418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TomDantes #299560 Lehetne angol vs német történelmi csata is. Igen érdekes lenne, Matilda és Churchill a túl oldalt panzer II, Panzer III, Panzer IV, de ezek is csak a 75 L/24-ágyúval.
Francia vs német is érdekes lenne.
-
Melyen tisztelt © foxbat88fx barátunka arra tényre akart utalni miszerint "Történelmi csatákban" NEM TE választod a löszereket hanem kapod őket.
Ebből kifolyólag ha adnak gold lőszert akkor használod is ne porosodjon mán ott a tartóba:) -
400V #299558 Készítettem egy újabb változatosabb ARGO hang modot, remélem tetszeni fog. Ja és megy 9.0 alatt is!
ARGO MOD v3.tibi.bazmeg.0.876.1.2.7 -
madmanic #299557 1364 base xp re megadta a tank ászt WT auf Pz 4 re..?
-
FosTalicskaa #299556 Ilyen a jó artista, csak úgy doblja a földre a szappant, hogy a barátainak is örömet szerezhessen... -
Bartlebi #299555 Igazából Pitya barátomra vártam. Ts-en megbeszéltük hogy megvárom mikor betoppant a hátam mögé. -
foxbat88fx #299554 Öcsi huntereknek :)
mint pl. amilyen én vagyok, és nem hiszem, hogy csak én lennék az egyetlen :D -
Lehet, h népszerű, de van aki sosem játszik vele. Minek ennyi öcsit belerakni. Szerintem felesleges. -
foxbat88fx #299552 Én próbálkozom velük..... :) -
jójó, ezt pont ebben a normális stílusban neki(k) is elmondhatod, és akkor nem fogod bebaitelni az idiótát a topicba
köszönöm! -
foxbat88fx #299550 úgy beszélsz mintha az lenne a hobbim :D
de kérdésedre válaszolva: persze hogy nem
csak vannak itt olyan emberek akikkel nem lehet megbeszélni normálisan semmit mert alapból úgy áll a dolgokhoz, hogy no comment -
foxbat88fx #299549 hogy jobban menjen talán a team battle?
vagy nem tudom... elég népszerű szerintem így is :)
nem rosszak ezek az öcsik, de azért az artys elég necces :D -
nem akarsz flamet generálni, ugye? -
stoppos #299547 Érzed a logikai ellentmondást? -
Nem értem miért erőltetik ennyire ezeket a Team Battle öcsiket. -
madmanic #299545 nyelvtannáci on: haGYjuk..
Bocsi anyám nyelvtan tanár volt..
-
jajj hadjuk már... -
foxbat88fx #299543 uhhh, IQ negatív vagy? 
56szor elpofáztam hogy RANDOMBAN!!!!
CW-n én is gold-al lövök.... csapat módban nem, randomban nem, ESL-en igen, és Historicalban is használom mivel mindenkinek van, míg randomban csak annak van aki megveszi -
Azt te fikáztad legjobban a gold lőszert.
GG. -
foxbat88fx #299541 Historical-ba a PZ III rohadt jó :)))
megy mint a barom :D
SU-152-eseket 28szor körbetáncolom :D
csak kevés az a 3 arany lőszer :/
-
már csak 13k van előttem:D 28 ról indultam:D -
Akkor nem álltam volna ki elé! :D De volt fenn xvm, és ilyenkor nagyon hasznos! -
foxbat88fx #299538 hát nem egyszerű....
korán reggel kell, 5-6 óra fele
vagy késő este 11-12 fele
vagy kivárod most az előtted lévő 30-50-100k embert -
madmanic #299537 Parancsnok rinyalámpa. MIvel ez 100% nál működik csak, előtte fejleszthetsz valami mást, PL. javítást, amit lecserélsz.
Lövész: mesterlövész - Ha már eltalálod legyen kritikus.
Vezető: kuplung égető - közelharcban jól jön
Rádiós: helyzetfelismerés - látótáv
Töltő: javítás
Heavyket nem szoktam álcázni, mivel NEM kempelünk velük. Amit én fontosnak tartok, a minél nagyobb látótáv, és mozgékonyság.
