418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
NH3CL #300132 Mivel az elmúlt 4-6 (?) hét teljesitményét nézi, ezért simán megkaphatod többöszr. Csak nem kerül le a tankról. -
Oddball29 #300131 Én most kezdtem el menni a 155-el, sztem korrekt. -
lammaer #300130 Hmmm... ágyúban sztem szintén rosszabb mint a nagytesó, tulajdonképpen miért is húzom én a kínai heavy ágat? :) -
Nazarov77 #300129 Lower hull nagyobb területet tesz ki rajta, úgyhogy sajnos gyakrabban lövik át ott a páncélt, viszont a frontja pattogósabb az IS-3nál, nagyobb a szög szemmel láthatóan és vastagabb is, csak hát sokszor nem oda lőnek :D
Én szerettem a 110et, a wz-111 fullosan meg brutál jó. -
Oddball29 #300128 Egyedül a lándzsaorr varrat körüli része erősebb, minden máshol gyengébb. Nehéz eset. -
madmanic #300127 Hogy lehet az, hogy minden nap kapok tank ászt olyan tankokkal amikkel már rég megvolt? Ez bug, vagy csak kiírja, vagy ezt is számolja mint a kitüntetéseket..? -
lammaer #300126 A 110 frontpáncéljáról mi a vélemény?
Valahogy olyan érzésem van mintha köszönőviszonyban sem lenne az IS3-éval, negatív irányba. Sztem egy kezemen meg tudom számolni hogy pattant e bármi is róla... csak nincs szerencsém, vagy tényleg harmatos kínai acélból van?
(sima APval is lövik át szemből a T7ek mint a szart...) -
vonKurz #300125 haliho, a régi MM :D tegnap olyanom volt, hogy én is nyolcas arti, többiek black prince/tigris stb...
tuloldalt ugyanez, apró módosítással, az egyib tigris helyett e75-t kaptak... -
Ry0K3N #300124 miezaszar?
-
Nazarov77 #300123 Én várom már. Remélem meg tudom csinálni hogy csak a német hangokat cserélje le a többi meg marad national voiceon. -
calalevado #300122 baromságokon törik az agyukat a helyett hogy normális Mm-et csinálnának, előbbi csatában 2-15 lett másfél perc alatt, ez rekord. 59-16-al nem sok közöm volt hozzá városi pályán. -
- "van egy bizonyos esély rá" hogy lesznek női legénységek a játékban.
FAP :D -
Most már tényleg lehet fűrdőkád a neve :D -
Ry0K3N #300119 1 éves kép 
#300115 vótmá :D de vicces kép -
stoppos #300118 Góddal úgyis át tudod majd őket lőni, ne izgulj.
-
Desmodromic #300116 Értem én, hogy...nem, mégsem értem...
-
Poi linkelte be. Jujjjjjj :D
-
lammaer #300114 Ezt vártuk. Mindenki nyer. -
Nem értem, most épp mit kell egyensúlyozni, max ha a goldot kivennék azzal a heavyknek jobb lenne. Utsó patch óta nekem megfelelő (T10-ről beszéltem) -
foxbat88fx #300112 Remélem csak az X-es tankokat cseszik szét XD
az én drága 8-asaimhoz ne nyúljanak :D azok pont jók!!!!
Habár a T-44-re ráférne vmi buff mert iszonyat gyenge tank -
szakasz #300111 pontosan, amikor van 12-15 tier10-es tankod, akkor szinte tök mindegy mit egyensúlyoznak, legfejjeb onnantól kezdve más tankkokal megyünk 2-3 hónapig -
NH3CL #300110 Neked pont mindegy nem, mivel úgyis "Szenyor" vagy :D -
bigmano #300109 Gyak. semmi értelme az egyensúlyozásnak,a vége úgyis az hogy máshogyan hívják az éppen aktuális OP tankot....lásd pl tigris! -
"Storm: "Készüljetek, tank újraegyensúlyozások vihara jön hamarosan."
De szééééép lesz. Kihúztál valamit (lásd Foch155) és egy ilyen után sz@rt sem fog érni. És ez csak egy tank a sokból. Ezért érdemes több ágnak nekiállni. -
TomDantes #300107 Ez tuti így van. Az emberek mindenért sírnak. De attól még, hát érdekesen szoktak sikerülni az újraegyensúlyozások. Bár vannak olyan tankok is, amiket kimondottan faszává tettek. -
stoppos #300106 Ha esetleg használhatóbbá teszik, de másképp kell vele játszani kicsit, onnantól úgyis menni fog a hiszti, hogy elcseszték. Ide a bökőt.
