418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• stoppos
    Csak arra lettem volna kíváncsi, hogy nem lehetett-e ott valahol egy spotter, aki nem lőtt.
  • bigmano
    Adtam egy minuszt csak hogy érezd a törődést!
  • calalevado
    van replay de nem teszem fel mert fikázni fogtok utánna. Egyszer már megjártam azóta inkább személyes dolgokat nem adok ki. Sajnos a net ilyen alattomos. Bocsánat a kirohanásomért, már lehiggadtam de tényleg ez tud felbosszantani legjobban amikor valami igazságtalan.
  • stoppos
    Szokásos kérdés. Riléj van-é?
  • NH3CL
    Ja persze, mióta úgy WN van, azóta még kevesebb mint volt :d Folyamatosan romlik mióta EFF/WN4/6/8 van :D

Csak a kedves vendéglátás miatt maradok barátom! :D
  • Kisf4rk4s
    Állítólag jól fut gyengébb gépeken is
  • JeffDunham
    Kár volt sietned.

Gondolom azt a minimális játéktudást is elvesztetted ennyi idő alatt.

Sokáig tervezed hogy maradsz?
  • foxbat88fx
    ennek tényleg ilyen alacsony a gépigénye??????
  • calalevado
    Hogy rohadjon meg a WG ott ahol van amiért szemből a Cernavon 6 lövést tudott rám löni a nélkül hogy felspotolódott volna. Csak az irányt láttam és hogy ki lött és merről. Kuka az egész spotolási rendszerük ott ahol van. Ezért várom nagyon a WT-t, ott igazságosabb spotolás lesz. Ma láttam egy jó kis videót róla egy magyar sráctól.
  • NH3CL
    Kiégtem és nem játszottam 4 hónapig :D

A spam jó dolog, a modikat meg üdvözlöm! :D
  • Kancsalborz
    Kösz, ezt már láttam :)... olyan kéne', amiben valami hozzáértő elmondja mit érdemes fejleszteni, és hogyan, képességek osztása, pilóta fejlesztése, stb, stb.... Ebben a magyar oldalak elég "gyérül állnak..:)
    Mondjuk a Mechwarrior-ról még kevesebb van.... :) Meg még nem is döntöttem melyiket választom.
  • Kisf4rk4s
    Ebből talán többet megtudsz
  • Okmyx
    csoszi87: Volt még egy statpaddingos cikked is (ha jól emléxem).
  • Kisf4rk4s
    Én is ilyeneket keresek
  • foxbat88fx
    hun vótá'?
    most az újdonság hogy van egy gyerek aki minden nap szétspammolja a fórumot :D
    meg hogy rászálltak a modik a topikra
  • okosszöszi26
    np :)

