418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• gezu1025
    Tiger 1 szar, Tiger 2 jó.
  • bootsector
    Szép kis summázás. Erre pont én is kíváncsi lettem volna. Tigris I-II-ről vélemény?
  • gezu1025
    Td-ből a francián vagyok rajta, bejönnek.

A T57 sorát pedig már húzom.

Nekem valami jó med sor kéne ami végig élvezetes.
  • gezu1025
    Oroszt elvből kerülöm

Német medből csak a leopard sor érdekelne, de a 2 VK-t nagyon nem szeretném. Brit sor valahogy nem vonz, talán a kínai amin gondolkozom.
  • lexlutor
    idian panzer kotelezo? ehhe.. ne viccelj mar Beni..
  • replicabuk
    t-34 jó, t-34-85 szuper, t43 szar, t-44 szuper, t-54 jó, nekem majd most jön a t-62A
  • lexlutor
    szerintem maradj az us agnal: ott van a tars medek, vagy a tornyos td-k.
  • foxbat88fx
    németek 6-otól már jók
    oroszok 5-östől

igazából szerintem ezek ilyen kötelező tankok: Panther I, Panther II, Indien Panzer, T-34-85...
    high tierről nem tudok nyilatkozni
    nálam 8asnál véget ér a tech tree
  • gezu1025
    Sziasztok!

Amcsi med ág után minek érdemes nekiállni?

Japánt próbálgattam a bétában, de nem jött be, sajnos csak a top tiert éreztem jónak, de én a sort végig élvezni szeretném, nem csak grdinelni. Az amcsi az végig jó volt, bejött a legtöbb tank. A pattont egyenesen az egyik legjobb vasnak gondolom a játékban. :P

Mivel kéne kezdenem?
  • 400V
    Akár hiszed akár nem ez a Tigeres volt amit láttam először meg az ASAP is videók. Tegnap egyet se láttam teszten pedig több órát fent voltam.
  • foxbat88fx
    OFF

van itt valakinek fémkeresője???
    írjon privátot lécci ha esetleg pont van valakinek! köszi :)
  • Angelus1991ster
    Tesztelem a WZ120-at, és nagyon jó kis med, rahedli tizes mellett is 3.voltam sebzésben ( tudom ez csak teszt ). Sebessége jobb mint az előd T-34-2-nek.
  • zsan666
    Nem hinném, hogy csak a HD-s tankoknál. Tegnap QuickyBaby-ék gyakorlóban egy Leo 1 tornyát reptették meg, youtube-on néztem egy Obj. 140 ammorack toronyrepítést, szóval...
  • 400V
    De szép is lenne. Támogatom.
  • bootsector
    Pontosan erről van szó. Mint korábban is írtam, én betiltanám a gold ammot minden formájában.
    Gondolkodni kéne megtanulni és taktikázni, melyik tankot hol érdemes meglőni. Csak sajna a játék nem ezirányban halad. Marha szívesen mennék nehéz tankokkal, de így...
    Amiben így is látok fantáziát a KV-sorozat, kövezzetek meg. Tudom, nooboknak való, de jók. Erős páncél, jó löveg. A többi nemzeté szerintem a nyomába se ér, azonos tierben. Meg pl. a T-150 is igen szimpi.
  • replicabuk
    Történelmi csatában a Tigris1-en csak a rövid 88-as az engedélyezett? Mert cleverland bemutatójban nem a hosszú 88-as löveggel ment.
  • 400V
    Nekem az ellenkezője, Jagdal 300 400 m re sniperbe osztogatom az 1000 eseket és nem félek mert van páncélja. Közelharcba is csak be kell forgatni. 268 pont a csuka orra miatt nem forgatható, oldala segge nagyon papír. Lőttem egyet Jagdal azt a lövegpajzs kb 3 HEAT et pattintott, hallani is lehetett. 268 ba az őrjít meg hogy semmi löveg kitéríthetőség. Állandóan mocorogni kell, lefelé se nagyon tud nézni.

Nem fekszik nem is erőltetem. Jó lenne ha lehetne tankot cserélni accok között tierben! :D
  • foxbat88fx
    ezért lesz egyre több arty megint... TD-kről ne is beszéljünk
    köszönd meg szépen a sok gold ammos kis gyökérnek meg az "elit" klánoknak....
    HAMI, PTS, KAZNA ha ezekkel találkozol randomban és meglőnek credites lőszerrel akkor csinálj róla screenshotot :D sokat ér
    de persze magyarok között is vannak szép példányok :D
    pár napja egy HUNS-os, már nemtom a nevét, nem tudta átlőni IS-4-emet E-50-el... töltötte a goldot, de még azzal is pattogott XDD
    írtam is neki "na te szerencsétlen" XDD
  • Angelus1991ster
    Ez csalódás. Nem tudom miért nem repül le a többi tank tornya is.
  • foxbat88fx
    az jó :D
    nekem mindig fordítva :)
    JPZ E-100 nagyon papír allul.... 100× zoom móddal könnyen beadja távolról is
    de az a kurva 268 :DDD papíron tök vékony amúgy meg úgy pattog mint az állat o.O
  • 400V
    JagdE100 is jól eszi a HEAT et messziről. Tegnap nagyon élveztem. Object 268 at meg a fing is átviszi olyan papír.
  • bootsector
    Bc-25T-t is ki fogom próbálni. Csak amíg oda eljut az ember...
  • bootsector
    Próbálgatva a teszt szerót, nekem az a gyanúm, amit már mások is mondtak. A gold ammosok miatt a nehéz tankokkal egyre nagyobb szívás játszani. Túl lomha némelyik. Viszont a közepesek közt van pár amiben lenne fantázia.
    Obj.140 pl. egy igen szuper gép. T62 is. Vagy a német Leopard. Baromi gyorsak, egész jól is sebeznek, nekem jobban bejön, ill. a vele való játékstílus. Lőni és eltűnni.
  • 400V
    Van torony lerepülés csak HD tankoknál.

