418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TomDantes #300552 Az még igazán szép lenne, ha beállítanál úgy mint aki utálja a magyar tankokat...ember: Erről van csak szó
Amúgy a WT topic-ba is beírod naponta ötször hogy mikor kerülnek már be a magyar gépek, mert Héját meg Ezüst Nyilat akarsz? Vagy csak minket boldogítasz vele? De tőlem lehet Héja meg Ezüst Nyíl is, bánja a radai rosseb. Csak nem kell minden nap elmondani ,hogy TasTasTasTasTas. Megmondták: lesz Eu ág, egyszer. Most HD modellek, meg Havok fizika meg historical battle van, majd utána valamikor lesz ez is. Nem értem tehát a problémát, és napi TasTasTasTas sírást. Türelem. -
foxbat88fx #300551 akkor ezt a kérdést nyugodtan felteheted a WG-nek mert a wot-ban lévő tankok 70%-a ilyen :D -
Malarki #300550 //irónia on
Nem akarsz magyar tankot? Hát magyar vagy te? Nem akarsz a magyarság mindenekfelett álló szent jelképével, a szittya turuláldotta Turánnal mocskoskomcsi IS hordákat lemészárolni? Ahogy a valóságban is volt? Ezt is csak a történelemhamisítók tagadják!! Látom te is ilyen idegenszívű vagy mint a többi félázsia szerzet!
//irónia off -
Oddball29 #300549 A szittyák hazafias kötelességből azonnal megveszik giftshopból, na. -
TomDantes #300548 Mégegyszer: minek betenni, olyan tankokat, amik semmi kimagaslót nem nyújtanak, semmi érdekes tulajdonságuk nincs. Ezt a mondatot nehéz értelmezni? -
Angelus1991ster #300547 9.0 tesztszerver 2.fázisa van asszem.
- javítottak a fényen, T-18,KV-1 és KV-2 már nem annyira bébifos színű.
- HD modellek és UI, kicsit mintha a játék a WoWP-hoz kezdene hasonlítani.
- kiváncsi vagyok mennyi energiát fektettek a huzagolt csövű ágyúkba. -
TomDantes #300546 Hát az olaszok se érdekelnek különösebben. Nem voltak jó tankjaik, egyedül a 90 mm-es ágyú érne náluk valamit, márha nem tévedek. De ezt kicsit kevésnek érzem. De tőlem olaszok is bekerülhetnek. -
foxbat88fx #300545 "Már félek leírni a magyar szót a harkocsi elé."
-
Angelus1991ster #300544 Már félek leírni a magyar szót a harkocsi elé.
Ott a Chi-Nu esete tier5-ben, elég nehéz vele a játék. -
foxbat88fx #300543 ki mondta, hogy kíváló tankok lesznek a magyarok? :S
habár a zrínyi sztem jó lesz -
Nazarov77 #300542 Hát a 3 T10 orosz med után az a minimum hogy minden tankot tegyenek be hiába nem nyújtanak változatosságot :D
Várom az olasz tankokat is mert tetszenek és mert kevés játékban vannak benne, ez a fő szempont. Ne csak azoknak a nemzeteknek a tankjai legyenek benne akik a csapból is folynak hanem legyenek a ritkábbak is. Anno ezért jöttek hamarabb a Franciák az angoloknál.
War Thunderben is low tier német ágon az Olasz gépekkel repültem elsősorban, mert amellett hogy kevésbé ismertek elég jó kis gépek fegyverzetben míg sok kis német gépben csak 7,62es van ezeknek már a legelső gépükben a 2db 12mmes breda vigyorog :D -
TomDantes #300541 Attól hogy magyar vagyok, még nem lesznek a magyar tankok világszínvonalúak. Tudod, a kutyaszar, nemzetiszín pántlikával átkötve se lesz csokitorta. De milyen logika ez? Ha nem akarok magyar tankot, biztos román vagyok.
Mellesleg ,úgy huszadjára: tőlem lehet EU ág, csak feleslegesnek találom, és ezen belül a magyar tankokat is. Leírtam miért. Amúgy beszarnál ha az Eu-ágba román típusok is lennének? Akkor mi lenne? Égszakadás? Hagyjuk már ezt ilyen nemzet, olyan nemzet marhaságot. Ez egy játék, ha a tűzföldiek építettek volna valami überfasza tankokat, akkor nekik örülnék.