akit érdekel így is megnézi, akit meg nem, az így járt
  • Kancsalborz
    Tudsz valami jó magyar oldalt HAWKEN "oktatóvideókkal", vagy valami épkézláb "hogyan kezdjünk HAWKEN-ozni" leírást ? Én nem nagyon találok...
  • NH3CL
    Mi a helyzet? A szokásos "Szar az arty/Noob TD/Goldnoob" téma van napirenden? Vagy esetleg van valami újdonság is?
  • j0nNyKa
    sorry beraktam őket spoilerbe, mer marha lassan töltött a topic
  • NH3CL
    Na szevasztok betyárok, mindenki legnagyobb örömére visszatértem! :D
  • okosszöszi26
    Így:meg így:meg így is:nagyon zsír kis cucc szerintem
  • foxbat88fx
    T25 AT kegyetlen jó tank!!!!!
    és még szép is! :)
    Én mini ISU-nak becézem.... formára is hasonlít rá és ennek is a lövegpajzsa nagyon szépen nyeli a nulla sebzéseket
  • stoppos
    Olyan tempóban töltenek azok a kis 55-ös ágyúk, hogy simán lehet velük trollkodni. A TD az nem megy sehova, ha egyszer befogtad, a nagyobb szörnyek nem tudnak rendesen utánad fordulni, miközben te körbetáncolod őket. Olyan, mintha táras tankkal mennél, csak töltés nélkül. Oké, nem sok a sebzés, de marha nagy tempbóban tolja ki magából. Ráadásul az átütésük sem rossz, féltávolról is lehet vele működni. Csak nem szabad elfelejteni, ha valaki kibújik a fedezékből az ellennél, akkor lánc és lánc és lánc. Majd a többiek rendezik. Ezt elég sokszor el szokom felejetni sajnos. :)
  • Plata
    Nekem T25 AT a rekorder,legtöbb xp és legtöbb kill.Nem hiszem hogy valaha felülmúlom bármivel is,az volt a leg durvább csatám,12 kill a vérnyomásom meg 200 felett.
  • voivod32
    Töltése, 2,2sec körül van, és bármit körbe lehet rohangálni vele. Nekem nagyon adja vele! Ja , és egyik legnagyobb előnye, hogy sokan alábecsülik, főleg a vérvörös KV-1-ek! Pedig szemből simán viszi 300 méterről is!
  • Ry0K3N
    Ó azok a csodálatos borg pajzstechnológiák a lánctalpon. Mint a fekete lyuk, mindent benyelt.
    Más. Ezen jót röhögtem.
    http://gfycat.com/WarpedPoliticalCirriped#?format=gif
  • Plata
    Emlékszem volt idő amikor a T1 immunis volt az artyra.T5-6 arty lövéseit simán benyelte minden sebzés nélkül.
  • Plata
    Hogy lehet azzal trollkodni?Elég tré az ágyúja.
    M4 ágyújának 308-530 a sebzése.Ha jól rémlik 4 másodperc alatt tölt be.
    Type T34 ágyújának 64-106 a sebzése,töltése passz.
  • voivod32
    Na, igen. A gold. De azért, még néha lehet vele szép köröket futni!
  • FosTalicskaa
    OP volt a t1 amíg be nem jött az ingyen gold ammo mindenkinek feature. Utána már nem sok értelme volt a 90-100 dmg-eknek, mikor a vele egyszintű medium tankok 400-akat lőttek rá trollágyúkkal... Meg amikor a vele egyszintű elc amx könnyűtank másfélszer nagyobb pennel beleküld 300-at.
  • Terawatt
    Jaja, de főleg a T1. Az M6 szerintem már a tierjében nem volt annyira jó.
  • Bartlebi
    Ez van ha gőzzel megy a gép!
  • Bartlebi
    Szerintem a legjobb 9-es heavy. Bár sokan vitába szálnak ezzel az E75 miatt. Én ezt vettem vissza állandó 9-esnek.
  • voivod32
    Nekem, meg a Type T-34 a troll tankom, amíg meg nem lett az IS-6-om, addig ezzel tartottam az xp-rekordomat!
  • Plata
    Van olyanom is,de M4 jobban bejön nekem,az M4-el nagyon könnyű a 4 kill.T5 csatába ha betesz ott biztos megvan a 4,mert sokszor oneshot neki az ellenfél.És Bár már a harmadik vagy negyedik legénység van benne így is a legénysége majdnem 3 skilles,kettő 100%-on egy 59-60%-on.Jó legénységgel az ágyúja hiába troll ágyú,nagy távolságra is tud pontos lenni.300-400 méterről kv1-et úgy kioperálom hogy azt sem tudja mi lőtte ki.
  • voivod32
    Nekem az M6 és a T1 Heavy is nagyon bejött, OP járgányként tartom őket, a mai napig!
  • voivod32
    Természetesen! Én konkrétan, a jelenlegi eventről beszélek! Azért T5-ben, sokkal könnyebb négy killt csinálni, mint T9-ben!
  • Plata
    Tudom hogy 4 killért jár.
  • Lunki88
    Ez az FV td tényleg egy halálcsillag. :) Mentem vele pár kört a teszt szerón, de iszonyat milyen pusztítást lehet vele végezni. A Bat-Chat artynak lerepült a tornya mikor eltaláltam vele, szóval ezt is teteszteltem. :D

Kár hogy a brit ágon egy td-m sincs szóval nem most lesz meg...
  • Terawatt
    Még durván egy hónapja írtam a T1 heavyvel kapcsolatban hogy elég szenvedés és meg éri-e. Többen is biztattak így folytattam.

Sikerült megszerezni a t29et és a löveg fejlesztése után nagyon kemény harckocsi lett. Volt egy meccs ahol tier 9es tankok nem tudott átlőni és a meccs végére 6knyi sebzés pattant le.

Aki esetleg ebbe az irányba megy azt én is biztatni tudom. M6 és a t29 előző löveggel szopó így azokat lecserélve minőségi ugrás volt a játszhatóság terén.