• EmR3
    oks

Éppen ez miatt nem követem napi szinten a topikot, mert látom hogy mindig van valaki aki itt él szexuális életet.
  • malystryx
    Ez mekkora :D
  • foxbat88fx
    hajjajj
    tegnap este voltam születésnapi bulin.... gondolhatod hogy érzem most magam XDDD
  • malystryx
    Ugye Fox? Simán működik a dolog, egyszer voltam úgy, hogy egy AT-8-al kerültem szembe a Nashorn-al, épp nem rám figyelt, és sniperben lőttem.. ill. csak próbáltam lőni a kupoláját. Hallod, kiléptem sniperből, külső nézetben mindhárom lövés talált, szét is esett a brit. Azóta ha mellélő 2x, máris ezt a sémát alkalmazom.

/off
    Mit szólsz hogy a Dallas eladta a veteránját???
    /on
  • 400V
  • EmR3
    és mond iszol Te rendesen?
  • foxbat88fx
    rohadt egyszerű....
    kell két db AT-15 az egyik csapatba
    kell két IS-3 a másik csapatba meg egy kis spotter szar
    Malinovkán feláll a két AT-15 a mezőn, velük szemben az IS-3asok úgy 400 méterre.... középre meg a spotter, h tuti ne tűnjenek el a TD-k
    egyik is-3 lőné az egyik AT-15 kupoláját becélozva sniper módban
    a másik is-3 lőné a másik AT-15 kupoláját szintén sniper módban becélozva de közvetlenül lövés előtt 0,1 secc-el nyom egy shiftet :)
    ebből sztem már tuti észrevennétek

én benne vagyok a tesztben, van AT-15öm is, IS-3asom is....
    jöhetne több AT-15 is vagy mellé még két T28 és ott is a kupolára lőnének az IS-3asok miután meghaltak az AT-15-ök
    van T28asom is... AT-15öm is :)
    összehozhatjuk
  • j0nNyKa
    ezt meghagyom, hátha megtanulja leírni az egyelőre szót
    többiek: NE reagáljatok rá, köszönöm
  • langston
    Csak azt akarom hogy tanulj egy kicsit mert egyenlőre nincs sok eszed.
  • stoppos
    Ne etesd a trollt. :)
  • foxbat88fx
    én nagyon sokszor így lövök :)
    becélzom, és shift és szinte azonnal lövés...
    és érdekes, sokkal jobban beadja a találatot mintha végig sniper módban lődöznék :D

Hogy miért? A válasz nagyon egyszerű! A sok noob miatt van ez!!!!
    Ez egy rejtett dolog, amiről hallgat a WG.....
    a sok kis noob lődöz össze vissza külső nézetben, a WG-nek nekik is kellett, hogy adjon valami sikerélményt valahogy, erre találták ki ezt a kis érdekes dolgot :)
    ez 1000% hogy így van, a nyakamat teszem rá!!!!!
  • patchaou
    Engem erről a pontosabb célzásról úgy lehetne meggyőzni, ha két azonos tank (egyforma legénységgel) egymás mellett állva lőne két szintén egyforma tankot ugyanolyan távolságról, mindkettő pár pixel pontossággal ugyanoda célozna és így lőnének pár százat. Ha egy ilyen tesztnél az az eredmény jönne ki hogy a külső nézet legalább 15%-al pontosabb, akkor átállnék a külső nézetben lövöldözésre :)
  • EmR3
    És akkor most beírsz az ellenőrzőmbe?

Ha nem akarsz akkor ne kötekedj, tök egyszerű.....
  • EmR3
    Megnéztek pár rep-et és nekiálltak elméleteket gyártani, de technikai probléma volt a dolog hátterében.
  • EmR3
    urban legend....

A replay fájlok visszanézésekor fellépő késésből adódik. Régebben ugyanis visszanézéskor a lövés pillanatában a replay már külső nézetet adott, de volt pár csatám amikor konkrétan emlékeztem hogy csak a lövés után léptem ki a sniper nézetből, de a replay meg mást mutatott. Jelenleg nem tapasztalok hasonlót a visszanézések alkalmával.

• 400V
    De szép fagyis kocsi! xD