-
TomDantes #300105 Nem az, de az újra egyensúlyozással vagy az lesz, hogy egy tankot elcsesznek, és esetleg pár hónap múlva valamit megint alakítanak rajta, ami vagy ismét használhatóvá teszi, vagy még ront is rajta!
Vagy...fú, ilyen nagy dolgok lesznek, hogy egy fokkal lassabban fordul a torony, mínusz 25 hp, 3 km-h-val lassabb a végsebessége...
Szóval akárhogy is, a Maus-t lyukasra csinálták anno... -
stoppos #300104 Ja. Tanulhatom majd újra, hogy melyikkel hogy kell játszani.
Lennének ötleteim amúgy.
-
TomDantes #300103 Na ettől a tank újraegyensúlyozástól valahogy félek... -
stoppos #300102 Most akkor a T-54 kap némi nerfet? Toronypáncél, miegymás? -
FosTalicskaa #300101 Milyen hiperaktívak lettek most, hogy két tankos mmo is várható... -
26.3.2014
- A T-54 aszimmetrikus tornya pontos, megnézték.
- A teszt második körében valószínű 8 HD modell lesz.
- Nem tudják még hogy meddig fog tartani az összes tank HD modellének elkészítése.
- Legalább még 2 teszt kör lesz a 9.0hoz.
- Úgy tűnik a 9.0 után nem lehet majd kikapcsolni a "triple buffering"et.
- "van egy bizonyos esély rá" hogy lesznek női legénységek a játékban.
- Lehetséges hogy az új T-54 modellen túlságosan hátul van a torony.
- Lesz opció az új HD modell letöltésére, de a régi render használatára.
- A lánctalpak koszolódása a 9.0 jelenik meg.
- Úgy tűnik a TXAA élsimítás a DX11-el van kapcsolatban.
- Komplikált a Shermannak realisztikus lánctalpat adni. (A probléma a szegecseknél ez: valódi a játékban.)
- A történelmi csatákban a respawnal kapcsolatban: Storm azt mondja hogy tanultak a WTből is és ezért csak az alacsony szintű tankoknak lesz respawn.
- A múltban a szuperteszterek tesztelték a "hardcore" csatákat ahol nincs HP. 100ból csak 4 teszternek tetszett ezért elvetették.
- A WoTnak vannak hálózati gondjai ha 30nál többen vannak csatában. A Battlefield sorozatnak nincsenek ilyen korlátai mert a nagy része kliens oldalon van számolva.
És végül....
Storm: "Készüljetek, tank újraegyensúlyozások vihara jön hamarosan." -
TomDantes #300099 Ha régi, zárt bétás acc-od van, nem enged be a tesztszerverre. Másik acc. kell, mondjuk orosz szerveres, ha van. -
NH3CL #300098 Úgy látom valaki büntiben van :D -
TomDantes #300097 Utólag visszagondolva, PzIV-el kellet IS4-re lőni, ami akkor még igaz csak 9-es volt, de akkor is. Vagy összehozott olyat az MM, hogy egy oldalt több Maus, másik oldalt nálunk csak Tiger II. És még sikerült is nyerni. Sokkal több szivatósabb csata volt, de voltak igazi epikus csaták, manapság ez más. Nem nosztalgiázok, jól van ez most is, de most már olyan csaták mint régen nincsenek. Bár van ami határozottan jobb volt: német oldalon a legnagyobb arty a Hummel volt, mi jó lenne ha most is így lenne?
-
csagataj #300096 Ez -
SZULTA #300095 Üdv!
Olyan kérdésem lenne hogy szeretném kipróbálni a 9.0 teszt szervert viszont be loggolásnál ezt az üzenetet kapom.
"your account has been suspended. Reason this account has been locked on the non selected server due to your selection during the split into USA/Europe servers"
Esetleg tud valaki segíteni?
-
Ry0K3N #300094 Ú mit találtam :D
-
Ry0K3N #300093 Sosem láttam platoonban
-
foxbat88fx #300092 már lassan fél éve nem gamel....
csak a szokásos lila noob aki only 3-as platoonban húzta a statját :)