418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Toweliee #300385 Mostanában, a 8. egymást követő vereség után. Maga a tank nagyon tetszett, az E-50 is, de a T10 nekem mumus. -
Bartlebi #300384 Nincs az az elmebaj amiért eladnám a rohadt nehezen megszerzett T10 tankjaimat. Ha nem is játszok vele de szeretem élvezni a látványát annak a gépnek amiért harcolt. Pl a Maus, alig játszok vele de nem azért húztam ki és vettem meg hogy eladjam. Nekem egyszer volt ilyen és akkor az S-51-t adtam el de igyekszem ilyet többet nem tenni. Úgy látszik öregszem. Na de vissza az 50B-re. Szerettem volna egy autoloader-es tankot és ez volt elérhető közelségbe de nem bántam meg. -
EmR3 #300383 Hát ha csak nem csinálsz top sebzést akkor jobb ha hozzászoksz hogy a scout tankokkal nem nagyon befolyásolod a csata kimenetelét.
-
stoppos #300382 Nem tudom mikor adtad el, de pl az E50M most elég jó. Valamelyik pénteken mentem vele pár kört, megbírja. Jó a depression, kicsit túl jól látszik, de ha nem arty party van, még jól is jön. :) -
calalevado #300381 Mai MM az egy trágya! 59-16-ot 6 csata alatt tudtam leduplázni. Megvettem a Wz-131-et amivel 5 csata eddig mind bukó, még nem sikerült leduplázni. -
Toweliee #300380 Tényleg :) ráknak néztem azt a pirosat. -
Toweliee #300379 Most pont dilemmában vagyok, mert T10-es tankból egyedül IS-7-em van, az összes többit (T110E5, E-100, E-50M, Leopard 1, Jagdp E100) eladtam mert ritka béna voltam velük. Az IS-7-et is csak szakaszba veszem elő. Viszont a francia heavy meg táras, mégis ad valami egyedi játékélményt. -
Gyuszopapa #300378 Az hogy odateszem magam az nem egyenlő a szétlövetéssel.Már bocsánat.
Amúgy meg nem így néz ki aki szétlöveti magát. -
stoppos #300377 De. Ott is van a kezében. :) -
Én ideiglenesen le is törültem a játékot mert csak a statomat rontom a vereségeimmel. Abban bízok hogy 1 hét múlva ad egy kis szerencsét. -
Bartlebi #300375 Holnap hál isten nekem is meló és csak Vasárnap jövök haza szal a hétvégi rémálomból csak egy fél napot kapok.
-
Bartlebi #300374 Azért ne parázz mert annyira nem volt gáz. Legalább is nekem. Vagy gondolj az 50B-re az viszont szerintem jó darab. -
Áldom a szerencsém, hogy holnap már mennem kell dolgozni...
Csaták: 7 / 20 ( 35% ) -
Toweliee #300372 Ez nem a tűzőgépes arc? -
EmR3 #300371 Nem noob hanem fun player, ha meg jobb akkor statpadder. -
stoppos #300370 Mindenki, aki gyengébb, noob, aki jobb, az no-life?
-
Toweliee #300369 Ajjaj. Köszönöm Bartlebi és lexlutor. -
EmR3 #300368 Már azt előzőnél sem volt azonos a színkód, csak hozzák a formájukat.
Ez egy régebbi változtatás, ne tévesszen meg senkit. -
lexlutor #300367 szerintem nagyon nem:
- csokiteres ritkapocsek
- lomha
- baromi nagy
- el-haluf tuloldalrol eloszor teged spotolnak, camo nulla.
- negy loszer a top lovegben!
- reload time ket loves kozott pocsek
-
Bartlebi #300366 Szerintem nincs. Nem lehet vele annyira fel vagy le nézni ez miatt néha szívás. De ha ezt nem nézed akkor van. -
Bartlebi #300365 Figyu nekem jól jönnek ha van a csapatban mert lehet velük trollkodni kicsit. Mikor látjuk haverokkal hogy megy a siemka meg a pozdrav azonnal megy rá a válasz hogy sima pozdorja. Ezt nem lehet kihagyni.
-
Toweliee #300364 Van annyira jó az AMX 50120 T9-ben, mint az 50100 T8-ban? -
lammaer #300363 Ugyanmá... 1400as WN... amatőr :) -
stoppos #300362 Na tessék. Ástál egy gödröt, majd jól bele is estél.
-
lammaer #300361 Azért cak gratulálni tudok a kép készítőinek, ha két, összehasonlításra készült ábrán az azonos színek mást jelentenek. Amatőr banda :)
(azért ugye van pár szín ami meg ugyanazt jelöli... lásd lánctalp, lövegpajzs :) ) -
Bartlebi #300360 Kül ez milyennek számít? -
Kicsit meg is lepődtem miután megnéztem. Többnyire azok szokták a siemkát így használni, akiknek nyugodt szívvel csak a játék törlését merném javaeolni. Ebből is látszik hova vezet az általnosítás. -
Oddball29 #300358 Célzási idő+toronyforgatási sebesség+célkereszt szétesése mozgatás közben+szórás+lövedéksebesség kombót kezdtem el hívni újabban. -
lammaer #300357 Tűzvezetés.... ilyen is vana WOTban? :) -
Így már jobb lesz.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Bartlebi #300355 Az orosz szerveren van Bartlebi nevű játékos. HEHE -
Bartlebi #300354 Nem azt mondom hogy azt mondtad csak jeleztem hogy gőzöm sincs mennyi az annyi.
-
Nem is mondtam ilyet... -
Szerintem, nagyon nem 900-as... WN értékeid -
Bartlebi #300351 Az én wn-em 900-as?
Nem tudom mert nem használok XVM-t.
Sőt csak az extra zoom van fent nekem és semmi más.
-
stoppos #300350 Ha az emberek nem költenének a játékokra komám, játszhatnál a talicskával az udvaron. -
Ok :) Csak unalmas már hogy a köszönésük sokaknál egyet jelent az agyatlan béna játékossal, miközben nagyon jó játékosaik sőt klánjaik vannak. Az meg a hab a tortán amikor 900-as wn értékekkel nooboz valaki egy egész nemzetet... -
TomDantes #300348 A HD modell a következő lehúzás része, ,mert emiatt új ágat kell kezdeni, amihez költeni kell rá... 
-
green64 #300347 "sajnos van aki költ"
Szerinted ha nem volna aki költene rá, akkor még lenne ez a játék??? -
Toweliee #300346 Nem az a baj ha valaki költ a játékra, hanem az, ha valaki folyamatosan nyifog, ahelyett, hogy letörölné.