-
Angelus1991ster #300540 Ezt mindenki tudja, hogy a magyar páncélosok nagyrésze külföldi licensz alapján épült. Aki nem tudja ezt az minél előbb tájékozódjon. Kb. 1000 harckocsit gyártottunk le. Sajnos igaz, hogy a harckocsiaink nem voltak versenyben a szovjet páncélosok ellen. De nem is a SZU ellen fegyverkeztünk fel eredendően, hanem a kisantant "gyűrű" ellen.
Olasz harckocsikat is kipróbálnám. Semoventét, P26/40-t ( a legjobban kinéző olasz tank, jó kis tier V-ös lenne).
A sok könyv közül , nagyon jó könyv.Magyar Királyi Honvédség hazai gyártású páncélos harcjárművei 1914-1945 -
TomDantes #300539 Te kivagy amúgy hogy itt kötekedsz? Valami alreg, vagy ügyeletes troll? Mi lenne ha befejeznék? Szerbusz. -
TomDantes #300538 Eléggé butaságot beszélsz.
Azért hazudnak, mert nem kerül be minden nemzet? Ez butaság.
Mellesleg mondták hogy lesz, szóval mire a hiszti?
De látom, nem érted a lényeget: a magyar tankok legjobb esetben bizonyára csak középszerű tankok lennének, semmi kimagasló. Oké, változatosabb a játék. De ezenfelül? Érted mi a probléma? Hogy minek olyan tankokat berakni, amik semmi extrát nem tudnak nyújtani?
És igen, én a japánokat is feleslegesnek tartom, de oké ,biztos jelentős a japán piac, de az olasz tankokra se vágyom.
Ha olyat raknak bele ami más, kimagasló valamiben mint az eddigiek, az érdekel, azt érdemes kifejleszteni. Érthető-e ez? -
Nazarov77 #300537 én is várom őket, de nem messiásként, csak érdekességként mert nem sok játékban vannak. -
Angelus1991ster #300536 Talán mert a játék nevében benne van, hogy World of Tanks. Felőlem izraeli és modern tankok is bekerülhetnének. Csak ne hazudjanak a címmel.
Akkor legyen World of Tanks 1917-1955 vagy
World of american, german, japanese, chinese, french, british, russian Tanks
Vagy World of 7 nation tanks. -
foxbat88fx #300535 igen ez így van, de én szívesen látnék egy-két magyar tankot a játékban, ha már mindenféle hulladék szar tankok vannak amik sohasem készültek el, csak papíron léteztek és még is bent vannak a játékban -
Nazarov77 #300534 Azt azért ne felejtsük el hogy a sorozat gyártott tankjaink (Toldik,Turán,Zrínyi) nem 100%ban magyar mivel az alapjuk Svéd és Csehszlovák tankok licenceléséből van. Ezeket módosítottuk, szóval persze egyedi meg magyar de maga az alap konstrukció külföldi.
Viszont ezek a tankok a kisebb tank gyártó országok közül teljesen megállják a helyüket és egyeseknél jobbak is. Ha választani kéne inkább turánba ülnék mintse egy olasz M13/40be vagy Chi-haba. -
Chaffee #300533 Attól hogy 8.-ban figyeltél a történelem órákon még nem leszel történész kölyök gólya -
foxbat88fx #300532 a magyar tank magyar lesz...
vagy te román vagy? jobban örülnél pár román tanknak??? -
TomDantes #300531 Miért tőled? Te vagy a témavezetőm? Béla bá!
De jó hogy találkozunk
-
TomDantes #300530 Köszönjük, szerintem magunktól nem tudtuk volna. Bocs a gúnyos hangnemért.
De az addig világos, hogy magyar tank mániás vagy. De azon kívül hogy piros-fehér-zöld pántlikával átkötjük, lenne még valami kimagasló tulajdonsága bármelyik magyar tanknak? Kétlem. Akkor meg, megismétlem: bekerülhet tőlem,nekem nem fáj, de áruld már el: minek ez a magyar tank mánia, ha legjobb esetben is, kapsz néhány középszerű tankot? Csak azért érdekesek mert magyar? Ez nem kevés ok szerinted?
