418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Bartlebi #299439 Én meg pont azt vettem eddig észre hogy inkább a testre lőnek. Persze vannak kivételek. -
400V #299438 Jah kimaradt hogy Object 268 al. -
400V #299437 Most pattantam 2x E100 tornyáról úgy hogy egymást néztük 64m re egymástól.
Még szerencse hogy csak teszt!
303mm pen vs 250mm front torony páncél.
R A K L A P S Z A R! -
blackfalcon #299436 Sziasztok
Nekem mindkettő megvan ,de mostanában a Tigerrel nem vok megelégedve könnyen kilövik.Ahogy most a kv4-et is valószínűleg nerfelték v nem tudom mi lett vele,de mki keresztül lövi.
Összeszedtem egy kis tp-t a prémekkel,szeretném felhasználni új tankra v tankokra.Most kitudnám fejleszteni az st1-et vagy inkább gyűjtsek még 10-es tierűre?
-
yossarianHUN #299435 Nem tudom, mikor én húztam (fél éve), senki nem lőtte a testét, mindenki lyuggatta szét a tornyát röhögve. Aki meg nem, az a hasát. -
rhm borsiggal érdemes nagy ágyúval menni? aranyat ritkán töltök , csak ha sok a tizes és azon múlhat a meccs. -
Bartlebi #299433 Igaz kinek mi megy a játékstílusához. Kinek a Tiger kinek a TigerP :-d -
sebi89 #299432 mikor megpróbálok tesztre fellépni azt írja hogy hibás jelszó vagy felhasználónév, pedig minden rendben, mi lehet a hiba? -
Szpecnyaz #299431 Mondjuk ez elég meddő vita, de merem állítani hogy az IS-t leszámítva minden T7 heavyt szénné aláznék vele 1v1ben. -
Bartlebi #299430 Cáfolnám de emberfüggő. Te ha tudod hol lődd akkor igen szétszedhető. De ismétlem a legtöbb ember elbízza magát mert azt hiszi ez is csak egy tiger. -
yossarianHUN #299429 A Tiger P minden, csak nem jól védett. Úgy hugyozza át mindenki, ahogy nem szégyelli. -
Bartlebi #299428 Az igaz de a sok hülye valamiért nem azt lövi ha látszik az alja is mert mindenki azt hiszi ez is olyan mint a Tigris. Persze vannak kivételek de azok legtöbbször nem velem egy csatában vannak. A legtöbb ember be van arra állva agyilag hogy ha tigrist lát akkor a testet lövi. Én örülnek a legjobban ha a sok hülye a tornyon lévő baszott nagy gombát lőné mert akkor az azt jelentené hogy megtanultak játszani de amíg a legtöbb ember a testet akarja lőni addig ez nekem a kedvenc tigrisem. -
foxbat88fx #299427 ez egy lesifotó rólam :))))
amúgy kár hogy nincs színes nyomtatóm.... kinyomtatnám a megszerzett öcsiket és teleragasztanám vele itt a falat :) -
Szpecnyaz #299426 Csak éppen akkora bunker van a tornya tetején hogy senki se lövi a tornyát. -
Bartlebi #299425 És 200 milis döntött frontarmorral amivel egy T34-es lepattintása sem túl nehéz feladat. És ez teszi számomra használhatóbbá a Porsche veziót. -
sayiid #299424 Többi tank hd kiadásban mikorra várható? patchenként fogják őket betenni? -
Szpecnyaz #299423 Pedig T7ben elvétve van még zöld játékos is. A Tiger P meg ua az kocka, szarabb mozgékonysággal, roffal, orbitális weak spotokkal. -
Malarki #299422 Ilyen ruszki feliratok vannak a játékon belül? Hát ez érdekes. -
Bartlebi #299421 Hja és még egy infó. Az én mércém lehet másképp működik. Nálam az a jó tank amivel nehezen lehet végezni. Lehet nem én vagyok a legjobb játékos de nem is most kezdtem a játékot szal gyűjtöm a tapasztalatot és a Tiger nincs rajta a megtartandó listámon. -
Én voltam fent, rakjak be pár képet, amin vannak az újdonságok, vagy már valaki rakott ?
Áhh mind1, majd skippeli :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Bartlebi #299419 Hogy kinek mi az efije nem tudom nincs XVM-em. -
Bartlebi #299418 Nem mostanában. De ne értsetek félre az ágyú használható hiszen ez van a TigerP-n is de akkor is csak egy guruló kocka. És nem hiszem hogy csak 800 effis játékosokkal hoz össze a sors. Kül nem használom xvm-et szal nem tudom. -
Szpecnyaz #299417 Nyilván nem abból kell kiindulni hogy szymonPL mit tud vele 120WN8-al. -
lexlutor #299416 mikro jatszottal vele amuyg utoljara? -
lexlutor #299415 talan nem a 800 effes tigrisekbol kene kiindulni.. -
Bartlebi #299414 Ha nektek bejön akkor hajrá de én nem sírom vissza mert van nála ezerszer jobb hetes szinten. -
Bartlebi #299413 Tapasztalat. Egy tigris nem tigris. Ha van egy csapat az már más az már tud alkotni. Figyelj volt nekem is meg játszok és találkozok velük és nincs semmi kihívás abban hogy szétszedd. -
Szpecnyaz #299412 Itt egy replay.
1v4ben nyertem vele, 3,7k potenciális dmg-t kaptam. Szóval csak Te nem értesz hozzá. -
Karelgott #299411 Troll gun miatt, meg vinném tovább a legénységet bele. Ill. mennyire fun? -
Hogy szedné szét? A tűzgyorsaságával és az átütésével egy 8-ast is kiszed egyedül. -
Hagyd nem ért hozzá. -
Bartlebi #299408 Figyelj ide azt úgy forgatod ahogy akarod akkor is szétszedi bármi. -
Szpecnyaz #299407 De állandóan ez a szar páncélozás. Komolyan nehéz egy tankot forgatni? Netán kihasználni vele a terepet? -
Szpecnyaz #299406 Pont az ilyeneket szeretem Tigrisben, állnak előttem mint fasz a lakodalomban, mondván hogy "ez csak egy Tigris". Én meg szépen hülyére spammelem őket. És én fogok nyerni a több HP és nagyobb DPM miatt. -
kisokka #299405 Azt tudtam, hogy jó lett volna, hogy megnyerjük, de arra nem számítottam, hogy vesztes csatára ennyi xp-re megadja a Master Tankert
Többet kaptam, mint az ellen topja.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Bartlebi #299404 Miért hasonlítod össze a KV2-t az S51-el? De kül nem rossz az S51. -
yossarianHUN #299403 Kuka?:D Közelharcban úgy megeszi a Tiger a T29-et a HP-jával és a DPM-ével, hogy utána tíz ujját nyalogatja. -
Bartlebi #299402 Hál isten túl vagyok rajtuk. A szar páncéllal és az állandó felgyújtásokkal van velük szívás. De a TigerP egy állat és imádom. -
madmanic #299401 Tiger2 nagyon jó, Tiger1 em nem volt de ellenfélként harmat gyenge...
Már mindenki tudja, hogy a géppuskánál simát át lehet hugyozni a frontján..
T29 el már arra sem veszem a fáradságot, hogy fedezékbe menjek tiger1 ellen, szóval szerintem kuka. -
Szpecnyaz #299400 Vagy meg kéne tanulnod játszani velük.