kell túl becsülni.
De értem én frusztráló ha ki lő, és nem is látod, de basszus, talán az E25 lenne az egyetlen ami jó álcázással rendelkezik és lazán kilyuggat? -
Codálatosz, egyszerűen codálatosz :)
Mi a probléma, nem értem ?
A ház lakói szóvá tették, hogy az ideges kezű gamer lőtt egy napfénytetőt a keccóra :)
Nem tudom még milyen gombokat vagy mit nyomtál a lövéskor, de a lövés előtt kb fél másodperccel van egy rántás amit alul a képen látsz és sikerül a háztetőt lebontani.
Az a 17FpS csak a replay miatt van vagy játékközben is, mert nem a legjobb miért is --->http://youtu.be/G8CD6mrmhrA?t=2m12s
-
Pares #299199 Gondolom sokszor elrontotta a napod, ha ennyir OP-nak tartod... Pedig messze nem olyan noobsafe op tank, mint a kv-k... -
Pares #299198 Ez. Ezerszer. -
Angelus1991ster #299197 Mi a jó büdös francért kell teszten ázist foglalni? ennyire retardáltak nem lehetnek. Úthengert mindnek. -
lexlutor #299196 ez a szep megnevezes annak h Op mint az allat.. -
Pares #299195 Nem, az E-25-nek nem kell nerf. Megvannak a maga gyengepontjai (papír és alacsony átütés). Az egyik, ha nem a legélvezhetőbb tank. -
TomDantes #299194 Szerintem meg nem. Jó móka. Miért kéne elrontani? Végre egy tank, amivel kimondottan élvezetes játszani. Nem kell mindig mindent nerfelni és elrontani.
Hátránya meg azért van épp elég:
-Nincs páncélzata
-kicsi átütés
-kevés sebzés
Igaz, gyors, jó álcázás, gyorsan lő. Nagyon élvezetes vele játszani, és igen marha szemtelen jószág. De bassza meg, akurva életbe már bocsánat hogy ezt mondom, de had legyen már egy olyan tank amivel tényleg élvezetes szinte minden körülmények között menni!
Az hogy OP lenne? Egy igazán jó játékosokból álló csapat ellen, cseszheti az E25. Nem mondom ,hogy nem pofátlan, de igazán csak hülyék ellen OP. De ez igazából minden OP járműre igaz. Érdekes, az igazán profik minden ellen tudnak sikeresek lenni, és nem nerfet akarnak, hanem szimplán kilővik az ,,OP" ellenfelüket.
-
lexlutor #299193 ..talan mert mert gyors, agilis, kis szliuettu, klingon alcazasa van , abbol si a legdurvabb, az agyuja gyors, pontos.. ennyi enm eleg h kb nincs hatranya? -
Bratyex #299192 Mivel nerfnék szerencsétlen E-25 ? Talán a tetejére biggyesztenek egy totemoszlopot kupolaként hogy jobban eltalálják? -
kisokka #299191 Szvsz megérdemelne egy jó kis nerfet, túlságosan op egy prém TD-hez.