418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• kHares
    Nem vagytok jó politikusok, a tömeget kell megnyerni.

Eleged van hogy a jó skilles játékosok mindig megaláznak? Mi az egyszerű munkásembert támogatjuk. Nem tudod átlőni a 2 tier-el nagyobb gépeket szemből? Bevezetünk új rendszert, minden második találat tuti sebez. Ellenfél mindig észrevesz mikor jó pozícióba állnak te meg a pusztán mész át? Bevezetünk fix látótávot, mindenkinek mindig egyforma, nincs több camo.
    Szvazazz ránk!
  • yossarianHUN
    Túlspilázzátok szerintem ti ezt az EU ágot. Engem legalábbis minimálisan izgatnak a jugoszláv, román, olasz, vagy épp magyar kis bádogrondaságok. Ha lett volna valami épkézláb tankformájú harckocsijuk ezeknek a népeknek, akkor még oké, de így nevetséges. T6-nél véget érne a tech tree. Artyvadász medálok meg hidegen hagynak, egyáltalán nem értettem soha az ilyen medálvadász-mentalitású embereket, nekem többet ér az élvezhetőbb, korrektebb játékmenet, mint valami plecsni a kidüllesztett virtuális mellen.
  • Lunki88
    Én tegnap találkoztam egy piros 50 ezer csatás Löwe játékossal. Néztem is hogy wtf 50k csata?? Szerintem az is bot lehetett, máshogy nem tudom elképzelni ezt a számot.
  • patchaou
    Csetelt, vagy reagált valamire? Csak attól mert mozog a mapon még simán lehet bot...
  • Angelus1991ster
    Főleg az EU ág ( svéd, magyar, olasz, román, svájci, jugoszláv?, belga?) belerakása. Az még több plusz játékost hozna.
    Arty megszorító csomaggal nem értek egyet. Akkor minek van a Pascucci mellett a 4 és 5 arty kilövéséér járó lehetetlen medálok. 2-3 top gun felér 5 arty kilövésével.
  • mijki
    Szerintem a csúcson kell ma abbahagyni :)
    T-54 + M103
  • yossarianHUN
    Artys megszorítócsomag! Random faktor csökkentése!
  • GaBenc
    Hát tudod ebből a kínálatból lehet még nyerne is a wot. :-D
  • Angelus1991ster
    Hamár jövő hét vasárnapján szavazás lesz, alakítsunk WoT pártot!
    Program:
    - gold ammo eltörlése
    - skill alapú MM
    - EU ág
  • mijki
    M103 1v3-ba lehoztam, majd a végén elcsesztem a Top Gun-t...szerintem nagyon is érdemes megnézni a replayt, ritka bénákkal és hatalmas szerencsével játszottam ebben a körben.

REPLAY
  • Angelus1991ster
    De lehet hogy, egy laggaming acc. Ki olyan hülye, hogy telefossa prémtankokkal az accját.
  • stoppos
    Tudom, hogy a KV1S egy OP állat, de ritkán megyek vele és jó móka volt.
  • szabii98
    vagy ezzel játszik a legjobban, és statpadder
  • Gyuszopapa
    Megint retard hétvége.Arty hegyek benne balfaszok akik tankkal nem tudnak játszani mert skill az nulla.De arty-ban bemákol vagy 3 tankot szakaszban haverjával aki még pirosabb.
    Már ha felspottolódom fele hp oda.
  • besti
    Egy érdekesebb játékossal én is összefutottam. Piotr szereti a Tiger P-t valami furcsa okból, vagy mazochista:
  • Oddball29
    Két jobb replay máról.

110 patrol duty 10-es csatában.

T34 f@sszopó Hellcat ráb@szik
  • JeffDunham
    Nincs mit. Sok sikert!
  • Desmodromic
    Kiléptem a klánból, köszönöm a meghívást!
  • ximix #300494
    Ja tényleg, ilyen titulus mondjuk CW battle coordinator, vagy csak simán Team leader :)
  • akdestroyer
    venemo
  • JeffDunham
    Mi a teljes neve? Kell a HOAX-ba.
  • OnkleTonto
    Se új madarak az égen, se többféle békabrekegés a vizes részeken, se virágokat nem fejlesztenek már?
    ehhh... lustulnak a fejlesztők!
  • TottiHUN
    hála az ilyen embereknek ingyen wotozhatok :D
  • calalevado
    5 tankunk éget a csata alatt Himmersdorf hegyen a küzdelemben.Ellenfélnél nem láttam égőt. Nem kéne a WG-nek ennyire belenyúlni a csatákba. Túl feltünő!
  • akdestroyer
    2 csatával ezelőtt volt top tank a csapatomban. Nem bot (:
  • ximix #300487
    Inkább egy "kő" gazdag apuka 6 éves kisfia :)
  • NH3CL
    Ez bot.
  • akdestroyer
    Ezt az accot MINENKINEK látnia kell... Nem tudok mást mondani, kérem kapcsojja ki.
  • Lack
    Mész a BANán szigetekre.
  • yossarianHUN
    Más stílus, KV-3 lassú + nehéz páncél, IS viszonylag gyors + könnyebb páncél.
  • Kisf4rk4s
    KV-3 vagy az IS jobb?
  • ximix #300478
    Nem furcsa, teljesen korrekt.
    Arra akartam ironikusan utalni, hogy a játék most se zökkenőmentes a pingek terén hátha még a 100.000 poligonból melyiket találtam el adatokat kell küldeni a szerver felé.
    A fejlesztők szokták mondani az nem hiba hanem sajátosság a játékban :)
    That's Not a Bug, It's a Feature.

• mijki
    A mai naphoz csak ennyit:
  • charlie0930
    Köszönöm neked a segitséget ugy látszik vannak még rendes emberek
  • atee73
    ne foglalkozz vele itt nehany embernek sajatos a stilusa , a kepernyo tetejen a csata gomb alatt van egy legordulo menu ott tudsz szakaszt inditani, utana azt hivsz meg akit akarsz
  • Malarki
    Fent a Csata gomb alatt van egy lenyíló menü, ott kell kiválasztani a Szakasz menüpontot. Aztán bejön egy kis ablak, hol meg tudod hívni. Viszont csak azt tudod, aki a barátlistádon van.
  • charlie0930
    Nagyon szépen köszönöm ezt az igen hasznos és nagyon segitőkész hozzászolásodat.Te biztos az anyatejjel szoptad magadba az ősszes wot-os tudni valót,és én még azt hittem hogy az ilyen fórumok azért vannak hogy ha valamit nem tudok akkor meg kérdezzem de látom hogy ez itt nem igy van .ÉN kérek elnézést töled hogy a kérésemmel zavarni mertelek,remélem az életben sok hasonló segitőkész emberel találkozol majd.
  • Malarki
    A teszt szerón sniper nézetben már nincs ott a fekete szegély, hanem az egész képet látni, de olyan, mintha ilyen zöldes fólia lenne rajta. Szerintem hihetetlenül szar, nagyon zavaró.
  • atee73
    Hmmm ... mi ebben a furcsa neked?? olyat hogy magasabb reszletesseg es kissebb hardver igeny nem nagyon hallottam meg... esetleg a valasztasok elott a politikusok szoktak hasonlokat mondani ...
  • Kronos79
    "elméletileg a Coated Optics felszerelésnek el kellene tüntetni a zöld szűrőt a sniper nézetből, az, hogy nem tünteti el, csak egy bug"

Was ist zöld szűrő?