418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
malystryx #299318
Más video hirtelen nem jut eszembe, de itt látszik a dolog. pl. 3:40-nél lesd. -
TomDantes #299317 Múlt héten olyan magyar platoon volt, hogy a csata felénél jött rá a gyerek, hogy ő a top tank. Nem értem...
-
Értem mit írtál, csak szóhoz sem jutok... de inkább nem megyek bele. Ha Te így gondolod legyen így... -
stoppos #299315 Ettől miért lenne pontosabb a lövés? -
Szpecnyaz #299314 Placebo. -
malystryx #299313 Becélzom sniper nézetben, ha megnyomom a shift-et, akkor kilép külső nézetbe, és akkor tüzelek. Így oké? -
"Én úgy szoktam néha lőni, hogy sniper nézetben célzok, aztán gyors megnyomom a shift-et, és tűz. Külső nézetből sokkal pontosabbak a tankok"
mivan?!
-
400V #299311 Ez egy replay amit haver rögzített. Azért mutatok sokat külső nézetből hogy látszódjak én is. -
Én azt nem értem soha, hogy az ilyenek hogyan találnak egymásra? -
malystryx #299309 Érdekes kis tank, én sem szeretem mát a type-ot. Annak idején ezt az 1 prém tankot megvettem, de aztán el is rontották.
Úgy lőttél a szabad kamera nézetből, hogy szinte össze sem szűkült. Mégis szinte mind talált. Én úgy szoktam néha lőni, hogy sniper nézetben célzok, aztán gyors megnyomom a shift-et, és tűz. Külső nézetből sokkal pontosabbak a tankok. De ez egészen jó. Nálam biztosan nem fog így működni, de mindjárt meg is nézem :))) -
Oddball29 #299308 Még mindig jobb, mintha azt kérdezte volna, hogy ez itt Szuez-e? -
TomDantes #299307 Ez csúcs. Három magyar platoon-ban. T8-as csata. Egyik IS3 top tank. És megkérdezi ez a teszt szerver-e? . Erre hagyok időt jó? Azt se tudja teszt szerveren van -e! De legalább hárman vannak. Szerintetek? Na mi lett a végeredmény? Teszten vagyunk-e...beszarás. -
egy régebbi mákos pillanatom az S 35-tel, akit érdekel megnézheti :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
SzocsA #299305 miért a WG-nél ilyen nincs? -
stoppos #299304 Jaja, lehet szépen spottolni. :)
2014-03-21 22:12
Prokhorovka
Type 59
WON
Dam:1,430
Spot Dam: 4,932
Net: 155,555 cr -
Szpecnyaz #299303 Én annyit tennék hozzá hogy a nooboktól sose láttam még hogy valami extrát alkottak volna E25-ben. Elég speciális játék stílust igényel, nem azt mint a többi bokor TD, szóval nem túl noob barát.
Az elején én is sokat küszködtem vele, mire rájöttem hogy mit is kéne csinálnom vele. -
Sidet kérdezd :) -
Szép, malinovkán mondjuk az nálam is bevált, hogy csak szaladgálok a saját bázison és spottolom a túloldalt a kempereket XD -
400V #299300 
-
Háát nem tudom mit csináljak vele. Most távcső van rajta, de mivel menet közben úgyis fölösleges lövöldözni vele... Adok még majd neki esélyt, csak fáj hogy már nem lehet vele úgy berserkerkedni mint régen. -
400V #299298 Nem nerfeltek a pen állítás óta rajta semmit csak régen játszottál vele és elszoktál tőle. -
IS-6?! Áldom azt a két hónap munkanélküliséget, ami alatt ki bírtam farmolni! :D Istencsászár tank! -
400V #299296 Próbáld ki a typeot periszkóppal. Vagy 2. sor támogatás. Swampon meg malinovkán kegyetlen jókat lehet trollkodni periszkóppal, és dől a lé a campelésre :D
Én is imádom IS6 ot, csak nem szeretek heavyzni! :D
-
De miért nerfelték szénné? Mert a sok low telesírta a fórumot hogy OP type, blabla... nem tudták átlőni (pedig szemből is lehetett a testét is ha nem vakon lőtt oda az ember) csak vinnyogtak ésjött is nerfhammer. Persze nyilván az is közrejátszott, hogy vegyen a jónép új prémtankot mert ami van már nem fasza.
