418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
atee73 #300592 valszeg scriptelve van neki ,nagyon magas efi-s jatekosoknal sokat latsz ilyet, kuld el a replayt a support-nak ha ki akarsz surni vele, nem 1-2 emberke kapott mar permabant ezert...
u.i: ha figyelmesen megnezed az ide a forumra felrakott replay-eket ( nevet nem mondok)talalsz koztuk hasonlot, (amikor loves pillanataban kulso nezetre valt) ,az is scriptelt parancs es ugyanugy tilos ..... amikor regebben rakerdeztem itt nagy csend volt a valasz ;-) -
Anno amikor visszavettem a t-54-et nem volt annyi kreditem, hogy minden extrát megvegyek rá, de volt a depóban szersámosláda így bekerült az is. 100%-os javítóskilles emberekkel amikor nagy sebességnél ellőtték a motort még gurlt egy dardarbig és kb rgy másodpercet állt és meg is javult a motor :) -
stoppos #300590 Biztos lag volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
kisokka #300589 Sajnos csak tegnap este óta próbálgatom, de úgy tűnik hangmodokkal és egyéb kisebb modokkal jól működik, kösz!
Azért azt megjegyezném, hogy nem ártana spoilerbe tenni a képeket, mert piszok sokszor későn tölt be az oldal, ahonnan keresnék. Most is pár oldalt vissza kellett lapoznom, hogy megköszönjem a segítséget, de állandóan tölt a bizonyos oldal a képek miatt. Ha nekem sikerült még valamikor tavaly, vagy tavalyelőtt megcsinálnom ezt a trükköt, szerintem másnak sem lehet akadály. Ráadásul nekem nincs is rossz netem, de gyanítom, hogy a topic sem bír el ennyi nagyobb képet. Figyeljetek oda legyetek szívesek. Másnak még szarabb lehet, akinek retkebb nete van. Nem tart sokból betenni spoilerbe -
Én elhiszem:D Bár saját tapasztalatból fenntartom, simán lehet hogy gyors reflexe volt:) -
Malarki #300587 Feltöltöttem a replayt: LINK
12:37-nél van a kérdéses eset. OBJ 140-et kell nézni.
szakasz: egy gombot lenyomni semeddig, de ha az váratlanul jön akkor oda már olyan reflex kell mint egy macskának.
Egyébként én nem mondom hogy csalt, csak kérdezem, hogy ez hogy lehetséges. Lehet hogy én vagyok a sügér, neki meg jobbak a reflexei mint Pókembernek. -
Tudom, hogy van ilyen, de attól még lehet valakinek gyors reflexe:) -
zsupeti #300585 Sokat nem tökölök a javító csomaggal ha láncon lőnek.Space gombra raktam,így pillanatok alatt rányomok,ha kell. -
Toweliee #300584 :)) nem ezt akartam lényegnek kihozni -
lexlutor #300583 tier8as tankszazadot mikor erdemes keresni? mert egesz delutan semmi, az egyes szerveren.. -
szakasz #300582 mi ezen a nagy csoda? nagy javítóval egy gombnyomás, neked mennyi idő megnyomni egy gombot ??? -
seriousthreat #300581 hey, megint megy a stream szintén csapat csatázunk HUNS-osokkal:
www.twitch.tv/serious_threat -
Oddball29 #300580 Küld be supportnak, gyereknek meg ban. -
Malarki #300579 Egyébként van replay, szóval meg is tudom mutatni. -
Malarki #300578 Hát de vaze, ilyen gyorsan akkor se lehet :D Egy fél másodperc volt az egész, vagy annyi se. -
Ytar #300577 "- automatic fire extinguisher/repair, a script that triggers the repair/extinguish automatically as soon as it happens"
warpack csít -
Ezért nem is szoktam pl automata tűzoltót sem használni, mert nagyon gyorsan lenyomom a 4es gombot és kész. -
Simán lehet, hogy miután lelőtted a láncát, ő egyből nyomta is az"5+6" vagy "6+6" kombót:) -
Kancsalborz #300574 De most komolyan, ki a f*sz mondta már azt a haverjának, hogy: "hisztis díva" ???? És ha igen buzi e ??? Már bocsánat.... Ez a reklám szar...XD... -
Lehet fullos a szerelése és 500.000 kredites szerelő izéje van :D -
lexlutor #300572 t34-85re mennyire jo valasztas az alcazas? -
Szia. Honnan van ez a mod ami mutatja a WN8-at WN6-ot és az effit? -
Malarki #300570 Anomáliát láttam. Valami űber gyerek volt, 3300 körüli wn8-cal(19k csata után...), Obj 140-nel. Lelövöm a láncát, aztán kb. fél másodperc múlva már ment is tovább. Na most ez dafaq? Ezt a premium javítócsomagot nem ismerem, az automatikusan javít vagy mi? Vagy Pókember ellen játszottam? Mert ilyen reflexe embernek nincs. -
Toweliee #300569 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!:)) -
FosTalicskaa #300568 Oh, megengeded, hogy egymással mégis kitárgyalják a magyar tankokat? Milyen nagy lelkű vagy ma, ó, fórumok hatalmas nagyura.
