418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
foxbat88fx #300091 érdekes... estére megjönnek a Patton-ok :)
egész nap nem láttam, estére csak akad pár... 2-őt ki is szedtem
még 8 kell a boldogsághoz :D
előre félek mi lesz amikor 99/100-nál leszek, tuti nem látok pattont vagy 3 napig XDDD -
kHares #300090 Emu? Valami WoT celeb? -
Ja hogy emu. Én először Mátyáshun nevét kezdtem el keresni
-
Ry0K3N #300088 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
hah, ezt a képet őrizd meg, nem mindenki lehetett egy csatában egy félistennel :D -
Lack #300087 Volt egy kis sikerélményem ma.
Szegény TOG2 hagyta magát lekaszálni, valami gondja lehetett.
-
stoppos #300086 Nem lehetett annyira rossz az a T-44. :)
-
foxbat88fx #300085 ennek mi baja van? 
-
kisokka #300084 1-2 elférne tőlem is, de 3-4-5 már sok. Egy spot és már az se segít, ha gyorsabban mozgok. Tiszta rossz. -
nobodyattis #300083 ÁÁÁÁ a régi szép ídők én is kerestem volna képet de 2011 decemberbe elszált a gépem az előtti képek nincsenek meg sajna pedig volt 1-2 érdekes nekem is. pld 2 perc alatt top gun meg amikor bejött az E 100 nem nagyképűségböl de lehet nekem volt meg elöször.260an voltak akkor fent a szerveren nekem meg már ott állt a garázbade ezeket már nemtudom megmutatni.Most már ügyesebb vagyok több helyre meg több gépre mnetem a jó képeket -
Bartlebi #300082 Üldözési mániád van! Nálam nem volt ilyen gond az utolsó csatámig. 5 arty volt ott. Viszont mikor a T95-el mentem nem volt arty ami pozitív erősen. -
lammaer #300081 Hehe... nesze neked fucking MMező kislányok.... mi megedződtünk :) -
lammaer #300080 Én máker vagyok, jó esetben 1 van... annyi el isfér -
kisokka #300079 Másnak is feltűnt a mai arty madness? Állandóan tele voltak a csaták artykkal(10-ből 8-ban 3-4) és richtig az lőtt ki, bármivel voltam. Mocskosul rám szálltak ma, tuti valahol összeesküdtek erről, hogy ma jól megszopatjuk kisokkát. Ráadásul olyan snapshotokat nyomnak, hogy már-már zavarba ejtő.
Halálom után az egyik négyes artymeccsben direkt megnéztem hogy menekülnek a rütyvedékek, erre kettő is fordulásból pukkantott ki csapattársat
Nem lesz ennek jó vége, én kezdek megint sírni az artyk miatt. Ha megállok a mező közepén, akkor saját balfaszságom, de ha a BC úgy lő széjjel, hogy 40-el cikázok, az már egy kicsit felbosszant. -
Kronos79 #300078 Bocs elírtam a tiereket. Ezért nem szabad kétfelé figyelni egyszerre. -
stoppos #300077 Te miről beszélsz? Mert én a 6.x-es patchről. -
kHares #300076 Na erről ismét a régi szép idők jutnak eszembe, 56 kbit-es modemmel száguldani a neten az volt az igazi. Lehet kevesebbet kéne beszólnom mikor lehal a net és csak 1 megát tudok másodpercenként tölteni :) -
nem, de így 2014ben van ez az új dolog, hogy korlátos mobilnet pl. -
TomDantes #300074 Azért ez nem volt általános, ez valami hiba lehetett a gépezetben. De PzIV meg vk36 az ment tier9-10-be, és azoknak se volt túl sok értelmük ott. -
Kronos79 #300073 Pedig aranyos volt. OB-ben nem bírtam túljutni a SU-85B-n, mert folyton T9-T10 ellen mentem. -
kHares #300072 True, mea culpa, kicsit elfeledtem az elmúlt fél évben az sg fórumát. Egyébként nehezen jön be ez a 4-5 mega kép? Nekem átlag netem van és sosem okozott problémát -
kHares #300071 T10 vs. T1? Akkor jobb is hogy kimaradtam annak idején :) -
nem muszáj, ha képes vagy előre gondolkodni, és nem behányni 421421 darab nagyfelbontású képet
ha ez nem megy? well.. -
kHares #300069 Ja, mármint fizethetek a jogért hogy szerkeszthessek? Bocs, erre csak azt tudom mondani: Hahaha... -
TomDantes #300068 Na, régi kép, vissza kerestem a fórumban, a képeket nem én csináltam:
A remek régi MM!
Amikor a Maus sztár volt
Amikor ez volt az új map
Még hogy rossz volt régen a balance
be került egy új TD!
Panzer IV-el, IS4 ellen...
A vk36 is jó IS7-esek között
Régen a Team Kill is jobb volt
Hajrá Stug!!
Jönnek az IS7-ek
Remélem nem haragszanak meg, akiknek a képeit belinkeltem. A régi szép idők, a régi szép MM...valahogy nagyon más volt akkoriban! -
erre tessék, 300065-nek is -
kisokka #300066 Utólagos szerkesztésre gondolt. -
Szerkesztés? Hol? Én nem találkoztam vele sehol. -
főleg hogy.. van szerkesztés, szóval wat
másfelől bepakoltam spoilerbe -
rahotep #300063 Ez mos az új patch lenne???
-
És ez még mindig nem a legnagyobb hibája a fórumnak.
-
Kronos79 #300061 Ez az 50m-en eltűnik a tank szerintem nem a spot rendszer hibája, hanem inkább a leterhelt szerveré. Úgy gondolom, hogy valamilyen csomagvesztésről lehet szó, amiben az ellenfél pozíciója szerepel. Ennek hiányában a géped úgy "tudja", hogy nincs ott semmi és így is jeleníti meg. -
Malarki #300060 Az ilyen videók nézésénél sajnálom kicsit hogy sose voltam komolyabb klánban(most már valszeg nem is leszek). -
Kronos79 #300059 Valószínűleg egy másik mod is használta az egyik törölt fájlt és ez okozta a galibát. -
kisokka #300058 De kitöröltem mindent és vissza, így már jó. Csak nem értem egy mod törlése miért kavart be így. -
kisokka #300057 Nem tudom javítani a Jagd-ot, hiába kattintok fejből a javításra, nem csinál semmit. -
Kancsalborz #300056 És, tudod fejből a gombokat ?
Ha igen, akkor mi a gond ???
-
seriousthreat #300055 hey emberek!
A Twitch-emen ma egy rendkívüli adás keretében HUNS2-es CW-t láthattok, most nem én vezetek, de a jövőben elképzelhető lesz ez is (note: kaptam egy HUNS2-es accot erre a célra,köszi WarmanHUN)
twitch pont tv/serious_threat -
rahotep #300054 Voltak...már megy a reinstall!
-
kHares #300053 Ja, sorry, amint clickeltem a "mehet"-re rájöttem nem így kéne. Kár hogy nincs szerkesztés -
TomDantes #300052 Voltak mod-ok? Lehet hogy azért.