A franciákkal bejöttek a revolvertárak
Az USA-ággal annak idején, a teste gyenge, de a tornya erős tankok.
De a magyar? -
Chaffee #300529 Nem is tőled -
TomDantes #300528
Szerintem ez nem tőled függ.
-
Chaffee #300527 Életében nem lesz ez történész -
Angelus1991ster #300526 44M Tas harckocsi tulajdonságai miatt VK3002D és Párduc között lenne. -
virkir #300525 Az eddigi hozzászólásait nem olvastad?
Mert akkor nem tetted volna fel ezt a kérdést.
-
TomDantes #300524 Te most csak trollkodsz, vagy tényleg ennyire hülye vagy, és nem értetted miért írtam? -
FosTalicskaa #300523 Pfff. Azt hittem történész vagy, de látom csak mesekönyveket írhatsz kisgyerekeknek... -
Oddball29 #300522 A 416 játszhatóbb, a top ágyúja a legjobb a 8-as medek közül, és valami brutális kamoja van. Olyan TD/scout hibrid. -
kHares #300521 Látom az Obj. 416 le van árazva, megéri? Tudom hogy nem forog teljesen körbe a torony de mik a tapasztalatok?
Még 50k xp van hátra de számomra az A44 játszhatatlan. Kicsit dombos a pálya kész, célozni nem tudsz mert iszonyat pontatlan és nem néz le, aztán közel mész és még mindig félre lövök 50 méterről, minden második bekapott skuló pirosra lövi a motort, ha sidescrapelek akkor is. Egyértelműen nem tudom kezelni de ez se medium se td. Az előbb lepattantam Spershing seggéről közvetlen közelről, hihetetlen jármű -
nobodyattis #300520 ÁÁÁ pedig ez nagy kör lett volna
-
Desmodromic #300519 Teljesen igazad van sőt, nem játszom addig a Need For Speed-el, amíg ezt be nem rakják!
-
TomDantes #300518 Felőlem is lehet EU ág, nem arról van szó, csak nem dob fel a dolog. Csak azért mert magyar tank? Na és? Nem vagyunk egy nagy harckocsigyártó nemzet. Az elkészült magyar tankok se voltak valami kimagasló színvonalúak. Így ez annyira nem érdekes. -
Toweliee #300517 Kb én is így vagyok. Ha meghallom azt a szót, hogy tank, nem a magyarok jutnak először az eszembe. De! Nem is a japánok.. Szerintem a 3 szerver közül az ázsiai és az amerikai nagyon ki van szolgálva. Szóval felőlem lehetne vegyes ág. -
Pearl River-t szépen megváltoztatják -
yossarianHUN #300515
-
TomDantes #300514 Eu ág? Mi az hogy nem érdekel titeket? Milyen hazafiak vagytok? Nem akarok a magyar hadiipar kiemelkedő alkotásaival játszani, úgy mint a retteget Nimród ?
Vagy a zseniális Toldi harckocsi?
Nem akartok a kiváló, a T-34-esek réme, a Turán tankkal lenni?
Nem akarjátok kipróbálni a IS gyilkos Zrínyit?
Nem akarjátok látni harcban a csataterek urát a Tast?
Pláne, a mindent elsöprő Tas rohamlöveget?
Ennyi hazafiúi büszkeség sincs bennetek?! Pfuj! Magyar égre magyar tankot! Magyar harckocsik visszaszerzik elveszett dicsőségünket, bearanyozzák múltunkat! Ezek a kiváló, haditechnikai eszközök végre megmutathatják mindenkinek mit tud ez a nemzet! És ti ezt nem akarjátok?!
(és ha valakinek nem esett volna le, ironizáltam, a fentiekből egy szót se gondoltam komolyan) -
lexlutor #300513 az eu ag engem is tok hidegen hagy. valami osszekukazott ganyolas lesz az egesz. az kulon szep lesz majd h oldjak meg a legenysegeket..