A BIA csak akkor segít, ha mindenkinek megvan, külön nem érdemes fejlesztgetni. -
én bejutni próbálok egyelőre:) -
stoppos #299535 Egy szó: Penderítő.
-
foxbat88fx #299534 hát ha vannak még rajtam kívűl itt öcsi-hunterek!
9.0 új öcsik.... van egy két necces benne
-
FosTalicskaa #299533 Azokkal semmi bajom, mert legalább kreatívak voltak és néha egész ötletes címeket is ki tudnak hozni, a gond akkor van ha foggal körömmel ragaszkodnak az eredeti szavakhoz. Ilyenkor jönnek a Pillanatkép, fegyverkovács és társai... vagy pl. milyen jó lett volna a film címe, ha megtartják az eredetit: Millió út ahhoz, hogy meghalj Nyugaton. Fantasztikus lett volna. Szavak stimmelnek, de legalább hülyén is hangzik. :) -
Malarki #299532 Hát ja, én így kezdtem el, már megszoktam a hülye fordításokat.
Lunki: a legjobb: Baywatch - Az öböl alakú karóra -
Mondjuk a külföldi filmek címeinek magyar fordításai még ezeknél is rosszabbak olykor (pl. A Million Ways to Die in the West - Hogyan rohanj a veszTEDbe)... :D -
foxbat88fx #299530 igen, papírba veszélyes az arany lőszer
(mert ugye mindenki arannyal használja, főleg CW-n)
IS-4-be már nem csapnak olyan nagyot... 600 körülit szoktam bekapni szemből -
stoppos #299529 Én bia, javítás kombóval kezdenék első kettőnek. -
FosTalicskaa #299528 Fegyverkovács, pillanatkép, sima utazás. Röhej ez a magyar fordítás. Ilyenkor mindig örülök, hogy valamilyen szinten azért értek angolul és nem kell az ilyen magyartalan magyaron agyalni, hogy na vajon ez most mi lehet... -
EmR3 #299527 Ne is mond, az előbb csapott a batmobilomba 1400 körülit.
Előtte egyet kaptam egy PTA-tól, és az FV után maradt 121 hp-m.
-
Malarki #299526 Heavyra elsőnek mindenképp Javítás. Ha megvan 100%-ra, akkor a parancsnoknak el kell dobni és Hatodik érzéket rakni rá. Én azért csinálom így, mert a Javítás már akkor is működik, ha még nem 100%-os, de a Hatodik érzék nem. Másodiknak a parancsnoknak Javítás, a lövésznek Fegyverkovács vagy Pillanatkép(inkább az utóbbi), a sofőrnek Off-Road, Kuplungégető vagy Sima utazás, a töltőnek Biztonságos elhelyezés.
Még amit megéri csinálni, hogy ha már megvan a harmadik skilljük is újraosztani őket. Ilyenkor első skill az Elit alakulat mindenkinek, második javítás kivéve a parancsnoknak, neki Hatodik érzék. A harmadik meg a többi.
Én általában minden heavynél így csinálom. -
foxbat88fx #299525 igen, egy betalált...
ez lett volna az elképzelésem, hogy ne tudjon lőni, mert azért néha elég nagyot tud csapni az az FV -
EmR3 #299524 Ja ezt akartam kérdezni, hogy végül is sikerült-e sebezni.
Mondjuk ha nem tartod ott lehet hamarabb elfogytok azon a részen. -
Szép, de azért elég nagy szerencse is kellett hozzá. :) Pl. ha az a SU-152 egy kicsit is tudta volna használni a tankját, akkor hamar vége lett volna a játékodnak. -
foxbat88fx #299522 megkerülni a várat? gondolom erre gondolsz :D
örülök hogy az IS-4-el fordulni tudok, nem hogy majd megkerülni :D
ja az FV-t meg is lőttem egyszer vaktában, a többi már földbe ment, de azt próbáltam ott sarokban tartani... -
foxbat88fx #299521 hihetetlen ez a WG....
azóta sem lehet belépni bétás accounttal a tesztre :S
és már korán reggel 15k játékos van a sorban :D