Mondjuk ezzel nálam azt érték el, hogy ha szarnám a pénzt akkor sem vennék új prémtankot, mivel nem fizetnék semmi olyanért amiről tudom hogy úgyis elbasszák majd.
A többi 12 prémtankom "ingyen" volt :) -
Bartlebi #299294 Együtt érzek veled! Ezért is filmezek. :-D -
SzocsA #299293 de ilyen lett. nem mentem vele kb 4-5 hónapja, és mikor újra elővettem, úgy szűkül a célkeresztje, mint a kv1s-é és lassan gyorsul, szarrá nerfelték.
azt mondták, hogy lesz idén egy csomó prémtank. ugye, ha van egy jó prémtankod nem veszel többet. max ha legénységet akarsz húzni velük.
így csinálnak helyet az újabb tankoknak. -
Sokáig Én is nagyon szerettem, az egyik kedvencem volt, de pár hónapja nagyon nem élvezem, van hogy napokig nem is megyek vele. Amennyire élveztem vele a játékot most annyira nem. Nagyon nem ezért a tankért fizettem...
De most ott van IS-6, azzal élvezem a csatákat. Nagyon kevesen tudják hogy a tornyát kell lőni. És annyira nem rettenetes az átütése, közelharcban brutál, okos helyezkedéssel meg nagyot harap bármibe. Tegnap hozott egy poolt is, (ami inkább csak fragvadászat volt) így már minden típussal van egy (kivéve az artyt... de az nem tank és azzal nem is lesz... :) ) -
kisokka #299290 Személy szerint egyik prém tankot sem érzem ellenfélnek, az E-25-öt kivéve(jó persze, az sem lehet minden kézben jó, de már majdnem).
De mindegy is, nem akarok róla vitázni, mindenki máshogy látja. -
paci600 #299289 Értem én, hogy hétvégén sok a gyökér, de miért mindig közéjük kerülök??? 

-
kisokka #299287 Malarki lőtt ide korábban egy képet, nálam is ugyanez a hiba van. A négyzet azt jelentené, ha "meggebedek se láthatok azon kívül", de látok. Ugyanúgy, mint Malarki képén az RHM-et. -
TomDantes #299286 Sose volt Type 59-esem, így ezt nem igazán tudom megítélni, teszten se próbáltam soha. -
400V #299285 Én imádom! Lassan 5000. köröm is meglesz vele! Más tank a medek közül nyomába sem ér játékélményben! (nekem)
-
R3nton #299283
:D -
És a type-59? Az ágyúja rettenetesen lassan szűkül és ha beszűkült akkor sem biztos hogy egyáltalán eltalál egy 300 méterre levő tankot aztán várhat fél napig míg újra betölt. A gyorsulásáról és a mozgékonyságáról sem lehet már semmi jót elmondani, a legtöbb td-t csak akkor tudja megkerülni ha nem is számítanak rá. Emelett már minden szar átüti még a tornyát is. Egyedül akkor ér valamit, ha elkap egy magányos 800-1000 effis heavyt, de ezen kívül nem jó már semmire. -
SzocsA #299281 Jár még azért arany, ha platonban 15000 dmg-nél többet sebzünk?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
nobodyattis #299279 6 löszer maradt az se semmi -
nobodyattis #299278 És erre nem kaptam tank ászt akkor mire adja??
-
Bartlebi #299277 Úgy látom végre meglesz a felfüggesztés és a lerobbanó tornyok. Talán lesz lassan HD pálya is. -
Malarki #299275 #299253 -
yossarianHUN #299274 Vissza, de csak mert akkora lincshangulat alakult ki a fórumokon, hogy nem merték nem megtenni. Mindent át lehet lőni persze, csak nem mindegy milyen könnyen. Épp múltkor néztem fórumokon, a régi értékeivel valami 250 mm volt az UFP-je effektív védelme. Nekem most sincs vele bajom, odafigyeléssel és kis szerencsével hülyék ellen még most is lehet vele trollkodni, de azért kipróbáltam volna a régi formájában.