418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• besti
    Gondolom ez majd valami special event garázs lesz, ami dátumra aktiválódik. Ha tippelnem kellene akkor a várva-várt WGL grand finalra kepunk egyet. Egyébként úgy vettem ki a hírből, megint lesz Alienware-es kódosztás (?) április 4-6 között.
  • Userx2
    Fel volt rakva, de nem használtam.
    Kipróbáltam ezt:

Toweliee 9:40
    A mai hotfix tartalma nagy valószínűséggel:

-Egy új garázs
    -Az önjáró tüzérség eltűnő lövedékeinek a javítása

(Aki használ hangmodokat, az törölje az item_defs mappát a res_mods/0.8.11/scripts mappából és menni fog a játék.)

Most már a bejelentkező sem jön be. Delete megint egy kis sz*r pecs miatt. Igazi noob vagyok. :-)
  • Kronos79
    Néztem a kolléga által írt új garázst, de nálam nem lett más. Prémmel se. Új garázs 9.0-ban lesz az tuti.
  • Kronos79
    Használsz wot tweakert?
  • foxbat88fx
    én nem kaptam új garázst...
    és pont tegnap du. lett meg a 3 napos prém misszió
  • Desmodromic
    Rá se ránts, amikor 20 éve kaptam eggyet egy évig malmozhattam 160km-re otthonról!
  • green64
    Az új garázs csak a prémiumfiókkal rendelkezőket érinti?
  • bigmano
    Lehet most kapok a pofámra....de nekem összeségében egy két kivételtől eltekintve tetszenek a 9.0-ban érkező ujdonságok!
    Nektek mi a véleményetek?
  • besti
    Én is, de nem kaptam eddig behívót.
  • Userx2
    Segítsetek egy noobnak. :-)
    Jött ez a patch, szépen lefutott, de akárhonnan indítom azt írja, "Kérlek frissítsd a klienst". Próbálom főkönyvtárban a Lanchert, akkor is ugyanezt írja. Mi trükk?
  • JeffDunham
    Én.
  • Bartlebi
    El sem hiszem! 8 tankot húzok és csak a szorzókat akartam megcsinálni. Ehhez kellet 29 csatát mennem.
  • Antimat
    Innen jelentkezett valaki a WoT Blitz bétatesztre? Ot3p esetleg?
  • lammaer
    Tud vmit a WG ha még mindíg itt vagy :)
  • Bartlebi
    Undorító amit művel ma velem ez a hulladék game. Ferdivel artyba egy lövés és semmi, meglövök 2 felderítőt csak leesik a lánctalp, de az e75 és a panter 2-t simán átütöm. A mai nap eddigi eredménye: 24 csatából 4 nyertes.
  • Sherman0070
    Jólvan megtaláltam :D Kösz a bíztatást :D
  • Roger6
    Akkor mi a francnak fórumozol, ha nem olvasol üzenetet?
  • Sherman0070
    Jólvan már most értem haza nem úgy érkezek haza hogy húú olvassunk el 40 üzenetet
  • pointer4
    write only üzemmód :D
  • Roger6
    Tényleg ennyire baszol arra, mit írnak a többiek?
  • Sherman0070
    Most mi ez a 40 Mb-s frissítés?
  • JeffDunham
    Öt után hazaérek a melóból és adok vendég jogot a VTEPS ts-én. Ott mindenkit szívesen látnak. Megbeszélhetitek szóban amiről szó van.

ts cím: vteps.hu (ha most jössz föl, most is tudok adni mert laptopról vagyok)
  • JeffDunham
    Ezért nem tettem fel replayt, csak még jobban beégettem volna magam.
  • kisTekila
    A "vit"-es cuccokat leszedtem, és megjavult.
    most ez van fent: wot_session_stat_exel_mod_0811v2_hun, info modnak.
    De este ha vagy, dumálunk hoax cseten róla. (ts-t még mindig nem tudok)
  • Pongyi
    Hali. Teszten ezzel dobál le folyamatosan.: "Connection to the server has been interrupted" Ez miféle hiba lenne?
  • blackfalcon

Sziasztok
    Nem tudja véletlenül valaki,hogy mi lesz a következő Top of The Tree Ágazata???
  • pointer4
    10k alatt elég szégyen vele villogni XD
  • Bartlebi
    Lejött valami frissítés. Indítsátok újra a játékot.
  • Kisf4rk4s
    Kaptam egy órás pihenőt
  • zsozsok
    Nálam eltűntek a játékosok a csapatcsatából ,nem megy helyfoglalás és a jármű kiválasztás.
  • Bartlebi
    Nem veszítettél semmit úgy látom. Nem mennek a szerverek.
  • voivod32
    Fenébe! Egy , vagy két csata kellene, hogy ki legyen fejlesztve az ST-1, erre nem mennem kell dolgozni?
    [IMG][/IMG]
  • JeffDunham
    A Chaffee nagyon jó kis tank. El sem adtam. Össze se lehet hasonlítani őket. A Chaffee jobb ötösként mint ez hatosként.
  • foxbat88fx
    elég megnézni mennyit látsz belőle éles szerón....
    marha ritka tank, nem csoda, rakat szar !!!!
  • Kisf4rk4s
    Van olyan mint a Chaffee?
  • JeffDunham

Pedig én vagyok az aki még a mások által rettenetesen gagyi tankokban is meglátja a jót. Ebben nem találtam ilyet. :D

Puding próbája az evés. Teszt szerveren próbáld ki. Lehet ez lesz életed szerelme. (*sarcasm)
  • stoppos
    Nem is értem, ilyen tropa szarokat minek raknak bele. Miért nem buffolják kicsit ezeket a tankokat?
  • Kisf4rk4s
    El vetted a kedvem tőle
  • JeffDunham
    Nagy. Nagyon nagy. A T-50-2 egy ufó volt ehhez képest.

Ez nagy, lomha, nem mozgékony, ágyú csak pöckölgetésre való. A camoját nem tudom, de nem lehet világbajnoki. Csak napi duplázgatással érdemes menni vele, mert megunod az életed.

Szerintem nem sok ember gondolja ezt másképp. Pláne ha van még egy olyan beteg ember mint én, aki hajlandó vele menni akár két kört is.
  • Kisf4rk4s
    Nagy szopás az MT-25?