Mellesleg semmi olyasmi nem volt szerintem ami bárki lelkébe is belegázolt volna, de nyilván fontos volt közbebüfögni ilyen hsz-eket.
Az a sutyerák hülyegyerek aki naponta regelt ide 3-t és bannoltatta ki magát 5 sec után mindig, csak elérte a célját. Nyakunkba szakadt egy vele egyszintű ember moderátori hatalommal. szép. -
Toweliee #300567 Szerinted a franciák akkor zúzzák folyamatosan az amx 40-et, csak mert francia? Persze, kipróbálja mindenki, de ha szarok lesznek akkor kb. ennyi. -
Te totál nem érted a magyar embereket, mindenki tudja hogy max középszerű tankok lesznek, ha lesznek, mert nyilván egy ZrinyiII nem tier2 ben fog trotyogni a trollágyújával...A lényeg hogy azért érdekes mert magyar még ha baromi unfair lesz is velük a játék még akkor is ki fogom próbálni és sokan kifogják próbálni azért mert magyar, mert kicsit mindenkinek közelebb áll a szivéhez, ha majd jó teljesítményt akarok akkor majd IS3-al megyek -
http://youtu.be/LayShzxESyo?t=7m38s
Azta fapfapfaperec :)
-
Angelus1991ster #300564 T49 hasonlít rá. Ha olasz tankok lesznek is ,ez biztos bennt lesz. Mint a japán tankoknál, jórészt azt sem tudtam , hogy a Chi-Ri, STA-1, Type61, STB-1 létezik-e. Azt hittem, hogy csak kétéltű könnyű páncélosaik lehetnek a háború után.
Grosstraktorra és Ke-NI Otsu-ra kíváncsi vagyok, vajon ajándék lesz-e? -
Angelus1991ster #300563 Attól félek, hogy prém lesz. De ha az is lesz. Már az arany megvan rá. Turán III-as talán 1500 aranyban lesz. -
yossarianHUN #300562 Egész pofás, leszámítva, hogy az olaszok a notóriusan szegecselt páncélzataikkal kikergetnek a világból. Mint egy szovjet, bádog teásdoboz. És ez a Sherman-szerű felfüggesztés is érdekes. -
Faboo #300561 Ne izgulj, én is várom már a magyar tankokat. Egyébként, ha nem cseszik el a tier osztást szerintem még a Toldival is lehet majd jókat teljesíteni a saját szintjén. Eredetiben elég mobilis kis cucc volt az. Őszintén szólva, ha lesz kis szintű magyar prém, én tuti befektetek rá. Ha még játszok akkor a játékkal. :) -
Angelus1991ster #300560 Igazad van. Az MM legyen veled! -
Angelus1991ster #300559 Na itt egy szép olasz terv
-
TomDantes #300558 Ezzel semmi baj nincs, csak nem naponta kétszer kéne ugyanazt elmondanod. Ennek semmi értelme, pláne, hogy lesz Eu ág, majd. Valamikor. De ha ennyire érdekel a téma, kérdezd meg a fejlesztőket, van hivatalos fórum. Ha válaszolnak, megoszthatod velünk is. Ennek még értelme is lenne. De naponta többször ugyanazt megkérdezni? -
Angelus1991ster #300557 Hogy a játékról és annak bővíthetőségéről irogatunk. Prémium tankok nagy része amúgy is lószar. -
Angelus1991ster #300556 Magyar tankok a Wot fórumban arra való, hogy magyar harckocsikról, tierbeosztásukról pofázzunk. Az, hogy itt is rinyálok az baj? már ettől fórumtroll lettem? ezért van ez a fórumtopik vagy mi a rossebb. -
a mai flame ezzel a hozzaszolassal abbamarad
innentol aki folytatja.. na, tudjatok.
ha tudtok kicsit allitani a hangnemen (nem butazzuk a masikat, stb.), akkor mehet
koszi
-
TomDantes #300554 Na most komolyan: ha prém tankként, bekerülne és élvezetes lenne+ magas kredit hozam, még lehet meg is venném. De csak azért mert magyar, tuti nem adnék egy fillért se. -
TomDantes #300553 Ezzel egyetértek, nagy részük szerintem felesleges, és abszolút nem érdekes. Csak vedd figyelembe, Kína, meg mondjuk Japán nagy piac. Meg oroszország is, vannak vevők minden orosz vasra. A piac diktál, ez van.