418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
E 50-et vagy az M-et már nem is érdemes kifarmolni, mert Panterel 2-vel is többnyire T10-ben nyomulok a sok szuper -sal.
-
stoppos #300264 Ápdéjt fódert törölted-é? -
Titkos összeesküvést sejtek: nem csak a VGA-gyártókkal konspirálnak ezek, hanem a háttértár-gyártókkal is szorosabbra fűzték a kapcsolatot.
(amúgy igaz, 25 giga, csak az alapjátékra + replayek + shotok, lasssan tényleg külön vinyó kell) -
Leszedett valami 700mb-os frissítést a test server, erre fel a Tiger lánctalpa nem mozog, csak a 3. futógörgőnél, ha TAB-bal megnézem csata közben a felállást, akkor nem lép ki belőle a billentyű elengedésére. Királyságossság. -
Erre gondoltam én is. Írt is itt valaki egy ismertetőt róla. -
baromarc111 #300260 Szerintem meg lehet,ráteszed v melyik egérgombra a hüvelykujjadnál azt jól van. -
foxbat88fx #300259 van rá mód.... leszakad a talp instant visszadobja
gondolom azt mondanom sem kell hogy a tiltólistás módok között van -
Azért a nagy javítóval sem lehet ilyen gyorsan felrakni. Nincs ilyen reflex. -
baromarc111 #300257 Én a kicsivel szoktam+segédprogram
-
Szpecnyaz #300256 Lehet nagy javítóval dobta vissza. -
Érdemes cheatert jelenteni a supportnál? Lelőttem egyik csórikámnak a láncát és 1/16-ig lassított replayben is tizedmásodperc alatt megjavította. A csata végi összesítésről sajnos nem csináltam fotót, amivel bizonyíthatom a lánc lelövését. Akit érdekel, annak privátban elküldöm a replayt. -
foxbat88fx #300254 visszatudnák ha akarnák
de úgy sem akarják :D -
mittomén1 #300253 jagdtigeren régóta megvan a top gun nem nyúltam hozzá.érdekes módon a többi tankon nem állította át csak ezen az egyen.ez a dolog így most jól kitolt velem most vehetek még aranyat mert nem elég.akkor nincs értelme a support részlegnél háborogni?vagy nem is tudnák visszaállítani? -
Jó lenne ha választható maradna, mint a grafika.
A legjobb ha már letöltésnél is kilehetne választani régit és a HD-t, de ha mindez nem lesz akkor egy modder-ban reménykedünk aki se perc megoldja eme problémát. -
Ha tornyot vagy ágyút cserélsz akkor is visszaáll goldra.
-
lexlutor #300250 hat ezek igazan szep kilatasok..
- Storm confirmed that each HD model has cca 90 megabytes, so in the future, the HD models of tanks will have 25+ gigs (apparently, Titanfall has 55 gigs and it’s normal)
it is normal.. hat persze.. -
TomDantes #300249 Szánalmas. -
kisokka #300248 Ezt minden patch után ellenőrizd le, én is vettem már aranyé' aranyat
Persze ez lenne a normális, de na...
-
Kisf4rk4s #300247 Gold noob -
mittomén1 #300246 ez a vacak átállította az aranylőszer vételét vissza kreditről aranyra teljesen magától.van értelme a 11 aranyért írni a supportnak vagy felejtsem el hogy visszakaphatom?hiába kevés de most pont az a 11 is hiáányzik nekem. -
kisokka #300245 Probléma nélkül fejlődik a legénység, ezeknél egyszer nem tapasztaltam, hogy így fagyna ki. De majd csinálok egy screenshotot a következő fagyiról is, hátha mutat valami informatívat. Ha lesz fagyás. -
Te reagáltál a pankrátorunknak? Azért van elakadásjelződ? Na, én ezt nem teszem! Hogy fogja kúrni az ideg, amiért senki nem fog válaszolni neki. Ugyanakkor, mindenki tiszta ideg lesz, hogy nem tud egy jó kis szájkaratét vívni vele. Pedig igazán szórakoztató tudott lenni. Dehát diktatúra van, nincs szólásszabadság... -
zsupeti #300243 Úgy értem,h ha valamelyik legénységed fejlődik akár 1%ot is.
Td vel mentem és nálam 0 spot dmg esetén is bebagzott a játék. :)
Kiléptem majd vissza és akkor láttam,h x százalékot fejlődött valamelyik réti négerem a tankban. -
Malarki #300241 A Történelmi csatákba be lehet menni szakasszal is? Még egy képen se nagyon láttam ilyet. -
kisokka #300237 Azért naponta 3-4 alkalommal nem lépnek szintet...Én inkább a spot dmg-el kötném össze, akkor szokott megszivatni, ha magasabb. -
köszöntem :) -
EmR3 #300232 Ez talán jó lesz:
Zoom mod, ZoomX, NoScroll , ServerCross - 0.8.11 -
zsupeti #300230 Amúgy akkor jön elő ez a bug,mikor szintet lép a legénység.
Érdemes törölni a res mod mappából mindent és felrakni a frissített modokat. -
Bartlebi #300228 Keresd a legfrissebbet! -
EmR3 #300227 Nem tudok így hirtelen, mert én egy régebbi változatot hegesztek össze a jimbó féle célkereszttel, de majd körülnézek. -
Nekem is folyton ezt csinálja! -
egy linket köszönnék :) -
nobodyattis #300224 Akkor adj léci egy müködő linket -
kisokka #300223 Na ezt majd holnap kipróbálom, kösz :) -
EmR3 #300222 Ha már JT88, ilyent eddig még nem ammorackeltem. Az elkövető pedig egy borsig.
-
kisokka #300221 Javított modokat beszereztem, tesztelgetni nincs időm. Remélem valaki másnak is van/volt hasonló problémája, talán tud segíteni. -
zsupeti #300220 Töröltem majd újratelepítettem a játék és ezt raktam fel
itt
Végleges kilépéskor sajnos lefagy a játék.De ettől függetlenül hibátlan :) -
EmR3 #300219 "Általában hangmod okozza, vagy valamelyik másik mod. Res_mods mappa ürítése, modok tesztelése, vagy javított mod beszerzése a megoldás." -
kisokka #300218 Miért csinálhatja ezt a játék?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
És innentől feladatkezelőben kell kilőnöm, mert nem történik semmi. Amennyire észrevettem, kb. 2000 feletti spotdmg-nél van ez a hiba, mocskosul bosszantó. Próbálgattam más modokkal, modok nélkül, ugyanúgy szopat.
Nem is érdekelne, ha legalább rendesen meg tudnám nézni azt a nyamvadt csatajelentést, de annak persze kakukk. -
stoppos #300217 Lehet soknak találták a 49%-os átlag win rate-jét. :)